Evropská liga - souhrn prvních zápasů čtvrtfinále

04.04.2013, 23:15, aktualizováno 04.04.2013, 23:15
Komentáře a souhrny
Tři výhry a jedna remíza se zrodily na úvod čtvrtfinále Evropské ligy. Fenerbahce vstřelilo Laziu dva góly a udrželo nulu, výhry o dvě branky budou v odvetách hájit také Benfica proti Newcastlu a Chelsea proti Kazani. Nejtěžší výchozí pozici má z domácích týmů Tottenham, který remizoval s Basilejí.

Chelsea FC - Rubin Kazaň 3:1

04.04.2013 21:05

Góly: 16. Fernando Torres, 32. Victor Moses, 70. Fernando Torres - 41. Bebars Natcho (pen.)

Zvládnuto na výbornou. Chelsea porazila Kazaň v úvodním klání čtvrtfinále Rubin Kazaň 3:1 a do odvety, která se bude hrát v Moskvě, si veze dvougólový náskok. Hvězdou zápasu se stal dvougólový Fernando Torres, zdatně mu sekundoval i Juan Mata, jenž si připsal dvě asistence. Krásnou branku vsítil Victor Moses, za Kazaň korigoval z penalty Natcho.

Důležitým hráčem Chelsea byl dle očekávání Juan Mata, jenž se také po deseti minutách podepsal pod první nebezpečnou situaci utkání. Jako nůž máslem pronikl mezi čtyřmi hráči do pokutového území, načež nepřesně přihrával pod sebe. Míč se nicméně odrazil k Ramiresovi, který dělovkou přestřelil bránu.

Do černého hráči v modrém zamířili až o pět minut později. Obdivuhodným centrem do vápna akci založil stoper David Luiz, míč padal do běhu Sharonova s Torresem a zamotal se dvojici pod těla. Nakonec se však ke štěstí Fernanda Torrese vyklouzl před něj a španělský forvard jej na zemi dokopl do sítě - 1:0.

Své sebevědomí jako by chtěl potvrdit a hned vzápětí zasekávačkou vykoupal Navase a efektním centrem za nohou málem našel Matu. Krásné sólo přes tři hráče předvedl Ryan Bertrand, jenž však selhal ve finální fázi. Rubin ohrožoval Čechovu bránu sporadicky, problémy českému brankáři nadělal jen dalekonosnou střelou Natcho.

Zápas měl dobrou úroveň a krásu mu dodala famózní střela Victora Mosese. Situaci Kazani zavařil svým technickým umem Juan Mata, jeho práce využil Azpilicueta, který odcentroval do šestnáctky. Zde se balon od nohy Sharonova odrazil do vzduchu, i díky Matovi následně dolétl za vápno k Mosesovi, jenž zpracoval na prsa a nádhernou pohotovou ranou holení vymetl šibenici - 2:0.

Padesátka věrných fanoušků Kazaně se zahřála radostí po čtyřiceti minutách, kdy Ansaldi nastřelil Terryho paži a sudí Rossi diskutabilní situaci posoudil jako penaltovou. S exekucí si dokonale poradil Natcho a snížil na 2:1. V závěru poločasu ještě pálil z dálky k tyči Ansaldi, ale Čech takřka neviditelným dotekem vychýlil jeho ránu mimo.

Chelsea dlouho na nic nečekala ani po změně stran a už po čtyřech minutách hry měl Juan Mata na kopačce třetí gól. Španěl si narazil s Luizem, jenž poslal míč do vápna na Mosese a ten lehce přiťukl Matovi míč ideálně na levačku. Obrovskou šanci nicméně povedeným zákrokem zmařil gólman Rubinu Ryzhikov.

S přibývajícím časem jistota Chelsea slábla a Kazaň se dostávala do hry čím dál víc. Zaskočit Čecha se pokusil Rondon, jehož střelu Čech zpacifikoval až nadvakrát. I proto sáhl Benítez ke střídání a na hřiště přišel v posledních týdnech báječný Eden Hazard. A i když belgický kouzelník nebyl u dalšího důležitého okamžiku, tah vody duelu rozvířil. V sedmdesáté minutě dostal Mata přihrávku od Lamparda na kraj vápna, všiml si ve vápně hlásícího se Torrese, který si našel dokonalý "flek" uvnitř vápna a hlavou zvýšil svým druhým gólem na 3:1.

Ověnčen dvěma asistencemi pak Juan Mata přenechal na zhruba čtvrt hodiny místo na hrací ploše Oscarovi. Brazilský mladík už však na trávníku nebyl svědkem žádné vážné události. Srdce se příznivcům Blues zastavilo při ťukanci hrudí od Azpilicuety k Čechovi, ale brankář Chelsea situaci nakonec vyřešil.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - FC Basilej 2:2

04.04.2013 21:05

Góly: 40. Emmanuel Adebayor, 58. Gylfi Sigurdsson - 30. Valentin Stocker, 34. Fabian Frei

Švýcarská Basilej na White Hart Line potvrdila, že její účast ve čtvrtfinále Evropské ligy není žádnou náhodou, a do odvety si po remíze 2:2 veze solidní šance. Tottenham tak bude muset ve druhém utkání vyhrát nebo vstřelit minimálně dvě branky, aby pomýšlel na postup. Hosté přitom dokonce vedli 2:0, domácí ale stačili korigovat.

Především první dějství vyšlo svěřencům trenéra Murata Yakina na jedničku. Tottenham si vůbec nevěděl rady s jejich jednouchými a rychlými útoky, směrem dopředu se mu navíc moc nedařilo. Špatný den ještě umocňují dvě nečekané zranění ze samotného závěru. V 84. minutě totiž dokulhal do kabin Gallas a v nastavení to dobře nevypadalo ani s Balem.

Basilej si nebrala žádné servítky a na Spurs vletěla hned od začátku. Během jedné minuty se ocitla hned ve třech gólových příležitostí. Dobře vypálil Schär, po něm i Streller, avšak obě střely dokázal zlikvidovat brankář Friedel. O pár vteřin později se snažil usměrnit centr z levé strany z voleje Steinhöfer, ale mířil těsně nad.

Poprvé zahrozili domácí v 17. minutě, Bale se postavil k přímému kopu těsně za vápnem, pokus byl ovšem tečovaný a gólman Sommer si s ním poradil. O dvě minuty později Holtby přenechal balón Baleovi, jeho rána však skončila jen vedle. Ve 24. minutě Tottenham zatrápila další situace, zdravotně v pořádku nebyl Lennon, jehož nahradil Sigurdsson.

Ve 26. minutě si hosté vytvořili další možnost, po standardce pálil z dálky Naughton, obránce Dragovič stačil do míče lehce drknout, takže střela po zemi mezi tři tyče nakonec nezapadla. Po půlhodině hry se naopak Yakinův tým radoval z vedení. F. Frei přihrál na Strellera, ten sice trefil jen tyčku, avšak dorážet přesně stačil do prázdné branky Stocker.

O čtyři minuty později si branku na své konto připsal také F. Frei. Streller na něj prodloužil centr z rohového kopu, hostující záložník byl v šestnáctce nehlídaný, takže hlavou pohodlně zakončil. Tottenham stačil do přestávky snížit. Odražený centr spadl do malého vápna, kde si udělal prostor Adebayor a z blízkosti zacílil.

Ve 43. minutě mohlo být dokonce vyrovnáno, to by však nesměl Parker z vyložené pozice minout úplně prázdnou branku po skvělé práci Holtbyho, jenž zatlačil na brankáře Sommera a vyvedl ho trošku z pohody. Druhé dějství už tolik zajímavé nebylo. Basilej se soustředila více na obranu, Kohouti se v ofenzívě až zas tolik nezlepšili.

V 56. minutě vyzkoušel štěstí z dálky Naughton, Sommer ale vytáhl z klobouku perfektní zákrok. O dvě minuty později zařídil poslední trefu zápasu střídající Sigurdsson. Ten si z levé strany seběhl do středu pole, odkud následně vyslal jedovatou ránu, a protože navíc byla ještě lehce tečovaná, skončila přesně v šibenici.

Možná že největší apetit měl v tomhle duelu basilejský Mohamed Salah, letní posila z egyptského Arab Contractors. Domácí defenzívu opravdu hodně trápil, chyběl mu však větší klid v koncovce podobně jako v 60. minutě. Z přímého kopu ještě stačil zahrozit Stocker, nebyl ovšem úspěšný.

Více informací k zápasu

Fenerbahçe SK - SS Lazio 2:0

04.04.2013 21:05

Góly: 78. Pierre Webó (pen.), 90. Dirk Kuijt

Klíčovým momentem prvního utkání mezi domácím Fenerbahce a hosty z Říma byla červená karta pro mladíka Onaziho. Oslabené Lazio nedokázalo vzdorovat dlouho - trefy Weba a Kuijta znamenají pro Turky cenný náskok do odvety.

Premiérově se mezi sebou utkaly celky Lazia Řím a domácího Fenerbahce Istanbul. Turecký tým v posledních pěti zápasech první ligy neprohrál, z Evropské ligy vyprovodil naposledy Viktorii Plzeň. Římskému týmu se již tolik nedaří, v Serii A mu patří šesté místo. Ve svém středu má ale Libora Kozáka, který si v Evropské lize dělá osmi góly velmi dobré jméno.

Na hrotu Lazia Řím nastoupil nejlepší střelec Evropské ligy znovu. Právě na jeho osobu směřovaly první nakopávané míče spoluhráčů, z nichž nejčastěji se ke kulatému nesmyslu dostával Antonio Candreva. Obrana istanbulského celku ale perfektně fungovala a včas uzavírala prostory před brankářem Demirelem. Až do desáté minuty, kdy se po centru Candrevy dostal k hlavičce Ederson.

Oba týmy se potkaly poprvé, takže úvodní čtvrthodina se nesla ve znamení zdvořilostních procedur bez nějaké výraznější šance. Sotva udeřila minuta šestnáctá, vedoucí gól byl málem na světě - Luličovu chybu málem potrestal Moussa Sow. Jeho pohotovou střelu ale zastavila tyč Marchettiho brány!

Po půlhodině hry převzal domácí celek iniciativu a snažil se kombinací prorazit obranu Římanů. Pečlivá obrana Lazia včele s Federicem Marchettim ale větší šanci nedovolila. Hosté z Věčného města jsou sice nejlépe střílejícím týmem tohoto ročníku Evropské ligy, dnes to ale během první půle vůbec nepotvrzovali. Libor Kozák působil na hrotu Italů s chutí, ale chyběla mu podpora jeho spoluhráčů.

V konečné fázi prvního poločasu se dvakrát dostali do zakončení domácí, konkrétně Moussa Sow. Nejprve na něj směřoval centr, který nezasáhl úplně dobře, vzápětí si senegalský útočník poradil s Gonzalezem a jen hbitý Marchetti uchránil Lazio od nepříjemného inkasování.

Jen pár minut poté, co sudí Collum pískl do píšťalky, se Laziu rapidně snížily jakékoli šance na tři body. Po druhé žluté kartě se totiž musel ze hřiště poroučet mladík Onazi. Biancocelesti tudíž čekalo dlouhých 45 minut. A domácí mohli své početní výhody využít záhy - Raul Meireles ale z první napálil tyč!

Středem se snažil prokličkovat záložník Hernanes, ale byl zastaven. Z následného přímého kopu mířil projektil nad Demirelovu svatyni. O mnoho lepé vypadala rána Meirelese na druhé straně, ale Marchetti si výtečně poradil. Po dlouhém nakopávaném míči se sice Kozák k zakončení nedostal, v akci ale pokračoval Candreva a zkontroloval boční síť Demirelovy brány.

Rychlá kombinace domácích borců skončila na hlavičce zakončujícího Weba, ale i tato akce naznačila, že Laziu chybí síly a Fenerbahce štěstí. Domácí se chtěli zapsat do střelecké listiny jako první, spolupráci Weba se Sowem zablokovala pozorná obrana hostí, šance to ale byla veliká. Ještě větší ale přišla o chvíli později. A rovnou gólová - rumunský bek Radu zahrál v pokutovém území rukou a sudí Collum nařídil penaltu. K ní se postavil Perre Webó a poslal svůj celek do vedení.

Tři minuty před koncem se do solidního zakončení probojoval střídající Mehmet, ale Marchetti na jeho ránu ještě stačil. Na co nestačil, to byla dorážka Dirka Kuijta po přímém volném kopu Canera Erkina, který brankář Lazia neudržel. Zkušený Nizozemec posunul míč za jeho záda a Fenerbahce mohlo slavit cennou výhru.

Více informací k zápasu

SL Benfica - Newcastle United 3:1

04.04.2013 21:05

Góly: 25. Rodrigo, 65. Lima, 71. Óscar Cardozo (pen.) - 12. Papiss Cissé

Fotbalisté Benficy potvrzují velmi dobrou letošní formu a díky vítězství 3:1 nad anglickým Newcastlem se přiblížili vytouženému semifinále Evropské ligy. Dvougólový náskok sice nedává portugalskému výběru stoprocentní jistotu, avšak na druhou stranu je to velmi slušný základ. Hosté se sice dostali velmi brzy do vedení, poté už na hřišti vládla Benfica. Ta ještě v prvním poločase srovnala a v tom druhém rozhodla dvěma brankami v rozmezí šesti minut.

V úvodní desetiminutovce měl herně navrch portugalský výběr a tlačil se do zakončení. V první vážnější akci se ocitl Gaitán, který vypálil velmi tvrdě a Krulovi vypadl míč z náruče naštěstí pro něj do zámezí. Nicméně hosté udeřili z ničeho nic ve 12. minutě. Po krásné přihrávce podél pravé pomezní čáry centroval z první do vápna Moussa Sissoko a Papiss Cissé se ocitl pře prázdnou brankou, kterou nemohl minout.

Poté hosté měli herní převahu a vedoucí trefa je uklidnila, po dvaceti minutách hry mohli navýšit své vedení. Po centru z levé strany se dostal k míči opět Cissé a míč už mířil do branky, ale brankář Artur ho na poslední chvíli vyškrábl na tyč. Domácí ihned na to ve 25. minutě po rychlé akci srovnali stav a od této chvíle byli znovu aktivnější. Po střele Óscara Cardoza brankář Krul vyrazil jen před sebe a Rodrigo neměl s dorážkou větší problémy - 1:1.

O dvě minuty později mohl lisabonský celek otočit skóre, jenže Krul brilantně vyrazil střelu Andrého Gomese z velké dálky a pak si poradil i s dorážkou Oly Johna. Poslední velkou možnost spálili domácí deset minut před přestávkou, kdy se Krul tentokráte vyznamenal proti dobrému pokusu Rodriga. Po změně stran spálili velkou šanci United a této situace určitě mohou litovat.

Cissé se po skvělé kolmici ocitl v tváří tvář Arturovi, ale podruhé v zápase nastřelil pouze tyč. Pak znovu úřadovala Benfica, po přihrávce Rodriga minul míč před odkrytou svatyní Cardozo. Svěřenci kouče Jorgeho Jesuse se přeci jen dočkali v 66. minutě. Davide Santon totiž nepochopitelně nahrával před branku Krulovi, tam se však balónu chopil osamocený Lima a s přehledem dostal Benficu poprvé v zápase do vedení.

Toto byl jistě rozhodující moment utkání a domácí poté dokázali využít mírné frustrace Newcastlu. Po faulu Stevena Taylora v pokutovém území se k penaltové značce postavil Cardozo a definitivně rozhodl o výhře svého celku. Deset minut před koncem mohl vedení navýšit Nemanja Matič, jenže z jasné pozice napálil pouze boční síť a skóre utkání se již nezměnilo.

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (202)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ronaldinho !

Reagovat
Swarley

ej, tak to je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Mi stačilo teď nedávno vidět, jak si ten kluk při tom basketu přelámal tu nohu.

Reagovat
risk je zisk
Reagovat
smazaný uživatel

Fuuu, to musis upozornit, nez sem nieco take das. Hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

muhahá, ikdyž to není hezké a nepřejem mu nejake zlo tak tohle posle slepice do kytek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

No tak tohle je ovšem brutal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to jsou hrozný zranění...i ten borec v americkým fotbale, jak jsi to sem dával ty nebo chazy...jak ho ten druhej složil jak knížku...větší šílenost jsem neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Ten týpek nakonec může chodit...sice s obtížemi, ale jo. Dokonce se i spekulovalo o tom, že by zase začal hrát, ale ukončil kariéru. Celkem zázrak ale.

Reagovat
Swarley

jj, to jsem vůbec nechápal, jak ho mohli dát aspoň takhle dohromady

Reagovat
Usty

co se mu stalo? nechci koukat na video ani na obrázek, jen mi to popiš

Reagovat
smazaný uživatel

Zlomený obratel, úplně se prohnul.

Reagovat
Kily

je úplně normální, že lidé mají tělo v rovnoběžné poloze ve chvíli, kdy dají ke svým nohám čelo, on schytal tackle a rovnoběžně v nohama měl záda

Reagovat
Kily

kua, nj, už je noc, tak dám jednu opravu:

je úplně normální, že lidé mají tělo v rovnoběžné poloze s nohama ve chvíli, kdy k nim dají čelo, on schytal tackle a na nohou měl položená záda

Reagovat
Kovi81

Muzete hodit link na toho hrace americkeho fotbalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Johnny Knox

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Pipo123
Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí mi pižlání hlav tupou stranou mačety v Mexiku, nevadí mi různí fajnšmekři na ndr, ale jakmile se lámou kosti ve sportu, tak fakt mám problém

Reagovat
smazaný uživatel

tak to máme stejný.. cokoliv jinýho mi nevadí, ale tohle prostě nesnesu

Reagovat
smazaný uživatel

ja pracujem v medicine, videl som kdejake nadory, pravidelne som chodil na pitvy v ramci zaujmu, nevadia mi mrtvoly, rozrezane, utopene tela, darujem krv, plazmu ale jedine co neznesiem su operacie oci. ja sa proste nemozem kukat na to ako niekde rezu niekomu rohovku, idu tam skalpelom... proste to nedam)))

Reagovat
smazaný uživatel

ja som na tom ešte horšie neznášam opekané žabie stehienka

Reagovat
Kovi81

Diky

Reagovat
Kily

to byla šílenost, já to rychle vypnul ve chvíli, kdy tam byl teprve úhel 90 stupňů

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je asi nejhorší co sem viděl: http://www.youtube.com/watch?v=dR-wA4SmbO4.. humus..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je Bale? Ved nebol striedany nie?

Reagovat
smazaný uživatel

rozchodil to

Reagovat
db18

stalo se mu to v nastaveném čase, Tottenham dohrával o 9 (předčasně odešel také Gallas)

Reagovat
kvasha16
Reagovat
FUnk

bida, zmar a to zraneni bale to podtrhlo......

Reagovat
risk je zisk

nando

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Basilej mě mile překvapila, velmi solidní a nebojácný výkon, Salah na pravém křídle neskutečný, větral obranu Kohoutů hodně slušným stylem. Basilej největší překvapení letošního ročníku EL. Baleho je mi moc líto, snad to nebude až tak moc vážné...Jinak co je s Adem ?! Že dává tak žalostně málo gólu a dneska mi přišel takovej, jako by se mu nechtělo...Gallas - no comment, toho hráče nemůžu ani vystát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Salah a Stocker hráli úžasně, hodně zajímavý mladí hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

a ted bude benitez zas mluvit,že torres našel svoji formu a ted se mu bude dařit,jako vždy:D

Reagovat
smazaný uživatel

Chick'n'Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Bazilej hral skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Co to pískli proti Laziu to nechápu.

Reagovat
Pipo123

teraz co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Čtyři výhry a jedna remíza?

Reagovat
smazaný uživatel

Sotva sem to napsal, už to opravili... ještě bych hnidopišsky namítl, že "na úvod" je slovakismus, ale koho to zajímá

Reagovat
OnderCZ

Tak dnes jsem spokojený tak na 50%. Lazio mě dneska výsledkem nepotěšilo, snad ještě do odvety dají všechno a pokusí se o obrat. Naopak Benfica má poměrně dobrý výsledek, v odvětě už si to uhrají, základem je vstřelit branku a postup bude jistý.

Reagovat
Counter

Podle sestřihu měl Vertonghen hooodně tragický zápas, za něco takového by se snad styděl i letošní Vermaelen A ten Parkerův miss neměl chybu, to si ještě párkrát pustím ze záznamu, když mi někdy bude smutno

Balea je mi líto, ale pro Arsenal skvělá zpráva. Navíc se zranil i Lennon, Spurs teď budou řádně v loji.

Reagovat
smazaný uživatel

A krasna serie zapasu pred nema

Reagovat
Counter

Exclusive photo of Gareth Bale been stretchered away, to the dissapointment of the on-looking Spurs fans.

https://pbs.twimg.com/media/BHCbG0fCEAA4kFa.png

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

EXCLUSSIVE PICTURES OF GARETH BALE ARRIVING TO HOSPITAL

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/299132_483548668366939_10033961_n.jpg

Reagovat
kvasha16

ako neni to vtipne to zranenie ale tak toto pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z téhle fotky to zranění nevypadá tak špatně, měl by to rozchodit.

Reagovat
kvasha16

si pozri, vyssie som dal video

Reagovat
herbage

Reagovat
Minister

Reagovat
F.Torres

dobrá provokace

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý zápasy, nejvíc jsem viděl Spurs, ale Basilej hrala fakt dobre. Hodne rychli a technicti hraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dobře nakročila, ale v Rusku se může stát cokoli, takže bych ještě nejásal ....

Remíza na White Hart Lane je asi největším překvapením prvních zápasů čtvrtfinále, Tottenham to bude mít v odvetě velmi těžké. A to nejen proto, že bude hrát venku, protože dnešní výkon FC Basilej byl sakra solidní. A doufám, že nakonec postoupí, však mají dobře nakročeno ...

Fenerbahce také udělalo před odvetou slušný výsledek, o to více to však bude v Římě zajímavější a těžko tipovat.

No a Benfica dnes zúročila svoji formu a škoda jen toho inkasovaného gólu. Myslím ale , že to už Newcastle nedožene a Benfica nakonec postoupí, což jí velmi přeju!!!

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
kvasha16

FACT: Fernando Torres has now scored more goals this season than Rooney, Hernandez, Tevez, Aguero, Dzeko, Ba, Giroud, Defoe, Cisse & Lukaku.

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráso, z 52 zápasů dát 18 golů, když je jediným útočníkem v týmu. navíc většinu z nich, proti týmům jako je Nordsjeland, Aston Villa, Wolwes, Leeds, Steaua nebo Rubin. Well done

Reagovat
JIMMY-PO

na piču hra, na piču výsledok, Gareth out, Aaron out parádny súhrn pred zápasom sezóny

Reagovat
herbage

kde jsou fanoušci Lazia?

Reagovat
Pipo123

tu

Reagovat
smazaný uživatel

Už je někdo napsané jak dlouho Bale bude přibližně chybět? Podle screenů to vypadalo děsně, ale zdání může klamat.

Reagovat
Oxbow

Sice muze klamat, ale to fakt vypada silene!!! Nejsou tyhle zraneni s rekonvalescenci na rok cca?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho co to bude, jestli podvrtnuté tak bych to na tak dlouho fakt neviděl. Jestli něco vážnějšího tak se Spurs můžou rozloučít se 70m.

Reagovat
Oxbow

Jo taaak ... to ze by to bylo podvrknute me ani nenapadlo, tak to mozna! I kdyz tomu neverim bohuzel ... sice by se to nemelo, ale vedeni ty zlataky asi zamrzej :-/

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jelikož je to asi nejlepší hráč co kdy v Tottenhamu hrál, tak nám nebude vadit, když zůstane. Skvěle takticky zvládnuto od Balea..nechat se zranit a nepřestoupit..1. září se do kupy a bude to ok.

Reagovat
smazaný uživatel

jn tehdy na Messiho ten Ujfalusi to vypadalo jeste hur a nakonec se dal do poradku hodne rychle

Reagovat
Filipow

19 let od smrti Kurta Cobaina.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

treba je uz v pravy Nirvane a to by si prece pral

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož Nirvána původně označovala vyhasnutí ohně, tak to celkem sedí, jen ten oheň hasl v jeho puse. Celkově to jde chápat mnoha způsoby a každý z nich je morbidně vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ale znam vyraz Nirvana jenom z buddhismu kde to je jakoby neco jako krestansky "nebe" takze jsem to myslel v dobrym

Reagovat
smazaný uživatel

Ty znas pojem Nirvana mozna tak z wikipedie, nic takovyho jako krestansky nebe to neni

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož Nirvána původně označovala vyhasnutí ohně, tak to celkem sedí, jen ten oheň hasl v jeho puse. Celkově to jde chápat mnoha způsoby a každý z nich je morbidně vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

jeho volba

Reagovat
C0br

A 11 on Laynea. To jsem ani nevěděl, že umřeli ve stejnej den.

Reagovat
Spasitel

feťák to bol

Reagovat
Filipow

pominu, žes napsal argument na úrovni 5letýho děcka, tak:

noaco? to něco mění na věci, že to byl jeden z nejlepších muzikantů historie? Jehož smrt ovlivnila životy možná stamilionů lidí?

Reagovat
smazaný uživatel

Cobain byl jeden z nejlepších muzikantů historie, není divu, že současná scéna vypadá jak vypadá, když se najdou lidi s takovýmhle názorem

Reagovat
Filipow

Sice nechápu, jestli se tím smajlem směješ mě, nebo tomu nade mnou. Ale já už ani třeba nevím, co se dnes zpívá. Z "novějších" poslouchám jen občas Lanu del Rey, jinak všechno z doby 70. až do 90. let. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce Springsteen !

Reagovat
smazaný uživatel

Bez fetu se toho v umění moc neobešlo...

Reagovat
kvasha16

uufff, tak jedna vec je robit dobru hudbu a druha byt dobrym muzikantom

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se nezastřelil, nikdo by jej nepovažoval za jednoho z nejlepších muzikantů historie.

Reagovat
Filipow

Samozřejmě mu to smrt přidala hodně na mediální známosti, ale určitě by patřil i tak k těm nejlepším.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez toho fetu by ani nezlozil taku "nadcasovu" hudbu. To potom i sportovci mozu dopovat a budu mat nadludske vykony.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky musíš koukat na to, jaké lidi ovlivnil, rozhodně žádnou pýchu národa. Navíc začala Nirvana dělat stále více komerčnější hudbu a vše naznačovalo tomu, že půjdou do sraček. Z jednoho skvělého alba se nerodí jedni z nejlepších muzikantů historie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diky te smrti vzniklo foo fighrers takze sicce je mi to lito ale ff mam radeji. Dave grohl je genius

Reagovat
Recoba Inter

Wheels

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti vadí kriple?

Reagovat
The Krupy

Bale do konca sezóny mimo hry - zlomený členok.

Zdroj : twitter

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to byl McEvoy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Oxbow

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Oxbow

Co je doprdele?

Reagovat
Oxbow

Tak frajer nema zmuchlanou nohu jak papir a ty na me jeste blejes, ja myslim, ze docela stesti v nestesti!!!

Reagovat
JIMMY-PO

tak Yido napíše, že Bale má zlomený členok a ty dáš

Reagovat
Oxbow

A clenok neni prst, nebo nejaka mala kustka???

Reagovat
JIMMY-PO

kotník

Reagovat
smazaný uživatel

Kotník

Reagovat
Free_player

kokot

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechapu, ze se ti nekdo smeje, proc by mel nekdo vedet, co znamena "clenok"? Cobolove by si meli uvedomit, ze se nachazi na .cz ne .sk.

Reagovat
kvasha16

ale cobolov si si mal odpustit

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Oxbow

A clenok neni prst, nebo nejaka mala kustka???

Reagovat
smazaný uživatel

Kotník, já si říkal, že ti asi jebe...

Reagovat
Oxbow

Tssss, tak to se omlouvam

Reagovat
smazaný uživatel

no podstate to je taka mala kost

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou by byla u doktora prdel..by ti řekl, žes chytnul raka a ty by ses tam tlemil a radoval..až by ti někdo za týden řekl, že si v prdeli.

Reagovat
Oxbow

Ano spletl jsem se, ale zas to neprehanej prosim tebe! Osobne doufam, ze by mi rekl, ze mam v KOTNIK na kasi

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně bys asi poznal sám, že ho máš na kaši.

Reagovat
Oxbow

Ja se ti snazim naznacit, ze jsem nevedel, ze CLENOK je KOTNIK a ne to jestli bych si dokazal udelat diagnozu

Reagovat
kvasha16

100. pre Torresa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Batman na DAJTO aj na EF

Reagovat
cubinho

Jáááágr!!!! 1:0

Reagovat
kjausic

Borec !!!

Reagovat
kvasha16

a Chara tiez

Reagovat
smazaný uživatel

dávaj to někde?

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
kvasha16

ale aj tak su najlepsi ti dvaja, co vcera debutovali za rangers, prisli 15 minut pred rozkorculovanim a nazbierali x bodov

Reagovat
cubinho
Reagovat
C-M@ster

V té přesilovce už sem myslel, že mu tam ten beckhand padne taky.

Reagovat
cubinho

Škoda, s Krejčím to tam dobře zamotali

Reagovat
C-M@ster

To jo, snad budou mít ještě nějakou přesilovku.

Reagovat
cubinho

19 min. na ledě. To už asi dlouho nezažil

Reagovat
C-M@ster

Na Kladně asi jo, ale v NHL určitě ne.

Reagovat
bruchy

dlouho.....skoro 4 dny

Reagovat
smazaný uživatel

Já ten Newcastle prostě nikdy neuvidím... tak jsem se modlil aby EL vyhrál a já je mohl sledovat třeba s REALEM v Edenu při superpohárů! Krucifix!!!!

Reagovat
kiwwi

AVB on Bale: “It shouldn’t be as bad as it looks because Gareth has torn that ligament before and there’s nothing to tear now..."

Reagovat
FC Porto FC

I když sem nečekal že Benfica inkasuje tak výsledek 3:1 při současný formě nepromrhaj

Reagovat
doNny

Výkon Lazia byl strašný, úvodní 15-minutovka byla slušná, ale pak to zapadlo do průměru. Záloha byla nulová, kromě pár výpadů a bojovného výkonu Candrevy. Éderson jako podhrot byl strašný, strašně ukecaný. Fener si zasloužil jednoznačně vyhrát, ale je škoda, že zápas rozhodla tak smolná penalta, a druhý gól jde janě na vrub Marchettiho.

Postup nevidím bohužel, tak si to vynahradíme v derby

FORZA LAZIO!

Reagovat
smazaný uživatel

Robin

Reagovat
smazaný uživatel

ako tak pozerám, tak s tým image Zora mu to ide lepšie

Reagovat
DieFohlenBMG

je mozné, že se potkají Bayern-Dortmund, FCB-Real v SF Ligy mistru???vi někdo

Reagovat
db18

je to možný - Bayern by tak během 11(12) dnů hrál 3x s BVB

Reagovat
smazaný uživatel

Jen dodatek k tomu clanku - ta penalta pro Benfiku nebyla za faul Taylora, ale za hru rukou Taylora (coz musel posvetit az brankovy rozhodci - i kdyz v TV zaznamu to bylo evidentni, tak hlavni to nevidel). Jinak ale Taylor v tom byl nevinne, protoze tesne pred nim Sissoko uhnul. Nicmene ruka evidentni.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres včera výbornej. Jenže kolik takových záblesků už měl? Zase se to bohužel vráti do starých kolejí.

Reagovat
Arne

Chelsea Tak dobře se mi poslední dobou neusínalo jako včera při tom mači... Jinak oni tam mají nějakou protestní akci, že na tribunách všichni mlčeli?

Reagovat
db18

Protest organizovaný pořadateli

Reagovat
smazaný uživatel

zas jako taková idylka se mi to nezdálo

Reagovat
Arne

Nevím, třeba to nakonec byl dobrej zápas... Mně stačilo prvních asi pět minut a už jsem chrápal. Jak říkám, paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně to jak si je tam povodili Bertrand,Torres a Mata i Hazard mi prostě neskutečně zvedlo náladu

Reagovat
GEGE

Však to není žádná novinka,že je na SB komorní atmosféra...Ostatně jako skoro v celé Anglii

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
GEGE

Tak někomu se divadelní atmosféra líbí proti gustu...

Reagovat
smazaný uživatel

ale môžu tam ísť rodiny s deťmi bez strachu

akurát Fergiemu sa to moc nepáči...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Nejen že tam lidi prakticky nefandí, ale v mnoha případech vůbec nereagují na dění na hřišti. Jsou to suchaři.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš si kroutit očima jak chceš, ale můj názor založený na zkušenostech z místa činu tím nezměníš.

Reagovat
Counter

O to se ani nesnažím.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm....no a co si o fanoušcích Chelsea myslíš ty?

Reagovat
cristiano.K.

hodnotit to na základě paklubu je největší blbost. To si rovnou mohl říct Wigan a má to stejně vypovídající hodnotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já mluvil o fanoušcích Chelsea, ne o celé Anglii. Ale i tak si myslím, že se v Anglii kdovíjak dobře nefandí.

Reagovat
Counter

Ok, teď se možná rozcházíme v tom, co má každý na mysli. Na trapné atmošce na SB se shodneme, na tom, že se to týká celé Anglie už ale ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale ani u ostatních klubů to není kdovíjaká sláva.

Reagovat
10

http://www.youtube.com/watch?v=LOe4e2VDvFA není potřeba nic dodávat

Reagovat
Arne

Reagovat
Counter

Jojo, klasika :-) Z letargie vytrhnou akorát plastové vlaječky a starý známý chorál "Chelsea Chelsea Chelsea, Chelsea Chelsea Chelsea!"

Reagovat
alcantara

Vacsinou tam pocujes individualne vykriky typu "50 milion fucking piece of shit"...A tak dalej, to je vacsinou vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro jak na Camp nou, co?

Reagovat
alcantara

Tam maju ultras zakazany vstup na stadion, to je potom tazke... V chelsea o niecom podobnom neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vím, to nic nemění na tom, že ta atmosféra je tam podobná, i když tam je 90 000 párkařů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to mozny, kdyz odbornik Karoch ve studiu pred zapasem rikal, ze se na SB urcite muzeme tesit na jedinecnou atmosferu?

Reagovat
Arne

Tak ona jedinečná svým způsobem byla, třeba to fakt ironicky myslel...

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt nemyslel.

Reagovat
Miguel19

Dyť je to jedinečný

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne se Ferda trefil,co?Ikdyz ten prvni ......

Reagovat
smazaný uživatel

tuhle masku měl nosit ještě za drogbiče, to už by byl dokonalej batman a robin

Reagovat
smazaný uživatel

The results of scans have indicated that all three players are expected to return to training within two weeks.

Chvalabohu

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

* Bale, Lennon, Gallas

Reagovat
smazaný uživatel

* Bale, Lennon, Gallas

Reagovat
j_mrazik

Chelsea - zvládnuto na výbornou? Ani ne, doma dostali gól.

Reagovat
smazaný uživatel

vonku 2:0 neprehrajú

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

prekvapenie kola jednoznačne BASEL a nemyslím len výsledkovo ale celkový herný prejav

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele