EXPEKT.COM: LIVE SÁZKA BEZ RIZIKA

10.11.2006, 18:53
Aktuality
Na nedělní utkání Premier League mezi Arsenalem a Liverpoolem si můžete vsadit live v průběhu utkání a to bez rizika ztráty vlastních peněz. Pokud vaše první live sázka na tento zápas nebude úspěšná, vrátí vám sázková kancelář Expekt.com celou vsazenou částku zpět na váš účet.

Utkání začíná na Emirates Stadium v 17:00 a kromě možnosti vsadit si live v průběhu utkání si pochopitelně můžete vsatit již teď. V nabídce Expekt.com najdete více než 50 sázkových příležitostí pouze na tento zápas.

Výběr z kurzové nabídky:

Vítěz utkání
Arsenal - Liverpool     2.00 - 3.25 - 3.80

Střelec prvního gólu
T.Henry - 5.50
R.Van Persie - 7.50
E.Adebayor - 8.00
T.Rosický - 11.00
F.Fabregas - 13.00
P.Crouch - 8.00
D.Kuyt - 8.00
S.Gerrard - 11.00
Luis Garcia - 13.00

Vstřelí T. Rosický gól v základní hrací době?
Ano - 4.25
Ne - 1.20

Autor: Expekt.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Viděl bych to na remízu v prvním poločase. Že Rosa nedá, to je asi tutovka. Akorát nechápu, co to znamená v základní hrací době, to snad mají v plánu v případě remízy prodlužovat. Jestli to jako platí pro nastavení poločasů, tak je to fakt nesmysl.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

odhad: 0

střelci Henry a Kuyt

Reagovat
PJ

To "v základní hrací době" je zřejmě v těch nabídkách standardně, bez ohledu na to jestli se v zápase může prodlužovat nebo ne. Nastavení se to samozřejmě netýká

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele