Falcao na devadesát procent přijde, zní z Monaka

16.05.2013, 21:26
Aktuality
Radamel Falcao má dle všeobecných očekávání po dvou letech opustit Atético Madrid, dost možná ale nezamíří do žádného z evropských velkoklubů. Zájem o kolumbijského kanonýra má AS Monako a podle brankáře knížecího klubu Danijela Subašiće je bombastický přestup takřka jistou věcí...

Monako si před několika dny definitivně zajistilo návrat mezi francouzskou elitu a jeho ruský vlastník Dmitrij Rybolovlev chystá tým mohutně posílit.

"Podle toho, co jsem slyšel, tak Falcao na devadesát procent přijde do Monaka. Za pár dní se má objevit v Monte Carlu, aby byl oficiálně představen," prozradil chorvatský gólman Danijel Subašić. "Jediným ohrožením je, že by mohl podepsat Realu Madrid, ale to momentálně nevypadá moc reálně," dodala brankářská jednička Monaka.

Sedminásobný vítěz Ligue 1 se v nejvyšší soutěži nechystá hrát druhé housle, naopak by rád konkuroval letošnímu mistrovi Paris Saint-Germain. "Víme, že náš vlastník nebude šetřit. Už oznámil, že v létě utratí na hráčích více než sto milionů eur," uvedl Subašić.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (581)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele