FA CUP: OPAKOVANÉ ZÁPASY ČTVRTFINÁLE

19.03.2007, 23:24
Aktuality
Opakované duely čtvrtfinále anglického FA Cupu se obešly bez překvapení. Chelsea i Manchester United splnily role favoritů a po zaváháních v úvodních zápasech si vybojovaly postup mezi nejlepší čtyři týmy soutěže...

Middlesbrough a především Tottenham propásly obrovské šance na realizování senzací před týdnem. Boro vedlo nad Manchesterem United 2:1, Spurs nad Chelsea dokonce 3:1, ani jeden z týmů však své snažení nedotáhl do konce a oba v závěru podlehly náporu favoritů.

Blues v opakovaném duelu vedli na White Hart Lane již 2:0 a z klidu je nevyvedlo ani snížení z kopačky Robbieho Keana. Manchester měl oproti původním předpokladům o něco složitější situaci. Middlesbrough předvedlo na Old Trafford sympatický výkon a o postupu "Rudých ďáblů" nakonec rozhodl až pokutový kop, jehož úspěšným exekutorem byl Cristiano Ronaldo.

Chelsea se v semifinále střetne s Blackburnem, soupeřem Manchesteru United bude londýnský Watford.

Manchester United - Middlesbrough 1:0 (0:0)
Branka: 76. Ronaldo z penalty.
Červená karta: 90. Morrison.
Manchester United: Kuszczak, Brown, Ferdinand, Vidič, Heinze, Carrick, Giggs, Richardson (60. Park), Ronaldo, Smith (71. O´Shea), Rooney.
Middlesbrough: Schwarzer, Arca (69. Rochemback), Pogatetz, Woodgate, Taylor (88. Huth), Xavier, Boateng, Cattermole (62. Morrison), Downing, Viduka, Yakubu.

Tottenham - Chelsea 1:2 (0:0)
Branky:
79. Keane z penalty - 55. Ševčenko, 61. Wright-Phillips.
Tottenham: Robinson, Chimbonda, Dawson, Rocha (84. Stalteri), Lee, Jenas, Lennon, Malbranque (64. Defoe), Zokora, Berbatov, Keane.
Chelsea: Čech, Diarra (90. Ferreira), Carvalho, Terry, Ashley Cole, Ballack, Lampard, Mikel, Wright-Phillips (86. Kalou), Drogba, Ševčenko (81. Robben).

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Žeby megafinále? A k tomu súboj dueta v lige..

Reagovat
Tsigi

ŠÉVA že by konečně. Už to chtělo.

Reagovat
HOST*

Ševa je borec on vám všem ještě ukáže jak sehraje fotba a třeba takovej Alexandr Hleb, který tvrdil že Ševa nezvládá Premier league rychlostně bude čumět jako datel!!!!!!

Reagovat
HOST*Manu

Hlavně,že ten Hleb dává těch gólů,kecá kraviny a sám 3 góly za celou dobu co je v PL

Reagovat
HOST*Dav

Hleb tam neni od strileni golu na to jsou v Arsenalu jini... pokud ti to jeste nedoslo. Hleb je zaloznik a vynikajici technik. Jirka Nemec byl sveho casu taky platnym hracem Sparty a repre a co si pamatuju dal vseho vsudy 3 goly co jsem videl na vlastni oci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Hleb by ze své pozice měl dávat mnohem více gólů, než dává, stejně tak Rosa.

Reagovat
HOST*anti seva

no sice ten ubožák už zacal dávát goly ale jinak hraje uplně hrozně

Reagovat
HOST*

šefa je dobrej...ty si na

Reagovat
smazaný uživatel

Middlesbrough vypadlo kvůli dvoum penaltám , rozhodčí

Reagovat
HOST*

C.Ronaldo zase dokázal oblbnout rozhodčího .

Reagovat
HOST*

Ronaldo

Reagovat
HOST*

Nejlepší je BERBATOV! Hraje skvěle a čistě .

Reagovat
HOST*Cracker j.

Nevíte odkaz na Schevcenkův gol dík.

Reagovat
HOST*
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele