AS Monaco potvrdilo příchod kanonýra Falcaa

31.05.2013, 19:44
Aktuality
Další velká ryba uvízla v síti bohatého AS Monaco. Nováček příštího roku francouzské nejvyšší soutěže minulý týden ulovil dva záložníky z FC Porto, nyní se k nim podle očekávání přidal kolumbijský kanonýr Radamel Falcao z Atlética Madrid...

"Jsme velmi nadšení z toho, že se Radamel Falcao rozhodl přijmout tuto výzvu a jde hrát za AS Monaco. Jsme pyšní na to, že se nám povedlo získat jednoho z nejlepších hráčů světa a věříme, že přispěje k našemu opětovnému získání dřívějšího statusu," stojí v prohlášení klubu.

27letý Falcao strávil v hlavním městě Španělska dvě sezony, loni dal 24 ligových branek a letos zaznamenal ještě o čtyři zásahy více. V Monaku se dohodl na smlouvě na pět sezon, přestupová suma se bude pohybovat okolo 60 milionů eur.

AS Monaco se chce v následující sezoně kvalifikovat do Ligy mistrů a jeho bohatí majitelé nakupují hráče za velké peníze. Už minulý týden přišli o FC Porto záložníci Joao Moutinho a James Rodriguez, na jejich transfery bylo vynaloženo 70 milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (657)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele