Evropská liga - preview prvních zápasů osmifinále

07.03.2013, 09:01, aktualizováno 07.03.2013, 09:01
Previews
Šestnáct týmů zbývá ve hře v Evropské lize a dnešek může hodně napovědět, kdo si zahraje čtvrtfinále. Chelsea cestuje do Rumunska k utkání se Steauou, zvláštní duel čeká útočníka Stuttgartu Machedu, který se postaví proti mateřskému Laziu. Ve hře jsou stále tři ruské kluby...
Anži Machačkala - Newcastle United  (čtvrtek 18:00)
Newcastle se na domácí scéně nedaří a spíše než o poháry se musí obávat o záchranu; v Evropské lize to však je jiná, a kouč Alan Pardew nabádá své hráče, aby šli do zápasu s Machačkalou s motivací vyhrát celou soutěž.

Dodává však, že Anži je prozatím nejtěžším soupeřem, na kterého jeho svěřenci narazí. "Jestli myslím, že máme šanci? V této fázi mají šanci už všechny týmy," tvrdí Pardew. "Potřebujete trochu štěstí, ale také technické kvality a správnou mentalitu v týmu. Myslím, že u nás to problém není. Toto dvojutkání bude těsné a mám za to, že výsledek z prvního kola hodně ovlivní odvetu. Pro nás je velkou výhodou, že začínáme venku," pochvaluje si.

Magpies se budou snažit uhrát v moskevských Lužnikách slibný výsledek, ale budou se muset obejít bez minimálně šesti hráčů ideální jedenáctky - Tim Krul a Fabricio Coloccini jsou zranění, Mathieu Debuchy a Yoan Gouffran nemohou v Evropě nastoupit, Papisse Cissého zbrzdila virová infekce a Jonás Gutierrez byl vynechán kvůli svému kolenu, jejž Pardew nechtěl zatěžovat hraním na umělém povrchu.

"Papiss je nemocný od neděle, takže jsme se dnes ráno s doktorem rozhodovali, jestli může letět s námi," prohlásil Pardew ve středu. "Já sám jsem myslel, že to nebude žádný problém, ale Papiss nevypadal dobře, takže jsme ho naneštěstí museli nechat doma," objasňuje.

Anži už postupem do vyřazovacích bojů splnila první letošní cíl - alespoň podle slov kouče Guuse Hiddinka, který právě tuto fázi vytyčil za cíl loni v červenci. Je ale jasné, že by Rusové chtěli ještě dál. "Čeká nás další velmi zajímavý a velmi náročný střet s týmem, který se v posledních týdnech dramaticky zvedl," varuje Hiddink.

"Co se nás týče, jsme samozřejmě velmi šťastní, že jsme splnili cíl, který jsme si na začátku sezony vytyčili, což bylo přežít zimu v Evropě. Potom jsme přešli přes Hannover, a teď už nás čeká osmifinále, což je velký úspěch. Už teď se však ptáme, co všechno můžeme udělat pro další postup. Bude zajímavé sledovat, jak si povedeme proti zástupci jedné z nejtěžších lig světa, který má navíc i evropské zkušenosti," uzavírá nizozemský lodivod.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Fenerbahçe SK  (čtvrtek 19:00)
Plzeň ve čtvrtek zahájí boj s Fenerbahce v osmifinále Evropské ligy, přičemž jedním z hlavních cílů Viktorie bude doma neinkasovat. Pokud nedovolí soupeři dát gól, věří Západočeši, že v odvetě v Istanbulu budou mít velkou šanci na postup mezi osm nejlepších týmů soutěže. Silná ofenziva tureckého celku jim ale dělá vrásky.

Plzeň dosud v pohárech začínala dvojutkání doma dvakrát a série vždy skončila vyřazením. Poprvé hned při obnovené pohárové premiéře s Besiktasem a před rokem se Schalke. Oba souboje měly společné to, že v prvním duelu Plzeň doma remizovala 1:1. Tentokrát nechce dovolit soupeři skórovat.

"Nesmíme dostat branku, protože pak by to bylo složitější," prohlásil trenér Pavel Vrba. "Pokud bychom uhráli nulu, tak máme velkou šanci, abychom to v Istanbule dotáhli v postup," souhlasil útočník Marek Bakoš.

Že by to nemusel být nesplnitelný úkol, napovídá statistika. Sedm domácích zápasů v této sezoně Evropské ligy Plzeň vyhrála a to s celkovým skóre 18:1. Tedy šestkrát ze sedmi pokusů udržela čisté konto. Naproti tomu Fenerbahce v Evropské lize neprohrálo čtyři venkovní zápasy za sebou a neinkasovalo na hřištích soupeře už 286 minut.

Po překvapivě jasném postupu přes Neapol se debatuje o tom, že by Plzeň měla mít proti Fenerbahce navrch, viktoriáni jsou ale opatrní. "Všichni říkají, že to bude lehčí než s Neapolí, a přijde mi, že se automaticky očekává, že postoupíme. Tak to zvedám varovný prst. Fenerbahce je evropský top tým a má tam skvělé hráče. Rozhodně to nebude jednoduché," řekl záložník Daniel Kolář.

Za velké nebezpečí považují Plzeňané zejména ofenzivu tureckého celku, ve které figurují například bývalý nejlepší střelec francouzské ligy Moussa Sow, bývalý nizozemský reprezentant se zkušenostmi z Liverpoolu Dirk Kuijt, kamerunský reprezentant Pierre Webó či brazilský kreativní záložník Cristian Baroni.

"Fenerbahce má obrovskou sílu v útočné části. Turecká liga je založená na tom, že se tam kluby doplňují zejména o kreativní hráče. Ofenziva je velmi silná a z tohoto pohledu nás čeká obrovsky těžké utkání," mínil trenér Vrba. "Turecká liga u nás možná není tak sledovaná jako italská nebo španělská, ale Galatasaray, Besiktas a Fenerbahce jsou ekonomicky i hráčsky velmi kvalitní kluby," dodal.

Stylu Plzně by však takový soupeř mohl sedět, jelikož by se mohly objevit prostory pro rychlé brejky. "Určitě to nebude jako v neděli s Ostravou, kdy jsme dobývali obranu soupeře. Fenerbahce hrálo i v deseti proti Borisovu aktivní presink až na soupeřově polovině," řekl Vrba.

Dobrou zprávou pro Viktorii je, že by do utkání měl nastoupit kapitán Pavel Horváth, který v neděli proti Baníku (1:1) citelně chyběl vinou nemoci. Už ale začal s tréninkem. "Zatím to vypadá, že Pavel bude v pořádku," řekl Vrba.

Ze základní sestavy tak bude postrádat jen levého obránce Davida Limberského, který má stop za žluté karty. Fenerbahce je na tom z tohoto pohledu hůře, jelikož přišlo o kompletní středovou osu. Chybět kvůli kartám budou jak stoper Egemen Korkmaz, tak i střední záložník Raúl Meireles. Navíc druhý z defenzivněji laděných záložníků a kapitán Emre Belözoglu nemůže nastoupit, jelikož na podzim hrál Evropskou ligu ještě za Atlético Madrid. Mimo jiné právě proti Plzni.

Utkání začne ve čtvrtek v 19:00 v přímém přenosu ČT Sport. Hlavním rozhodčím bude Ital Gianluca Rocchi. Odveta se odehraje za týden v Istanbulu před prázdným hledištěm kvůli disciplinárnímu trestu Fenerbahce od UEFA za výtržnosti diváků.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Rajtoral, Čišovský, Procházka, Řezník - Darida, Horváth - Fillo, Kolář, Kovařík - Bakoš.
Fenerbahçe SK - pravděpodobná sestava:
Demirel - Gönul, Yobo, Irtegün, Ziegler - Topal, Sahin - Kuijt, Cristian, Sow - Webó.
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
VfB Stuttgart - SS Lazio  (čtvrtek 19:00)
Zajímavá konfrontace italského a německého fotbalu bude k nahlédnutí ve Stuttgartu, kde místní tým přivítá nevyzpytatelné Lazio. Obě strany mají v současné době co na práci, neboť stále figurují ve třech soutěžích.

Domácí mužstvo za sebou nemá úplně povedený vstup do druhé poloviny letošního ročníku, postupem času se sice výsledky VfB znatelně zlepšily, načež přišel postup do osmifinále Evropské ligy (nad Genkem) a rovněž semifinále DFB-Pokalu (Švábi udolali druholigovou Bochum), následoval však další neúspěch v bundeslize, tentokráte na hřišti Bayeru. Stuttgart se tak nyní pohybuje až na 11. příčce.

Lépe to se stuttgartskými ambicemi vypadá na evropské scéně, kde se po postupu před Genk (1:1 doma a 0:2 venku) probojovali svěřenci Bruna Labbadii již do osmifinále EL. "Pro nás je to nevšední zápas, do kterého rozhodně půjdeme naplno," potvrdil domácí kouč, jenž má před nadcházejícím mačem poněkud rozporuplné pocity. "Tento zápas je pro mě trochu více emocionální," řekl Labbadia, jehož rodiče pocházejí právě z Apeninského poloostrova.

Ten samý příklad by šel ostatně aplikovat i na druhou stranu: Laziu se po Novém roce nevede zejména na hřištích soupeřů, čímž ztratilo cenné body, které by později mohly římskému celku chybět. I přesto se však hosté drží na páté příčce v těsném závěsu za Interem.

Jako jeden z mála italských týmů berou Biancocelesti vážně i druhou nejprestižnější evropskou klubovou soutěž, kde by hosté rádi postoupili co nejdále. "Stuttgart je dobrý tým, který je velmi kompaktní a fyzicky silný, takže potřebujeme navázat na výkony z předchozích zápasů," uvědomuje si před zápasem na německé půdě trenér Vladimir Petković.

Vedada Ibiševiče zastaví disciplinární trest a při dlouhodobé absenci Cacaua (zpřetrhané vazy v koleně) se tak na hrotu ukážu Federico Macheda - odchovanec římského Lazia, jenž už jako dorostenec odešel do Manchesteru United. Nyní se tak 21letý útočník postaví proti svému mateřskému klubu! Stehenní sval nadále trápí Niedermeiera a nepravděpodobný je i start Boky (chřipka).

Proti "svým" se však nepředstaví Miroslav Klose, jehož na marodce drží problémy s kolenem. Naopak po potížích s kotníkem by se mohl vrátit do zápasového rytmu Stefano Mauri.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Steaua Bukurešť - Chelsea FC  (čtvrtek 19:00)
Přes síto prvního vyřazovacího kola se probojovala také rumunská Steaua, které los pro osmifinále poslal do cesty londýnskou Chelsea. Anglický tým je velkým favoritem, ovšem ani druhou stranu není radno podceňovat...

...tento fakt se ostatně hrubě nevyplatil Ajaxu Amsterdam. Přitom se to po dvouzápasové domácí výhře jevilo všechno pro favorizované Nizozemce naprosto ideálně, ovšem na rumunském Národním stadionu to v základní hrací době skončilo stejným výsledkem (2:0), prodloužení rovněž vítěze nepřineslo a rozhodovat tak musel až nevyzpytatelný penaltový rozstřel. Úspěšnější nakonec byli domácí.

Sebevědomé kralování na domácí scéně (Steaua vede Ligu I o dvanáct bodů před Ploieşti a Pandurií) tak hrdým Rumunům ještě dodalo na odvaze a svěřenci Laurenta Reghecampfa se nehodlají sklonit ani před dalším soupeřem. "Máme velmi dobrou šanci na kvalifikaci do dalšího kola, načež můžeme argumentovat, že všichni hráči jsou zdraví a skvěle připravení," řekl bývalý středopolař Cottbusu nebo Aachenu.

Hodně náročný program, jako plno dalších mužstev, má momentálně Chelsea, kterou kromě ligových povinností čeká o víkendu čtvrtfinále FA Cupu na Old-Trafford a ještě předtím neméně důležité klání na rumunské půdě. Prioritním cílem CFC však zůstává zajištění startu v prestižní LM.

Dopředu se však tradiční mužstvo příliš nekouká a postupuje tak zatím krůček po krůčku. "Myslíš si, že je to všem jasné, budeme se snažit postupovat v každé soutěži. Nejdůležitější zápas je pro nás vždycky ten nadcházející," vyzývá svoje ovečky neoblíbený lodivod Rafael Benítez. "Nyní je před námi Evropská liga, kde se budeme snažit vyhrát, teprve potom můžeme začít myslet na Man Utd," dodal.

Až na Stefana Nikoliče, který lečí koleno, jsou domácí skutečně kompletní. Rovněž na druhém břehu chybí pouze jeden hráč - dlouhodobě je mimo hru Oriol Romeu (koleno).
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SL Benfica - Girondins Bordeaux  (čtvrtek 21:05)
Bordeaux v lize dramaticky dochází dech a pomalu se loučí s pohárovými nadějemi; v Evropě to však je jiná, Les Girondins už vyřadili Kyjev a teď je čeká ještě o něco těžší oponent: dosavadní lídr portugalské ligy Benfica.

A záložník Grégory Sertic doufá, že dobrá evropská forma jeho tým neopustí ani v osmifinále. Zatímco v Ligue 1 se po čtyřech porážkách v řadě propadl do středu tabulky, na mezinárodní scéně zůstává jedním z posledních dvou zástupců země galského kohouta; podle Sertice je z kabiny cítit sebevědomí.

"Víme, že nás čeká velký tým, a neděsí nás to. Očekáváme těžký zápas, musíme se mentálně oklepat. Toto není ligové utkání, je třeba zapomenout na sérii porážek," burcuje kreativní středopolař. "V Evropské lize se nám dařilo napravovat dojem z ligy, proč v tom nepokračovat proti Benfice? Kyjev byl také velkoklubem. Jsme připraveni," dodává.

Bordeaux neprohrálo už šest pohárových zápasů, a v pěti venkovních utkáních letos padlo pouze jednou. Domácí bilance Benfiky je však ještě impozantnější - od doby, co se Pohár UEFA přejmenoval na Evropskou ligu (2009), vyhráli Lvi 11 z 12 utkání a ztratili pouze před třemi lety remízou s Marseille.

"Je to velmi technický tým. Hrají trochu podobně jako španělské celky, hodně si přihrávají," přemítá Sertic. "Jejich hráči jsou poměrně malí vzrůstem, ale v Cardozovi mají velkého útočníka. Zvládneme to. Měli bychom uhrát takový výsledek, který nám do domácí odvety zajistí výhodnou pozici."

Benfica momentálně vede v závodu o portugalský titul o dva body nad arcirivalem z Porta, ale záložník Eduardo Salvio se dušuje, že se jeho tým nenechá na evropské scéně domácími záležitostmi rozptylovat. "Teď myslíme na další utkání proti Bordeaux. V lize nás pak čeká ještě devět zápasů. Jako vždy jdeme do utkání s respektem k soupeři, postupujeme zápas od zápasu," řekl na facebookové stránce klubu.

"Čeká nás velmi silný protivník, který má vysokou kvalitu a dobré hráče. Pokusíme se toto utkání ovládnout a získat dobrý výsledek do odvety," uzavírá Salvio.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Inter Milán  (čtvrtek 21:05)
Tottenham a Inter se navzájem dobře znají - nedávno se totiž potkali na půdě Ligy mistrů. Tehdy řádil zejména Gareth Bale, a současná forma velšského křídelníka prozrazuje, že by se historie mohla opakovat..

..a domácí kouč André Villas-Boas varuje, že teď je Bale ještě mnohem lepší než v říjnu 2010, kdy si na San Siru připsal hattrick, a o měsíc později na White Hart Lane, kde dokonale motal hlavu tehdy vynikajícímu Maiconovi. Tottenham odvetné utkání vyhrál 3:1.

Letošní sezona je zatím tou nejlepší v kariéře třiadvacetiletého hráče; zaznamenal už vynikajících 20 gólů a přitahuje pozornost po celém světě. "Myslím, že Gareth se vyvinul jako hráč. Je teď ještě nebezpečnější než dřív," sdělil Villas-Boas novinářům na tiskové konferenci. "Pamatuju si, že jsem koukal na sestřih zápasu Inter - Tottenham a viděl jsem, jak se Tottenham dokázal vrátit do zápasu. Maicon byl fantastický pravý bek, a vidět mladíka jako Gareth, jak s ním takhle cvičí, bylo jasnou ukázkou jeho talentu."

"Nyní, o dva roky později, je jeho pozice odlišná," pokračuje portugalský lodivod. "Stal se z něj jiný hráč, větší a komplexnější. Je to ten druh fotbalisty, který dokáže rozhodnout výsledek zápasu, jak je poslední dobou často vidět," dodává. Tottenham i díky podpoře své největší hvězdy neprohrál už 12 zápasů a v lize vyšplhal na třetí místo; Bale skóroval devětkrát v posledních sedmi utkáních.

Zatímco velšský expres je podle slov kouče plně připraven naskočit, u Emmanuela Adebayora je šance minimální; v brance se pak opět představí veterán Brad Friedel. Na druhé straně je situace ohledně zranění mnohem horší - jen v obraně budou chybět Matías Silvestre a Yuto Nagatomo, zatímco nad Andreou Ranocchiou a Walterem Samuelem visí velké otazníky.

Trenér Andrea Stramaccioni si nemůže být jistý ani Fredym Guarínem, a proto byl nucen povolat hned šest hráčů z juniorky. "Můj tým by si měl dávat pozor na Balea, ale hlavním problémem nyní pochopitelně zůstává, že nemám k dispozici dostatek hráčů," tvrdí. "Je to pro nás velmi důležitý zápas, ale naneštěstí máme spoustu zraněných."

"Většina z nich nebude připravena naskočit. Evropská liga je důležitá, ale nechceme riskovat, aby nedošlo k nějakým dlouhodobým zraněním. Naším hlavním cílem zůstává třetí místo v lize," objasňuje trenér. "Proto jsem také povolal šest mladíků. Bude to velmi těžké utkání."

Inter má však přesto důvod k sebevědomí - o víkendu v lize přehrál Catanii, když přitom prohrával už 0:2, a posunul se na čtvrté místo v Serii A. V táboře Nerazzuri to sice trochu vřelo poté, co Stramaccioni vynechal Cassana a zdálo se, že mezi nimi vznikl nějaký spor; mladý trenér to však odmítá. "Antonio je tu s námi," potvrzuje. "Dnes ráno trénoval normálně. Jsem si jistý, že pro nás bude hodně důležitý. Nemáme spolu žádné problémy."
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Rubin Kazaň  (čtvrtek 21:05)
Fotbalisté Levante chtějí zachránit čest španělského fotbalu v Evropské lize, jako jediný celek své země se probojovali mezi šestnáct nejlepších výběrů této soutěže. Naopak Kazaň bude chtít potvrdit dominanci ruského celku v Evropské lize a jako jeden ze tří týmů ruské ligy určitě myslí na postup mezi osmičku nejlepších. Navíc má se španělským soupeřem zkušenosti, v předchozím kole totiž vyřadila obhájce titulu Atlético Madrid.

Atlético je v současnosti druhý celek španělské ligy a má v Evropě rozhodně větší renomé než Levante, to ale zatím předvádí velmi dobré výkony. Ve španělské nejvyšší lize mu sice patří až jedenácté místo a boj o zopakování loňského úspěchu bude hodně složitý, ovšem v Evropské lize bylo druhé ve skupině s jedenácti body a naposledy vyřadilo řecký Olympiakos, když doma vyhrálo 3:0 a na jeho půdě v poměru 1:0.

Levante je tradičně hodě silné na vlastním stánku, proto jeho šance na úspěch budou hodně záviset na tomto domácím klání. Ve španělské lize naposledy remizovalo s Valencií, na její půdě vybojovalo cenný bod po remíze 2:2, předtím však doma prohrálo s Osasunou v poměru 0:2. Rubin nejprve vyhrál v Madridu 2:0 a v následné odvetě i přes prohru 0:1 postoupil. V ruské lize je po devatenácti kolech až na sedmém místě.

Hostující celek se musí obejít bez Césara Navase, který byl v odvetném duelu s Atléticem vyloučen v předposlední minutě, jinak ale bude hrát v kompletní sestavě. Levante má k dispozici celý kádr a nastoupit by měl i nigerijský útočník Obafemi Martins, který letos nastřílel devět branek a s ruským fotbalem už má zkušenosti. "Jeho branky by nám mohly hodně pomoci, umí totiž rozhodovat v důležitých chvílích. I teď chceme hrát atraktivní ofenzivní fotbal," řekl záložník domácích Vicente Iborra.

Ten dobře ví, že cesta do čtvrtfinále nebude vůbec jednoduchá. "Rozhodně nejsme v tomto souboji favoritem, nemáme tolik zkušeností v Evropské lize jako soupeř. Nevíme, kdy se opět do evropských pohárů dostaneme a já doufám, že velmi brzy. Proto nyní budeme bojovat o cenný úspěch, další příležitost nemusí dlouho přijít. Čeká nás ale pořádná práce, Kazaň skvěle brání a je výborná v rychlých protiútocích. My svůj tradiční styl však nezměníme," dodal Iborra.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Basilej - Zenit Petrohrad  (čtvrtek 21:05)
Fotbalisté Basileje přivítají po vyřazení Dněpropetrovsku další celek z východní Evropy, tentokráte proti němu stane o dost známější a historicky úspěšnější klub Zenit Petrohrad. Švýcarské mužstvo v Evropské lize spoléhá hlavně na faktor St. Jakob-Parku, kde už třikrát v řadě vyhrálo a ani jednou neinkasovalo. Hosté přesto míní udržet alespoň remízu.

Basilej zažívá podobnou euforii jako třeba česká Viktorka Plzeň. Podobně jako pro ni je obrovským úspěchem postup mezi šestnáct nejlepších, myslí ale pořád ještě výše. "Poprvé po mnoha letech jsme vyřadili soupeře v play-off. To je jen další milník historie tohoto klubu," lebedil si prezident klubu Bernhard Heusler v rozhovoru pro Basler Zeitung.

Zenit bude přece jenom o něco těžším protivníkem, byť typologicky hraje podobně jako předchozí soupeř Dněpropetrovsk. Vítěz Poháru UEFA ze sezóny 2007/2008 naposledy dokázal vyřadit slavný Liverpool a i v Evropě má o něco zvučnější jméno. Spallettiho družina však venku na evropské půdě vyhrála jen jednou z deseti případů, hned pětkrát vyšla střelecky naprázdno.

Evropskou ligu ale i letos berou hosté smrtelně vážně, dokazují to zářijové přestupy Hulka s Witselem, za které dohromady vysázeli skoro 100 miliónů euro. Zenit jde zkrátka tvrdě po úspěchu. "Pro něj by bylo tou nejlepší věcí střetnout se s Dniprem. Náš tým se ale vzepřel, porazil tento silný ukrajinský tým a srazil mu hřebínek," dodával Hausler.

Pochopitelně že Basilej bude chtít urvat před odvetou co nejlepší výsledek před odletem do Ruska, kde se nikomu nikdy nehraje dobře. Švýcarský prezident si ovšem nemyslí, že domácí prostředí bude tolik rozhodovat. "Je to play-off," vysvětloval. "Myslím si, že právě tohle smazává rozdíl. Lidé, kteří nefandí nikomu, se v jedné fázi prostě rozhodnou, komu fandit budou."

Petrohradský celek bude mít přece jenom menší nevýhodu v nerozehranosti. Narozdíl od všech soupeřů v tomto roce si kromě soubojů s Liverpoolem nezkusil soutěžní utkání, jelikož ruská liga začíná až tímto víkendem. Na druhou stranu i přes tenhle faktor dokázal vyřadit anglické Reds. Portugalec Neto se těší hlavně na domácí odvetu.

"Stadion bude u nás naprosto plný," uvedla zimní posila ze Sieny, která si již na své konto připsala dva starty v novém dresu právě v utkáních s Liverpoolem. "Fanoušci jsou spontání, někdy až fanatičtí. Vždy, když tlačí tým dopředu, tak je to jen díky chorálům. Pro mě je nesmírná zkušenost hrát na Stadionu Petrovskij," pochvaloval si Neto.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (216)

Přidat komentář
jester Radka Bejbla

Plzen - Fenerbahce, 1:1

Reagovat
jester Radka Bejbla

Anži - Newcastle, 2:1

Stuttgart - Lazio, 1:2

Steaua - Chelsea,0:2

Benfica - Bordeaux, 2:0

Tottenham - Inter, 1:1

Levanta - Kazaň, 1:2

Basilej - Petrohrad, 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň 1:0

Stuttgart 2:1

Steaua 0:1

Benfica 3:1

Tottenham 2:0

Levante 2:2

Basilej 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Anži 3:3

Reagovat
cubinho

Plzen - Fenerbahce 2:1

Anži - Newcastle 1:0

Stuttgart - Lazio 2:2

Steaua - Chelsea 0:1

Benfica - Bordeaux 2:0

Tottenham - Inter 1:0

Levante - Kazaň 1:1

Basilej - Petrohrad 0:0

Reagovat
havrys99

Plzen - Fenerbahce 1

Anži - Newcastle 0

Stuttgart - Lazio 0

Steaua - Chelsea 2

Benfica - Bordeaux 1

Tottenham - Inter 1

Levante - Kazaň 0

Basilej - Petrohrad 0

Reagovat
FCSL

Plzen - Fenerbahce 1

Anži - Newcastle 1

Stuttgart - Lazio 0

Steaua - Chelsea 2

Benfica - Bordeaux 1

Tottenham - Inter 1

Levante - Kazaň 1

Basilej - Petrohrad 2

Reagovat
Jajinek

Takže podle nejnovějších zpráv by měla být sestava následující:

Handa - Zanetti, Ranocchia, Chivu, Juan - Alvaréz, Cambiasso, Gargano, Pereira - Kovačič - Palacio

V podstatě je to poměrně opatrné varianta už jen s tím, že Guarín a Cassano zůstávají na lavičce. Guarína trenér nechce riskovat od začátku pro doznívající zranění, Cassana chce asi jako žolíka, aby mohl měnit hru.

To rozestavení 4-4-1-1 je zavídějící. Hodně to bude přecházet do 4-3-3 kdy se Kavačič podle mě bude stahovat do středu pole vedle Cambiassa a Ricky s Pereirou prostě budou na křídlech vedle Palacia. Palacio je asi jediný, na koho v tomto zápase spoléhám.

Z nejrůznějších důvodů chybí Castelazzi, Nagatomo, Samuel, Silvestre, Obi, Stankovič, Mudingayi, Kuzmanovič, Schelotto, Rocchi, Milito....slušné jedenáckta není-liž pravda

Velmi se mi líbí nasazení Juana na levého beka, který by měl Stači Lennonovi a je na něj dobře fyzicky vybavený. No a duel večera bude samozřejmě souboj Bale - Zanetti. Tedy jednoho z aktuálně nejlepších hráčů současnosti a jednoho z aktuálně největších hrajících legend součastnosti. Jsem přesvědčen o tom, že to Bale nebude mít lehké jako tehdy s Maiconem, který byl naprosto z formy. Zanetti by to měl zkušenostmi zvládnout. Jen prostě nesmí nechat Balea rozběhnout.

Ta záložní trojka si snad myslím, že by taky mohla uspět. Problém bude v důrazu v útoku.

Nicméně Spurs jsou pro mě favoritem a moc si v tomto zápase u nich nevěřím, beru prohru o gól s naším vstřeleným. Věřím tomu, že genialita Palacia prostě nějakou tu šanci vytvoří, jen ji musíme proměnit. Pokud pak přijde do druhého poločasu Cassano, zase to bude o nečem jiném.

Každopádně postup je reálný, ale bude sakra a sakra těžký. Kór s našimi absencemi, formou, koučem, silami a vůbec vším okolo.

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

bale hattrick a venku greattrick

Reagovat
lnterista

soulas...hlavne jsem zvedavej na Alvareze jak bude stihat s tema jeho pomalyma nohama az na nej anglani vleti

Reagovat
smazaný uživatel

Bale už nějakej ten pátek hraje spíš podhrota než křídlo, takže ten souboj večera nebude tak žhavej

Reagovat
M0rb1D4S

To jste tady nikdo neviděli jak jsme hráli proti Spartě? A jaký k té soutěži máme přístup? Steaua čistá 1.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ono je to tím, že chelsea prostě hraje špatnej fotbal i při nejvyšším nasazení

Reagovat
M0rb1D4S

Tohle byl jenom velmi laciný pokus o provokaci, příště se snaž víc.

Reagovat
smazaný uživatel

to je proste fakt :) nevim kolik zapasu si letos videl, ale vsadim se ze ja vic

Reagovat
smazaný uživatel

musím súhlasiť

Reagovat
M0rb1D4S

Pokud jsi viděl i ty zápasy, které se teprve odehrají, tak jsi jich opravdu viděl více.. Jinak to není možné..

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom pripade jsi slepy

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo ty zaujatý hater

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejný jako v Lize Mistrů nebo v League Cupu.

Reagovat
Shevchenko

A proč teda Sparta nevyhrála? Nepřipadá mi, že by Steaua byla na jiném levelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Steaua by od dnešní Sparty dostala naprdel

Reagovat
ronaldik

Plzen - Fenerbahce 1

Anži - Newcastle 1

Stuttgart - Lazio 2

Steaua - Chelsea 0

Benfica - Bordeaux 1

Tottenham - Inter 1

Levante - Kazaň 1

Basilej - Petrohrad 2

Reagovat
Radikal

Plzeň - Fenerbahce 3-1

Anži - Newcastle 2-0

Stuttgart - Lazio 1-1

Steaua - Chelsea 0-2

Benfica - Bordeaux 1-0

Tottenham - Inter 2-1

Levante - Kazaň 1-0

Basilej - Petrohrad - 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen - Fenerbahce 0

Anži - Newcastle 1

Stuttgart - Lazio 1

Steaua - Chelsea 2

Benfica - Bordeaux 0

Tottenham - Inter 1

Levante - Kazaň 0

Basilej - Petrohrad 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

z toho Bordeaux bych měl obavy.i z té Basileje že dá gól za 1,3

Reagovat
smazaný uživatel

Basilej? Tutovka !

Reagovat
smazaný uživatel

Bordeaux fandim a bylo to spis prani jak realita, uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Mě Bordeaux stálo v této jarní části už 2k takže to přeji spíš Benfice, ale třeba to Plašil zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nevyhraje v Bucuresti ! 100% Vsazeno !

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER ! Aj keď EL nie je priorita, tak vyradiť anglický manšaft je vždy skvelý pocit. Dnes sa teším hlavne na Pupiho.

Reagovat
Woods

Anzi, Fenerbahce, Chelsea

Reagovat
Pipo123

Petkovič dneska postaví to najlepšie čo má k dispozícii, dokonca má hrať aj v základe Mauri, lenže to je risk, postaví dôležitého hráča po zranení a k tomu cez víkend nás čaká Fiorentina. Na jednu stranu som rád že uprednostnuje EL, ale aby nás to nestálo šancu na LM.

Dneska,

Marchetti - Pereirinha, Biava, Dias, Radu - Candreva, Gonzalez, Ledesma, Hernanes, Mauri - Floccari

Reagovat
Jajinek

zkouším 2ku...věřím vám!

Reagovat
Pipo123

Já nám tiež neverím, ale nechcem moc riskovať, obrana je zlá v poslednej dobe a VFB mi príde lepšie ako Gladbach...

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Lazio.

Reagovat
Jajinek

Inter ne?

Reagovat
Pipo123

A tak podla posledných info nebude hrať Flocca a ani Mauri, mení sa aj rozostavenie. 4-3-2-1 Marchetti - Pereirinha, Biava, Dias, Radu - Ledesma, Gonzalez, Hernanes - Ederson, Candreva - Kozák

Reagovat
Jajinek

Tak to vypadá, že Rano to nedá a bude jen na tribuně. Guarín na lavičce. Obrana Zanetti, Juan, Chivu, Pereira ...záloha diamant a v útoku Cassano s Palaciem od první minuty.

Reagovat
M11

pome Inter + Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Anži - Newcastle, 1 (3:1)

Stuttgart - Lazio, 0 (1:1)

Steaua - Chelsea, 2 (0:2)

Benfica - Bordeaux, 1 (2:0)

Tottenham - Inter, 1 (3:0)

Levanta - Kazaň, 0 (0:0)

Basilej - Petrohrad, 0 (1:1)

Reagovat
smazaný uživatel

Elliot, Simpson, Yanga-Mbiwa, Perch, Haidara; Anita, Cabaye; Marveaux, Sissoko, Obertan; Ben Arfa

Reagovat
vicinda07

4-6-0??

Reagovat
olis

Calcio do toho

Reagovat
Pipo123

hovorí fanúšik Neapolu

Reagovat
olis

ty si pekna svina, ja dnes fandim "tvojmu" klubu a ty takto zautocis

Reagovat
Pipo123

Reagovat
olis

Reagovat
Godwinson

Anži s Newcastlem je super dvojice, nejatraktivnější ze všech. Doufám, že Newcastle uhraje přivětivý výsledek do odvety.

Reagovat
Pipo123

Já to vidím na deštrukciu hostí, takých 4:1

Reagovat
Jajinek

a jsou toho schopni v te sestave?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky v to doufam, ale sestava je hodne improvizovana, stoperi spolu nikdy nehrali, golman bez zkusenosti, Haidara bez zkusenosti, Simpson z formy, hrajeme bez utocnika, Hatem hraje snad po pul roce, Obertan taky neni rozehranej... Spis jsme tam prijeli hrat udrzbu a pak to zkusime zlomit doma, ale taky se muze stat, ze nas Anzi vystrili uz dnes

Reagovat
Godwinson

Mně se nechce něco hledat, ale na Metalistu to byla podobná sestava, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Castecne. Ale byl v ni Krul, Colo, Cisse, Shola, tentokrat misto nich Elliot, Perch, Obertan a nerozehrany HBA, kterej navic jeste hraje osamocenyho hrotaka, z toho sam citis rozdil, ne? Skoda, ze nemame v lize vic bodu, byl bych hrozne rad, kdyby se dnes hralo v plne palbe a "odpocivalo" by se v lize

Reagovat
FCSL

Kozák v základu Snad se trefí

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak tohle trumfne i Wengerovu bundu

Reagovat
FUnk

COYS!!!!!

Reagovat
Pipo123

Marchetti - Pereirinha, Ciani, Cana, Radu - Candreva, Onazi, Hernanes, - Lulič, Ederson - Kozák

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Pipo123

Nj Petkovič prekvapil hlavne že ešte pred hodinkou bola predpokladaná zostava úplne iná, ale stejne myslím že to je dobre zložené. Onazi ukázal že na to má a Ederson je super. Pri forme našej obrany v posledných zápasoch to už horšie ani byť nemôže... snad vyhráme...

Reagovat
Arne

Stuttgart to taky poskládal všelijak, takže tohle dáte...

Reagovat
Pipo123

Kde pozeráš vôbec ? všetko mi seká

Reagovat
Arne

Nekoukám, viděl jsem jen sestavy a střelce gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

torres to je drevak

Reagovat
Pipo123

goooooooooooolll EDERSON !!!!! to je hráč pánečku

Reagovat
Pipo123

Onazi zatiaľ hodne dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se nedá dívat...

Reagovat
Pipo123

Zatiaľ úplná pohodička, Ederson mohol pridať 2. gol

Reagovat
Mihi

Willian sa zranil?

Reagovat
Yanek

Zanetti dnes Balea zvládne. Forza Calcio.

Reagovat
lnterista

TOTTENHAM (4-2-3-1): Friedel; Walker, Vertonghen, Gallas, Assou-Ekotto; Dembele, Parker; Lennon, Sigurdsson, Bale; Defoe.

In panchina: Lloris, Caulker, Naughton, Dawson, Livermore, Carroll, Holtby

Allenatore: Villas-Boas.

INTER (4-2-3-1): Handanovic; Zanetti, Ranocchia, Chivu, Juan Jesus; Gargano, Cambiasso; Alvarez, Kovacic, Pereira; Cassano. Allenatore: Stramaccioni.

ARBITRO: Lahoz

Reagovat
I am Mancunian

Spurs

Reagovat
Jajinek

bez Palacia?

Reagovat
lnterista

to mi neva aspon ho budem setrit ale co mi va tak je Strama...u nej si clovek nemuze byt s nicim jisty. To Mourinho byl citelnejsi a ve vetsine pripade jsem s jeho sestavou a stridani souhlasil.

Reagovat
Dejwa

tak to su zvědavej..

Reagovat
Yanek

Holtbyho bych rád viděl, Llorise tam taky mohl dát.

Reagovat
smazaný uživatel

To by nebylo fér vůči Bradovi. A Sigurdsson čekal půl roku, tak ho postavit musí, když má teď formu. Holtby snad naskočí kolem 60. minuty, a po 80. Caroll a Livermore.

Reagovat
Tomanatura

Mne by zajimala jedna vec. Strama hraje v plnych s Kluzi a dalsimi v EL a to i tesne pred zapasy s AC, v osmifinale s Tottenhamem ovsem setri doma na bolognu?

Reagovat
lnterista

jj to je taky pravda

Reagovat
Godwinson

Chelsea

Reagovat
Pipo123

VFB majú chorál ako Scooter ?

Reagovat
Pipo123

ONAZI neskutočne

Reagovat
brenk

Lazio

Reagovat
Yanek

Reagovat
M11

Lazio moc pekne

Reagovat
10

LAZIO SKVĚLE!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sakai je parodie na beka Zato Marchetti a celé Lazio.

Reagovat
lnterista

po dlouhe dobe fotbal na STV2 uz se tesim na komentatory

Reagovat
Yanek

hmmm.

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Mr. Unstoppable

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Gylfi-Gareth

Reagovat
smazaný uživatel

No je to možný..

Reagovat
smazaný uživatel

Bale? Jaké překvapení

Reagovat
I am Mancunian

BALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe, ty jelito

Reagovat
Yanek

Cambiasso by se mohl vzpamatovat.

Reagovat
Tomekcz

a palic defoe

Reagovat
Tomanatura

To bude jeste sranda

Reagovat
Shevchenko

Ty vole Inter... Snad to nebude ostuda. A ty červené dresy jsou největší výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

Katze maus, nuda, suchý triko...

Reagovat
smazaný uživatel

Defoova klasika, prostě neumistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Na kameru, která je blíž ke hřišti na anglických stadionech si asi nikdy nezvyknu.

Reagovat
Tomekcz

omg vzdyt to byl jasnej kontakt... zaco mu dava zlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele Newcastle! Remiza dobre, ted jeste, at ten Tottenham vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Vole, Jermaine, neser

Reagovat
smazaný uživatel

Pekneeee

Reagovat
Tomekcz

defoe zas by to nedal

Reagovat
I am Mancunian

Krasna akcia

Reagovat
Inter Eterno Amore

Samir sa môže aj potrhať

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe pokračuje ve své " střelecké formě ", Gylfi má slušnou formu, snad mu to vydrží

Reagovat
Inter Eterno Amore

Myslím, že Spurs budú teraz viac zatiahnutí.

Reagovat
Tomanatura

Ty vole to je jak pratelak. Ti by meli skoncit a odvetu vubec nehrat, pokud se neco razantne nezmeni

Reagovat
FORZAMILAN

Bale simulant Inter komedie

Reagovat
smazaný uživatel

co to ten zenit hraje??

Reagovat
smazaný uživatel

viděl někdo dnešní utkání mezi Anži a Newcastlem? Kdo byl lepší?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Zeman má pravdu .. viac bránime stred a na krídlach nám unikajú

Reagovat
Inter Eterno Amore

Moratti kúpil asistenta ?

Reagovat
snuff24

Proč tam jezdí když je to nebaví ?

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je zatim neskutečně tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dempsey je zraněnej?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
snuff24

To už je třetí první poločas co stojí úplně za hovno, můžeme jen doufám, že ve druhým poločase přijde zlepšení jako s Catanii.

Reagovat
smazaný uživatel

Gallaaas

Reagovat
Yanek

Velká škoda, ale myslel to dobře.

Reagovat
snuff24

To je piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiččččččččččččččččččččččaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Yanek

Ten Juan není vůbec špatný, jen mu chybí někdo, vedle koho by vyrostl.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Na kraji se mi docela zamlouvá, ale ve středu obrany dělá moc chyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Na kolik je realny, ze ten Rooney fakt odejde?

Reagovat
I am Mancunian

bez sance

Reagovat
Jajinek

Ach jo Ricky...ach jo.

Zatím naprosto očekávaný průběh. Spurs ostrý start. Naše obrana hoří, dají góly, ale obranu moc dobrou namají a nějaká ta šance přijde...tohle musíme proměňovat.

Jinak fakt jsem netušil, že se dožiju toho, že bude Cuchu jeden z nejhorších na trávníku. Zato Kovačič tam není vůbec. Stáhnout ho a místo něj Palacia. Cassano zatím ten staženej hrot hraje dobře. Fakt škoda těch gólů...první posral Cuchu...ten druhej se prostě semlel. Spurs tlačí, ale mohli jsme je nechat vybláznit a pak udeřit, takhle to hraničí s ostudou. Ten gól by to chtělo...páč odveta bez Balea by byla zajímavá.

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Tak slabší výkon než od Interu jsem letos ještě neviděl, chce to tam nasypat ještě pár fíčků ať je klidná odveta

Reagovat
snuff24

tak to si moc zápasů asi neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem hodně zápasu v PL a Bundeslize a když neberu zápasy outsiderů proti top týmům, tam vážně nejslabší výkon.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Free_player

Spurs ... špagetožrouti jsou marný snad dostanou ještě aspon 2 kusy

Reagovat
lnterista

Pereira - Schelotto

Kovacic - Palacio

Reagovat
snuff24

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ezequiel nie je na súpiske EL

Reagovat
lnterista

aha tak to sorry...riskem Guarina?

Reagovat
Jajinek

NE!

Reagovat
Shevchenko

VÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍTKOOOOOOOOOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

114. minuta.

Reagovat
Pipo123

Onazi dneska paráda výkon, ten chlapec musí hrať viac a viac, inak Ederson ak by nebol zranený tak to je pán hráč, dneska hral hodne dobre. 0:2 je výsledok ktorý som moc nečakal, odveta bude asi len formalita... FORZA SS

Reagovat
I am Mancunian

BALE

Reagovat
Inter Eterno Amore

takže už len SERIE A a coppa

Reagovat
brenk

Bránenie štandartiek jak z učebnice

Reagovat
smazaný uživatel

omg, si dělá ten rozhodčí prdel? vyloučit ansaldiho??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

To je epická obrana

Reagovat
shafto

exhibicia v podani totenhamu.. tak snad aspon serie a :)

Reagovat
Inter Eterno Amore

no a ešte nech sa zraní kurwa !

Reagovat
snuff24

Super a ještě zraní Guarina výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Tenhle zápas je jasný a on tam dá našeho nejlepšího záložníka aby se naprosto dodělal.

Reagovat
shafto

este tam posle guarina.. parodia na trenera Strama..

Reagovat
snuff24

My se snad musíme modlit aby Inter skončil 4. v lize jinak se toho zjeba nezbavíme

Reagovat
shafto

my sa hlavne musime modlit, aby odisiel co najskor...

Reagovat
snuff24

do konce sezony zůstane 100% a jestli skončíme do 3 fleku tak tam bude strašit ještě další sezonu

Reagovat
shafto

pevne verim, ze aj ked skoncime 3. privedieme nejakeho normalneho skuseneho trenera..:S

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá branka Cambiassa.

Reagovat
shafto

asi najsmutnejsie je, ze Ricky je asi nas najlepsi hrac dnes..

Reagovat
Inter Eterno Amore

najlepší a aj tak by som ho najradšej vystrelil na Mars

Reagovat
Inter Eterno Amore

Kuču to robí naschvál

Reagovat
shafto

nie je realne, aby hral tak zle

Reagovat
snuff24

Cambiasso je dneska úplně mimo.

Reagovat
Bayern +

Boze ten Inter...

Reagovat
Honza Matoušek

Ty Spurs maj silnou sílu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Dominator

hmm...Lennon

Reagovat
Inter Eterno Amore

Uragano ako šprintoval

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe

Reagovat
Inter Eterno Amore

budúci držiteľ zlatej lopty sa dostáva na ihrisko

Reagovat
shafto

dobre hrajuci alvarez je oproti jonathanovi messi...

Reagovat
smazaný uživatel

Cambiasso asi chce odchod Stramu. Takto zle som ho este hrat nevidel, a ta prihravka pred chvilou a potom sa este usmieval.. Vyzeralo to akoby to robil schvalne

Reagovat
smazaný uživatel

Jonathan na hřišti, tak to ještě vyhrajeme.

Reagovat
lnterista

trapas

Reagovat
smazaný uživatel

ach ten Širokov

Reagovat
shafto

nebyt Handa, debakel je na svete...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale , že dneska v EL padá hodně branek

Reagovat
Inter Eterno Amore

nemohol mu dať radšej červenú ?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci spurs - inter to piska paradne

Reagovat
smazaný uživatel

a opet takhle to ma vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

Honzík Vertonghenů, zdá se, rozhodl dvojutkání definitivně

Reagovat
Inter Eterno Amore

mali sme dve tisícpercentné tutovky .. malo byť 3-2 ... čo by bol dobrý výsledok

Reagovat
snuff24

a mohlo to být i 6-0

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak ale Handa je Handa

Reagovat
snuff24

a Friedel je Friedel a Alvarez je Alvarez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

takovy vysledek si nezaslozime a nema vubec smysl o tom premyslet

Reagovat
snuff24

Mě je strašně líto fanoušků Interu, kteří chudáci jeli do Londýna

Reagovat
smazaný uživatel

No já myslím, že s tím co má Inter na soupisce dneska bylo tak trochu jasné , že to nedopadne dobře.

Reagovat
Tomekcz

za tohle zpracovani mel Bale dostat cervenou

Reagovat
smazaný uživatel

Inter.

Reagovat
Dejwa

to je obžaloba

Reagovat
smazaný uživatel

203. pro nejlepší tým v Miláně - AC

Reagovat
snuff24

ježiši ten Bale je simulant

Reagovat
M11

Reagovat
Pipo123

Cuchu je hrozne mimo, ten by nemal hrať vôbec, neviem čo sním je ale posledné zápasy hraje hrozne...

Reagovat
lnterista

ono kdyz koukne kolem sebe a marna je drtiva vetsina tak do toho asi taky spadnul...

Reagovat
smazaný uživatel

Parker Motm.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Basilej, mrdat Petrohrad!

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle marný tým jsme na Lane už nějaký ten pátek nepřivítali. Týmy z league one v prvních kolech FA cupu se dokážou víc cukat...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

to robia tie červené dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

strasny trapas.. no co už

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele