FANOUŠCI JUVE CHTĚJÍ RONALDA

15.01.2007, 16:36
Aktuality
"Koho by měl Juventus koupit pro příští sezónu, aby zůstaly současné hvězdy?" Tak takovouhle otázku položil turínský klub svým fanouškům a dostalo se mu jednoznačné odpovědi. Více než padesát procent hlasujících by si přálo příchod Cristiana Ronalda.

Portugalský záložník získal celkem 53 procent, což je o 38 procent více, než druhý Andrea Barzagli. Třetí skončil Javier Mascherano (11%), čtvrtý Miroslav Klose (8%), o páté místo se podělili Michael Ballack s Javierem Saviolou (oba 5%) a poslední byl Alberto Gilardino (3%).

Vedení Juventusu se začíná strachovat o své hvězdy. David Trezeguet, Gianluigi Buffon a Mauro Camoranesi v létě sice v kádru "Staré dámy" zůstali a velkou měrou pomáhají k jejímu návratu do Serie A, přesto je možné, že v létě odejdou.

Fanoušci Juve tedy mají jasno, tím hráčem, na něhož by ostatní mohli dát a změnit tak svůj postoj ohledně dalšího působení v týmu, by měl být Cristiano Ronaldo. Těžko ale říci, zda je tento transfer vůbec možný. Juventusu budou v jeho případné realizaci stát v cestě dvě překážky. Tou první je zájem dalších velkoklubů v čele s Realem Madrid a Barcelonou, druhou pak postoj Manchesteru United. Sir Alex Ferguson ani fanoušci anglického klubu si současný tým bez Ronalda ani nedokážou představit.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak Maura by nákup Cristiana Ronalda určitě přesvědčil,aby zůstal

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no tak fanoušci můžou chtít všechno možné ... i nemožné, protože jejich fantazie nezná mezí

Reagovat
HOST*

jo ale žádný ronaldo jistě nebude,to by byl blázen a i všichni ti z manchestru kdyby ho pustili

Reagovat
smazaný uživatel

"Sir Alex Ferguson ani fanoušci anglického klubu si současný tým bez Ronalda ani nedokážou představit. " To se jim ani nedivím...takže 53% fanoušků má smůlu, v Manutd Ronalda nepustí, to by Juve musel nabídnout pěknou sumičku...

Reagovat
HOST*Ondras

Dobry Joke...uz vidim jak se ho MAnU zbavuje jo a jeste zapomneli na dalsi prekazku,jestli by do Juve vubec Ronaldo sel....myslim ze by dal prednost radeji Barcelone No nechtel bych mu do toho kecat,ale mel by pockat do konce sezony,protoze bych se nedivil,kdyby ManU vyhrali LM,tak aby mel treba na konte nejaky poradny uspech No a kazdopadne bych byt nim po sezone balil veci.Spanelska liga je pro tak technickeho hrace daleko lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

No ligu mistrů to asi ne jsou tam jiný adepti ale možný to je ale titul určitě jo

Reagovat
smazaný uživatel

Juve se asi hodně posrali to snad nemůžou ani myslet vážně

Reagovat
HOST*

Série A si sedla na dno, od teď se bude už jen zvedat a bude zase konkurenceschopnou...!

Reagovat
HOST*kryštof

Ronaldo nikdy do Juventusu nepůjde, vždyť by tím ztratil rok (minimálně) ve své kariéře. Juventus hraje druhou ligu a minimálně ještě příští sezónu o něm nikde ve světě nebude slyšet. . Dokázal bych si ho ale docela dobře představit v Barceloně, která by za to mohla uvolnit Dinha do ACM..

Reagovat
smazaný uživatel

Ta otázka zní spíš "kolik musí hvězdy Juventusu dostávat na účet, aby zůstaly?"

Reagovat
smazaný uživatel

no v realu je to podobne: kolik museji hvezdy dostavat na učet aby vubec hraly fotbal...

Reagovat
Xavi

Pěkná fotečka!

Reagovat
HOST*

chtel bych dozadu barzagliho, do stredu zalohy mascherana a do utoku teveze:))

nebylo by spatne ukecat hamburg a splasit van der vaarta:)

takze se asi nedockam niceho:))

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přát si můžou, ale myslím že tohle přání je v horizontu 2-3 nesplnitelné mě osobně by tam seděl spíš mascherano

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu,jak na něho přišli.O těch ostatních se v souvislosti s Juve mluvilo,ale Ronaldo???Tipl bych,že se pár blbců domluvilo a hlasovali pořád dokola,jinak si to nedokážu vysvětlit.Nezaregistroval jsem,že by se o tom někde psalo nebo mluvilo.

Reagovat
smazaný uživatel

nemuselo se otom mluvit ..je to plajer ktereho by chteli do sveho tymu vsichni fandove...

Reagovat
Mr.Jindros

Ja ne.

Reagovat
HOST*hzmb

Přesně si to řekl... To sou prostě hráči kteří baví fotbalem sebe a hlavně diváky, takže kdo by je nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak můžeme si vybrat Ronaldinha,Eto'a,Drogbu,Henryho a další skvělé fotbalisty a 53% řekne jméno Cristiano Ronaldo?Určitě patří do společnosti hráčů,které jsem jmenoval výše,ale že by se na jednom jménu,o kterém se vůbec v souvislosti s Juve nemluvilo, shodla většina je blbost.Navíc tenhle přestu je totálně nereálný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele