Evropská liga - preview prvních zápasů čtvrtfinále

04.04.2013, 08:28, aktualizováno 04.04.2013, 08:28
Previews
Druhá prestižní evropská soutěž vstupuje do čtvrtfinálových bojů. Hned dva dnešní zápasy se hrají v Londýně, favorizovaný Tottenham přivítá Basilej a Chelsea nastoupí proti Kazani. Třetí anglický celek Newcastle zajíždí do Lisabonu k utkání s Benficou a Fenerbahce na svém hřišti hostí Lazio...
Chelsea FC - Rubin Kazaň  (čtvrtek 21:05)
Ďábelský program čtyř zápasů v devíti dnech: Díl třetí, Kazaň. Chelsea nemá snadné období, nastupující hráči nemají prakticky šanci se do dalšího klání zregenerovat, a tak dočasnému manažerovi Rafaelu Benítezovi nezbývá nic než sestavou zběsile rotovat. To se podepsalo i na prvních dvou zápasech. Zatímco v sobotu náhradníci proti Southamtonu prohráli 1:2, o dva dny později již nejsilnější celek zdolal v FA Cupu Manchester United. Dnes se dá počítat se sestavou jaksi kombinovanou.

Rubin Kazaň v současné sezoně příliš neválí, tedy alespoň co se týče domácí soutěže. Patří mu až čtvrtá příčka, na kvalifikaci do Ligy mistrů ztrácí šest bodů, na titul pak dokonce propastných čtrnáct. Trpí především v ofenzivě, v dvaadvaceti kláních vsítil pouze 29 branek. Poslední zápasy to jen potvrzují - v minulých deseti v Premier Lize a Evropské lize Tataři skórovali v základní hrací době jen ve čtyřech z nich. Na druhou stranu zase hned šestkrát udrželi čisté konto.

Na velké zápasy se ovšem umí připravit dokonale. Ukázaly to především duely v Lize mistrů, kdy dovolili za dva roky fenomenální Barceloně jen jednou vyhrát - v sezoně 09/10 pak dokonce vyplenili Nou Camp. Dokonale zaskočili i letos v první vyřazovací fázi Evropské ligy Atlético, které na Vicenteho Calderona porazili 2:0 a doma si již postup s menšími problémy pohlídali. S Levante v osmifinále pak muselo po dvou bezgólových remízách rozhodnout prodloužení.

Ani Chelsea do čtvrtfinále nepostoupila snadno. Se Spartou se trápila, div doma neprohrála a zachránil ji až úžasný Eden Hazard v nastaveném čase. Se Steauou Bukurešť pak venku skutečně nezískala ani pomyslný bod, načež doma v poločase trpěla za nepostupového výsledku 1:1. Nakonec ji však vysvobodil Fernando Torres, který nastoupí i dnes proti Rubinu. Jediný další forvard Demba Ba totiž už letos nastoupil v EL za Newcastle.

Dalšími hráči, kteří si nezahrají, jsou Gary Cahill a Ashley Cole. Oba dva jsou zranění a budou chybět zhruba 2 týdny, což je při programu narvaném k prasknutí velká nepříjemnost. Stejně tak je stále zraněn i Oriol Romeu. To trenér Kazaně Kurban Berdyev má k dispozici plnou sestavu a má tak se jejím skládáním na rozdíl od Beníteze jen příjemné starosti.

Utkání na Stamford Bridge začíná v devět hodin a pět minut, život mu píšťalkou vdechne italský sudí Gianluca Rossi a přímým přenosem ho bude vysílat stanice ČT Sport.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Azpilicueta (Ivanović), Luiz, Terry, Bertrand - Ramires, Lampard - Moses, Mata, Hazard - Torres
Rubin Kazaň - pravděpodobná sestava:
Ryžikov - Navas, Kuzmin, Kalešin, Ansaldi - Šaronov, Orbaiz, Jerjomenko, Karadeniz - Natkho - Djadjun
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - FC Basilej  (čtvrtek 21:05)
Tottenham rozehraje na White Hart Lane čtvrtfinálové střetnutí se švýcarskou Basilejí a jeho manažer André Villas-Boas nepochybuje o tom, že právě londýnský celek disponuje silnějším týmem.

To však neznamená, že by portugalský lodivod soupeře podceňoval; to by bylo pošetilé, vezmeme-li v úvahu, že svěřenci Murata Yakina vyřadili v osmifinále jednoho z favoritů celé soutěže, Zenit Petrohrad. V posledních dvou letech si navíc basilejští poradili se jmény jako Manchester United, Bayern Mnichov nebo Sporting, dosáhli na vyřazovací boje Ligy mistrů, a Villas-Boas to bere v potaz.

"Je zřejmé, že z posledních let disponují evropskými zkušenostmi, které nám chybí," přiznal kouč, jehož tým chce získat první trofej od Ligového poháru v roce 2008. "Dosáhli vynikajících úspěchů proti Manchesteru nebo Bayernu, protože je dokázali zaskočit. Jde o mimořádně úspěšný tým, jeden z nejlepších v celé zemi."

"Jsem si jistý, že klíčem k úspěchu bude motivace a individuální kvalita - ano, máme k dispozici lepší hráče, ale Basilej to vyvažuje jinak," pokračuje dále bývalý lodivod Porta a Chelsea. "Mají zkušenosti z Ligy mistrů a jsou zvyklí vyhrávat trofeje. Z tohoto úhlu pohledu je nutno je také řadit mezi favority," přemítá.

Tottenham je v domácí soutěži na skvělém třetím místě a zatím se mu tak daří plnit předsezónní cíl, kterým byla kvalifikace do Ligy mistrů. Villas-Boas sice přiznává, že finální umístění v první čtyřce je důležité, ale na příkladu svého někdejšího zaměstnavatele z Chelsea ukazuje, že získávat trofeje se dá i bez toho.

"Chceme se soustředit na výhru v Evropské lize, ale chápeme, že fanoušci a vedení klubu očekávají především postup do Ligy mistrů," uznává. "Úspěch týmu se měří podle umístění v ligové tabulce na konci sezony, ale i přesto chceme v Evropě uhrát co nejlepší výsledek."

"Získat letos trofej by pro nás bylo vynikající, a myslím si, že tím, jak k Evropské lize přistupujeme, jsme udělali velký krok vpřed směrem do budoucnosti. Utkali jsme se se dvěma skvělými soupeři, Interem a Lyonem, kteří mají kvalitu a zkušenosti z Ligy mistrů, a uspěli jsme," podotýká mladý trenér. "Basilej je dalším podobným protivníkem."

Poslední zprávy však hovoří o nepříjemných problémech v londýnském táboře - reprezentační útočník Jermain Defoe, který měl nastoupil v základní sestavě, zmešká zápas kvůli zranění. Dost možná navíc nebude k dispozici ani pro odvetu, jelikož jeho absence je odhadována přibližně na 10 dní.

"Jermain má svalové zranění, které mu zřejmě znemožní nastoupit v následujících dvou utkáních, a možná i za týden v Basileji," povzdechl si Villas-Boas. "Je to pro ná velký problém. Poranil si sval, ve kterém měl už minulý měsíc malou trhlinku, ale tentokrát jde o zranění na jiné straně. Bude nám hodně chybět, letos hraje výborně."

Gólman Hugo Lloris si sice při plnění reprezentačních povinností poranil koleno a zmeškal duel se Swansea, dnes by však měl být v pořádku; začne však s největší pravděpodobností pouze na lavičce, neboť jedničkou pro Evropskou ligu je americký veterán Brad Friedel.

Hostující kouč Murat Yakin před zápasem potvrdil, že jeho tým nebude mít speciální instrukce, jak zastavit Garetha Balea; Basilej se prý bude soustředit na svoji obvyklou hru. "Samozřejmě, že máme velký respekt ke všem anglickým týmům, všechny disponují kvalitními hráči. Co se Balea týče, budeme na něj dávat pozor, ale osobní obranu nenasadíme. Chceme hrát svůj fotbal. To by mělo stačit, jelikož tak můžeme Tottenhamu zabránit, aby k Baleovi dostal míč," plánuje Yakin.

Cílem hostů bude vsítit na White Hart Lane alespoň jednu branku - a bude tedy potřeba hrát aktivně dopředu. "Známe sílu soupeře před vlastními fanoušky, je to velká výzva, ale věřím, že můžeme uspět," tvrdí Yakin a dodává: "Nemyslím si, že bychom museli hrát nutně defenzivně. Máme na to hrát útočně a skórovat. V této soutěži jsou venkovní branky důležité. Uvidíme, co se stane na hřišti, ale hráči se už teď těší na zápas ve skvělé atmosféře," uzavírá švýcarský kouč.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fenerbahçe SK - SS Lazio  (čtvrtek 21:05)
Italský celek přijede do tureckého pekla. V Istanbulu totiž rozevírá své brány celek Fenerbahce a jeho vášniví fanoušci. Biancocelesti mohou spoléhat na střeleckou formu Libora Kozáka, kterému se v rámci Evropské ligy nadmíru daří. Zastaví jej turecký tým?

V Istanbulu nás čeká bezpochyby krásná a velmi emotivní podívaná. Kromě toho také střet dvou vynikajících stratégů. Na straně domácí Aykut Kocaman, Vladimir Petkovič za tým z hlavního italského města. Ačkoli se Laziu nedaří v Serii A, pohárová utkání zvládá na výbornou.

Možná také proto je podle slov domácího trenéra v mírné roli favorita a "krok před námi", pokud jde o zkušenosti a kvalitu. Fenerbahce možná dominovalo dosavadnímu průběhu soutěže, když si podmanilo celky BATE Borisova a následně také Viktorie Plzeň, zápas s římským klubem už bude ale něco složitějšího.

V rozhovoru pro klubové stránky Kocaman uvedl: "Když se tak dívám na všechny účastníky letošní sezony Evropské ligy, tak musím říct, že Lazio je krok před všemi ostatními. Bude to pro nás velmi atraktivní utkání a rozhodně velká výzva. Klíčem pro nás bude nasazení a schopnost hrát jako tým dobrých hráčů," uvádí Kocaman.

V italských médiích se řeší zejména jeden velký hráč, na něhož by si obrana Fenerbahce měla dát pozor - "do kupy" se totiž po dlouhém zranění dává německý útočník Miroslav Klose. A ten zpravidla dle zkušenosti pálí ostrými. Nemůžeme přesně očekávat, co s Klosem provedla menší nerozehranost, jedno ale jisté je - s rodákem z Opolí na soupisce se rapidně zvyšuje útočná síla Italů.

V útoku vedle něj možná dostane opět šanci mladý český hrot. Libor Kozák totiž vládne střeleckým tabulkám Evropské ligy, s osmi góly je nejlepším střelcem celého prozatímního ročníku. Generálka na tento zajímavý duel vyšla oběma týmům. Turci si v domácí soutěži poradili s celkem Akhisar Belediyespor rozdílem dvou branek, Biancocelesti otočili zápas s Catanií a také si nechali tři body.

A další ostře sledované klání Petkovičovy muže ještě čeká - již o víkendu je v plánu věhlasné Derby della Capitale. S městským rivalem sehraje Lazio souboj o šesté místo, AS na něj ztrácí tři body. Na stadionu Şükrü Saracoğlu v Istanbulu se ale odehrává zcela jiné utkání a trenér Petkovič tak rázně popírá jakékoli předčasné myšlenky na zápas Serie A.

"Fenerbahce se řadí mezi nejlepší celky Evropské ligy. Je to tým s rychlým přechodem do útoku, hrají s nasazením a co jsem viděl, tak na tom Kocamanovy svěřenci jsou velmi dobře i fyzicky. Ty síly budou potřeba. Jestli hrozí ztráta koncentrace? Ne, až do pátku nechci o derby nic slyšet," uzavírá velmi jasně Petkovič.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SL Benfica - Newcastle United  (čtvrtek 21:05)
Ve výborné formě hrající Benfica přivítá na Estádio da Luz v prvním čtvrtfinálovém utkání Evropské ligy anglický Newcastle, kterému se ani zdaleka tak dobře nedaří..

..domácí kouč Jorge Jesús však důrazně varuje před kladením přílišné váhy na tabulkové postavení. Lisabonský klub je v nervydrásajícím boji o portugalský trůn momentálně o čtyři body napřed, v lize ještě neprohrál a naposledy bral pošesté v řadě tři body, když doma rozstřílel Rio Ave úctyhodným skóre 6:1.

Situace severoanglického klubu je diametrálně odlišná - v Premier League zaujímá až patnáctou příčku, od sestupové zóny jej dělí pouhé tři body a naposledy si nechal dát čtyřbrankový výprask od Manchesteru City, což byla už čtvrtá prohra z posledních šesti pokusů.

Jesús však i přes tento rozdíl nepochybuje o tom, že Newcastle favorita pořádně potrápí. "Není to důležité," odvětil na připomínku, že rozdíl mezi oběma celky v jejich ligových soutěžích je propastný. "Evropská liga je něco jiného, nemá nic společného s domácími soutěžemi. Newcastle je v Evropě silný tým, odehráli dvanáct zápasů a prohráli jen jednou," připomíná.

"Je to otevřené, zítra se ještě nerozhodne. Měl by to být dobrý zápas, oba týmy mají kvalitní hráče. Newcastle došlo až do čtvrtfinále, což znamená, že jde o silný tým - na této úrovni jsou na tom všichni víceméně stejně," přemítá domácí lodivod.

Alan Pardew, kouč hostí, odmítá přijmout pouhou defenzivní taktiku - a to i přesto, že hraje venku proti soupeři, jenž už letos ve všech soutěžích vsítil více než 100 branek. "Jejich trenér vyznává jiné hodnoty, přímější než řada jiných anglických celků," komentuje svého kolegu Jesús. "Newcastle bude fyzicky silné, s rychlými přechody z bránění do útočení, a s hráči jako Papiss Cissé nám mohou způsobit velké problémy."

Sám Pardew konzultoval dnešní zápas s kolegou Neilem Lennonem, jímž vedený Celtic se s Benficou utkal na podzim v Lize mistrů (a dokázal na její úkor překvapivě postoupit). Tehdy uhrál skotský mistr domácí remízu 0:0, načež podlehl 1:2 v Lisabonu.

"Svého soupeře máme dobře zmapovaného," pochvaluje si hostující kouč. "Znám toto město poměrně dobře a mám tu nějaké kontakty, které Benficu sledují. Bavil jsem se také s Neilem Lennonem. Myslím, že je důležité získat co největší možný počet informací o soupeři - nepochybuji o tom, že Benfica udělala to samé," uzavírá.

Hosté se budou v Lisabonu muset obejít bez zraněného dua Cheick Tioté - Massadio Haïdara, které vynechalo i utkání s City; mimo jsou také Fabricio Coloccini, Hatem Ben Arfa, Mathieu Debuchy a Yoan Gouffran. Do týmu se však po víkendovém odpočinku vrací Davide Santon, a po sedmizápasovém laborování s kotníkem také gólmanská jednička Tim Krul.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (248)

Přidat komentář
Pipo123

Klose by mal byť na lavičke, šetrí sa na derby, tak isto aj Hernanes a Mauri, nahradiť ich má trojica Kozák, Ederson, Onazi

Reagovat
Free_player

Jsem zvědav co dneska předvede Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham - Basilej

Co se týče absencí, tak za domácí tým nastoupí první golman Lloris, který doléčil zranění kolene, vrací se taky Clint Dempsey, pro ofenzivu platný. Bohužel pro Spurs nemůže hrát útočník a druhý nejlepší střelec Jermaine Defoe. Výše zmíněné uzdravené trio na straně Basileje je v pořádku, ale s Degenem může Yakin počítat tak možná na tribunu, protože je vykartovaný, stejně jako obránce Park, tady tedy chybí Basileji oba dva krajní obránci, dále Diaz ze středu zálohy, který nabral v lize slušnou formu a bude pro tým oslabením.

Jinak je fajn, že se tu tyhle preview objevují a svým způsobem chápu, že se autor nevěnuje všem evropským ligám. Nicméně ve hře už je pouze 8 týmů a neměl by být nepřekonatelný problém se mrknout na 8 oficiálních klubových stránek a ty absence zjistit, případně článek alespoň v den utkání vhodně aktualizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na Chelsea zvědav má to daný na Remízu a výhru Kazaně doufám ,že Torres zase bude šikovnej :)

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli myslis sikovnej jako proti Bukuresti, tak Chelsea postupuje

Reagovat
Free_player

Takže místo Defoea bude hrát teda asi Ade jo ... ?

Reagovat
domingo

To je v tom pripade slusny diletantstvi od jinak spolehlivyho zdroje, no.

Reagovat
domingo

Hm, uz to dneska opravili, asi se objevily novy informace pres noc. Jdu to prepsat, diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já nechci nějak urážet ničí práci nebo shazovat, to rozhodně ne. Jenom že se sázením zabývám, tak mi to nedalo, abych nereagoval. Na druhou stranu pro sázkaře, který chce něčeho dosáhnout, je eurofotbal coby zdroj nepoužitelný. Kolikrát je hodnotnější diskuse, než samotný článek. Ale možná je to záměr, nevim

Reagovat
FCSL

Chelsea FC - Rubin Kazaň 0

Tottenham Hotspur - FC Basilej 1

SL Benfica - Newcastle United 1

Fenerbahçe SK - SS Lazio 0

Reagovat
smazaný uživatel

Kazan má neskutečně výbornou obranu, a za další umí hrát zápasy se silnýma soupeřama, na čukotce to vidím jasnej under a vysledek se mi jeví jako hodně reálný 0-0 . ale kdyby se Natcho prosadil bylo by to nádhera Hodně štěstí Kazan ! Koeficinet Rusko potřebuje jako sůl

Reagovat
GEGE

Lazio má v nominaci jen čtyři obránce jo Jsem zvědav jak to Petkovič nakonec postaví,

Reagovat
Pipo123

Marchetti - Gonzalez, Cana, Ciani, Radu - Candreva, Hernanes, Ledesma, Lulič - Ederson - Kozák, toto je asi najviac reálne, možno Onazi namiesto Hernanesa...

Reagovat
GEGE

Gonzalez na pravém beku jo?Spíš čekám trojčlenou obranu.

Reagovat
Pipo123

Proti Catanii tam hral... uvidíme, tiež to vidím reálne na trojčlennú obranu.

Reagovat
Milan.B

kebyze postupia Lazio,Benfica,Rubin tak som spokojny a Tottenham/Basel mi je uplne jedno, obaja su mi nesympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

Mi si nesympatický TY ! A dost teda.

Reagovat
Usty

Reagovat
Free_player

Reagovat
Milan.B

preco? slovosled mas jak 5 rocne decko

Reagovat
smazaný uživatel

preto

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Usty

Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea- Kazaň max 1 gól.

Reagovat
smazaný uživatel

je to na CT a taky si rikam jesli ma cenu na to koukat, nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

Finále: Fenerbahce vs Chelsea ! :)

Reagovat
smazaný uživatel

link na Fenerbahce x Lazio?

Reagovat
Eve95
Reagovat
smazaný uživatel

Rubin Spurs Lazio Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel, Naughton, Gallas, Vertonghen, Assou-Ekotto, Dembele, Parker, Lennon, Holtby, Bale and Adebayor

The game is about glory

Reagovat
smazaný uživatel

Priserna

Reagovat
Pipo123

Lazio (4-4-1-1): Marchetti; Gonzalez, Cana, Ciani, Radu; Candreva, Onazi, Hernanes, Lulic; Ederson; Kozak.

náhradníci: Bizzarri, Biava, Ledesma, Crecco, Mauri, Rozzi, Klose

Reagovat
Godwinson

Zajímavá sestava Chelsea ... doufal jsem, že doma to osolí a ven pojedou s béčkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna v tomto týdnu je mnohem lepší pošetřit síly

Reagovat
Pipo123

FORZA LAZIO !!! skôr to vidím na 3-5-1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava CFC

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

treba setrit hracov..

Reagovat
GEGE

Hernanes-Ederson Těším se na jejich spolupráci

Reagovat
smazaný uživatel

Benayoun zatím skvělej

Reagovat
Mihi

Mata

Reagovat
Free_player

btw. proč má vůbec Torres masku ?

Reagovat
kiwwi

maskuje, ze je transvestita

Reagovat
Free_player

tak proč jí má až ted ?

Reagovat
Miguel19

zlomený nos

Reagovat
Free_player

jo aha ...

Reagovat
REPLIKATOR

Dali mu přes rypák za tu jeho hru.

Reagovat
OVi.77

Lol newcastle gol

Reagovat
kiwwi

co je na tom lol?

Reagovat
OVi.77

Že jsem vážně nečekal že newcastle v portugalsku dá gol navíc ne tak brzo

Reagovat
kiwwi

aha, uz chapem

Reagovat
OVi.77

Dneska je vtipný večer, Torres davá gol ..už jen čekam že si Kozák dá hattrick do vlastní sítě

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Nebol faul ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten turecky curak opat nenominoval ani na lavicku Stocha. Zabijat takyto obrovsky talent na ukor zvucnejsich ale uz prestarnutych hviezd je kacirstvo

Reagovat
Miguel19

Torrrrrres

Reagovat
Free_player

To bude tou maskou

Reagovat
Miguel19

Luiz

Reagovat
smazaný uživatel

a Torres

Reagovat
Miguel19

S přehledem

Reagovat
Mihi

Tak toto bol geniálny pas od Luiza

Reagovat
Pipo123

Lulič si robí srandu ?

Reagovat
CHONG

Nando

Reagovat
Miguel19

Nando

Reagovat
Fairplay

Torres rabona

Reagovat
Mihi

Dnes je nejaký deň tragédov? Bertrand neskutočne

Reagovat
Fairplay

to fakt vypadá, že 90% problému má v hlavě. Jak dá gól, tak je najednou jak vměněnej. To dělá akce a kličky jak za starých časů.

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je sila....kurz na newcastle 8!!!a ja sa ti všimnem v športových novinách na reklamu tipsport...to nie je možné

Reagovat
smazaný uživatel

sa zbláznili? však newcastle je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Kazaň co to je? Ti jsou marní.... posraní až za ušima.

Reagovat
Yanek

Výborná atmosféra na SB.

Reagovat
smazaný uživatel

jo no. To je mazec !

Reagovat
sintha

Už zase brání rohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa, bude z neho legenda

Reagovat
Godwinson

Azpilicueta urostlý a silný hráč

Reagovat
OVi.77

Basilej

Reagovat
db18

ale už jsem myslel, že to skončí tou tyčí

Reagovat
OVi.77

0:2, ba dum tss

Reagovat
db18

a další!

Reagovat
Godwinson

Moses

Reagovat
Free_player

Možíš

Reagovat
Miguel19

Ty vole Moses

Reagovat
mr.Silver

Moses

Reagovat
Mihi

MOSEEES

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
Miguel19

Ale Mata si tam s nimi hraje To asi v Rusku nemají.

Reagovat
Alan_Shearer

Co to Spurs vyvadej?? Kouka na to nekdo?

Reagovat
db18

Koukám, Basel vede zaslouženě - ale Spurs tam taky mělo pár nadějných šancí... ale po tom gólu Spurs docela zmatkují

Reagovat
Alan_Shearer

A nevis proc stridali Lennona? Nejaky zraneni?

Reagovat
db18

to jsem přeslechl

Reagovat
db18

a teď mělůi ještě třetí - Stocker prošel přes Gallase a Naugthona a loboval Friedela, ale šlo to vedle tyče...

Reagovat
smazaný uživatel

Gallas už je v tomto směru jistota

Reagovat
Tomekcz

Gallas je uplej lempl

Reagovat
Alan_Shearer

A jak hraje Vertoghen? Ten je na vsechno sam ne?

Reagovat
Tomekcz

me pride ze hori hlavne Gallas keterj neumi vubec rozehrat a Ekoto je dost mimo

Reagovat
db18

Verthongen byl u prvního gólu myslím

Reagovat
OVi.77

Basilej hraje parádně, slepice vůbec neví co mají hrát mi příjde

Reagovat
Free_player

Terry

Reagovat
Alan_Shearer

GOOOL kopyto Adebayor !

Reagovat
Godwinson

Tak to byl asi dárek pro Rubin .. vypadalo to na rameno.

Reagovat
GEGE

Ernanys

Reagovat
GEGE

Slepička hadra

Reagovat
smazaný uživatel

zní to sice blbě, ale vyslovuje to správně http://www.pronounceitright.com/pronounce/5218/hernanes

Reagovat
GEGE

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

To není penalta kurva.

Reagovat
Mihi

To si robí piču

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jo, rukou zastavil střelu, ale ta žlutá je hloupost...

Reagovat
smazaný uživatel

I když i ta žk možná mohla být: Rozhodčí hráče napomene ... zastaví soupeři slibně se rozvíjející útočnou akci.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf ta penalta? těžko mohl s tou rukou uhnout..

Reagovat
smazaný uživatel

ruka u těla bez pohybu k míči. tohle se nepíská. hrubá chyba sudího.

Reagovat
Alan_Shearer

To co nedal Parker je snad jeste horsi nez vcera Lewa..

Reagovat
db18

Reagovat
Kenneth

To je dřevák ten Parker.

Reagovat
Fairplay

Penalta jo, zabránil té střele rukou, sice neúmyslně a ani nemohl uhnout, ale s penaltou souhlasím. Nicméně ta žlutá? Proč?!

Reagovat
Tomekcz

taky bych dal cervenou

Reagovat
smazaný uživatel

penalta ne. Pravidla hovoří jasně. chyba sudího.

Reagovat
Miguel19

Ten střed je tragický. Ramires s Lampardem ztratili sad všechny balony..

Reagovat
mr.Silver

Rusaci dobre strilej

Reagovat
Mihi

Už som videl aj jasnejšie ruky, ktoré neboli odpískané...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně je potřeba hrát na goly a ne na ruky. dneska už se vyplatí střílet soupeřům do ruk než na bránu.

Reagovat
GEGE

Lazio slabota zatím.Neměli ani šance jen náznaky Edersona.Navíc ta jejich obrana není vůbec jistá a dělají chyby.Když je v bráně Volkan stačí střílet i z půlky hříště a je tam šance na gol.Kor Lazio,které má jedny s nej střelců ze střední a větší vzdálenosti ale zatím nic...Nejlepší asi Kozák a Ederson zatím.Fener taky žádná sláva prakticky měli šance jen po obrovských chybách Lazia.

Reagovat
10

Fenerbqhce mělo jedinou šanci, po chybě Luliće, jinak nic

Reagovat
GEGE

Ještě tam měl průnik Sow,který ale zakončil bídně

Reagovat
CHONG

Zdálo se mi to nebo Vlášek řekl, že Torres nedal letos v Premier League ani jeden gól?

Reagovat
Free_player

nezdálo

Reagovat
CHONG

To je fakt neskutečný debil

Reagovat
Free_player

tj taky mě ta nevědomost našich komentátorů někdy uplně zabijí ...

Reagovat
CHONG

Ta úroveň našich komentátorů, aspoň teda těch fotbalových, je skutečně žalostná.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom by člověk věřil, že když už půjde dělat studio, tak si zjistí co nejvíc informací. I když i pro mě, co PL nesleduje, by byla pěkná blbost říct, že Torres ani jednou neskóroval.

Reagovat
CHONG

Nevím, taky je to pro mě nepředstavitelné, že přijde do vysílání, tedy vlastně do zaměstnání, takhle zoufale nepřipravený.

Reagovat
Free_player

přesně tak

Reagovat
Mimalu

a dal snad v tomto kalendářním roce gól v PL?

Reagovat
CHONG

Tak jestli myslel kalendářní rok, tak je to v pořádku, já jsem mu rozuměl, že ho nedal v letošní sezóně.

Reagovat
kvasha16

v PL nie, len treba povedat aj B, ze PL hra casto Demba Ba

Reagovat
10

Podle Hrdličky na Fandovi Lazio dneska hraje typický catenaccio s větším počtem střel i držení míče, docela umění

Reagovat
CHONG

Hrdlička je naprostý idiot, ten má s fotbalovým expertem společného asi tolik jako Ivan Vodochodský s kulturistou.

Reagovat
smazaný uživatel

to se neni čemu divit, že je s tou tupkou Borhyovou

Reagovat
Yanek

Jak ty přenosy na fandovi vypadají? Mohl bych to naladit, ale nevím jestli to má vůbec cenu.

Reagovat
10

studio s Vaniakem a Hrdličkou už příště vynechám, komentátor slabší průměr...ale lepší než sopcast v ruštině

Reagovat
Yanek

takže nic moc, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

OT: Nevim, jestli to tu uz nekde neni ... Valdese chce Machackala a nabizi mu plat 10 mega eur rocne

Reagovat
GEGE

Onazi

Reagovat
Pipo123

čo spravil ten debil ?

Reagovat
GEGE

skluz na půlce,kdy už bylo jasné,že balon nestihne.

Reagovat
Pipo123

Akurát sme na FB lazio.cz to riešili cez prestávku, že by mal ísť dolu lebo bude redka a stalo sa tak... len škoda že Petkovič toto nevidí

Reagovat
10

tyhle bubáci by měli chodit dolů se žlutou okamžitě, nevím co čekal vůl

Reagovat
Pipo123

No a potom sa mi čudujte že nechcem černochov v Laziu, sú to proste hovada, nikto za celú sezónu nevidel tak rýchlo žlté okrem Cianiho a Onaziho vôbec nepremýšlajú, len behať behať behať, na čiernu robotu sú ok...

Reagovat
10

bohužel to tak dost často je, zvlášť na těhlech pozicích je to velkej problém...Onazi při tý kartě vypadal dost překvapeně, jako kdyby si myslel, že je červená až za tři žlutý, to je zase chyba Petkoviće, že mu tohle neřekl

Reagovat
Pipo123

Presne tak

Reagovat
Free_player

Rondon zatim docela neviditelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Terry on je ten poslední od koho bych něco takového čekal teda

Reagovat
GEGE

Lazio je schopné uhrát dobrý výsledek i o 10.Fener je opravdu špatný...

Reagovat
Pipo123

Dneska mal hrať od úvodu Ledesma na miesto Onaziho, hned by to inak vyzeralo, ak udržíme výsledok tak do odvtedy ich dáme, to už bude Mauri, Ledesma, Konko, Klose

Reagovat
GEGE

A proč by měl hrát Ledesma proti nějakým nazdárkům z Turecka,když čeká Lazio v pondělí derby ve kterém se bude hodit každá ušetřená síla.Říkám,že Lazio je schopné uhrát dobrý výsledek i s touhle sestavou.

Reagovat
Pipo123

No já by som radšej postavil to najlepšie do tohoto zápasu, ten los je hrôza, máme tam potom AS, Juve, Udine to bude pecka, ale určite máš pravdu, lepšie bude šetriť hráčov na AS. Aj keď bol by som nerad ak by sme si posrali v EL kvôli Onazimu

Reagovat
GEGE

pokud se samozřejmě nepotopí nějakýma píčovskýma chybama.

Reagovat
Pipo123

Tak ono to je stále super ne ? zober si že chýba skoro celá obrana až na Raduho. Inak Biava, Dias, Konko, Pereirinha, Cavanda mimo, je zázrak že to zvládame posledné zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je chyba Chelsea??

Má hráče jako Mikel a Ramires a myslí si o nich, že jsou pupek světa a staví je pořád - tím pádem je ten střed v hajzlu uplně. Frank tomu už taky nepřidá.

Reagovat
Free_player

Jak to vypadá na White Hart Lane ? ... už aspon Spurs tlačej ?

Reagovat
Miguel19

Torrrrrrrrrrrrrrrrres

Reagovat
smazaný uživatel

Torreeeeeeeeeeeess !!! Hatrick waiting for ya !

Reagovat
Godwinson

Krása

Reagovat
Godwinson

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Nando

Reagovat
Miguel19

Torres dnes jeden z nejlepších zápasů v našem dresu..

Reagovat
kvasha16

latka neni vysoko, ale len tak dalej, mal celkom hluche obdobie v zime, ale zas sa rozbieha, aspon to tak vyzera no

Reagovat
GEGE

Kuyt je už taky dobře vyčichlý.Jde vidět,že jeho jediné přednosti byly fakt jen pracovitost pro tým a rychlost což stačí ke slávě na ostrovech...fotbalovou chytrost mu do kolébky nenadělili...

Reagovat
smazaný uživatel

a co sis myslel?

na place to vždycky oddřel a rval se. Několik let byl jeden z nejlepších v Liverpoolu a tu sezonu, jak skončili druzí si troufám říct, že byl top celé PL.

Reagovat
GEGE

Právě no stačí umět běhat a v Anglii je s tebe king nějaké fotbalové dovednosti navíc ani nepotřebuješ

Reagovat
smazaný uživatel

zas z Kuyta nedělejme šaška. V dobách své nejlepší slávy měl skvělý pokrytí míče, slušnou techniku, hra hlavou, pohyb. Ono toho není málo.

Teď v Turecku si osobně myslím, že nemá ani tu motivaci a už ani tu chuť .

Reagovat
miky10

Torres

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pipo123

bože Radu

Reagovat
smazaný uživatel

Bale má po sezoně

Reagovat
OVi.77

Ještě chimp Bale se zraní, kotník krásné ztočený

Reagovat
Miguel19

Paráda. 3:1 slušný výsledek, ale Kazaň si ani ten gól nezasloužila. Výborní Torres, Luiz a Mata.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
10

kurva Lazio takže příští středu a čtvrtek dvakrát 3:0 pro calcio, děkuju

Reagovat
Pipo123

Onazi ty hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Pičo Bale

Reagovat
smazaný uživatel

co se mu stalo?

Reagovat
db18

asi natažený/přetržený vazy

Reagovat
db18

v kotníku

Reagovat
OVi.77

Kotník podvrtnutý při doběhnutí v plné rychlosti

Reagovat
GEGE

Nakonec hodně špatný výsledek pro Lazio...Ale pořád to mají ve svých rukou a pokud budou chtít postoupit a budou mít trochu štěstí tak to zvládnou.Akorát budou muset postavit to nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Bale v poslednych sekundach vazne zraneny, tomu sa hovori smola

Reagovat
Godwinson

Jinak za Hazarda jsem neuvěřitelně rád, jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Na něho se dívat, to je nádhera

Reagovat
kvasha16

a prave dneska to ani nebol jeho den

Reagovat
Pipo123

AAA kurva, nenávidím tie čierne hovada, nebyť toho kreténa Onaziho tak to zvládneme, takto zabil celý druhý polčas. Už nikdy nechcem negra v drese SS FORZA LAZIO

Reagovat
smazaný uživatel

Si magor

Reagovat
Pipo123

veď si robím srandu zrovna já som si ich zastával, Onazi je talent, Ciani je dobrý obranca, len by im mal niekto vysvetliť že dve žlté = červená

Reagovat
GEGE

Reagovat
db18

(zrovna jsem si přečetl tvou reakci na Keytu a Onaziho, tak je to ještě vtipnější )

Reagovat
Pipo123

vyššie píšem že to je zo srandy, já tu rád seriem miestu komunitu

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Nazzi wankers...

Reagovat
smazaný uživatel

Yeah, breakdance!

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

ted se karoch ztrapnil. asi nezná pravidlo že pokud si hráč sám sobě nastřelí omylem ruku tak se to nepíská.

Reagovat
Kenneth

Tak Baleovi skončila sezona. Tohle Spurs zvládli.

Reagovat
kvasha16

to vazne?

Reagovat
JM

Co se mu stalo?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

uufff

Reagovat
smazaný uživatel

Fujpičapesdokundy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
JM

Dik

Reagovat
Miguel19

Říkáte, že Tottenham si v boji o LM můžeme škrtnout?

Reagovat
Mihi

Reagovat
afc

Cakalo sa nieco ine?

Reagovat
JIMMY-PO

ty sa staraj o tú vašu multimiliardovú komédiu

Reagovat
Miguel19

Starám, do toho patří i TH

Reagovat
JIMMY-PO

sa tu usmievať nad zranením

Reagovat
Miguel19

Reagovat
JIMMY-PO

si debil

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch - Vlášek, neuvěřitelná dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Dempsey je fakt ukázkový ghost, to se musí nechat. Kdybych byl nájemný vrah a snipoval ho ze střechy south standu, tak ho na hřišti nenajdu

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stínový nájezdník...

Reagovat
Yanek

Onazi.

Reagovat
Pipo123

Čo je sním ?

Reagovat
Yanek

ta červená pobavila.

Reagovat
Pipo123

Jj, myslím že doteraz nechápe čo sa stalo, on ako keby nechápal prečo má červenú po dvoch žltých. Asi je chudák chlapec v tom že redka je za tri žlté

Reagovat
Yanek

Ale je mi sympatický a ani herně není úplně marný, snad si ho podržíte.

Reagovat
Pipo123

Dome bez fans a treba vyhrať 3:0 to bude šupa pánečku ale pôjdeme ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

Postupite, nehraje Stoch, Kuyt je za 2 zapasy v tyzdni dychavicny, snad za nich v odvete nastupi salam Baroni a to by mohla byt voda na mlyn pre superKozaka.

Reagovat
Pipo123

Bude dosť záležať na víkendovom zápase proti AS, tých síl moc nebude. Kozáka by som nezatracoval, dneska to mal zložité, do odvety určite Kozák - Klose v útoku. Ak by sme dali rýchli gól tak by to mohlo ísť, ale odveta je ešte ďaleko.

Reagovat
afc

According to a club spokesman, Tottenham Hotspur midfielder Gareth Bale has been taken to hospital with suspected broken ankle.

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

One Andros Townsend, there is only one Andros Townsend...oh, whait a minute...

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost

Reagovat
kvasha16

kokot co to zverejnil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele