Evropským králem je AC Milán

31.08.2007, 23:12
Aktuality
Sevilla nakonec na obhajobu evropského Superpoháru nedosáhla. Držitel Poháru UEFA sice v utkáním věnovaném tragicky zesnulému Antoniu Puertovi po první půli vedl nad AC Milán 1:0, po změně stran však třikrát inkasoval a nakonec podlehl 1:3...

Hlavním tématem zápasu se stal Antonio Puerta. Památku nyní již bývalého hráče Sevilly uctili všichni přítomní minutou ticha, fotbalisté obou klubů navíc měli na zádech pod svým číslem jeho jmenovku.

V první velké šanci střílel v sedmé minutě Kaká a jeho tečovaná střela se zastavila na tyči. Gólově však udeřilo na druhé straně. Ve 14. minutě zahrával Duda rohový kop, Oddo na zadní tyči nedokázal uhlídat Renata, jehož hlavičku navíc nešťastně srazil do vlastní sítě - 0:1.

Diváci na stadionu v Monaku se rozhodně nenudili a šance se rodily na obou stranách. Tu největší v první půli měl znovu Renato poté, co mu zpětnou přihrávku adresoval Kanoute. Brazilský fotbalista sice dokázal překonat Didu, za toho ale včas zaskočil Nesta.

Sevilla držela vedení až do 56. minuty, v níž zaspala její obrana a po centru Gattusa z pravé strany hlavičkoval Inzaghi již do prázdné svatyně. Zřejmě nejkrásnější moment zápasu přinesla jeho 62. minuta. Pirlo přesným čtyřicetimetrovým pasem našel na levé straně rozeběhnutého Jankulovskiho a ten ranou z první ke vzdálenější tyči překonal Palopa.

Brankář Sevilly nakonec kapituloval ještě jednou, v 87. minutě na něho vyzrál Kaká. Ten si nejprve vybojoval pokutový kop na Dragutinovičovi. Palop jeho pokus sice vyrazil, jenomže míč se vrátil zpět ke Kaká a ten se napodruhé nemýlil.

AC Milán - Sevilla 3:1 (0:1)
Branky:
56. Filippo Inzaghi, 62. Marek Jankulovski, 87. Kaká - 14. Renato
AC Milán: Nelson de Jesus Dida, Marek Jankulovski, Kakha Kaladze, Alessandro Nesta, Massimo Oddo, Massimo Ambrosini, Ivan Gennaro Gattuso (73. Emerson), Kaká, Andrea Pirlo, Clarence Seedorf (89. Christian Brocchi), Filippo Inzaghi (88. Alberto Gilardino)
Sevilla: Andrés Palop, Daniel Alves, Ivica Dragutinovic, Julien Escudé (84. Luis Fabiano), Sergio Paulo Barbosa Valente (74. Enzo Maresca), Renato, Seydou Keita, José Luis Martií Soler (65. Alexander Kerzhakov), Christian Poulsen, Frederic Kanouté, Jesús Navas.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (123)

Přidat komentář
HOST*lol

To jim to zkurvenej AC nemohl nechat?kua do piče :(

Reagovat
HOST*

Grande Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by jim to měl nechávat. To by bylo nedůstojný. I k Seville. Vyhrát jen proto, že mi to někdo nechal...

Milán byl celkově lepším týmem a vyhrál zaslouženě.

FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, kdyby byla Sevilla lepším týmem a AC vyhrálo ,,náhodně" tak by mě to kvůli Puertovi mrzelo, ale AC bylo lepší takže Forza Milan!

Reagovat
HOST*

vévodí evropskému klubovému fotbalu posledních několik let.

Reagovat
HOST*Tamburin

Nezapomeň, že AC je dobré jen do té chvíle, co narazí na FC Barcelona.

Reagovat
HOST*M

...a pana Merka, vid 2005/2006 semifin. Seva v 70 min.

Reagovat
HOST*

S Barcou se nebudem porovnávat vůbec. FORZA MILAN

Reagovat
HOST*Deryck09

Barca sou kokoti ať žíje král fotbalu Real Madrid a nejlepší střelec ligy mistrů Raul

Reagovat
HOST*CeceFCB

Deryck ak "sou Barca kokoti", tak ty si potom kral kokotu.

Reagovat
HOST*pantondavo

Reagovat
HOST*ACečko

Jankul dal dobrej gol dobrej volej

Reagovat
HOST*

ikdyž jsem skalní fanoušek AC, moc velkou radost z toho nemám, byl bych radši kdyby vyhrála Sevilla, Antonio Puerta by si to zasloužil...

Reagovat
Shevchenko

Velmi dobrý výkon, teď musíme porazit Fiorentinu.

Reagovat
HOST*

v pondělí na Sport 1 !

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*Lothart

tohle se nemelo stat .. jakoby tech umrti ve fotbale uz nebylo dost .. .3 za dcoela kratkou dobu ... nejhorsi na tom je ze umrel tak mlad a jeste ze jeho potomek ktery se mel narodit za necele dva mesice uvidi maximalne sveho tatu na hrbitove ... to je na tom nejsmutnejsi ... sice podarilo se mu sjednotit vsechny fotbalove fanousky na svete to priznavam ale za jakou cenu ... dyby se meli sjednoti vsechny rozbourene tabory na svete ... bylo by cim dal tim min fotbalistu .. je symbolicke ze ted se vsichni snazi aby se takovehle situace uz nestavali ale nemli s tim zacit uz drif dyz umrel chudeka feher?? .. vysetrovani vsech fotbalistu by stalo hrozne moc penez a casu ale ja fim ze nemam kavlifikaci na to ale zdravi je cennejsi ... antonio byl si muj oblibenej fotbalista .. hral si skvelej fotbal ... je skoda ze tvuj zivot musela prerusit takovato vec ... mel si s tim radeji skoncit jestli se ti uz neco takovyhleho stalo .. zdravi je prednejsi nez vse ... a taky bych chtel sklonit pred hraci ac milan kteri aspon pokud fim se snazili odlozit utkani sice se tak nestalo ale kdyz dali gol tak to vypadalo ze jim to je lito a to je neco co dostane kazdyho.... tony budes tu s nami i kdyz tu nejsi... snad na tebe nikdo nezpomene a doufejme ze uz se tohle nebude nikdy opakovat ... budes zit v nasich srdcivh teda aspon nemuzu mluvit za vsechny ale v mym urcite do te doby dokud budu dejchat a fnadit fc seville ... t dekujem za vse co si pro nas f zivote dokazal .. a jeho snoubence chci rict at vychova noveho antonia kterej se bude bit jak jeho otec

Reagovat
smazaný uživatel

Milán

Reagovat
HOST*

další závistivec! to je manšaft co? ne jak ti vaši šašouni, kteří jsou v evropě posledních pět let pro smích... a 5 evr. superpoháru je 5 evr. superpohárů Magico Milan!

Reagovat
Tsigi

NJ závist je špatná vlastnost. Vím že se to těžko zkousává že vy dostanete od Sevilly 4 kousky a my vyhrajeme.

Docela mě zajímá za jakou dobu se Real ACčku zase přiblíží.

Forza Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno scudetto za posledních 8 sezon, čemu se prosím tě máme přibližovat, trošku nás děsíš .

Reagovat
smazaný uživatel

pozri sa do štatistík európskych líg a pomlč prosím ťa, si na smiech..

Reagovat
smazaný uživatel

Se hned nenervuj a raději mi řekni, v čem jste jako lepší? Máte míň titulů celkově i za poslední roky, takže?

Reagovat
HOST*

ale za poslední roky vy zase vylítáváte s každým žebrákem v OF LM, kdežto my jsme hráli 3 finále za posledních pět let - z toho dvě úspěšné + jsme si připsali 5. evr. superpohár....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já vám ho neberu, ale za hlavní považuju spíš to 4. místo v lize a vítězství v LM, ze kterého asi hodláte zase 5 let žít a pořád tady hlásáte, jak na vás nikdo nemá.

Real sice vypadl v osmifinále LM, ale zase má domácí titul a přesto má natolik soudné a věčně nespokojené fanoušky, kteří se za herní projev svýho týmu dost často stydí. Vy byste to občas měli udělat taky, nebo se aspoň nechlubte, že jste úplně někde jinde než my, když to vůbec není pravda .

Mimochodem, yarda přece nenapsal nic hroznýho, ne každýmu vaše hra sedí, spíš má stále víc odpůrců...

Reagovat
HOST*M

No neviem preco by mali fandovia Milana byt nespokojni. Ja sa pytam, ktore muzstvo prehrálo FC Barcelonu pred rokom v sezone ked Barca valcovala?...Vsetci vedia, ze AC co uznalo aj par fandov Barcy...AC nehra skaredy defenzivny futbal, to predsa vies aj Ty coho dokazom su pocty strelenych golov napr. Za posledne roky kazdy normalny sudny fanda vie, ze AC je povazovane za najofenz.muzstvo Italie...nie je to napr. antifutbal Juventusu z poslednych rokov... A samozrejme , ze to nie je futbal aky hra Barca alebo aky by mal hrat Real atd....Ale v tom to je, Realu kaze historia atd....hrat krasne pre ludi atd., zatialco od AC sa to nevyzaduje, v ITA su spokojni ak je kvalitna obrana, taktika, da sa nejaky golik, ubrani sa to a je to o.k. Takze taketo somarinky tu vypisovat stale dookola netreba...od AC sa necaka taka hra ako od Realu a fandovia AC nie su povinni tu vypisovat a plakat nad tym, ze AC nehra najkrajsi futbal...ani ho nehra, ale nehra ani najhorsi...to vie kazdy - ma naj zalohu v Europe, ktora bude dlho naj pokym to fyzicky budu zvladat...a len tak btw. ktore muzstvo bolo zvolene ako naj v Europe za posledne roky? Kazdy vie, ze AC...co iste fandov realu troska stve...tak asi ako aj to, ze AC sa uz k Realu priblizuje co sa tyka titulov v LM (aj preto asi vsteci fandili Live...tak ako aj fandovia Barcy na obhajobu s kym vypadli - tak by to podla mna bolo aj keby tam Rafa nebol trener, aj ked myslim, ze toho roku real ziska opat LM a zopakuje sa historia - 97 Capello titul, 98 - nemec LM ).....A este posledna vecicka...Teba zaujimaju domace tituly a tymi sa ohanas, tak AC fans sa ohanaju umiestneniami v LM za posledne roky...kazdy sa bude tym cim chce, lenze v AC to dalo najavo aj vedenie, ze LM je pre nich najdol. + toho roku MS klubov...takze v AC je vsetko o.k....Tam su spokojni, vy fans Realu nebudte, vy mate hrat ofenzivne a krasne, od AC sa to naevyzaduje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak především je povzbuzující, že se taky najde fanda Milána, který se nepotřebuje v každé větě vysmívat a dávat do ní x smajlíků. Vzácný to jev.

Co mně hlavně vadí na AC? HRA A ROZESTAVENÍ. Jak vůbec můžeš říct, že jste nejofenzívnější v Itálii, když je to zcela jasně AS Řím, který v žádném případě od 60. minuty nebrání výsledek, nepostaví vedle sebe 4 DM a neboří hru, naopak chce přidat další branky. Uznávám, že teď v Palermu se jim to vůbec nedařilo a byli dost zalezlí.

A teď k tomu, z čeho začínám mít trochu strach. Ancelottiho fotbal se třemi DM (jasně, Pirlo není klasický, ale zkrátka se na této pozici pohybuje a vyplňuje ten prostor) měl v loňské LM velký úspěch, něco podobného vyšlo i Lippimu na MS a trenéři už si toho začínají všímat. Zatím tedy pouze v Itálii, kde najednou na 3 pracanty v záloze vsadila skoro půlka týmů. A to není náhoda, protože tam zjistili, že když to tímto způsobem zavřou a zároveň vymakají standardky, tak na tom budou VÝSLEDKOVĚ mnohem lépe. Fotbal se nějak vyvíjí, rozestavení se nějak vyvíjí a momentálně začíná být velmi úspěšné defenzivní 4-3-2-1. Pokud se ta hrůza dostane do celé Evropy, tak můžeme Ancelottimu vřele poděkovat.

Ten jeden titul za osm sezón je ostuda, kterou neokecáš nějakými prioritami. Milán má v Itálii smůlu, že naráží na podobné taktiky a hůře se prosazuje. V LM se naopak soustředí jen na bránění, na standardky a na výjimečnost Kaká.

Reagovat
HOST*M

No cakal som, ze napise AS, ano je najof a hraju aj najkrajsi futbal z ITA....ale myslel som za posl. roky, mimo Spalettiho ery...pisal som, ze za posledne roky. Ta hroza ako to nazyvas..nech sa len dostane , dlho to aj tak podla mna nevydrzi, nie kazdy ma zalohu Gat, Sed, Pir, Kaka + Ambro,Brocchi,Emerson atd....ktori to maju v krvi uz nejaky ten cas. A na druhej strane som rad kvoli Ambrosinimu, ze uz moze byt v zaklade vdaka tomuto systemu aj ked nemyslim ze to bude celu sezonu - po navrate Ronalde bude v utoku s Gilom zrejme. A tie tituly...ano je to zle ze len jeden...ale ja nepisem ze to je dobre..len pisem, ze ak Ty to hodnotis podla titulov ligiovych tak ja si mozem napisat uspesnost v LM za posledne roky...ved kto by nechcel sa priblizit k Juve aspon o nieco blizsie...ale zrejme, si je vedenie AC vedome toho, tekze vedie preco vyhlasuju ze Europa je pre nich dolezitejsia. A este k tej hre, opakujem ja necakam od AC, ze ked vedu 1:0 budu utocit a utocit...AC fandim cez 12 rokov, je to moja srdcovka rovnako ako ITA a je mi jasne, ze okulahodiaci futbal ako ocakavaju fans barcy a realu tam tak casto neuvidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Spalletti hraje parádně už dvě sezony, tak potom je otázka, co jsou to podle tebe "poslední roky".

Co se týče té úspěšnosti domácí liga vs. LM, tak já v žádném případě nechci řadit něco výš, nebo o tom mluvit, jak se mi to zrovna hodí. Já jenom bránil Real a trochu vás mírnil, protože řeči typu "jsme nejlepší", "jsem zvědavý, kdy se přiblížíte" nebo "jste pro smích" prostě nejsou fér, když se podíváš na výsledky za "poslední roky". Ano, i v novém tisíciletí jsme úspěšnější než vy, aspoň tedy máme více velkých titulů, taková je realita...

A ty vaše priority? Já se jim nedivím. Vaši hráči jsou převážně staří a je pro ně snadnější udržet formu po dobu 1-2 měsíců, kdy probíhají vyřazovací boje v LM. Na vítězství v dlouhodobé soutěži typu Serie A zkrátka nemáte sílu, ti mladší vás uběhají. I přesto vám letos věřím - Inter totiž vypadá velmi špatně, Juve vás zatím neohrozí, takže zbývá AS. Jenže tam jsou zase teď nějaké vnitřní spory mezi klíčovým hráčem Mancinim a Spallettim, což jim může dost ublížit...

Reagovat
HOST*M

Myslel som Ancellotiho obdobie. Ano , viac titulov mate v tisicroci, no ja si opat napisem to , že AC bol zvoleny za naj klub poslednych rokov a takto sa mozme donekonecna...aj...ja nemam sajnu kto vyhra, verim vsak samozrejme ze to bude AC....Inter ako som pisal ma na smiech trenera, teraz sa ukaze ich psychika...podla mna dobre vedia, ze titul ma svoju pravu cenu len ak predbehnu AC a Juve za rovnakych podmienok...podla mna sa zosypu a pomohlu tomu uz na zaciatku Cordoba proti Udine...tipujem suboj AC,Juve,AS

Reagovat
HOST*

a kdyby jste nevyhaluzovali ten poslední titul doma, tak jste 6 let v naprostém kokotu ! a barca titul vyhraje, je lepší, v LM max ČF

Reagovat
smazaný uživatel

4, chlapče, 4, vy kdybyste nevyhaluzili letos LM, tak kolik?

Reagovat
HOST*M

AC to nevyhaluzilo, spomen si na dvojzapas s MAN U.... to su len ubohe keci

Reagovat
HOST*M

Real ten titul nevyhaluzil...hraci hrali az do 95 min...hrali to co sa pod Capellom ocakavalo, a je problemom Barcy , ze zavahala...tam treba plakat a nie nad Realom

Reagovat
smazaný uživatel

všetko čo si dokázal napísať? asi si neprekúsol, že Sevilla ktorá vám nasúkala v dvojzápase 8 gólov teraz chytila od ACM 3 kusy...

Reagovat
Potty

Reagovat
HOST*M

Fandil si Liverpoolu vo finale..prehral, teraz Seville...prehrala...a AC sa blizi k Realu titulmi v LM...AC - vedenie a fans su spokojni, su oficialne v sucasnosti aj za posledne roky naj v Europe, hraju futbal s akym su vedenie aj fans spokojni (pricom to nie je beton a antifutbal)...takze Ta to asi stve...takze este raz AC NAJ v Europe...to ze nehra najkrajsi futbal je uz ina vec

Reagovat
HOST*M

Fandil si Liverpoolu vo finale..prehral, teraz Seville...prehrala...a AC sa blizi k Realu titulmi v LM...AC - vedenie a fans su spokojni, su oficialne v sucasnosti aj za posledne roky naj v Europe, hraju futbal s akym su vedenie aj fans spokojni (pricom to nie je beton a antifutbal)...takze Ta to asi stve...takze este raz AC NAJ v Europe...to ze nehra najkrajsi futbal je uz ina vec

Reagovat
smazaný uživatel

Takže proč takhle stručný příspěvek k Milánu? Protože jsem nikdy nezastíral toto: Hra Milána , Berlusconi Galliani Úplatkářská aféra Gattuso

Jediný, co v tom vašem ensámblu stojí za něco, je Kaká a Pirlo. Jasně a oceňuju gesto hráčů a fanoušků AC vůči Puertovi. A vy, co jste se tak pěkně vyblili v reakcích za mnou nechoďte s argumentem závisti, fandím Realu, který je na tom v evropském měřítku historicky ještě o trochu líp. Hala Madrid!

Reagovat
HOST*M

Aky mas tlak?

Reagovat
HOST*Balu

yarda

Reagovat
HOST*Nerrazzuri

Milánské merdy se tady nějak roztahují.Běžte pryč fuj fuj.

Reagovat
HOST*M

Inter sa uz trasie, uz su nervozni...ak teraz Inter nevyhra titul a nedokaze, ze to zvladne aj s Juve a AC za rovnakych podmienok, tak ten minuolorocny titul je o nicom.

Reagovat
HOST*Nerazzurri

Proč by měl být o ničem, to potom jsou vaše a Juve tituly taky o ničem, protože nebyli rovné podmínky kvůli vašemu uplácení.

Reagovat
HOST*Nerazzurri

Musím uznat, že včera jste hráli dobře, až mě to překvapilo.

Reagovat
HOST*Nerazzurri

Vaše hra, ale stojí a padá s Pirlem a Kaká, jak oni nezahrají, tak jste v háji.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý klub má tak 3-4 hráče, na kterých hra stojí. Inter není výjimkou...

Reagovat
HOST*M

A toto je co za primitivny prispevok? Toto moze kazdy kazdemu pisat donekonecna..ze ak vam nezahraju tito alebo tito tak ste v haji? To ma aky vyznam toto pisat...no ale ked uz sme pritom tak v Interi tazko niekoho najst na kom hra stoji ( snad Cambiasso )....Mancini je pre mna jeden z najhorsich a najpodivohudnjesich trenerov, niekdy mam pocit, ze s Miijahlovicom nemaju sajnu co robia...

Reagovat
HOST*Nerazzurri

Ne!!To je naprosto pravdiví příspěvek.Primitivní si možná ty.S Mancinim máš pravdu.......je to naprostý blb, který nechápu, jak může vůbec někoho trénovat, kvůli němu vypadá hra Interu, tak jak vypadá........hrozně.Bohužel Moratti ho má rád, tak si ho tam drží.Jestli nevyhrajeme titul, tak je to kvůli neschopnosti toho pitomce na lavičce.

Reagovat
HOST*M

Kolko titulov bolo odobratych AC? Ani jeden. Juve neobhajujuem, obhajujem AC. AK by AC tolko uplacalo ako sa tvrdi, tiuloy by malo ono. Navrhujem nechat tieto diskusie tak a uvidime ci an konci sezony bude Inter majster. Maj nazor: nebude. A kto bude: neviem.

Reagovat
HOST*Balu

Teraz nieco na obranu AC. Berrusconi vs. Calderon, mas pocit ze vas prezident je lepsi??? To ako ziadal od Kaka aby si vytrucoval odchod je podla teba spravne???Co take hrozne Berlusconi robi???

Mas pocit ze Mijatovic je na tom lepsie ako Galiani?Ja ani nie. Obaja si robia svoju pracu za co ich platia. Mozno jediny rozdiel je v tom ze nazory Mijatovica su nazory Calderona, no on sa este len uci, kdezto Galianiho nazor ma u Berlusconiho zrejme vacsiu vahu.

Uplatkarska afera, za tu bolo AC, Juve a dalsi nalezite podtrestany! Myslim ze nema zmysel sa k tomu este vracat a diskutovat ci to bol adekvatny trest alebo nie.

Gattuso? Nechapem co mas proti nemu??? Podla mna je to velmi dobry hrac, ktory by sa uplatnil aj v Reale.

Ak hra AC tak hrozny futbal, a jeho hra je uboha,... tak preco chcel Real Ancelotiho, tak 2 roky spat??? Poviem ti to asi takto ze budete hrat sice pekny futbal ale nic nevyhrate tak vam fanusikovia neodpustia!!! Ak budete vyhravat aj s nie priliz okulahodiacim futbalom tak vam fanusikovia tu hru ako tak odpustia. Pamataj na jedno pocitaju sa tituly, nikto si o 2-3 roky nespomenie ze ste hrali skaredy futbal!

Ak si aspon troska sebakriticky tak si priznas ze za posledne roky Real nema ziadnu koncepciu. Teda ak nepovazujes koncepciu skupovania najvacsich hviezd. Co ma za nasledok ze ceny hracov a ich platy su prehnane a moze to viest do zahuby vid napr. NHL! S tymito nezmyselnymi cenami za hraca zacal Real s kupou Figa!!! A od vtedy sa to vezie. Toto nieje ziadna koncepcia.

Jediny kto ako tak trosku premyslal a mal daku koncepciu bol Capelo, ale toho ste vyhodili. Kdezto AC ma svoju filozofiu, sice ju mozno nechape vela ludi, dokonca vela fanusikov AC, ale im sa zatial vyplaca. Kupit starsieho nechceneho hraca, najlepsie brazilcana, spravne ho motivovat a oni sa im za to celkom dobre odvdacuju.

Podla mna je neraalne aby si chcel porovnavat pocet titulov v La Lige a Sarii A. Jedinym meradlom moze byt uspesnost v LM, tam z celkoveho hladiska ak sa berie aj EPM ste uspesnejsi, to si musia priznat vsetci fanusikovia AC, zial toto je asi jedine meradlo v ktorom ste lepsi! Ak si zoberies samotnu LM tak tam sme suverenne najuspesnejsi, tak isto za posledne roky je AC jednoznacne najlepsie. Ale kedze si fanusik Realu je mi jasne ze pre teba bude rozhodujuce meradlo to v ktorom ste lepsi

Reagovat
HOST*M

Suhlas. A netreba zabudat, na to, ze ak vobec su Galiani a spol. vinni...co s tym vobec maju spolocne hraci, nech trestaju Galianiho tak ako Mogiho. Preco si AC nekupilo par titulov ked za posl. roky ked su taki uplatkari? Nespocetne mnozstvo krat som za posledne roky žasol nad tym ako Juve vyhrava zapasy podivuhodnymi golmi v poslednych minutach ligovych zapasov 1:0...a tu maju vysledok. Ten kto pozorne sleduje AC take nieco nespozoroval.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, odpovím zítra, dneska nestíhám. Vysvětlím i ty blicí smajly...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže k těm odpovědím: Proč blicí smajlíky?

1.Hra Milána: Fakt se mi nelíbí, je pro mě symbolem vychcanosti a tu já prostě nežeru...

2.Berlusconi: Neupírám mu, že je schopný, vůbec ne. Když to přeženu, tak je to takový elegantní Košťál, ovšem asi tak stokrát úspěšnější. Ale jinak je to prvotřídní sráč. Stačí mí, co se o něm dozvím v Itálii, tedy přímo u zdroje, takže mě zrovna Čechoslováci nemusí poučovat, fakt ne. Že má skvělý vztah ke klubu? Bodějť by ho neměl, když mu z toho jde popularita a prachy, to je přece naprosto normální.

3.Galliani: Odhlédneme-li od toho, že pokud byste hledali v encyklopedii heslo "Mafián", určitě by tam byla jeho fotka, tak se mi nelíbí na něm hlavně toto: Nadává Realu do banditů atd. kvůli snaze získat z Milána Kaká, nicméně stejné prostředky používá k získání hráčů do AC (Emerson) a samozřejmě když někoho potřebuje (Ronaldo), tak to najednou banditi nejsme. Pěknej pokrytec, ten váš Galliani.

4.Úplatkářská aféra: Ano, AC bylo potrestáno, ale dostatečně? Vy víte jak to bylo skutečně? Mně připadne celkem logický, že nejmíň byl potrestán klub, v jehož čele je jeden z nejvlivnějších mužů Evropy, toť vše.

5.Gattuso: NAPROSTO mu nehodlám upírat jeho fotbalové kvality, je fakt výborný. Ovšem mimofotbalové chování, co často na hřišti předvádí, je na blití. Vy řeknete, že je impulzivní, já si myslím, že je to cholerický provokatérský hovado s IQ vařený nudle. Pokud by si to nechal od cesty, uznával bych ho jako hvězdu, takhle fakt ne.

K reakcím ostatních:

1.Balu: nediskutuju s tebou, že je v Realu bordel, je tam bordel právě kvůli tomu titulovému prázdnu, na Real jsou vždy kladeny největší nároky a čím déle se nevyhrává, tím hůř a hledají se prostě různé způsoby, jak tomu zabránit a kolikrát nejsou nejšťastnější. Nejsem si jistý, že kdybysme hráli pěkný fotbal a prohrávali, že by nás neměli fanoušci až tak rádi. Capello vyhrával a hrál nepěkný fotbal a nadávalo se mu taky, proto ho vyhodili. Ceny hráčů? Byli to největší hvězdy, logicky proto i nejvyšší ceny, náš přímý konkurent Barcelona vyhodila strašný prachy za hráče, kteří největší hvězdy nebyli a v klubu se třeba neprosadili (Saviola, Riquelme, Rochemback), takže ceny nenafukujeme jen my (viz letos ManU). Teď k tomu Kaká ještě jednou, zajímalo by mě kolik z těch zpráv je novinářským výmyslem (třeba to vytrucování) a kolik z toho pravdou. A proč bych neměl posuzovat úspěšnost podle výher v lize? Chceš říct, že italská Serie A je o tolik lepší? Nebo to říkáš proto, že v lize vyhráváte v poslední době málo?

Sansiro: Že prý jsem neocenil gesto AC vůči Puertovi? Neumíš číst? Jsem chudák, že jsem si dovolil kritizovat? Trošku si to srovnej...

Reagovat
HOST*

+ambrosini , inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsi si ty blitky pod sebou uklidil?

Reagovat
HOST*

Pippo to je hráč, co. Tolik důležitých gólů nasázel. FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Z teba prostě akorát mluví, že AC nesnášíš. Pokud jsi viděl včerejší Superpohár, tak to bylo AC, které po většinu zpasu diktovalo tempo a hrálo kvalitní kombinační fotbal. Dvojzápas s ManU byl taky výbornej.

Já si o vedení Realu myslím jen to nejhorší. Hlavně Mijatovič je nevychovanej šmejd.

Rino Gattuso je jeden z nejlepších defenzivních záložníků. A Real by ho bral všemi deseti, protože podobnej typ dříče mu prostě chybí.

A koncepce Realu? O tom tam už hodně dlouho neslyšeli. Upřímně jsem zvědavej, jak dlouho tam vydrží Schuster. Víc než 2 roky mu nedávám. Spíš jen rok.

Reagovat
HOST*

a víš proč ho nesnáší stejně jako ostatní? protože je AC úspěšné!!!

Reagovat
HOST*

Berlusconi je 10 x lepší prezident než Calderon A Gattuso je nejelpší DM na světě. Že se ti nelíbí hra AC, to je tvá věc. FORZA MAGICO MILAN!

Reagovat
HOST*Kapřík

Nejlepší DM je podle mě Essien - a to nefandim Chelsea.

Reagovat
sansiro

Ty jsi dobrý chudák Vím, že Milán jako velkou konkurenci ze zásady nemáš rád, ale včera hráli vynikající fotbal a Puertovi celý tým (včetně tifosi) během zápasu dávali velká gesta. Ancelotti a celý tým po zápase také řekli, že to vítězství je pro něj. To bys měl ocenit... Yarda

Reagovat
HOST*FORZA MILÁN!

TO JE SUPER SUPER ŽE VYHRÁL MILÁN.MUSÍM ŘÍCT ŽE JESTLI SEVILLA POSTOUPÍ DO CHAMPIONS LEAGUE BUDE TO VELICE ZAJMÁVÉ Z HLEDISKA PRO SLAVII.MYSLÍM I TAKÉ ŽE JSI TO SEVILLA ZASLOUŽÍ POSTOUPIT NÉ KVULI TOMU ŽE PUERTA ZEMŘEL ANI NÉ KDYŽ VYHRÁLI DVAKRÁT ZA SEBOU POHÁR UEFA ALE HLAVNĚ JAKOU PŘEDVÁDĚJÍ HRU JE BOŽSKÁ AŽ NĚKDY OPRAVDU NÁDHERNÁ.ALE MUSÍM POZVEDNOU MILÁN JAK KRÁSNĚ A DUSTOJNĚ BOJÖVALI A VYHRÁLI TAKŽE FORZA MILÁN!!

Reagovat
smazaný uživatel

nj, dúfam,, že Sevilla postúpi do LM.

Reagovat
HOST*QUARESMAFAN

HAHAHAHA EUROPSKY KRáL :))))))))))))))))))))))))) MOZNO NA REPREZENTACNEJ UROVNI MAJSTER EUROPY SA DA TAK VOLAT. A NE JADEN SMIESNY ZAPAS O TROFEJ CO NEMA ANI CVENG PORIADNY. TRAPOšINA

Reagovat
HOST*

zaznamenal si minulý rok, že se hrála nějaká LM?

Reagovat
HOST*

Všimli jste si,že stejně jako česká repre tak i Milán nemá křídla,Oddo a Jankul dělají křídla i obránce...Myslím že Bruckner by měl hru AC okopírovat a ne už to jen nakopávat na Kollera....,Polák=Gattuso,Pirlo=Matějovský,Abraham=Ambrosini,Kaká=Rosický,Inzaghi=Vlček,Jarolím=Seedorf,dále Čech a Jankul,Oddo=Ujfaluši,Grygera=Kaladze,Sivok=Nesta...ale samozřejmě většina našich hráčů je slabší,ale taktiku a systém hry AC by mohl náš trenér omrknout,hmm.,?

Reagovat
HOST*

Z toho Abrahama se mi chce brecet.

Reagovat
HOST*

Souhlas... ale jinak je to hezky poskládaný, jenže na tohle Bruckner nikdy nepřijde a dál budem nakopávat míče na Kollera...

Reagovat
smazaný uživatel

Něco podobnýho jsem tady nedávno psal, hrála to teď i Argentina. Jen ty hráče bych tam dal trošku jiný...

Reagovat
HOST*

Abraham a Vlček tak dobře nesimulujou, takže nemůžou hrát jako Ambrosini a Inzaghi.

Reagovat
HOST*

Reagovat
Shevchenko

Akorát že jsou 100x lepší.

Reagovat
HOST*

Abraham a Vlček?

Reagovat
HOST*sestinozen

líbilo se mi gesto Seedorfa když střídal

Reagovat
Shevchenko

Fakt parádní. Jen čumím co se tu událo za tu dobu, co jsem byl na zápase.

yarda: Ty asi moc dobže nevíš za co bylo AC potrestané že? Calderón je pro mě ten nejhorší prezident v evropě. Jinak se Silviem a Adrianem jsem spokojený, protože mají výborný vztah k týmu. Je mi líto že se ti nelíbi Gennaro, asi nejlepší DM na světě (rovnat se mu může jen Essien).

merengues: Jak podle tebe má AC hrát když jsou Italové? v Itálií je vyjimka snad jen AS, ale Inter a Juve jsou na tom stejně, snad ještě hůř. Co se týče titulu tak to máš zcela pravdu a nebudu ti to vyvracet. Ale zase pořád nechápu proč vyhodili toho Capella, ke konci sezóny to byl parádní fotbal kdy jste dřeli až do 95. minuty. J8 letos doufám, že se ten Titul AC konečně povede, ale na druhou stranu si vem, že AC vyhrálo poslední "normální" titul (2004-My, 05-nikdo, 06-přiděleno Interu, 07-Inter, ale jediným soupeřem mu bylo AS). V LM ale zase nemůžes nic vyvracert nám a prostě v LM jsme dlouhodobě nejlepší. Superpohár jsme taky vyhráli zcela zaslouženě. Letos mi nebude až tak vadit nevýhra v LM, ale musíme vyhrát scudetto!

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě souhlas. Ale jak říkám, vůbec jsem vás nenapadal (včera zasloužená výhra), jen jsem bránil Real a trošku porovnával.

Ta řekněme závěrečná třetina pod Capellem se mi taky hodně líbila - fotbal pěkný, výsledky dobré, ale trošku mi vadilo, že i když jsme byli v drtivé většině zápasů lepší (někdy zcela jednoznačně), tak jsme se pokaždé na výhru strašně nadřeli. Žádné 3-0, 4-1 nebo 3-1, prostě všechno vydřené, a to rozhodně není ok...

Capello to měl spočítané už v březnu a já bych řekl, že za tu jednu velkou podzimní ostudu docela právem. Před deseti lety mu vyšel celý ročník, teď však dost šaškoval se sestavou a doplatil na to...

Reagovat
Shevchenko

Já proti Realu nic nemám a vlastně jediný, koho tam vůbec nemám rád je Calderón.

Reagovat
smazaný uživatel

čítať tu vyjadrenia fanúšikov Realu, ktorým slovo objektivita nehovorí absolútne nič je akurát tak na smiech - ako aj celý Real posledných 5 rokov začínajúc Calderonovými vyjadreniami, Mijatovičom uskutočnenými skvelými nákupmi za ešte lepšie ceny....

Reagovat
smazaný uživatel

O objektivitě toho ty asi moc nevíš, tak nezlob, nebo vám tam zase pošleme nějakýho přebytečnýho dědu...

Reagovat
Shevchenko

Ronnie ještě všem ukáže.

Reagovat
smazaný uživatel

No v pohode, veď Carlo už bude vedieť ako z nich dostať max...

Reagovat
sansiro

Nám ti "dědové" - Nesta, Gattuso, Seedorf, Pirlo, Kaká, Oddo, Maldini, Bonera, Jankul, Emerson - stačí... jsou v nejlepších letech

Reagovat
smazaný uživatel

Maldini určitě.

Reagovat
sansiro

To je borec!

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

"Jak podle tebe má AC hrát když jsou Italové?"

Reagovat
Shevchenko

??

Reagovat
smazaný uživatel

Necital som celu diskusiu, len predpokladam, ze vyssie niekto hustil do "krasneho" herneho prejavu AC a ty si to isiel tymto argumentom vyvracat. Pokial to tak je, tak . "Argument" mesiaca.

Taliani s tym hnusom zacali, Taliani s nim musia skoncit. Ich snad niekto obmedzuje hrat pekny futbal ?

Najlepsie na tom je, ze hned nasledne si spomenul AS, takze ono to naozaj ide.

Reagovat
sansiro

Stejně tak nutí je někdo napodobovat?

Reagovat
smazaný uživatel

To s nasou diskusiou nema nic spolocne. Reagujem na ten nezmyselny argument.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni s tím nekončí, naopak Ancelotti vymyslel ještě něco daleko horšího. Na druhou stranu si myslím, že se snaží využít svých silných vlastností, které jim byly naděleny (fyzička, taktika), takže jim to nelze vyčítat. Zároveň se ale potom nemůžou divit, že jim na to lidi zvyklí na jiný fotbal budou házet blicí smajlík...

Reagovat
Shevchenko

No OK ale zas to s tím "hnusem" nepřeháněj. Všechno najednou píšete po článek o Superpoháru, kde jsme podali parádní výkon a zaslouženě vyhráli.

Reagovat
sansiro

A tobě se ten zápas nelíbil (nebo dvojzápas s United či Bayernem)? Nějak to pořád nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přináší jim to úspěchy ať už v evropských pohárech, tak na reprezentační poli. Nemají důvod to měnit, defenziví pojetí k ním prostě patří od nepaměti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ich hru nekritizujem. Ja kritizujem ten argument.

Reagovat
smazaný uživatel

"Taliani s tym hnusom zacali, Taliani s nim musia skoncit. Ich snad niekto obmedzuje hrat pekny futbal ?"

Reagovat
smazaný uživatel

"Jak podle tebe má AC hrát když jsou Italové?"...to je akokeby jeho suhlas ku kritike tusim yardu.

Ja len kritizujem ten argumnet, ktorym sa ten hnus snazi vyvratit.

Reagovat
smazaný uživatel

*ktorym sa tu kritiku snazi vyvratit.

Reagovat
Shevchenko

Italsky herni styl, hrali s tim na MS, hrajou s tim AC, Inter, Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze vas zozeru, ked budete hrat nieco ine ? Pretoze tak to vyznieva.

"Jak podle tebe má AC hrát když jsou Italové?"...co mame robit, ze ? A este si dodal aj As Roma.

Reagovat
HOST*

Neřešte nic a fanděte AC MILÁN

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ne každému se líbí rychlý kombinační hra.. mně třeba imponuje propracovyný systém, kde každý má svoje místo a svoje povinnosti. Pro mě je dokonalost pevná obrana, variabilní záloha a kreativita v útoku.. Jsem zastánce hry na nulu! A nestydím se za to! Týmy, které dokážou ovládnout hru, kdy je soupeřova snaha totálně v niveč.. a nedovolí soupeři žádné vyložené šance, mě fascinují!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

co je k smíchu?

Reagovat
HOST*

kyslik je k smichu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale že ho i přes to tak hojně využíváš.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový hlod tady napsat.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

hlod máš mezi nohama..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

možná jsem to špatně napsal, jelikož top teamy všechno to co jsem napsal mají, ale moc dobře víš jak to myslím.. radši se podívám na zápas AC než Barcy.. je tahle věta hlod?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to celé hlod. Každý má svoje místo a povinnosti, no nepovídej, fakt? A jak to ten AC dělá, takový unikát. Keativita v útoku? A proto se ti speciánlě líbí AC, že?

Líbí se ti variabilní záloha? Co tím chceš říct?

Ale nejlepší samozřejmě bylo jak jsi řek, že se ti líbí když tým nedovolí žádné šance, tomu snad nevěříš ani ty sám (Jak to vypadá? "Uau!, viděls to?! Crespo se chtěl dostat do šance, ale Maldini míč kopl na tribunu!!!"?).

Prostě strašně rádobyintelektuánlí hlod-příspěvek.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Málo mužstev dokáže zahrát takovým způsobem jako AC! Připomenu zápas AC-Manchester.. a nepiš, že to bylo tím, že Angláni neumí hrát mimo Británii to je pěkně ohrané.. pro semifinále LM to není omluva.. Nejsem fanoušek AC, ale některé jejich zápasy jsou velmi suverénní, a to nejsou zápasy s žádnými nazdárky! To co jsem napsal podle mě nejsou hlody, jen jsem to napsal velmi naivně. Normální člověk to určitě přinejmenším tuší, jak jsem svá slova myslel.. a mimochodem slovo rádoby je velmi "zkušené", používají ho určitě jenom inteligenti jako ty. Tomu věřím.. Opravdu jsi mě setřel , jsem posraný až za ušima. Problém je jediný, v tom, že ty všechno víš a všechno znáš. Všechno vyvrátíš a ještě z toho vyjdeš jako hrdina. Ale podle mě jsi jenom přechytralý studentík, který si pěčlivě vychovává svoje ego.. asi jsem domluvil

Reagovat
smazaný uživatel

Suverénní jsou, to ti vůbec neberu, v LM jsou za poslední roky jasně nejlepší (asi proto, že serou na ligu a maj víc sil?), ale to jaksi nebylo předmětem mého příspěvku a ani tvého.

"Jsi jen přechytralý studentík", tak skončil stařec, jehož hlava již byla bílá, svoje vypravování.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jedno musím uznat.. někdy je z tebou legrace! ale jinak je mi z tebe na..

Reagovat
sansiro

JJ, organizace a taktika je dneska velmi důležitá!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

mně se hra AC vcelku líbí.. organizovaná, soupeřům toho moc nedovolí, své šance promění.. a hrají vklidu, někdy sice až moc profesorsky, ale i tak jsou good! Pod slovem "fotbal" nevidím jenom masivní útočení, kličky, goaly atd.. já rád vidím i práci obrany, soudržnost týmu, charakter jednotlivých hráčů.. chuť. Pro mě je hra AC o hodně atraktivnější než hra Chelsea, které fandím. Chelsea hrála slušný defenzivní fotbal a hráči jako Duff, Robben byli ideálními křídly.. líbí se mi brejkový fotbal!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

pro sebe

Reagovat
HOST*CeceFCB

ty sebec

Reagovat
HOST*

moc se mi líbalo jak všichni uctili puertu a to hlavně,že oba celky měli na zádech jeho jméno :)a to i hráči milána opravdu to spojilo všechny fanoušky...ale nejvíc se mi líbalo jak kaka když dal gola ukazoval,že to bylo jakoby pro puertu(ikdyž nevím jak by byl nadšený,že sevilla inkasovala,ikdyž palop to opravdu dobře chytl :) )a potom a to ještě víc když sedorf odcházel ze hřiště-prostě bez komentáře,to sem od nich opravdu nečekal,že se tak pěkně zachovají i milánští opravdu pěkné uctění puertovi památka,ikdyž s prohrou sevilly,ale určitě je milan nijak nerozdrtil,naopak myslím,že sevilla milán celý první poločas přehrávala,jenže nehraje se na první :( přál jsem to seville,ale znovu opakuju,víc než celý zápas se mi líbolo uctění puertovi památky..

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*

AC Milan je best, je to vira je to cest fandit jim a pekne nem to hosi vracej, vyhrama samozrejme. Fandove AC jsou zariti fandove a proto celou situaci chapou. Avsak mame i plno nepratel coz vypliva toho ze vsechny smetem... Tak nam vsichni zavidej a spolcujou se proti nam ... debilni nazory typu bleee jsou ubohy nazdar bazar Rosonerri siamo noi, sempre per te, Merdy hnusny:D bleeeee

Reagovat
HOST*

jo mas pravdu ostatne ten nadpis tohodle clanku odpovida za vse ... :D campione

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele