Fanoušci Lazia jednali se starostou o svržení Lotita

21.02.2010, 20:17
Aktuality
Fanoušci Lazia pokračují ve snaze svrhnout současné vedení římského klubu v čele s prezidentem Claudem Lotitem. Svůj záměr se dokonce pokusili prosadit i ve veřejném jednání se starostou hlavního italského města.

Gianni Alemanno, současný starosta Říma, v pátek přijal ohlášenou delegaci fanoušků Lazia. Proběhla téměř tříhodinová diskuze, ve které bylo předloženo několik přímých i nepřímých důkazů špatného jednání prezidenta klubu Lotita. Při jednání byl mimo jiné přítomen Alessandro Cocchi, zástupce odpovědný za tělovýchovu a sport ve městě.

Starosta po projednání zaručil, že podnikne vše pro to, aby pomohl Laziu, a celou kauzou se bude zaobírat velmi detailně. Tiskový mluvčí starosty Simon Turbolente na závěr dodal: "Uděláme pro vyřešení situace maximum."

Fanoušci pozvolna zvyšují tlak na pozici Lotita. Neustále pořádají různé manifestace a také začali jednat i na diplomatické úrovni, což je z jejich strany velký pokrok. Právě podpora na politické scéně může fanouškům hodně pomoci.

Článek byl převzat z webu www.sslazio.cz se souhlasem autora.

Autor: sslazio.cz

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

velká únorová revoluce

Reagovat
smazaný uživatel

jo taky jí organizuje plebs..

Reagovat
RickNash

až na to, že tu organizovali komouši a tady to vypadá na ultraplavici

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb když se lůza bouří.. Lotito není dokonalý, ale musí se mu nechat, že díky němu neskončilo Lazio bankrotem.. tihleti fans jsou úplně mimo, co oni ví o řízení fotbalového klubu, že si tohle dovolují? AS 4ever, ale ať to Lazio uválčí - bez derby není Serie A to pravé ořechové..

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že o tom nic nevis.. a mluvís nesmysli..

Reagovat
smazaný uživatel

asi máš na mysli "nesmysly" vševěde.. tak mě pouč jak to tam tedy je. Rád si o tom něco přečtu..

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí, jestli jsi "romanista" o tom to neni, naopak, jediné derby, co ještě má grady,.. ano nesmysly,. protoze jsem stale v dimenzich cizich jazyku, obcas se hodne spletu v pravopisu, omluv to jde o to, že tifosi Lazia co protestuji už davnou nejsou pouze ty, které myslíš,.patří do skupiny novináři, fotb. legendy atd.. ale to uz bylo v době kdy lotitak převzal klub.. a mimochodem on byl zkratka jeden ze zajemcu, bohuzel nedorozumenim a obelhanim klub i koupil.. pritom bylo vice zhavych zajemcu o klub..

Reagovat
smazaný uživatel

jo, omlouvám se za to češtinářské rýpnutí.. Já právě vůbec neslyšel, že by v tom byl "namočen" někdo z novinářů a těch legend, takže proto to tak vidím.. Ale zas nebyl to právě Lotito kdo dostal klub z těch totálních s*aček?

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě, ja se stydím. a omluv i ty mé moje ostřejší slova co padla.. Novinář například Guido de Angelis, a z hráčů dlouhodobě vlastně každej kdo tam hrával,.. ale reknu priklad Negro. Je jich více.. Lotito setří, a splaci dluhy klubu pravda.. ale kdyby tak necinil, neplnil by podminky. Navic ma pred sebou soud odvolal se k nejvyš. soudu, protoze byl za prokazané nelegální převzetí klubu odsouzen na 2roky

Reagovat
smazaný uživatel

pak lidé, kterí za nim staly mnoho let od nej odesli, .. ztratil důvěru většiny lidi. vlastně bývalý prezident regionu Lazio také naléhá na jeho odchod.. spíše je opravdu malo lidi co mu veri.. bohuzel vybor v klubu je obsazen jeho vetsinou, tam to ma skvele poskladane a zarizene to je pravda.. jinak uz by balil kufry.

Reagovat
smazaný uživatel

a k těm fanouškům, ano nepopírám je tam ostré jadro silných pravicových tupcu, ale to neni skvadra která by se odhodlala k diplomatickému jednání.. Lazio nejsou jen fašisti.. nastesti. ale drtiva vetsina fandu je tech no, řekněme normalnich.. zkrátka jako fanoušci AS, nebo milanu, interu.. :-) veřím v lepsí budoucnost.. bylo by to super.. bojovat s AS je to nej,.. ale bojovat spolu v derby a k tomu s nadechem boje o titul. to je neco

Reagovat
smazaný uživatel

lidé stali sorry, dnes mi ten pravopis blbne

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak děkuju za info. Je opravdu velká škoda že AS - Lazio match není o titul, oba týmy o parník sympatičtější než celej Inter, kterej může všem líbat nohy za Calciopoli, jinak to byl patým neschopen cokoli vyhrát. Tak snad se to Lazio zmátoří, biancocelesti patří alespoň do EL!

Reagovat
smazaný uživatel

díky, také přeji hodně štěstí...jsem rád, že je jasno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

No ale bohužel má pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

co tam píše o sympatiách a antipatiách k danému týmu,to ma samozrejme vôbec netrápi,lebo je to každého vec,ale podme k Interu:prečo by mal Inter vsetkým líbať nohy za Calpioli?sak to čo robil Moggi,to bola nehanebnosť najvyššieho zrna a za to by mal akože Inter niekomu líbať nohy?

Reagovat
smazaný uživatel

počet totálně zpackaných sezon před Calciopoli u Interu: všechny

počet titulů po Calciopoli: 3 plus totálně zdevastovaná konkurence

to hovoří za vše myslím..

Ale věcně: Moratti má jen delší prsty než Moggi, protože já prostě nevěřím že na téhle úrovni jsou jedni strašně čistí a druzí totální podvodníci. Fandím AS, ale i tak jsem přesvědčenej, že i Sensiovi dokáží tahat za nitky. Jen to prostě na Moggiho prasklo a ti ostatní uměli lépe zametat..

Reagovat
smazaný uživatel

vieš preco sa vola zápas Interu a Juventusu Derby d´Italia?lebo Inter a Juventus su dva najslavnejsie talianske kluby,AC moze za plno svojich uspechov dakovať len milionom od Silvia,potom vieš o tom,že Inter este nikdy nespadol do Serie B?atd..a akože mi tu chceš povedať,že tým ako Juventus bol "odpratany" do Serie B,tak to znamenalo,že Inter bol bez konkurencie?sak AC Miláno,AS Rím a dalsie kluby tu existovali stále,takže o tituly mohli kludne bojovať,ale Inter bol lepší a povyhraval Scudettá

Reagovat
smazaný uživatel

Já už ti k tomu víc argumentačně nepovím, OK, beru tvůj názor, asi fandíš Interu , ale upřímně ta jeho "kvalita" se vždycky naplno ukázala v Evropě, kdy třeba v Champions League dokázali dojít dál AC, Juve a tuším jednou i AS. Prostě Inter je pro mě tým, který vždy selhával a nyní nevyhrává proto že by najednou byl tak skvělý, ale prostě proto, že konkurence je totálně zdevastovaná. A na tom nezmění nic ani Mourinho.. Bohužel po Calciopoli šla ještě celá Serie A kvalitou dolů, jediný kdo z toho měl prospěch v tomhle úhlu pohledu byl Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Na AC se raději zeptej někoho kdo mu fandí, ale AS rozhodně o titul válčit nemůže, protože na to prostě není cash.. Bohužel.

Reagovat
Bakary3

Jasně, že to nebyla chyba Interu a nijak to nezařídili, ale nebejt toho, tak by asi nic moc nevyhráli..

Reagovat
Kepy_FCB

Za 6 týdnů navštívím zápas Lazio-Napoli, už se těším!

Reagovat
smazaný uživatel

jako fanoušek koho?

Reagovat
smazaný uživatel

mne je aj trošku sympaticky taky dobrý obchodnik to je

Reagovat
smazaný uživatel

to nikdo ani nemuze myslet vázne, ze by byl .. fuj ani to slovo nemohu vyslovit:))

Reagovat
smazaný uživatel

já žádám od lazia sestup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele