Evropská liga - preview prvních zápasů osmifinále

11.03.2010, 08:56, aktualizováno 11.03.2010, 08:56
Previews
V Evropské lize začíná druhé jarní vyřazovací kolo a fanoušci se těší na množství zajímavých zápasů. Zatím těžko hledat favorita na zisk trofeje, svým šancím mohou věřit všichni účastníci. Liverpool hraje v Lille, Juventus hostí Fulham. Valencia přivítá Brémy, Sporting hraje na Atlétiku, Benfica poměří síly s Marseille.
Hamburger SV - RSC Anderlecht  (čtvrtek 19:00)
Německý Hamburg musí válčit na obou frontách a dobře ví, že cesta do čtvrtfinále určitě nebude lehká. Belgický Anderlecht má totiž svůj zvuk a cestu mezi šestnáct nejlepších neměl také zrovna prošlapanou. Navíc na domácí scéně vede s dvanáctibodovým náskokem a titul už má zajištěn, může tedy hrát relativně v pohodě. Sezónu sice tak či tak bude hodnotit jako úspěšnou, postup do dalšího kola byl již byl bonbónkem navíc.

To Hamburg má v nabité konkurenci v bundeslize velmi těžkou úlohu, kvalifikace Ligy mistrů se už bude muset téměř vzdát a čeká ho tuhý boj o to, aby vůbec hrál v příštím ročníku Evropskou ligu. Na čtvrté pozici má před ostatními konkurenty minimální náskok a každá ztráta se bude trestat. V minulém kole dokázal přejít přes Eindhoven, ovšem měl notnou dávku štěstí a postoupil jen díky tomu, že vsítil na holandské půdě dvě branky.

Anderlecht se musel popasovat se španělským soupeřem a nutno podotknout, že ho hodně překvapil. Nejprve totiž v Bilbau uhrál remízu 1:1 a pak po naprosto precizním výkonu v obraně a neuvěřitelně produktivnímu útoku vyprášil ze svého hřiště poměrem 4:0. K tomu drží šňůru čtyř výher v řadě za sebou a může dokonale využít složitého losu soupeře, který nedávno hrál na půdě Bayernu a poté se doma utkal s houževnatou Herthou.

Největší hvězda na trávníku, hamburský Ruud van Nisterlooy, varuje právě před útočnou silou soupeře a vyzdvihuje především nadějného mladíka Romelu Lukaku: "Anderlecht se může pyšnit jedním z největších talentů na světě. Lukaka už má na kontě reprezentační starty v prvním mužstvu a vsítil i nějaké góly, bude pro nás ohromnou hrozbou," obává se legendární gólostroj. On sám vyléčil zranění a měl by být připraven: "Tvrdě dřu, abych se dostal do stejné formy, a cítím se opravdu v pohodě," uklidnil všechny příznivce sám hráč.

Kouč Bruno Labbadia potvrzuje slova svého útočníka a poukazuje na předchozí výsledky Anderlechtu: "Když někdo porazí špičkový španělský tým takovým způsobem, jen těžko se dá podcenit a troufám si tvrdit, že je možná i v tomto dvojzápase mírným favoritem. Očekávám fotbal na nejvyšší úrovni," vysekl poklonu belgickému výběru. Jeho plány jsou jasný: "Musíme si vytvořit stabilní náskok do Bruselu, tam nás totiž čeká doslova peklo," vidí nutnost uhrát dobrý výsledek v domácím prostředí.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Rubin Kazaň - VfL Wolfsburg  (čtvrtek 19:00)
Ruský klub z Tatarstánu bude mít v osmifinále Evropské ligy opět jednu velkou výhodu. Zatímco on je na fotbal v desetistupňových mrazech zvyklý, soupeř na jeho půdě vždy zimou hodně trpí. Pochopitelně že se ani hřiště nebude podobat uhlazenému anglickému trávníku. Německý Wolfsburg moc dobře ví - v Kazani to bude boj.

Naposledy skončil na ruských kordech izraelský Hapoel Tel Aviv. Ve studeném počasí nedokáže vstřelit ani branku a do odvety Evropské ligy si přiveze prohru 0:3. Proti skvěle bránící Kazani tak praktický nemá šanci na domácí půdě tohle manko smazat. "Hřiště nám nedá příliš prostoru pro nějaké fotbalové triky," je seznámen kouč Wolfsburgu Lorenz-Günther Köstner.

Kazaň zvládla generálku na utkání s Vlky skvěle. V ruském superpoháru porazila moskevský CSKA 1:0 a oslavila první trofej v novém roce. Tento víkend je na programu i nový ročník ruské ligy, takže klání Evropské ligy jí vlastně odstartuje naostro novou sezónu. "Kazaň má některé hráče, kteří dokáží hrát hezký fotbal. Ale tenhle souboj rozhodne bojovnost," myslí si Köstner. "Teď musíme uhrát dobrý výsledek. A pak doufat v lepší teploty u nás v Německu."

Hosté v Evropské lize přešli do osmifinále přes španělský Villareal, kterému dokázali během dvou utkání nastřílet celkem šest branek. Úvodní kola Bundesligy se jim vůbec nevydařili, teď však mají na kontě tři ligová vítězství v řadě a stoupli v tabulce alespoň na desáté místo. Do Ruska neodcestoval loni nejlepší střelec Grafite, jehož v útoku zastoupí zřejmě Martins.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Sporting CP  (čtvrtek 19:00)
Atletico nemá letos takovou formu jako v předchozích letech a zachraňuje čest alespoň v Evropské lize, když už tedy na podzim vypadlo z nejprestižnější klubové soutěže Ligy mistrů. Nicméně pokud chce živit svůj pohárový sen, musí tuto soutěž vyhrát, v lize totiž hraje pouze o střed tabulky a tam to na posunutí do pohárové Evropy nevypadá. Přivítá ovšem konkurenta ze sousedního státu, portugalské kluby mají pověst nevyzpytatelných rivalů.

Asi blázen by mohl Sporting považovat v tomto klání za favorita, nicméně stát se vskutku může všechno. Sportingu navíc ujel na domácí scéně vlak a o poháry prakticky bojovat nemůže. Pro oba je tedy tato štace vrcholem sezóny a v bojovném utkání mohou rozhodnout maličkosti. Atletico se oproti začátku též zvedlo z krize a nemusí hrát o záchranu, desáté místo je vzhledem k průběhu celkem solidní.

Sporting se nachází v portugalské lize na čtvrtém místě a dobře ví, že si na konto přispal příliš mnoho nerozhodných výsledků, což sráží jeho ambice dolů. V předešlém kole ovšem všechny šokoval, když dokázal vyřadit anglický Everton po precizním výkonu na vlastním stánku. Atletiku ale patří všechna čest za vyřazení tureckého Galatasaraye, jemu naproti tomu vyšlo skvěle vystoupení na turecké půdě. Nicméně v jižanském derby by prostředí nemuselo hrát až takovou roli.

Hostující mančaft se opět bude spoléhat na schopnosti kanonýry Liedsona, který ukázal svůj um ve víkendovém klání proti Belenenses, kterému nasázel neuvěřitelné čtyři branky za jeden poločas. Kouč domácích Quique Sanchez Flores vidí šance obou mančaftů vyrovnaně: "Rozhodně nemůžeme předpokládat předem vyhranou bitvu ani od jednoho mančaftu, kvality jsou totiž srovnatelné. Sporting měl stejně jako my špatný vstup do sezóny, zlepšení je však evidentní," všimnul si nárůstu formy Flores.

Podle jeho názoru bude potřeba zvládnou právě čtvrteční duel: "Jsme doma hodně silní a nyní tu skoro neztrácíme. Jenže to samé platí také pro soupeře. Jakýkoliv nepříznivý výsledek by naše ambice rapidně snížil," vytahuje z rukávu očekávaný verditk. Kouč Sportingu Carlos Carvalhala se bude muset obejít bez důležité dvojice zraněných Daniel Carrico - Yannick Djalo, Floresovi chybí kvůli zdravotním potížím jen forvard Florent Sinama Pongolle.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Lille OSC - Liverpool FC  (čtvrtek 19:00)
Velká neznámá čeká Lille a Liverpool v osmifinále Evropské ligy. Oba celky se totiž střetnou vůbec poprvé a hned v tak vypjaté bitvě. A šance na postup? Zdají se být vyrovnané.

Přitom francouzský celek má s anglickými oponenty už mnoho zkušeností. Namátkou třeba s Manchesterem United se Lille utkalo už šestkrát, avšak jen jednou vyhrálo. Dvojzápas s Liverpoolem začne doma, kde má v evropských soutěžích úžasnou bilanci. Les Dogues před vlastním publikem padli v posledních 16 zápasech jen jednou. Posledních pět zápasů ze šesti navíc vyhráli.

V Ligue 1 sice po parádní vítězné jízdě mezi listopadem a lednem Lille vyklidilo přední pozice, ale z pátého místa to má na poháry stále na dostřel. Rozhodně je na tom lépe než Liverpool, který naposledy prohrál s Wiganem a o Ligu mistrů ještě bude muset svést hodně tvrdý souboj.

Zatímco Lille sází na domácí prostředí, Reds zase budou doufat, že se jim opět zadaří venku, jako tomu bylo v posledních deseti zápasech hned devětkrát. Jen jednou svěřenci Rafy Beníteze v deseti případech prohráli, 2:0 ve Fiorentině. Jenže proti Lille to bude hodně těžké.

Navíc když má manažer Rafa Benítez plno starostí se složením obrany. Martin Škrtel s Fabiem Aureliem jsou mimo hru stoprocentně a růžově to nevypadá ani s Danielem Aggerem. A otázkou je, zda nastoupí Glen Johnson, jenž už na pár minut naskočil do posledního zápasu s Wiganem. Francouzi zůstávají bez hvězdného útočníka Gervinha a playmakera Mathieua Debuchyho.
Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Landreau - Beria, Ricardo Costa, Chedjou, Emerson Conceicao, Balmont, Mavuba, Cabaye, Hazard, Frau, Dumont
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Reina - Mascherano, Carragher, Kyrgiakos, Insua - Maxi, Gerrard, Lucas, Benayoun - Kuyt, Torres
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SL Benfica - Olympique Marseille  (čtvrtek 21:05)
Osmifinálový souboj Evropské ligy mezi Benficou Lisabon a Olympiquem Marseille slibuje otevřený a zábavný fotbal a v tuto chvíli těžko říci, kdo se budou po odvětě ve francouzské metropoli radovat z postupu.

Benfica v loňské sezoně prošvihla šanci kvalifikovat se do Ligy mistrů, když v domácí soutěži skončila za největšími konkurenty, Portem a Sportingem. Nakonec to ale vypadá, že může slušně prorazit právě v Evropské lize, kde má reálnou šanci na postup mezi nejlepších osm. Zásadní změna také proběhla na domácí scéně, kde získali Os Gloriosos skvělých 55 bodů z 66 možných a už nyní vědí, že skončí nejhůře druzí. Druhá je sice Braga se tříbodovým mankem, ale třetí Porto už ztrácí neuvěřitelných jedenáct bodů.

Trenér Jorge Jesus chce příští rok do Ligy mistrů s konkurenceschopným týmem a právě letošní pouť Evropskou ligou by mohla být skvělou prověrkou. Letos už Benfica vyřadila německou Herthu a předtím si poradila i s Evertonem. Zatím to tedy vypadá, že se ubírá správnou cestou.

V prvním duelu s Marseille navíc nemusí Jorge Jesus řešit žádné absentéry, takže Benfica nastoupí v plné síle. Do základní sestavy by se měl vrátit Javi García, jenž o víkendu chyběl, ostatní změny se příliš neočekávají.

Optimismem však před zajímavým dvojzápasem hýří i Marseille, která se určitě neztratila v základní skupině Ligy mistrů, kde se až poslední hrací den rozhodlo, že na její úkor postoupí dále Real Madrid s AC Milán. V minulém kole vyřadili Les Phoceens lehce Kodaň a nyní si chtějí pochutnat i na Benfice.

Proti ní by mohl výrazně pomoci Lucho González, letní posila Marseille, který strávil několik sezón v Portu a o Benfice toho ví hodně. Pomoci by ale měl také na hřišti, kde se konečně dostává do své někdejší formy, když ho v úvodu jeho francouzské anabáze pronásledovala zranění.

Marseille je sice silnější na domácím Stade Velodrome, ale naději do žil jim vlévají předešlé dobré výsledky z Milána, Curychu nebo Kodaně. Svěřenci kouče Didiera Deschampse navíc už více než dvě dekády čekají na trofej, a proto udělají všechno, aby si z Lisabonu přivezli dobrý výsledek.

Narozdíl od domácích musí Les Phoceens řešit některé problémy v sestavě. Poslední ligový duel nedohrál Mamadou Niang a pravděpodobně nenastoupí. Zápas asi nestihne ani Gabriel Henize, kterého stále trápí sval a mimo hru je i Cyril Rool.
SL Benfica - pravděpodobná sestava:
Cesar - Pereira, Luisao, Luiz, Peixoto - Ramires, Garcia, Aimar, Di Maria - Saviola, Cardozo
Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Bonnart, Mbia, Diawara, Taiwo - Cisse, Cheyrou - Valbuena, Lucho, Ben Arfa - Brandao
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Panathinaikos FC - Standard Lutych  (čtvrtek 21:05)
Panathinaikos Atény se vryl v letošním ročníku do paměti českého diváka hlavně díky duelu se Spartou Praha v předkole Ligy mistrů, nicméně tu nejkvalitnější soutěž si nakonec přeci jen nezahrál. Avšak v méně kvalitním klubovém poháru mu to jde o poznání lépe a nyní má podle mnohých velkou možnost postoupit mezi nejlepší osmičku. Neznámý belgický klub Standart Lutych si však letos Ligu mistrů zahrál a své kvality potvrdil také ve 3. kole Evropské ligy.

Panathinaikos prochází celou soutěží téměř od plenek, nechal za sebou soupeře zvučných jmen. O největší skalp se však postaral proti Římanům z AS, jeho vyřazení snad bylo největším překvapením celého třetího kola. Řím byl totiž hodně rozjetý a dlouho neprohrával, avšak při tradičních gólových hodech řeckého giganta byl v obou kláních o branku poražen. Pantahinaikos ale nemůže mít úplně čistou hlavu, hraje o titul a dvoubodový náskok je téměř zanedbatelný.

To loňský belgický mistr na domácí scéně naprosto selhal a je zřejmé, že podobné umístění už nezopakuje. Momentálně se nachází až na sedmé příčce a Evropská liga je tak pro něj jedinou možností, jak přesvědčit belgický národ, že z koloběhu nejlepších belgických výběrů zcela nevymizel. V Lize mistrů předváděl solidní výkony a zachránil Evropskou ligu brankou v nastaveném čase v souboji s Alkmaarem, v předchozím kole si k tomu překvapivě poradil s rakouským Salzburkem.

Řecký výběr se opět nejvíce bude spoléhat na hvězdného francouzského ostrostřelce Djibrila Cisseho, jenž v letošním ročníku nasázel během 24 zápasů 21 branek. Celkem řecký velkoklub prohrál pouze dva zápasy z posledních osmnácti. "Panathinaikos je v současnosti mnohem výše než Olympiakos, měl by ligu vyhrát, rozhodně jsme proto outsideři," obává se ohromné útočné síly soupeře záložník Lutychu Igor De Camargo.

Lutychu se ale před zápasem nevyhnuly komplikace, kvůli stávce na řeckých letištích byl jeho odlet o 24 hodin opožděn a měl tedy kratší čas na přípravu. Lutych se většinou soustředí na defenzivní úkoly a bude hodně záležet na tom, jestli dokáže vnutit svůj styl soupeři, který patří mezi nejofenzivnější výběry v Evropě. Protože pokusit se přestřílet Djibrila Cisseho a spol. je pro hrstku belgických odvážlivců zřejmě nadlidský úkol.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Fulham FC  (čtvrtek 21:05)
Ačkoliv situace Juventusu není nadále úplně ideální, kouč Alberto Zaccheroni udělal za své krátké působení velký krok kupředu a pomalu se Starou Dámou stoupá ligovou tabulkou. A uspět chce i na evropské scéně, v osmifinále Evropské ligy ho čeká Fulham.

Zaccheroni sice pravděpodobně na lavičce Juventuse nezůstane déle, než do konce letošní sezony, ale přesto udělal velký kus práce. Když k výběru Bianconeri přicházeli, bojovala Stará Dáma v Serii A o šesté místo. 56letý trenér sice zatím Juve vytáhl pouze na pátou pozici, ale čtvrté místo je na dostřel. A právě poslední příčka zajišťující Ligu mistrů bude letošním cílem turínského mužstva.

A daří se i v Evropské lize. Do osmifinále prošel Juventus přes silný Ajax Amsterdam, který na jeho vlastní půdě porazil 2:1 a po domácí bezbrankové remíze prošel dál. Nyní ho čeká Fulham, který zažívá zejména v Evropě fantastickou sezonu a ani v Premier League to není špatné. Proti věhlasnému soupeři rozhodně nemá co ztratit.

V současné chvíli jsou Cottagers v Premier League desátí, ale vedle anglické ligy hrají ještě také právě Evropskou ligu a FA Cup, v němž budou po bezbrankové remíze opakovat čtvrtfinálový duel s Tottenhamem. V předchozím kole Evropské ligy si svěřenci manažera Roye Hodgsona připsali cenný skalp, když vyřadili obhájce Šachtar Doněck. Doma dokázali zvítězit 2:1 a na Ukrajině ukopali remízu 1:1. Zápas s Juventusem bude pro tým, jenž se v posledních letech musel v Anglii několikrát strachovat o záchranu, jeden ze zápasů roku.

Tohoto zápasu se v Turíně nezúčastní Clint Dempsey, John Pantsil a Andrew Johsnon, všichni jsou zraněni. Jinak se očekává, že Hodgson do zápasu pošle rozestavení 4-4-1-1. To Juventus má problémů o poznání více. Potíže mají Buffon, Chimenti, Amauri, Giovinco a Chiellini a jistota startu není ani u Legrottaglieho, Camoranesiho a Diega. Horečka trápí Marchisia a i u něj se rozhodne až před zápasem.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Manninger - Grygera, Legrottaglie, Cannavaro, Grosso - Sissoko, Candreva, Marchisio - Diego - Trezeguet, Del Piero
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Baird, Hughes, Hangeland, Kelly - Duff, Etuhu, Greening, Davies - Gera - Zamora
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Valencia CF - Werder Brémy  (čtvrtek 21:05)
Jeden z nejzajímavějších soubojů mezi osmifinálovými souboji Evropské ligy nás čeká ve Španělsku, kde hraje Valencia s Werderem Brémy. Sázkové kanceláře sice favorizují, alespoň v prvním zápase, Netopýři, ale situace je podle mě vyrovnaná.

Zatímco Brémy se do osmifinále dostali relativně lehce, Valencia musela urputně bojovat. Německé mužstvo sice první zápas prohrálo v Enschede 1:0, ale doma Twente vyučilo čtyřmi góly a po výhře 4:1 postoupilo. To Valencia dotáhla zápas s Clubem Bruggy až do prodloužení, kde nakonec dokázal rozhodnout.

Netopýři si na Werder dobře pamatují ze sezóny 2004/05, ve které se oba celky potkaly v základní skupině Ligy mistrů a pokaždé vyhrál Werder. Nicméně jediným pamětníkem těchto zápasů v brémském dresu zůstává Tim Borowski. "Na tenhle zápas mám spoustu vzpomínek, které se mi opět vrátily, když nám byla nalosována Valencia," přiznává 29letý záložník, jenž prohlásil, že zápas Werder - Valencia by se klidně mohl odehrát jako finále celé soutěže. "Myslím si, že finále mezi Brémami a Valencií by určitě připoutalo spoustu fanoušků. Dva skvělé týmy se nyní setkávají mezi nejlepšími šestnácti."

Valencia však na Werder narazila také relativně nedávno, ale to šlo jen o předsezónní přípravu. V ní vedli Němci 2:0, ale Netopýři dokázali srovnat a na penalty nakonec vyhráli. "Známe je dobře. Mají skvělý tým s velkým potenciálem," nešetřil slova chvály záložník domácích Ever Banega. "Nicméně my na ně musíme zapomenout a soustředit se výhradně na sebe. Je důležité, aby byli fanoušci s námi."

Domácí za sebou nemají zrovna povedené období, do zápasu jdou po vysoké ligové prohře s Atléticem a následnou remízou s Racingem Santanderem, což není zrovna dobrá vizitka. Dalším problémem, který musí kouč Unai Emery řešit, je chování. Jeho svěřenci totiž obdrželi v posledních pěti zápasech hned pět červených karet. Po absenci v zápase s Racingem však opět mohou nastoupit Cesar Sanchez, Miguel, Carlos Marchena i Banega. Trenér hostů Thomas Schaaf žádné větší problémy nemá.
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (380)

Přidat komentář
smazaný uživatel

LOSC musí

Reagovat
smazaný uživatel

nn

Reagovat
10

FORZA JUVE!

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze Fulham postoupi, ikdyz to bude tezky

Reagovat
smazaný uživatel

ještě vy ko a jdu si to hodit.

Reagovat
10

a já s tebou, to už by bylo vážně moc

Reagovat
smazaný uživatel

Důfám že to vyhrajeme , protože jináč pak by tady s těma PL fandama nebylo k vydržení . I když s tím Ajaxem to taky nebyla žádná sláva . Každopádněpokud mám správné inf. STV3 to jistí .

Reagovat
10

bohužel STV3 na UPC nechytám, takže to budu honit někde na netu...jinak pokud nepostoupíme přes Fulham (při vší úctě k němu), tak už vážně nevím, pro to by nebyla žádná omluva...

Reagovat
domingo

Buffon je zase zraněnej?

Reagovat
10

bohužel, stehenní sval, návrat za cca 2 týdny

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom poznamka k preview Kazane - Rubin rozhodne neni velkoklub a na fotbal v desetistupnovejch mrazech zvyklej neni

Reagovat
Andis

A ty si strašně chytrej Kurva založit si nic Kerzakov to bych byl frajer, ale už tu jeden je tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nelibi na tom co sem napsal? to clovek ani nemuze nic rict?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tě jen obdivuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

sporting cp

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzívě výrazně pomohl též francouzský obránce Jean-Alain Boumsong, se kterým řecký velkoklub prohrál pouze dva zápasy z osmnácti

co to je za blbost,vždyť hraje za Lyon.akorát se mluví že Pama má o něj zájem.což teda nechápu protože to je hrozný kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

poznámka redakci u zápasu Atletico - Sporting je napsáno cituji "Floresovi chybí kvůli zdravotním potížím jen forvard Florent Sinama Pongolle." bohužel Sinama z Atletika v Lednu přestoupil právě do Sportingu

Reagovat
smazaný uživatel

o titul budu werder, marseille, hamburg, liverpool, juve... tento rok je to silne ale podla mna zase bude kralovat nemecky futbal ...

Reagovat
Tomanatura

Werder, Liverpool, Hamburg

Reagovat
terry

Jak můžeš přát Werderu a Hamburku zároveň.

Reagovat
Arne

Snad nejsi překvapenej, pro tebe to nemůže bejt nic nového, ne?

Reagovat
fantomas

On je vtipnej hlavně v Eredivisie...tam to bejval před rokem Alkmaar, ale jakmile se mu letos přestalo dařit, vystřídalo ho Twente, pokud se nemýlim. Shodou okolností i ono jede na titul. Prostě gloryhunter (modrák ještě ke všemu).

Reagovat
Arne

Teď absolutně netušíš, o čem mluvím, ani nemůžeš...

Tím neříkám, že to, co jsi napsal, není pravda... Nevím, neposoudím.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arne

Já mluvil zcela konkrétně o HSV a Werderu... To je jedno.

Reagovat
fantomas

Vždyť jo...stejně seš na mě zlej.

Reagovat
Arne

Asi jo, měl bych se nad sebou zamyslet...

Reagovat
terry

Pokud vím, Twente u mě vedlo už předtím a přiznávám, že Alkmaar si mě získal hlavně svými tehdejšími výkony a i prvním místem, ale za Twente jsem si stál už déle. Alkmaar teď už tolik nesleduju.

Reagovat
fantomas

Bodejť by jo, když je až pátej!

Reagovat
terry

Však jo. Byl to takovej výstřelek.

Reagovat
terry

Jo a hlavně nevím, co má s tímhle společného Werder a HSV.

Reagovat
fantomas

To už je přece vedlejší, že sem to nepochopil!

Reagovat
terry

O čem to mluvíš?

Reagovat
Arne

Vím o jednom fandovi HSV, kterej přeje i Werderu a klidně jde do jeho kotle...

Reagovat
terry

Jo myslíš Sašu asi. Tak tam je to těžký, nevím, jak to měli, ale asi jinam nesehnali lístky.

Reagovat
Arne

Jj, samozřejmě.

Reagovat
Arne

Reagovat
ronaldik

Takže s tipama eurofotbalu se neshodnu snad ani v jednom! Fulham by měl Juve dat, aby všem místním Italofilům ukázal, která liga kraluje. V zápase Lille - Liverpool to sice přeju víc Lille, ale nevěřím tomu, spíš 02. Kazaň už ze sebe dostala totální maximum a přes Vlky nemá šanci postoupit, doma ale může uhrát remízu. Brémy i Panathinaikos vyhrajou, o tom žádná, protože na Brémy jsem si vsadil jako vítěze EL. Ale jinak k dnešním tipům EuroFotbalu

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Bakary3

Tak upaluj, ať ti nezavřou sázkovky

Reagovat
fantomas

Nebuď nepřející..

Reagovat
Bakary3

A já to s nim myslel tak dobře

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zkusím taky...

Reagovat
M11

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ATLETI

Reagovat
Tsigi

V týhle fázi přeju Juve, Valencii a hlavně Benfice, která to snad dneska zvládne

Reagovat
fantomas

Fulham. Venku to ubetonuje, doma to ubetonuje. Po výsledcích 0:0 a 0:0 v rozstřelu rozhodne Gera.

Reagovat
smazaný uživatel

juventus ma kvalitnejsi tym

Reagovat
fantomas

Padla o tom někde zmínka? O kvalitě kádru?

Reagovat
Bakary3

Kvůli Bundeslize taky doufám ve Fulham..

Reagovat
Arne

Hlavně aby německý celky postoupily... HSV a Wolfsburg (aby zase spanhel nebyl moc nahoře), vypadnutí Werderu by mi vzhledem k soupeři zas tak nevadilo.

Reagovat
fantomas

Reagovat
irik

Werder by měl postoupit, kor když má výhodu prvního utkání na hřišti soupeře.

Reagovat
Bakary3

Já mam dilema- fandim Valencii, která by nějakej úspěch taky potřebovala, ale každej bodík pro Němce dobrej.. No prostě budu spokojenej, ať to dopadne, jak to dopadne. Jinak Hamburk postoupit prostě musí, musí ! A Wolfsburg se teď, zaplaťpánbůh, zvedá, tak tam by se postup taky povést měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové který duel v 19:00 doporučujete ke shlédnutí pro nezaujatého fanouška?

Reagovat
irik

HSV

Reagovat
smazaný uživatel

právě se rozhoduje mezi zápasem Hamburku a atlética,no ikdyž jak znám svůj počítač tak to rozhodne on podle toho co spustím přes net

Reagovat
fantomas

Kazaň.

Reagovat
irik

Normálně bych neváhal, ale na tý "trávě" to bude haluz.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak souboje mých dvou nejoblíbenějších nečeských klubů jsem se nedočkal. Docela mě to mrzí. A navíc se dřeváků bojím. Hlavně by tohle vypadnutí byla nebetyčná ostuda, na rozdíl od vypadnutí se Šachtarem.

Reagovat
fantomas

Ty seš fakt kus vola.

Reagovat
Jajinek

vždyť má ale pravdu....

Reagovat
fantomas

Co je pro vás ostuda, to soudit nebudu. To ať si je, co chce. Ale ty dřeváky si mohl nechat od cesty.

Reagovat
Jajinek

to jo...Fulham mám docela rád....ale uznej, že kdyby s nimi tým jako Juve vypadl, bylo by to celkem ostuda....zato Šachtar je na evropské scéně výborný a je to obhájce trofeje...

Reagovat
10

musíte tu Chelsea vyřadit, tohle dál nemůžu snášet

Reagovat
fantomas

Reagovat
Jajinek

strach je, ale vůle taky...povede se to...

Reagovat
fantomas

No tak jo, ostuda by to asi byla. Ale v jeho případě je za tim něco daleko víc. Protože by v tom neviděl jen vypadnutí s někým, kdo stabilně hraje v Anglii průměr, ale hlavně s někým, kdo je v první řadě právě z té kopáčské a dřevěné Anglie.

Reagovat
10

no a nebyl by sám

Reagovat
fantomas

Chtěl sem snad vyčíslit, kolik lidí by s nim souhlasilo? Nepotřebuju vědět, kdo tu je stejně omezenej jako ital...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje vyjadřování k mé osobě se mi ani trochu nelíbí. Jestli si chceš mezi kamarády šplhnout, tak to dělej po zádech někoho jiného.

Reagovat
fantomas

Proč? Když je sám nastavuješ..

Reagovat
fantomas

Nehledě na to, že tu zaprvý nevidim žádný svý kamarády a zadruhý ani nevim, jak bych si něčim takovym měl u nich šplhnout. Normálně se jen ohrazuju proti tvýmu blábolu, nic víc za tim nehledej.

Reagovat
Jajinek

tak uznej, že Fulham neoplývá technickými typy fotbalistů a takový Deigo nebo Del Piero mají citu v noze asi jako celá základní jedenáctka Fulhamu....

Reagovat
fantomas

A proto to nejsou fotbalisti...se z vás poseru fakt.

Reagovat
10

poser se

Reagovat
Jajinek

to neříkám...fotbalisti to jsou, jen typově jinak založení....a neříkám že méně kvalitní...

Reagovat
fantomas

Že ty neřikáš, to tě šlechtí...ale řikaj to ti dva troubové nad tebou.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč? Jestli je tam jeden, co by se vzdáleně mohl nazvat fotbalistou, tak je to moc.

Reagovat
fantomas

Hm. O tom se nehodlám dál bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

leda tak včem v ne.

Reagovat
Jajinek

prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Parkrát jsem se díval na Fulham a musím říct, že horší fotbalisty jsem ještě neviděl. Juve aspoň bude chtít hrát fotbal, prostě vypadnout s Fulhamem by byla tragédie.

Reagovat
fantomas

Mně se taky nelíbí jejich styl hry (i když vy si určitě řikáte Angličan jako Angličan - Stoke, Fulham, Bolton, všechno to samý), ale dřevákama, už vůbec ne nefotbalistama, je prostě nenazvu. Tečka.

Reagovat
Jajinek

to není pravda, já se na PL občan mrknu a Fulhamu fandím....mám rád Zamoru a Geru... Navíc tam te´d přišel Okaka, o důvod víc je sledovat...to však nezmění charakteristiu jejich hráčů...

Reagovat
fantomas

Na tebe už dávno nemluvim. Ty si evidentně jinačí než tví italští kolegové.

Reagovat
Jajinek

když ale sám uznáváš, že co se týče techniky moc kvality nepobrali, pak se jim nediv, že je tak osočují...

Reagovat
fantomas

To ještě neznamená, že ale musej bejt hnedka dřeváci. To jednak a jednak je taky nehodlám všechny házet do jednoho pytle. Sou tam i techničtější hráči.

Reagovat
herbage

On fandí Interu, tomu jsou dřeváci bližší

Reagovat
10

tys tady chyběl...

Reagovat
herbage

Já vím. Dneska budu fandit dřavákům proti lenochodům

Reagovat
10

njn, je to o tom úhlu pohledu na fotbal...takovej Alex, nebo Pirlo se nemusí ani rozeběhnout, aby z 95% hráčů PL dokázali dělat šašky

Reagovat
Jajinek

zase na druhou stranu si přiznejme, že u nich to není že nemusí...ale že už nemůžou...

Reagovat
10

tak oni nikdy nebyli sprinteři, kdo nemá v hlavě, musí mít v nohách a naopak

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Kvalitu hráčů Juventusu jsem nikdy nezpochybňoval, ale k čemu vám to je, když nedokážete soupeře přehrát. Tím myslím skutečného soupeře, ne Chievo, Catanii a spol. Díky hráčským kvalitám svých hráčů můžete sice třeba i v LM někdy daleko postoupit, ale nepamatuji si, kdybyste někoho vyloženě přehráli nebo alespoň přitlačili

Reagovat
Jajinek

konkrétně Juve přehrálo Real loni v základní skupině....AC přehrál Manchester doma v prvním poločase....

Reagovat
herbage

Zápasy Juve s Realem jsem viděl myslím oba, ale oba týmy byly tragické a napsat že Juve Real přehrál, to bych si netroufl. Spíš Juve dalo gól ze stadardky a pak hrozilo z breaků. V zápase se Zenitem si např fotbalisté Juventusu vůbec neškrtali

Reagovat
Jajinek

Zenit byl špatný....ale Real doma přehráli a určitě přitlačili...

Reagovat
10

to svědčí o tvojí paměti...neříkám, že po Calciopoli Juve soupeře v Evropě válcuje, ale třeba v druhým utkání s Chelsea jsme je minimálně "přitlačili", stejně tak Real atd.

Reagovat
herbage

Ok, s Chelsea to beru. To jste museli a vás vytrhnul až výkon střídajícího Giovinca, který dokázal jako jediný obranu Chelsea větrat

Reagovat
herbage

Spíš mi jde o to, že velkoklub jako Juve by neměl mít problém přehrávat středně velké kluby a hrát vyrovnané partie s těmi nejlepšími. Vy sízíte především na kvalitu a sehranost kádru, ale pak máte potíže, když vás někdo zaskočí aktivním napadáním a fyzicky založenou hrou

Reagovat
10

opakoval bych se, po Calciopoli to prostě nefunguje...takovou fází si prochází, nebo prošla spousta jiných týmů...to neznamená, že nesouhlasím s tím, co říkáš...nikde neříkám opak

Reagovat
Jajinek

Takový Muntari byl nejtechničtějším záložníkem Portsmouthu a Motta s Cambiassem by hru s míčem mohli za kanálem vyučovat...

Reagovat
herbage

Vyučovat ano, ale leda tak na tréninku. V soutěžním mači by nevěděli, kde jim hlava stojí

Reagovat
Jajinek

Což takový Cambiasso vloni na dokázal na Old Trafford kdy skoro sám přehrál zálohu nejlepšího týmu na světě (jak jsme dnes slyšeli)...

Reagovat
herbage

Jo a na podzim na Nou Campu ukázal, že si vůbec neškrtá

Reagovat
Jajinek

jj...to byl z formy (asi nejhorší za poslední 3 roky)...navíc ve Španělsku a konkrétně Barca je s technikou někde jinde, o tom se nikdo nepře...

Reagovat
fantomas

Tak ono můžem zůstat i na Ostrovech a vzpomenout si třeba na souboj Arsenalu s vyloženě trapným Juventusem ještě docela nedávno v LM.

Reagovat
herbage

Hráli spolu kdy?

Reagovat
fantomas

No, neni to uplně nedávno...

Reagovat
Jajinek

jj...to byl hodně špatný dojzápas...

Reagovat
fantomas

Prostě argumenty tu můžete hledat do aleluja a stejně se ničeho nedoberete. Stejně tak ti mužu vyjmenovat hráče, co "maj v hlavě" a pak se v PL vůbec nechytali. Jak Serie A, tak PL sou prostě specifický a zároveň kvalitní soutěže. Říct o nějakém týmu, který se z jedné z těch soutěží ve velké konkurenci prodral do evropských pohárů, že to je sebranka dřeváků a nekopů (o to vtipněji to pak vypadá, když si vezmu, že je koučuje někdo, kdo strávil v součtu zhruba 3 roky na Apeninách).

Reagovat
fantomas

...tak říct to o někom, je prostě známka jisté degradace toho dotyčného.

Reagovat
Jajinek

problém je, že pro tebe je slovo dřevák synonmem pro slovo nekvalitní...pro mě je třeba dřevká synonymem pro slovo netechnický a v tom případě italovo přirovnání sedí...

Reagovat
fantomas

Tak slovo dřevák pro mě vždycky mělo hanlivý nádech. Zkrátka mi přijde, že to z těch hráčů automaticky dělá někoho méněcenného, horšího...protože v dnešním světě to skoro vypadá tak, že kdo neumí nějakou vývrtku, zkrátka není fotbalista.

Reagovat
10

netechnický jezdič, což však není synonymum pro nekvalitního hráče...v mých očích je Fulham plný takových, snad kromě Danny Murphyho...

Reagovat
herbage

Tj, já jen, abys z něj nedělal takového borce. Do interu přišel prakticky jako neptřebný hráč z Realu, stejně tak Mottu pustila Barcelona zcela zdarma

Reagovat
Jajinek

no jo...ale co by za něj Real po odchodu Makeleleho dal....adekvátní náhradu nalezli vlastně až teď v podobě Xabiho...

Reagovat
M11

z odvety mam slusne bobky

Reagovat
Arne

Za roh a mlask.

Reagovat
smazaný uživatel

Když čtu ty namachrované kecy typu "Fulham nemá fotbalisty","Vypadnout s klubem jako Fulham by byla ostuda","Fulham-dřeváci" tak mám úplně jasno:)

GO COTTAGERS!:)

Reagovat
fantomas

Nepřeju si teď nic víc, než aby juventusáci pěkně tvrdě dopadli na kokos..

Reagovat
Jajinek

tak oni sami mají bobky...a já to taky nevidím jako jasnou záležitost...to nejsou kecy jako "jasně je přejedem"..

Reagovat
10

myslíš, že bysmě při nepostupu dopadli tvrdě na kokos? chlapče, ty si to vůbec nepochopil...nepostoupit přes tám jako Fulham by prostě byla ostuda, ať si říkáš co chceš, ale v týhle sezoně nás už těžko může něco překvapit...

Reagovat
fantomas

No však jo, slízli byste si tu vaši ostudu...což vám jenom přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Pýcha předchází pád..:)

Reagovat
10

jaká pýcha? nazývám věci pravými jmény, nepostup přes 10. tým anglický ligy by byla pro jeden z největších týmů světa ostuda, ale stát se to může, v týhle sezoně už bych se nedivil ničemu...

Reagovat
smazaný uživatel

Říct před zápasem o soupeřových hráčích že jsou dřeváci a mluvit o nich hůř jak o nějakém klubu z Horní Dolní to je prostě namachrovanost a opovrhování nejtvrdšího rangu.

A i proto doufám že dotyčné čeká tvrdý pád přímo na prd.el..

Reagovat
10

problém je v tom, že sis to celý špatně vyložil...

Reagovat
SunFells

Tak když to bereš přes umístění a ne přes jména v týmu, tak 10. tým PL a 5. tým Serie A ...neviděl bych nic extra na vypadnutí Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

ne, neberu...beru to podle kvality kádrů a reputaci těch týmů...

Reagovat
Jajinek

podle tvé logiky by si tedy musel Fulham poradit s Cagliari, Neapolí, Fiorentinou, Doríí či Janovem....no ...chtěl bych je vidět...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano je to hloupost.Ale pouze reagoval stejnou logikou na příspěvek kde se objevilo "nepostup přes 10. tým anglický ligy by byla pro jeden z největších týmů světa ostuda"..

Reagovat
Jajinek

můžeš mi napsat své důvodu, proč by pro Juventus neměla být ostuda vypadnout s Fulhamem....? Fulham v evropě v posledních letech vůbec nic nedokázal, hraje střed tabulky PL...vypadnout s ním by byla pro Juve ostuda chce nechce...i když to bude těžký souboj...stejně tak by byla ostuda, kdyby vypadl třeba se Santanderem a nebo kdyby Arsenal vypadl s Bari...

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou mi sympatičtí i jinak,nejsou to sice "koloběžky","parádičky" álá Robinho ale tým bojovníků,makají jako celek.Zamora,Johnson,Schwarzer,Konchy,Murphy..Velcí sympaťáci a k tomu můj oblíbenej trenér Hodson.Nemám nic ani proti Juventusu,ba právě naopak.

Ale to co tady u těch namyšlených "rádobyitalů" čtu mi nedovoluje konat jinak než dneska jako blázen fandit Cottagers.Doufám že "dřeváci" minimálně ubetonují remíz a doma rozhodnou,to už tady ty tragédy asi nepotkáme..:)

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč furt

Reagovat
smazaný uživatel

Znáš to o té potrefené huse?..:)

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

V tom se nejspíš vidíš..:)A když neumíš argumentovat proti,tak na moje příspěvky laskavě nereaguj..Stejně nebyl určený Tobě.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom se nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že namachrované fanoušky Juventusu zde čeká dopad na pořádně tvrdou zem právě od "nefotbalistů" a "dřeváků".Let's Go Fulham!

Reagovat
Jajinek

další, který to nepochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Šachtaru jste měli více štěstí jak rozumu. Juventus další senzaci nedopustí.

Reagovat
10

doufám, že dneska Bílý balet z Craven Cottage, který je technicky a kombinačně ještě na mnohem vyšší úrovni, než týmy Barcelony a Arsenalu dohromady, porazíme

Reagovat
smazaný uživatel

Pošklepovat se před prvním zápasem není zrovna rozumné.

Když se nám podaří "nejtechničtější,nejlepší hráče světa z Turína" porazit,nebude ti to trapné?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo si něco takového ze strany "nefotbalistů","dřeváků" ani vůbec nepřipouštíš?

Reagovat
10

je to ironická reakce na jedince jako seš ty...pročti si moje příspěvky nahoře, nikde nepíšu, že postoupíme s přehledem a že to bude jednoduchý, naopak píšu, že bych se nepostupu snad ani nedivil, protože nehrajeme dobře...to nic nemění na tom, že by to nebyla obrovská ostuda...už to dál vysvětlovat nebudu, po další podobné reakci už si budu myslet něco o natvrdlosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurban Berdyjev i v -10 jako obvykle na lavicce saku - to je borec

Reagovat
herbage

A v saku má placatku s rumem, ne?

Reagovat
irik

s rumem ...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš s vodkou

Reagovat
smazaný uživatel

Rek bych, ze Berdyjev spis nepije vubec

Reagovat
irik

Ani na Ramadán v noci?

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia musí !

Reagovat
Slejdy

musime jenom vis co

Reagovat
fantomas

...souložit.

Reagovat
smazaný uživatel

ak prehrá dneska Rubin Kazan tak som dotipoval už ostanem len pri Interi

Reagovat
Jajinek

prosímtě na Inter už nesázej...nebo ten titul vážně ztratíme....

Reagovat
10

stačí že Marigovi zničil kariéru, když o něm dneska řekl, že je to novej Essien

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no už sa stalo,bol som vsadiť na zajtrajší zápas potom musim vymyslieť aj nejaky tip na Chelsea vs Inter

Reagovat
10

na Juve si vsadil?

Reagovat
smazaný uživatel

sak to mám zaväzok,že na nich nebudem vsadzať jeden rok lenže minule som ten zavazok(ked ste hrali proti Laziu) porusil a prehral som

Reagovat
10

a pak že je za těma zlepšenýma výsledkama Zac

Reagovat
Jajinek

tak nejdřív musíš zjistit jaké bude v Londýně počasí....

Reagovat
smazaný uživatel

lenže ako? ked rosničky to počasie strielaju od buka do buka

Reagovat
smazaný uživatel

dneska mně zajmá hlanvě zápas malého sympatického rodinného klubu z Londnýna proit nabubřelému italskému "velkkoklubu", paradoxní je, že ten malý rodinný klub, který 30 let bojoval na hraně přežiítí v nižších ligách, má dlouhodobně vyšší prpůměrnou návštěvnost než ten italský velkoklub s plnou skříní trofejí.....

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle místní nabubřelci z Turína odpověď nenajdou..

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rodinný klub vlastněný Mohameddem Al Fayedem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Rubin koukam jako obvykle zaplati ucast v Evropskejch poharech totalne znicenym travnikem - neskutecny oraniste ....tohle uz do zacatku ligy dohromady nedaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Připomíná mi to Petrovskij minulý únor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ansaldi je prostě kouzelný, Noboa 1:0.

Reagovat
Arne

Jak to vypadá? Na tickeru psali, že se zrovna Wolfsburg dostával nahoru a gól... Riether na stoperu, to musí bejt guláš.

Reagovat
smazaný uživatel

Do prvniho golu hrala prakticky jenom Kazan. Po prvim golu mohli z 1000% sanci pridat jeste druhej. Ted se ale VFL trochu rozehrava a zacina i tlacit.

Reagovat
herbage

To jsou Barzagli, šimůnek i Réver zranění či co, že Riether nastopupil na stoperu?

Reagovat
Arne

Asi jo, co jsem koukal, tak ani na lavce žádnej není... Šimůnek i Barzagli jsou out stopro, o Réverovi ani vidu ani slechu, takže těžko říct.

Reagovat
M11

Van Nistelrooy

Reagovat
smazaný uživatel

joo Kazan,len treba udrzat a som spokojný

Reagovat
smazaný uživatel

Rubin bohuzel porad jenom "drzi" ....tech sanci naskok zvysit meli hromadu, aby toho v odvete nelitovali... nebo jeste dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

A litujou uz dneska

Reagovat
Arne

Ty já, já nevím, komu věřit.. Jestli objektivnímu Kerzak0vovi nebo objektivnímu livetickeru. Oba píšou něco trošku jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Ver si cemu chces - mne je Rubin pomerne ukradenej a muzes se kouknout na statistiky ve kterejch vedou - z toho navic meli tak 4 lozenky.

Reagovat
Arne

Ok, já snad po zápase uvidím někde sestřih... Jinak třeba tu šanci po prvním gólu tam vůbec nemaj, ale taky to může být tím, že nestíhá nebo jestli to dělá přes stream... Nevím, asi je to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli koukas na online, kterej nezmini ani kdyz jde hrac ve vapne sam proti brankarovi, tak to je spatny

Reagovat
Arne

Je to na oficiálních stránkách BL, domácí zápasy jsou komentovány extrémně kvalitně, s těmahle venkovníma je to horší... Po gólu Kazaně tam píše o šanci Misimoviće a ráně Gentnera, kterou Ryžikov vyrážel zpod břevna.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, neco takovyho tam Wolfsburg nekde mel - tak to vypada, ze jenom vynechavaj sance Kazane

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm čekal sem jasnou výhru Kazaně.

Reagovat
smazaný uživatel

A jaký si měl k tomu důvod? Kazani navíc dnes chybělo asi pět hráčů základní sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste rekni ze zrovna ty, takovej milovnik Rubinu, si vitezstvi treba 2:0 necekal

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem výhru, ne jasnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm nemám rád to "slovíčkaření"...

Reagovat
smazaný uživatel

To není o slovíčkách, mezi výhrou a jasnou výhrou je, myslím, rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

No to sem nevěděl( byl sem v rachotě),ale asi mají "formu"-začíná liga,vyhráli superpohár a Vlci se mi moc nelíbí... ale jinak A věřil sem Lille !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ruskej superpohar ma vyznam asi tak jako Ondrasovka cup a navic CSKA je marny

Reagovat
smazaný uživatel

Aha... no dobrá,dobrá... prostě sem si to myslel... Nejsem zas takový profiRus na jejich kopanou

Reagovat
Arne

Wolfsburgu chyběl pohárově zdatný Grafite, Benaglio a na stoperu hrál člověk, který tam nastoupil asi poprvý v životě - druhého stopera prostě dnes neměli. Když jsem to po sedmej viděl, tak jsem počítal s 2:0 nebo 3:0, to nekecám.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš ( Keržakov) i arne si to myslel... . Kdybych to stihl z práce tak bych dal za 200.- Kazan a Lille. Uff eště že tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale arne neměl info o ztrátách Rubinu. Z obrany chyběli Kalešin, Šaronov, v záloze Semak, Rjazancev.

Reagovat
smazaný uživatel

Rubinu taky chybel pilir obrany Šaronov, kapitan Semak a na pravym kraji jak obrance Kalešin tak Rjazancev.... skoro pul zakladni sestavy vcetne kapitana a dirigenta cely hry

Reagovat
smazaný uživatel

*Kalešin i v zaloze Rjazancev

(nejak mi to tam vypadlo)

Reagovat
smazaný uživatel

info.

Reagovat
Arne

Zwetschge Zwetschge Zwetschge Zwetschgeeeeee

Reagovat
10

JUVE (4-3-2-1): Manninger; Zebina, Legrottaglie, Cannavaro, Grosso; Salihamidzic, Poulsen, Marchisio; Candreva, Diego; Trezeguet. A disp. Pinsoglio, Grygera, De Ceglie, Sissoko, Camoranesi, Iaquinta, Del Piero. All. Zaccheroni

FULHAM (4-4-1-1): Schwarzer; Baird, Hangeland, Hughes, Konchesky; Duff, Davies, Etuhu, Greening; Gera; Zamora. A disp. Zuberbuhler, Kelly, Nevland, Dempsey, Smalling, Marsh-Brown. All. Hodgson.

ARBITRO: Meyer (Germania)

Reagovat
M11

kdyz budes mit nejaky odkaz supni ho sem pls

Reagovat
10

STV3 mají online vysílání, ale nejsem si jistej, jestli neblokujou IP adresy mimo Slovensko...

Reagovat
M11

Reagovat
10

Lille

Reagovat
smazaný uživatel

Ohó, Juve-Fulham na Stv3, tak to ma celkom teší. Voľba fandenia jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Bude komentovat Marcel?:)

Reagovat
smazaný uživatel

Možné...

Reagovat
smazaný uživatel

To bych tiež mrkla..:)Neslyšela jsem ho od Polsko-Slovensko,hokeje/Slovensko/komentoval ten idiot Niňaj..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten idiot bol kedysi zábavný, ale predsa, všetkého veľa škodí. Marcel včera komentoval Real

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho teda nemusím..Truhlík..:)

Jo,víš co,já na STV koukám v podstatě jenom když hraje Slovensko/fotbal,hokej,biatlon/ ale dneska mrknu,na žádné české to nedávaj a hledat to po netu se mi nechce..A navíc když Marcel..:))

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, myslím, že aj bez Marcela sa na Fulham pozrieš oveľa radšej v TV ako na nejakom debilnom streame, že...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak jasné,no..:)

I když občas koukám na Stream,když zároveň probírám s někým průběh zápasu:)

Reagovat
smazaný uživatel

Treba mať wifi router a pekne preberať v obývačke...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Na čt4 je Valencie...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedem Juve, Forza Juve!

Reagovat
M11

Forza Bianconeri

Reagovat
smazaný uživatel

No...to je aj Fulham

Reagovat
M11

jsem nedomyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak v lize ať drtí, ale dneska přes to nejede vlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, či sa vôbec vlak rozbehne, ak áno, tak súhlasím. Ale ich úlohou bude tomu čo najtvrdšie zabrániť...

Reagovat
smazaný uživatel

jaké otázky zas? Ne, nic, nejdou dál.

Reagovat
Slejdy

jedeeeem kuciiiii

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Rubin měl dát první poločas dvě, tři branky a měl by klid. Wolfsburg se v druhém poločase zlepšil, dostal Kazaň pod tlak a zaslouženě vyrovnal. Bucharov někdy dokáže spálit takové věci....

Reagovat
10

Legro

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Legro exSiena, bianconerooooo

Reagovat
10

Treza to dneska trefí

Reagovat
10

ZEBIIIIINAAAA

Reagovat
M11

tak to jooo

Reagovat
10

tooo by šlo pěkně mu obrana Fulhamu vyčistila cestu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juve si tych spominanych drevakov pekne dáva...len tak dalej...treba vyhrat o tri goly,aby v Anglicku to už len "doklepli".

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Viděl někdo tu penaltu ve Valencii????....co to bylo....?

Reagovat
Jajinek

neměla být reakce...

Reagovat
terry

Já jo.

Reagovat
herbage

Já taky

Reagovat
smazaný uživatel

asi si ta namachrovaná špageťácká sebranka nazobala před zápasem málo bobulek, když si nechala dát od nějakých dřeváků banána

Reagovat
smazaný uživatel

mas plnou hubu s plnou hubou se nemluvi

Reagovat
herbage

Nádhernej zápas se hraje na Mestalle. Oba týmy ofenzivně naladěné, radost pohledět na přesné a rychlé kombinace na obou stranách. Werder se dostal do vedení jako slepý k houslým, penalta hodně přísná, ale pískat se to dalo a Banega neměl co Pizarra tahat ve vápně za dres. Jsem zvědavej, jestli to Vale bude kompenzovatm, ale hráči Werderu si budou dávat velký pozor. Jinak nevím co mele Bosák, že Banega dal v PD jen jedne gól a to za Atletético, když dal letos v lize dva fíky za netopýry. Čekal byhc od něj, že bude mít fakta více v malíčku, když už o tom kecá. Jinak Valencie jsou děsní paliči

Reagovat
terry

Jen čekám, kdy to tam spadne. Brémy mají až moc velký díry v obraně, ale jestli to udrží do poločasu, může se stát všechno. A k penaltě nevím, co říct.. Těžko říct, zda to rozhodl sám Atkinson, ale pokud vím, tak na tu situaci sám koukal. Každopádně tohle se prostě nepíská, protože těch penalt by bylo mraky.

Reagovat
herbage

Jinak dnes přeju Werderu, i když Valencie je mi nesmírně sympatická. Ale to mi byl i Janov, když hrál o postup právě s Valencií. Nezbývá než si tohle předčasné finále vychutnat, protože se hraje vážně pěkný fotbal

Reagovat
Jajinek

mám vsazeno, že do konce poločasu padne gól...

Reagovat
Jajinek

a oni všechny ty šance zazdí....

Reagovat
Jajinek

nevím...já bych to nepískl...těchto soubojů je mraky a tím, že to někdo někdy občas zapíská se to nevymítí....

Reagovat
herbage

Hele, já asi taky ne, ale jestli to bude psíkat na obě strany stejně, tak proč ne. Faul to je a že ho tam tahá za dres je hráčova blbost. To k rukám jsem toleratnější, zvlášť když jsou nastřelené, ale tahat za dres ve vápně, to si ten hráč přímo koleduje

Reagovat
10

hm, tak bysme možná mohli začít znovu hrát

Reagovat
smazaný uživatel

haluz

Reagovat
herbage

Dřevák všech dřeváků Etuhu dal góla

Reagovat
smazaný uživatel

fulhamský král no...

Reagovat
herbage

On už byl největší dřevo v Sunderlandu, kde si Keane natahal největší dřeva za celé Anglie. Pak ale šel do Fulhamu a když jsem ho viděl proti Arsenalu, tak mě překvapil nejvíce ze všech hráčů Fulhamu, protože podal skvělý výkon

Reagovat
Chazy

Etuhu .. co to tam taliani vymyslej, ze zrovna ON da gola..

Reagovat
terry

Tak nějak.

Reagovat
Chazy

A skoro 2:2, pekny..

Reagovat
10

trefil Legrottaglieho, od něj se to odrazilo...klasická dřevácká haluz

Reagovat
Chazy

Jojo, na takovy goly musite byt ze Serie zvykli

Reagovat
10

někdy si jí zapni, aby sis trošku rozšířil obzory

Reagovat
Chazy

Parkrat jsem to zkusil a fakt me to strasne nebavilo. Vsak vis, otazka vkusu, pro me to nema zadny tempo ani spad. Ale videl jsem loni Juventus 3:3 Chievo, za hosty daval vsechny goly jeden hrac, a to musim uznat, ze byl skvelej zapas (i kdyz jsem koukal kvuli Mellbergovi, ten zklamal).. Pak jsem jeste par zapasu zkusil, ale neco takovyho uz jsem nevidel, az moc nepresnosti, kouoskovani hry, hromadnyho simulovani a zdrzovani pro udrzeni vysledku :)..

Reagovat
smazaný uživatel

Pellissier.

Reagovat
10

já respektuju, že každej má rád něco jinýho, v každý lize si najdeš něco...mě zase ve většině případu nebaví PL, protože tam vidím taktický a technický nedostatky, kromě těch top týmů...líbí se mi hra Tottenhamu a Arsenalu...

Reagovat
Chazy

A ja ty nedostatky videt nemuzu, kdyz jiny ligy nesleduju

Reagovat
10

já občas na PL kouknu, ale nekomentuju ligy, který nesleduju

Reagovat
Chazy

No, co se tyce PL casti EF, tak s "obcas kouknu" bys zapadl do te nejchytrejsi casti...

Reagovat
terry

Jak tu pořád zmiňuješ ten zápas.

Reagovat
Chazy

Podruhy je porad?:)

Reagovat
terry

Já to nijak nevytýkám, jen jsem to chtěl podotknout, nijak neprovokovat, prostě nic, tak ať to tu zas zbytečně zareagoval. Spíš jsem se usmál nad tím, že jsem na to reagoval podobně jako Trewinn.

Reagovat
herbage

Bosák a zse jeho info. Prej se ve Valencii mluví, že postaví nový stadion, ale nejsou peníze. Asi neví, že už je stadion z půlky postaven

Reagovat
10

on má v těch informacích docela velký nedostatky, už jsem si toho všimnul v mnoha případech...

Reagovat
Jajinek

on totiž bohužel nestíhá sledovat dění, studovat ty statistiky atd...a je tovidět a ten výkon pak jde dolů...

Reagovat
fantomas

Měl by se připravovat tak svědomitě jako Záruba...

Reagovat
herbage

No i třeba špatně četl Mata, zkomolil ho na Moto a to není u něj zvykem. Dneska se celkově nepřepravil, jak je u něj zvykem nebo možná už ho bere jen ten jeho golf a já jsem moc velký hnidopich

Reagovat
10

Grosso...škoda, málem 3. gól od obránce

Reagovat
Chazy

Holt je v brane jeden z nejlepsich brankaru v EPL

Reagovat
10

njn, viděl si předtím naší dvojku?

Reagovat
10

TREZEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Další obránce se hrnul do zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

TRE ZE GOOOOL "17"

Reagovat
Jajinek

tak teď nevím kam druhý poločas...jestli Juve nebo zůstat u Brém....

Reagovat
10

Juve zase tak zajímavej fotbal není

Reagovat
Jajinek

ok...zůstanu u Vale...tam to bude ještě sranda...

Reagovat
Tsigi

Juve 3:1 tam už nebude o čem, já zůstanu u Brém

Reagovat
herbage

Tak co ten tvůj kámoš, jel by nebo ne?

Reagovat
terry

Reagovat
herbage

Neptám se na nic neslušného, jen se ptám jestli by jen Tsigi a jeho kámoš na Muse do Krakowa

Reagovat
terry

Však já vím.

Reagovat
herbage

Ale tajemně se pošklebuješ

Reagovat
terry

Protože se ho na to ptáš pod každou diskuzí.

Reagovat
Tsigi

protože jsem mu zatím pod žádnou pořádně neodpověděl

Reagovat
Tsigi

nepojede

já ale pojedu 100%

Reagovat
herbage

Ok. Ještě se zeptám dominga a dvou českých musefans a pak objednám vstupenky

Reagovat
Tsigi

ok pak se budem ještě muset domluvit jak ti dám peníze, ale tak to až potom

Reagovat
herbage

Jj, to až na výjezdě. Ale štve mě, že je to fesťák, takže zahrajou jen největší hitovky a půlka songů bude z Resistance. A Overture určitě nebude

Reagovat
Tsigi

třeba překvapí, ale neočekával bych to

Reagovat
herbage

Nepřekvapí Budou hrát jen songy z BH&R a Resistanec + maximálně New Born a Stockohlm Syndrome

Reagovat
Shevchenko

Z livescore:

Zdraví (21:51): snad jo :-) ikdyz si myslim ze kazdej cech by mel fandit chelsea kdyz tam hraje Cech

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

cheap freekick, poor taken, poor shot...and Fulham scored...

Reagovat
smazaný uživatel

rodinná akce asi...

Reagovat
herbage

Já když vidím běhat Marina, tak mi děsně připomíná C.Ronalda nebo Rooneyho. Taky běhá po patách

Reagovat
Tsigi

Lutych tohle bych nečekal, snad to udrží ten tým mi je sympatickej

Reagovat
herbage

Tak Jovanović už natuty odejde, ale zbytek by udržet mohli

Reagovat
Tsigi

podepsal tomu Liverpoolu nakonec nebo ne ? nějak se to měnilo si myslím

Reagovat
herbage

Jj, podepsal

Reagovat
10

o to víc nechápu to AS, se na to vysrali...

Reagovat
Tsigi

dostali na prdel regulérně

Reagovat
Jajinek

Tak zatímco Brémy nechávají brakáře Valencie vyniknout....domácí na to serou úplně a rovnou to všechno koupu za Mestallu....

Reagovat
smazaný uživatel

ako hra Banega?

Reagovat
Jajinek

už dohrál, do té doby byl výborný...jako vždy...

Reagovat
10

Canna hraje výborně dneska

Reagovat
Tsigi

Valencia - tým největších magorů

Reagovat
10

co se stalo?

Reagovat
Tsigi

těžko říct, něco mimo hlavní dění, ale asi drsný, když šel na rudou a ani se nehádal

Reagovat
Jajinek

Banega...rudá...o to víc se k těm naším nervákům hodí...akorát vůbec nevím co udělal....

jinak to je zápas jak řemen!!!!!

Reagovat
Mr.Jindros

Škoda, že je Seba mimo. Zrovna Fulham by si myslím dával jak malý kluky. Jinak pokud máme hrát 4321 tak bych ho zkusil místo Diega, až se uzdraví.

Reagovat
10

Alex nebyl fit, jinak bysme asi hráli 4312...jinak se Sebou souhlasím, tohle by mu vyhovovalo...ta jeho rychlost mi v naší hře chybí

Reagovat
Jajinek

Oni chcou fakt trhnout rekord ve střelách nad bránu...

Reagovat
herbage

Silva dneska slušně brnká divákům na nervy

Reagovat
10

ten anglickej komentátor říkal, že takovejhle presing ještě v Premier League neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

chachá, juve je dneska fantastická

Reagovat
10

škoda těch šancí, mohlo to být ještě o dva góly lepší, ale jinak dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Tojo...nejvíce líbí se mi Candreva, to je posila jako hrom. zato Diego...

Reagovat
10

Candreva je výbornej, ještě víc se mi dneska líbí Canna, ale Candreva je opravdu super posila z tý zálohy mám do budoucna dobrej pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio taky samozřejmě, jak sem ho mohl opomenout...připomíná mi toho starého super Cannavara z roku 06 dneska.

Reagovat
10

to mě taky, ale říkám si, jak moc je to způsobený "kvalitou" Fulhamu

Reagovat
smazaný uživatel

no o víkendu to bude jinčí káva doufám.

Reagovat
10

komu budeš fandit?

Reagovat
smazaný uživatel

Siena SA, Juve EL

Reagovat
smazaný uživatel

Inter LM

Reagovat
10

já asi taky...to sebevědomí anglických fans je potřeba trochu zchladit, navíc jsou ty body do koeficientu prostě potřeba

Reagovat
Tsigi

já jim přeju finále, který pujde na penalty a v těch selže jen Zanetti

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Itálie, Alžírsko, Japonsko na MS...asi

Reagovat
10

ok, to stačí...na Mundialu rozhodně Azzurii

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale to ani tolik neprožívám, jako spíš mám radost z těch hráčů, které poznám. Není nad česko...

Reagovat
10

mám to stejně

Reagovat
herbage

Ta Juventus?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme... je to LA Juvetus

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, vypadlo mi N

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Ta Juve.

Reagovat
10

rozhodně jsem nečekal, že Hangeland dneska prohraje 90% hlaviček a Juve bude mít po každý standardce šanci hlavou

Reagovat
Mr.Jindros

No, Fulham byl dneska zralý na něco jako 5:0... měli jsme to dneska hodně ulehčené.

Reagovat
10

troufám si tvrdit, že lehčího soupeře, než dnešní Fulham v Serii A nepotkáš...

Reagovat
Tsigi

Kluci Valencijský asi nedostávají prachy, proto se snaží dostat největší možný počet míčů ze stadionu a následně je prodávají

Pizzarro jako člověk odkojený tvrdými podmínkami v Peru se k nim kolegiálně přidal

Reagovat
terry

Ta návštěva na Juve je zoufalá.

Reagovat
10

je

Reagovat
Tsigi

Fulham zrovna není chytač mas

Reagovat
10

nejde jen o Fulham, ono to bohužel platí obecně...nový stadio to snad zlepší

Reagovat
Tsigi

jasně, ale nevidím důvod nějak se speciálně ošívat, když nepřijdou lidi na takovej tým jako Fulham

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele