Falcao prodloužil smlouvu s Monacem

01.06.2017, 20:42
Aktuality
Monaco si pojistilo služby Radamela Falcaa. Kolumbijský útočník po svém návratu skvělými výkony pomohl knížecímu celku k titulu a úspěšná spolupráce by měla pokračovat minimálně do roku 2020...

Falcao přišel do Monaca před čtyřmi lety z Atlética Madrid, během prvního ročníku ale díky zranění zasáhl pouze do sedmnácti ligových utkání a posléze zamířil do Man Utd.

Na Old Trafford se však zkušený kanonýr neprosadil a lepší to nebylo ani při druhém hostování v Chelsea, před letošní sezónou se tak Falcao vrátil do knížecího mužstva.

A to byla úplně jiná písnička: Falcao si během 29 ligových utkání připsal jednadvacet přesných zásahů, čímž velkou měrou pomohl ASM k titulu, dalšími pěti zásahy pak přispěl k postupu do semifinále Ligy mistrů. "Jsem rád, že bude pokračovat mé dobrodružství s Monacem," řekl Falcao. "Jsem přesvědčený, že i během příští sezóny budeme usilovat o nejvyšší příčky," doplnil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Btw: Co ten Auba?

Reagovat
Kixi Syhimour

Co s ním??

Reagovat
smazaný uživatel

V Monacu asi nepodal daňové přiznání...

Reagovat
paver

Reagovat
Langi

Tem se to az nechutne dobre seslo...na to, ze loni realne nevedeli kam ho udat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao palec hore

Konečne sa poučil z chyb minulosti a zistil že " partička a pohodička " je víc jak všecko ostatné.

TOPklub není vždy ta najlepší volba pro hráče ... navíc Monaco ma slušný tím a ked posilnia zase budu mat šancu sa bit s tyma najlepšími

Reagovat
smazaný uživatel

nech sa dari a zranenia sa vyhybaju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele