Evropská liga - preview odvet čtvrtfinále

11.04.2013, 08:50, aktualizováno 11.04.2013, 08:50
Previews
Evropská liga dnes pozná čtveřici semifinalistů. Tři týmy si vezou z domácích zápasů do odvet dvoubrankovou výhru - dotahovat tak musí Kazaň proti Chelsea, Lazio proti Fenerbahce i Newcastle proti Benfice. Pouze Basilej přivezla ze hřiště Tottenhamu remízu 2:2, a tak má o něco lepší výchozí pozici.
Rubin Kazaň - Chelsea FC  (čtvrtek 18:00)
Po strhujících úterních duelech Ligy mistrů je na pořadu dne i Evropská liga, jež má na své programu rovněž odvetné zápasy čtvrtfinále. Mimo jiné do něj nastoupí i londýnská Chelsea a Rubin Kazaň - a oba mají shodný cíl: Postup do semifinále.

Chelsea vyhrála první zápas na Stamford Bridge 3:1 a má tak do odvety velmi dobrou pozici. Manažer loňského vítěze Ligy mistrů Rafael Benítez však nehodlá soupeře podcenit. "Chováme k Rubinu Kazaň velký respekt, víme, že mají dobrý tým," složil soupeři poklonu dočasný šéf Blues, který se pozastavil i nad hrací plochou - kvůli špatným podmínkách se zápas musel přesunout na umělou trávu do Moskvy. "Snad se nám podaří dobře se adaptovat. Ale je to pro oba celky stejné," dodal Benítez.

Londýňané za sebou (a ostatně i před sebou) velice náročný program. Poslední tři zápasy, které se vešly do sedmi dnů, zvládli. Ve čtvrtfinále FA Cupu vyřadili Manchester United, v lize porazili Sunderland a před týdnem v prvním duelu Evropské ligy právě Rubin. Tomu se v domácí lize příliš nedaří, z posledních třech zápasů vyhrál jen jeden. O to více by se kazaňskému týmu "šikla" výhra právě proti Chelsea.

Ta nebude k dispozici ani jeden z levých obránců. Ashley Cole je už dva týdny mimo hru a kvůli nemoci zůstal v Londýně i jeho náhradník Ryan Bertrand. Na levou stranu defenzivy Blues se tak s největší pravděpodobností postaví jeden z dvojice Paulo Ferreira, Nathan Ake. Mladý nizozemský univerzál se naposledy skvěle prezentoval v osmifinále FA Cupu proti Middlesbrough, kde nastoupil na pozici defenzivního záložníka.

Vyloučen není ani posun stopera Davida Luize právě na kraj. "David už na levé obraně hrál, takže možností máme více. Máme nějaké nápady, zítra máme trénink, takže uvidíme. Rozhodneme po něm," řekl Rafel Benítez. Španělský kouč se bude muset obejít ještě bez Demby Ba, který Chelsea pro evropské poháry není k dispozici - nastoupil v nich už na podzim na Newcastle. Kromě něj je mimo hru i Gary Cahill, posledním absentérem je pak dlouhodobě zraněný Oriol Romeu.

Volno by měl dostat César Azpilicueta, který odehrál v čtyři zápasy v devíti dnech. Stejně tak nejspíš nezačne od začátku ani Ramires - od začátku tak začnou obě legendy - Frank Lampard i John Terry. Rubin Kazaň žádné absence nezaznamenává, otazníky přesto visí nad několika posty. O pozici hrotového útočníka se porvou Dyadyun s Rondonem, na dvě místa stoperů se potom tlačí Navas, Sharonov a Marcano. Trenér Kurban Berdyjev má tak pouze příjemné starosti.
Rubin Kazaň - pravděpodobná sestava:
Ryzhikov - Kaleshin, Navas, Sharonov, Ansaldi - Orbaiz, Natcho - Kasaev, Eremenko, Karadeniz - Rondon
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Ivanović, Luiz, Terry, Ake - Mikel (Ramires), Lampard - Moses, Oscar, Benayoun - Torres
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.40 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FC Basilej - Tottenham Hotspur  (čtvrtek 21:05)
Pořádný kus práce čeká na Tottenham Hotspur - londýnský klub patřil před rozehráním čtvrtfinále k největším papírovým favoritům soutěže, ale úvodní domácí remíza s Basilejí jej před odvetou staví před náročný úkol zvítězit.

Basilej favorita na White Hart Lane dokonale zaskočila a po 34 minutách vedla už 2:0 díky brankám Stockera a Fabiana Freie; domácí sice prostřednictvím Adebayora se Sigurdssonem vyrovnali, ale momentálně jsou to oni, kdo tahá za kratší konec. A to i proto, že letos z pěti evropských pokusů ještě venku nevyhráli (na druhou stranu si jedinou porážku připsali v Miláně).

A to nejsou jediné starosti, s nimiž se kouč André Villas-Boas musí potýkat - těmi dalšími jsou zranění, která postihla hned tři důležité hráče, totiž Williama Gallase, Aarona Lennona a především hvězdného Garetha Balea. Portugalský lodivod tak musí základní sestavu notně lepit - na místě Defoeho, který stále laboruje s pánví, nastoupí opět Adebayor, na základ by se měl těšit i Sigurdsson, Gallase zřejmě nahradí Dawson. Na druhou stranu se vrací pravý bek Kyle Walker, na což pravděpodobně doplatí Kyle Naughton.

Basilej bude opět spoléhat zejména na úderné trio Marco Streller, Valentin Stocker a Mohamad Salah, které v úvodním zápase způsobovalo Londýňanům velké problémy; doplnit by je mohl i velezkušený Alexander Frei, to v případě, že se kouč Murat Yakin rozhodne hrát na dva hrotové útočníky.

Švýcarům se také po vypršení disciplinárního trestu vrací Park Joo-Ho a Marcelo Diaz, Yakin může počítat také s uzdravenými Cabralem a Degenem.

Tottenham bude k postupu kromě efektivity v útoku potřebovat i pomoc nejstaršího hráče, který v Evropské lize ještě zbyl - gólman Brad Friedel, jenž v této soutěži dostává přednost před francouzskou reprezentační jedničkou Llorisem, už oslavil 41. narozeniny a je tak starší než oba trenéři.

Ať už utkání dopadne jakkoliv, jisté je, že papírovým favoritem je momentálně Basilej - švýcarský mistr prohrál od listopadu pouze jednou, v posledních čtyřech domácích zápasech v Evropě zvítězil bez inkasované branky, a Tottenham navíc v roce 2013 bez zraněného Balea nedokázal ani jednou získat všechny tři body.
FC Basilej - pravděpodobná sestava:
Sommer - Steinhofer, Voser, Dragović, Schar - Salah, Cabral, F. Frei, Stocker - Streller, A. Frei
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Friedel - Walker, Dawson, Vertonghen, Assou-Ekotto - Parker, Dembele - Sigurdsson, Holtby, Dempsey - Adebayor
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - Fenerbahçe SK  (čtvrtek 21:05)
Úvodní zápas čtvrtfinále sice dopadlo lépe pro domácí turecký tým, v Itálii ale bude muset potvrdit svou třídu i ambice. A podle slov trenéra Petkoviče jej určitě nečeká lehká práce. Nicméně, dvougólové vedení staví do role favorita Kocamanovu družinu.

Římský celek má před sebou velmi těžký úkol - musí alespoň o dvě branky porazit hosty z Istanbulu a ještě se obejít bez svých příznivců. První utkání díky střelám Pierra Weba a Dirka Kuijta zvládlo lépe Fenerbahce, navíc byli biancocelesti potrestáni za rasistické chování svých tifosi. Utkání na Olympijském stadionu se tak odehraje bez diváků.

Tým trenéra Vladimira Petkoviče sice na své půdě ještě v rámci Evropské ligy žádné utkání neprohrál, přesto jsou favoritem hosté. Ti mají totiž velmi cenný náskok dvou branek a ten se neobrací snadno. V historii to dokázaly pouze dva týmy - jedním byl anglický Fulham, který přehrál v roce 2010 Juventus a podobný zázrak se povedl také Steauě Bukurešť, která otočila vývoj dvojutkání s favorizovaným Ajaxem.

V podobný zázrak doufá i trenér Vladimir Petkovič, který může počítat s nasazením elitního útočníka Kloseho. Na tiskové konferenci před klíčovým utkáním mimo jiné prohlásil: "Opravdu si myslíme, že je v našich silách zvládnout tak těžký úkol. Když vidím naši formu, nezdá se mi to nemožné. Nasadím nejlepší možnou jedenáctku, protože cílem našeho klubu je setrvání v evropských pohárech. Chceme spolu s vedením pro náš klub to nejlepší," slibuje trenér fanouškům.

"Pokud je Fenerbahce opravdu lepší než my, bude to muset dokázat na hřišti. Teprve po druhém zápase můžeme soudit, kdo je lepší. Samozřejmě ví, že naše šance nejsou nijak vysoké - nemáme ani padesát procent. Důležité je, že si zachováme tvář a budeme pokračovat v našem stylu. Dáme do toho všechno a postup soupeři nijak neulehčíme," dodává odhodlaně zkušený stratég.

Jeho tým čekala velmi těžká prověrka, minimálně po psychické stránce. V posledním klání se totiž v rámci Derby della Capitale střelo Lazio s AS. Po devadesáti minutách se narodila remíza 1:1, což by mohlo biancocelesti motivovat do dalšího důležitého zápasu.

Ani podle záložníka Antonia Candrevy není postup nemožný, protože - jak sám říká - "Lazio stále věří v postup, i když nebude snadný." To si uvědomuje také trenér Kocaman, jehož svěřenci okusili pachuť porážky naposledy na začátku března. "Fakt, že se budeme muset obejít bez fanoušků, by měl být výhodou spíše pro nás. Vím, že římští tifosi jsou velmi emotivní a tak jsem vcelku rád, že nás čeká jen náš soupeř. I když vím, že postup ještě zaručen nemáme. Sice jsme ve vedení, ale fotbal je nevyzpytatelná věc a o dvoubrankové vedení můžeme rychle přijít," uzavírá opatrně Kocaman.

Turecký klub nepřijede jen bránit svůj relativně pohodlný náskok, což dokazuje i prohlášení Dirka Kuijta. Jeden ze dvou šťastných střelců prvního klání prohlašuje: "Lazio se určitě popere o postup, takže snaha bude taky na nás. I my budeme muset útočit. Nechci ale příliš mluvit o budoucnosti, chceme se soustředit pouze na další utkání," uzavírá holandský útočník.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Gonazalez, Biava, Cana, Radu - Ledesma - Candreva, Mauri, Hernanes, Lulič - Klose
Fenerbahçe SK - pravděpodobná sestava:
Demirel - Gonul, Korkmaz, Yobo, Ziegler - Topal, Meireles - Kuyt , Cristian, Erkin - Webò
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - SL Benfica  (čtvrtek 21:05)
Benfica vyhrála úvodní domácí duel s Newcastle pohodlně 3:1 a má tedy ideální šanci dneškem stvrdit svůj postup mezi nejlepší čtveřici; kouč Jesús však důrazně varuje před přílišným uspokojením.

Lisabonský klub, který neohroženě kráčí za titulem v domácí soutěži, má v poslední době fantastickou formu; Straky sice na Estádio da Luz díky Cissého brance vedly a ještě dvakrát trefily tyč, ale zásahy Rodriga a Limy a Cárdozova úspěšně proměněná penalta je vrátily zpět na zem. Jesús však dobře ví, že nic ještě není hotovo.

"Jistě, skórovali jsme třikrát a Newcastle pouze jednou," odpověděl na dotaz, zda jeho mužstvo udělalo v Lisabonu dostatek pro jistotu postupu do semifinále. "Ale vše je samozřejmě stále otevřené. Newcastle ví, že ještě může postoupit. Rozhodne se až tento čtvrtek."

Forma Orlů je skutečně impozantní - neprohráli už 31 zápasů v řadě a jejich poslední porážka se datuje k říjnu 2012, kdy podlehli v Lize mistrů moskevskému Spartaku. Newcastle naopak bojuje v Premier League o udržení, ač je jeho situace díky poslední těsné výhře nad Fulhem o něco pozitivnější. Nyní jsou Straky třinácté, pět bodů nad sestupovou zónou.

Jesús se však ligovým postavením soupeře nechce nechat zmást. "Ano, samozřejmě mají tým na lepší umístění, než na kterém se momentálně nacházejí," prohlásil. "Disponují skvělými hráči, je to velmi silný celek. Do utkání nastoupí velmi nabuzení, a my jsme na to připraveni. Nezaskočí nás žádná z možných taktik. Pokud budou útočit, budeme se soustředit na obranu. Myslím, že vepředu nastoupí Ameobi s Cissém, kteří jsou velmi silní ve vzduchu," doplňuje.

Rodrigo, autor vyrovnávací branky na Estádio da Luz, prostředí St. James' Parku dobře zná - v únoru 2011 tam zavítal ještě coby hráč Boltonu, a ví, co lze očekávat od tamních tribun. "Všechny britské týmy mají skvělé fanoušky, ale na to jsme zvyklí," podotýká. "Nemáme s tím problém. Samozřejmě bychom rádi postoupili, ale uvidíme, co se stane. Newcastle je silné vepředu, naší prací je tak neutralizovat jejich útok a zajistit si postup do semifinále."
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Simpson, Taylor, Yanga-Mbiwa, Gutierrez - Cabaye, Anita - Marveaux, Sissoko, Gouffran - Cisse
SL Benfica - pravděpodobná sestava:
Arthur - Pereira, Luisao, Garay, Melgarejo - Matic, Martins - John, Lima, Gaitan - Cardozo
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (321)

Přidat komentář
Talker

Tak jo, dulezite je, aby se nikdo nezranil. Sice to mame skvele rozjete a bylo by fajn postoupit, ale mame dalsi 2 souteze pred sebou, ktere jsou dulezitejsi - PL a FA Cup.

Reagovat
M0rb1D4S

Já se docela divím, že s tím našim přístupem k EL jsme se dokázali dostat až do čtvrtfinále Pokud dneska vypadnem, nebude mi to vadit..

Reagovat
Miguel19

Přesně

Ale jako za takového stavu a s tím co předvedla Kazaň u nás bychom měli postoupit. A když už jsme v semifinále, tak to chce vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy na postup ? Podle mně není nicvrozhodnute Lazio - Fener nato jaký je kurs na postup a Spurs - Basilej .. Kdyby Bale nebyl marod tak Spurs postup . .. Takhle to bude o nervy do poslední minuty

Reagovat
Shevchenko

Basilej vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

EL sa mi zdá tento rok zaujímavejšia ako LM...

Reagovat
JacoBee

Tak je to skoro vždy...v LM je zajímavé jen období skupin a finále...(pro nezaujatého diváka)

Reagovat
aurelio

Mňa teda finále nezaujímalo už dobré 3-4 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nick

Reagovat
Shevchenko

Letos právě ani náhodou, není tam žádný tým, který by si všechny vodil a hrál parádní fotbal (Porto, Atlético, Bilbao...), snad jen Benfica, možná.

Reagovat
smazaný uživatel

o to je to dramatickejšie

Reagovat
Shevchenko

A LM není? Jsou tam nejlepší týmy Evropy společně s Juve a United. V EL je bez formy hrající Chelsea, která si to přesto dává s prstem v nose.

Reagovat
smazaný uživatel

tie tými v LM okrem Dortmundu sú mi šuma fuk (sú tam kažýy rok a už ma po 20 rokoch sledovania futbalu nudia jak sviňa)

Reagovat
smazaný uživatel

ano PSG, Málaga nebo Galatasaray bývájí ve čtvrtfinále každoročně

Reagovat
smazaný uživatel

Malagu beriem a Galatasaray je v LM každoročne aj keď nie tak ďaleko. l

Reagovat
smazaný uživatel

a ešte by som dodal, že bez tých šejko-klubov by to bolo ešte horšie, čo sa týka obmeny týmov v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Dva postupy na poslední chvíli o jeden gól to je opravdu s prstem v nose.

Reagovat
Shevchenko

To je teda pěkně debilní narážka.

Reagovat
smazaný uživatel

To je, ale taky pravdivá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak víceméně poprvé jdeme do venkovního utkání v rámci EL s nožem na krku. Taky jdeme poprvé do zápasu jako outsideři, takže uvidíme, jak nám to bude vyhovovat. Pokud všichni podají maximální výkon a budou makat 90 minut tak věřím v postup. Pokud to bude ale další odvar z hub, jako většina evropských vystoupení, tak šáteček...

Reagovat
smazaný uživatel

věřím v zázrak, Naughtona na LB..jestli ho tam AVB nedá, tak je vocas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Totálne najlepší tým, v základe Mauri, Klose, lavička Kozák Floccari, musíme ich roztrhať. V odvete im pomohol rozhodca a naše individuálne chyby. FORZA SS

Reagovat
Pipo123

A tak pozerám že Mauri a Onazi majú stop kvôli kartám takže v základe bude Ederson

Reagovat
smazaný uživatel

Mauri nehraje?? Platini ty kurvo

Reagovat
Pipo123

Neboj, pôjdeme ďalej, zostava je silná, Marchetti - Gonzalez, Biava, Cana, Radu - Candreva, Hernanes, Ledesma, Lulič - Ederson - Klose a na lavičke borci ako Flocca či Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava je plná adeptů na červenou kartu .

Reagovat
havrys99

Píská Královec.

Reagovat
smazaný uživatel

končíte!

Reagovat
Shevchenko

Vy taky.

Reagovat
db18

hlavně aby skončila i Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bude to niekde v TV ?

Reagovat
smazaný uživatel

Postup Fenerbachce,Chelsea,Basilej a Benfica ! 100% . Díval sem se do koule.

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham!!

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty naivko.

Reagovat
smazaný uživatel

a do pravé nebo do levé?

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to vyjde

neboj

Reagovat
smazaný uživatel

°sorry chtěl jsem reagovat

Reagovat
Miguel19

OFICIÁLNÍ SESTAVA: Čech - Azpilicueta, Luiz, Terry, Ferreira - Aké, Lampard - Ramires, Moses, Beanyoun - Torres

Reagovat
Tomekcz

torres zase 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

jasná 1 !

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio musí dát velmi rychle gól aby mohlo pomýšlet na postup. Pokud začnou hrát podobně aktivně jako v derby, tak by se jim to mohlo podařit .

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsi o tom, že při derby chodili po městě "Nůžky, nože brousím"?

Reagovat
Pipo123

nečítal, prečo ?

Reagovat
Godwinson

Čt

Reagovat
Godwinson

Doufám, že to dnes Mapou ošéfuje a Newcastle jim trojku dá ...

Reagovat
Shevchenko

Padlo ve studiu aspoň jedno slovo o Rubinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Kozohorský honil Spartě ego

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Pěknééé

Reagovat
Miguel19

Torres Lampard

Reagovat
Miguel19

Teda u Lampse klasika, takže

Reagovat
smazaný uživatel

Torresssssssss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando Torres: Návraty...

Reagovat
smazaný uživatel

btw proč se hraje v Moskvě?

Reagovat
kiwwi

stadion Kazane nesplna kriterie

Reagovat
smazaný uživatel

však tam hrávali LM, nebo se pletu?

Reagovat
Miguel19

To je děs ta umělka

Reagovat
spider_8

Lamps by se mohl konečně zase trefit, začínám se obávat o ten jeho rekord. Na druhou stranu snad do konce sezony snad alespoň třikrát budeme kopat pentli.

Reagovat
smazaný uživatel

A Kazaň je zase marná jak svinja! Nedá ani gól.

Reagovat
smazaný uživatel

já nevím, ale raději než poslouchat Lípu s Ličkou, tak raději bez komentáře

Reagovat
kiwwi

ok, tak kto je pod tou maskou v drese s cisom 9?

Reagovat
smazaný uživatel

Kopyťák

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje dobře

Reagovat
Arbiter

obarvený Demba Ba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
madridcan

Vyborny zakrok Cecha

Reagovat
Miguel19

Čech zase fantasticky

Reagovat
Mihi

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

No teda Péťo Neser !

Reagovat
smazaný uživatel

Štěpánek

Reagovat
Arbiter

co předvedl Petr?

Reagovat
Miguel19

Další amazing save z jeho dílny.

Reagovat
Arbiter

spíš bych chtěl video Ale na konci zápasu ho asi ještě pustí, ne?

Reagovat
Miguel19

Určitě.

Reagovat
Mihi
Reagovat
Arbiter

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele nevíte proč CT nevysílá na svých stránkách tenhle zápas? mají tam jenom studio ale fotbal nikde ......

Reagovat
smazaný uživatel

divný, že se na to zrovna přes web čt dívám...

Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

díky moc, jsem hledal trošku jinde mno

Reagovat
protiproudu

Aspon se torres nezhroutil jak nejakej cikan z katalanska.

Reagovat
smazaný uživatel

JÓÓÓÓ.... ještěže tak. Vsadil sem 3 000 na Kazaň,že dá 2.gól. Uffff.

Reagovat
Miguel19

Terry

Reagovat
Miguel19

Zase nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Jóóóóóó Krááása Moses. A za 500,- 3.gól dá CHELSEA !

Reagovat
smazaný uživatel

joooo

Reagovat
Arbiter

Moses

Reagovat
Mihi

Moses

Reagovat
Mihi

*

Reagovat
smazaný uživatel

Moses to zakončení poslední zápasy výborné hodně to zlepšil, doufám že tak bude pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

do třetuce za 500.- 4.gól dá CFC Kurs 3,47

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že vystřídá Luize..

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires taky dobrá volba...

Reagovat
Arbiter

proč?

Reagovat
Arbiter

jo tak, už to chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba proto že potřebuje odpočinek.

Reagovat
Miguel19

Hlavně at tam neposílá Matu s Hazardem

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

At tam pošle ivanoviče klidně místo Davea hlavičky potřebujeme vylepšit.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak nic už....

Reagovat
madridcan

Velmi si pokusal stastie. Musis si uvedomit, kedy je dost

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vím. Ale i tak 7 000.- doma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

nezaviď

Reagovat
madridcan

Vsak ty raz prides a budes mi pisat, ze ako chces byt tam kde ja v Candy Crush Saga a ja ti poviem len ,,nezavid"

Reagovat
Arbiter

pff

Reagovat
Arbiter

zdá se mi to, nebo u toho druhého gólu Gögdenize nepohlídal Mikel a musel tam dobíhat Aké?

Reagovat
Miguel19

Tvl

Reagovat
Miguel19

Co to pískl?

Reagovat
Godwinson

Co to píská za kokota?

Reagovat
Arbiter

Komedie, ta penalta

Reagovat
smazaný uživatel

bože

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

Na co je tam hráč jako je Mikel ?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tam nemusel dávat Oscara ale Marina...

Reagovat
Arbiter

Oscar je lepší dozadu...

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar je dobrý dozadu? Odkdy?

Reagovat
Mimalu

z trojice mata hazard oscar ten nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pěkné ale namotivovaný Marin by toho taky odbránil dost.

Reagovat
Arbiter

nevím, tohle střídání mi přijde logické, zvlášť, když Mikel dozadu prostě hoří a my potřebujeme trochu zpevnit střed...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mihi

Koledujeme si o ďalšie góly...

Reagovat
Arbiter

Torres je "úžasný"

Reagovat
smazaný uživatel

V druhé půli hodně hlídaný a moc se nedostal do hry. 1. poločas hrál o dost líp.

Reagovat
madridcan

Tak snad uz Kazan nebude saskovat. 2,7 kurzu som neodolal, tak nech to tak ostane

Reagovat
smazaný uživatel

hm taky sem přemýšlel.

Reagovat
Miguel19

Dneska vlastně začíná Augusta Od 21:00 na ČT

Reagovat
Yanek

To je zase výběr zápasu.

Reagovat
Godwinson

Dnes se jim výběr povedl skvěle, i Nově.

Reagovat
smazaný uživatel

Moses nejlepší na place ten si poslední dobou prostě koleduje o místo v základní sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

Podvedli se mu 2 zápasy za sebou předtím byl po APN hodně špatný.

Reagovat
Godwinson

Mikel Už aby ho někam střelili.

Reagovat
Godwinson

* nebo jeho

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

on umí zahrát jednou za čtyři zápasy dobře, další dva průměrně či průměrně a pak je jednou na pěst...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mikel hlavně není zvyklý naskočit do rozběhnuté hry a to podle mě taky dost ovlivnilo jeho výkon. Hlavně po APN nemá stabilní formu což je škoda.

Reagovat
Godwinson

On nemá stabilní formu už pár let, jak píše Arbiter. Tedy kromě té pasáže kariéry, kdy hrál konstantně úplný hovno.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

jinak mu trochu křivdíš, loni v druhé půli sezóny byl jedním z tahounů I díky jeho výkonu jsme dokázali vyhrát FA Cup a LM

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá postup je tam .

Reagovat
Pipo123

Dneska bez fanúšikov, ale myslím že to môže byť aj naša výhoda, pretože Petkovič môže počas celého zápasu rozdávať pokyny hráčom a bude ho poriadne počuť.

Reagovat
madridcan

Chcel by som na vas naparit 50 eur. Stavam pomerne aj na tom, ze ako im veris a aj na tom, ze v Turecku ste horsi neboli a poskodil vas rozhodca. Co myslis?

Reagovat
Pipo123

Vyhráme, len je otázka či to bude stačiť na postup, já tipujem výhru 3:0.

Reagovat
madridcan

Hmmm na postup by sa tiez oplatilo nieco skusat. Aspon za drobne

Reagovat
Arbiter

Že jsme prohráli? To je šumák, hlavně jdeme dál bez velkých ztrát

Reagovat
smazaný uživatel

tak. A hurá na City !

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Krul; Simpson, Williamson, Yanga-Mbiwa, Haidara; Bigirimana, Cabaye (c), Anita, Gutierrez; Sissoko; Cisse.

Mel tam dat Hatema a Cabaye mohl dostat volno, Cisse klidne taky. Benficu stejne nemame sanci vyradit a v nedeli ceka daleko dulezitejsi zapas

Reagovat
Godwinson

Haïdara

Reagovat
smazaný uživatel

Za nej jsem rad, ze zustal nazivu

Reagovat
Miguel19

Na to, že jsme u vápna Kazaně byli cca 2 minuty, dobrý výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Our starting line-up is in: Friedel; Walker, Dawson, Vertonghen, Naughton; Parker; Dempsey, Dembele, Holtby, Sigurdsson; Adebayor.

And our subs: Lloris, Assou-Ekotto, Caulker, Carroll, Huddlestone, Livermore, Coulthirst.

Naughton Shaq Ještě mohl hrát Huddle místo Dempseyho, Dembelé na AM a Gylfi s Holtbym kraje.

Reagovat
madridcan

Tonight's starting line-up: Friedel; Walker, Dawson, Vertonghen, Naughton; Parker; Dempsey, Dembele, Holtby, Sigurdsson; Adebayor.

Tonight's subs: Lloris, Assou-Ekotto, Caulker, Carroll, Huddlestone, Livermore, Coulthirst.

Reagovat
Pipo123

Lazio : Marchetti; Biava, Cana, Ciani; Lulic, Ledesma, Hernanes, Radu; Candreva, Ederson; Kozak.

Reagovat
madridcan

Nie som nejaky znalec, ale mne sa celkom paci

Reagovat
Pipo123

No já neviem čo od toho očakávať, keďže Biava, Cana, Ciani sú stopéri, Radu ľavý obranca, to môže byť kludne 3-5-1-1

Reagovat
madridcan

Jo, pri Raduovi som si vsimol, ze je na nejakej zaujimavej pozicii

Reagovat
vodka

Cana byl dřív hlavně záložník, ne?

Reagovat
Pipo123

JJ, ale vie aj stopéra, ono v zálohe hrať on nemôže, pretože tam vidí po dvoch súbojoch žltú kartu a už je potom poloviční...

Reagovat
Pipo123

Takže rozostavenie Lazia asi 3-4-2-1 Marchetti - Biava, Ciani, Cana- Candreva, Hernanes, Ledesma, Radu - Ederson, Lulič - Kozák hodne prekvapujúce od Petkoviča

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio rozbijte tu tureckou pakáž.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Stejně by ten Sommer už mohl výše.

Reagovat
db18

a asi stejně jako Frei

Reagovat
db18

Salah

Reagovat
kiwwi

fast as a hell

Reagovat
10

ten Kozák je vrah 2x už zajel do brankáře, kterej už měl míč pod kontrolou...

Reagovat
Pipo123

Vrah je dneska Hernanes, 6 striel za polčas a hraje individuálne, tak isto aj Ederson, hrôza ako dnes hráme... individuálne

Reagovat
10

všichni to u vás tahaj až moc, nejvíc Candreva, ten dlouhodobě, ale asi to po něm Petković chce

Reagovat
Pipo123

Nj a Kozák je zasa na prd hráč, prakticky hráme o 10... a radšej nech ide dolu, pretože len fauluje... do druhého polčasu jednoznačne bojovník Floccari a Klose... inak to nedáme

Reagovat
10

Kozák je nepoužitelnej pro ten Petkovićův fotbal, ten je tam fakt úplně k ničemu

Reagovat
Pipo123

Ale teraz ich Petkovič dá do laty. Já by som ale určite zmenil rozostavenie, nemáme ako prekvapiť Fener... skúsil by som dať Canu do zálohy a hral 3-5-2 Marchetti - Radu, Ciani, Biava - Lulič, Ederson, Ledesma, Cana, Candreva - Klose, FLoccari

Reagovat
kiwwi

ten Dawson je neskutocne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe Tottenham way. We let you score when we want!

Reagovat
Free_player

COYS !

Reagovat
Yanek

Jedem Lazio.

Reagovat
Pipo123

Fanúšik Lazia na FB, "Hernanes hraje ako Robben"

Reagovat
Pipo123

bože kožák

Reagovat
Yanek

Pak dá zas nějakou haluz a půl roku se o něm v Česku budou psát ódy a nikdo nebude chápat, proč sedí. Ať už je pryč.

Reagovat
Miguel19

Friedel

Reagovat
cristiano.K.

NUFC otřes,ale čekal jsem to, dám druhý poločas slepice

Reagovat
lnterista

pome Lazio

Reagovat
10

Fenerbahce je hroznej tým, naprosto bez systému, všechno na náhodu a zprdele klika...měla je vyřadit už ta Plzeň

Reagovat
Pipo123

LULICCCCCCCCCCC! !!!!!!!!!!!!!! gooooooooooooooooooool

Reagovat
10

spoiler kurva

Reagovat
10

LULIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC

Reagovat
10

Candreva konečně povedenej balon

Reagovat
Pipo123

A teraz je tam Miro, tá hra bude hned lepšia

Reagovat
10

Demirel je díra, chtělo by to víc střílet

Reagovat
OnderCZ

No konečně je tam!

Reagovat
Honza Matoušek

Bylo už letos v EP vůbec nějaký prodloužení?

Reagovat
Miguel19

Samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs úplně bez nápadu.

Reagovat
Pipo123

Daj Kozáka už dolu Floccari in

Reagovat
Pipo123

Floccari, Klose, Kozák v útoku tak to je palba

Reagovat
Pipo123

do prdele

Reagovat
Godwinson

Fenerbahce a Newcastle

Reagovat
10

luckeři posraný

Reagovat
Pipo123

prvá strela turkov

Reagovat
herbage

bye, bye, Lazio

Reagovat
Arne

Ti měli hrát s Benficou finále... Ale tak to holt bude Basilej - Benfica.

Reagovat
db18

Reagovat
herbage

a to je konec italské stopy v evropských pohárech pro sezónu 2012/2013

Reagovat
10

Lazio se nemá za co stydět, moc lepších týmů v EL nebylo

Reagovat
herbage

však jo A to ještě odehráli půlku zápasů v béčkové sestavě

Reagovat
Minister

Lazio

Reagovat
Pipo123

ešte to dáme,

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle to jeste da..v nastaveni

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

Clint

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej balon od Toma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Tak to je pro Basilej škoda. Ale snad dají napínavé prodloužení se šťastným koncem pro domácí

Reagovat
db18

Reagovat
cristiano.K.

hm at je to jak chce, tak Dempseyho goly by se LFC hodili, osm golů ve všech soutěží v první sezoně v novém klubu není málo, spíš herně je zaočekáváním

Reagovat
cristiano.K.

devět

Reagovat
Godwinson

To je šílenej Korejčík

Reagovat
Pipo123

Toto je pekne na prd, Fener vyhral vďaka našim chybám, vylúčeniu Onaziho, podpore rozhodcu, dneska sme mali xxx šancí to napraviť, bohužiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, to nebyl ofsajd

Reagovat
Godwinson

Inteligentně Verthongen

Reagovat
smazaný uživatel

Verts

Reagovat
smazaný uživatel

Bože taková kosa

Reagovat
smazaný uživatel

A do píči.

Reagovat
OnderCZ

Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

Zebroty ciganske

Reagovat
Miguel19

Walker je hrozně namachrovaný debílek..

Reagovat
Pipo123

EL už nikdy viac, prosím už nikdy viac... tá súťaž stojí za hovno, keď vidím ako tlačíme celý match Fenerbahce a to malo jednu jedinú strelu vôbec, v prvom zápase dalo ušmudlané góly a my ich prehrávame v bečkovej zostave. Hm a k tomu tie ľahké postupy cez Gladbach či VFB, to ukazuje ohromnú úroveň tejto súťaže... radšej to nehrať, stálo nás to sily ktoré nám chýbali a stále chýbajú v lige...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Ty by si mal skôr uznať že niečo na tom bude, zrovna Spurs, Benfica a Lazio išli EL ako nôž maslom a pritom nehrali v tom najsilnejšom. Vás to tiež stojí dosť síl, priznávam že hovorí za mňa aj frustrácia, ale to je hlavne vďaka strate ktorú sme nabrali v lige.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ronaldo.com

Ty jo ten cerne stoper newcastlu je hrozne! Divam se na poslednich 30 min a pokazil co mohl

Reagovat
db18

...to vidim poprvé, že by se hráč v průběhu zápasu najedl

Reagovat
tweek

guláš s pětima knedlama?

Reagovat
Counter

A pome všichni fandit Tottenhamu, ať na penalty postoupí a unaví se ještě víc

Reagovat
Godwinson

Saša rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

musim zlozit poklony fandom bazileja za celozapasovy skvely support, skakanie, spievania. parada

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si na chvíli podržet míč, uklidnit se, vydýchat to, když to můžem odevzdat a nechat na sebe valit jeden útok za druhým...

Reagovat
Godwinson

A vzhledem k tomu, jaké hovno Tottenham hrál, penalty zcela jistě vyhraje.

Reagovat
fenixLFC

anglicky tim na penalty?

Reagovat
smazaný uživatel

Ade!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Čím to že na penalty nám ani trochu nevěřím?

Reagovat
LAM

Ty Anglický týmy teda co předváděj za fotbal to je hrůza.Buď rychle vypadnou nebo uměj jenom totální beton.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

co měli hrát tvl?

Reagovat
Free_player

něco mě říká, že to vyhraje Basilej, ale sand se pletu ....

Reagovat
Free_player

Huddlestone

Reagovat
Godwinson

Yann

Reagovat
Counter

To má za ten účes ala Ekokotto.

Reagovat
Side

Adebayor

Reagovat
Miguel19

To je šáša

Reagovat
Free_player

Adebayour

Reagovat
smazaný uživatel

Ade

Reagovat
Counter

Ade

Reagovat
Godwinson

Megaborec

Reagovat
kvasha16

Reagovat
herbage

jo, je to skoro tam

Reagovat
herbage

yes

Reagovat
Spasitel

Adebayor ten podľa mňa celý zápas mal v pixi

Reagovat
smazaný uživatel

*sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

při jeho povaze mít dva hroťáky, když jeden půlku sezóny promarodí a druhej má v podstatě jistej flek, i když hraje tužku ... Spurs

Reagovat
Free_player

Tak penalty SPurs fakt nedává

Reagovat
Pipo123

Adebayor nedá penaltu a ešte sa smeje ?

Reagovat
Chazy

Ale tak to je takovej ten ironickej úsměv, zas nepřehánět.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bakasa

On byl vždycky dement

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

no prekvapivy ta Basilej, ja jeste nedavno videl Tottenham jako viteze EL

Reagovat
Chazy

Už aby byl v EL Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

nevím proč, ale čekám los Chelsea - Basilej a Fenerbahce - Benfica

Reagovat
db18

Bojím se, že tím to pro FCB končí, ale snad se pletu

Reagovat
smazaný uživatel

Basilej zaslouženě, s tou hrou Spurs je čtvrtfinále zázrak. Takže teď se soustředit na PL a vykopat tu LM

Reagovat
bakasa

Co by tam takový šašci dělali?

Reagovat
Chazy

Neměla to bejt reakce na mě?

Reagovat
bakasa

Zlatej Wigan Tottenham

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň to co arsenal každý rok

Reagovat
bakasa

aha,akorát by s Bayernem dostali 2x bůra

Reagovat
Counter

No právě - zázrak byl, že se Spurs vůbec dostali do čtvrtfinále EL. Tak co by pak dělali v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli naplno?

Reagovat
Counter

To jste dneska naplno nehráli?

Reagovat
Ronaldo.com

Basilej zaslouzene! Kazdopadne opet slavnou Anglii aspon trochu zachranuje chelsea!

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

nj je pravda jak si z chelsea kazdej dela pr.... a pritom tech body koeficientovejch za posledni 2 roky nasbirala asi nejvic a dostava se daleko no..

Reagovat
Trand

Basileeeeej! Nadheraa. Spurs venku. :) Uprimne jsem na penalty vic veril Spurs, ale hraci Basileje je vsichni kopli uzasne. Zaslouzena vyhra dnes. Jinak Streller ma neskutecny prehled, snad ani jednu situaci nevyresil spatne, radost ho sledovat. Jinak Vertonghen to udelal skvele pro tym tu cervenou.

Reagovat
cristiano.K.

je mi líto Friedla, Ade opět ukázal jakej je kokot,tipoval už před rozstřelem,že nedá a určitě jsem nebyl sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, no ne že bych to nečekal. Ale makali jsme jak jsme mohli, prakticky celých 90 minut jsme museli útočit. Snad nás to nebude stát ligu. Velká škoda, moc jsem tu trofej chtěl. Ale Basilej zaslouženě a skvělí fanoušci.

Reagovat
herbage

No, EL zas taková hitparáda není, ale je fakt, že je to víc jak Carling Cup

Reagovat
Trand

EL je celkem velka hitparada, kdybychom se do ni dostali my, tak bych ji rozhodne vyhrat chtel.

Reagovat
herbage

však jo, mírné popíchnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Že si to ale dovolí zrovna fanda Análu

Reagovat
herbage

a já myslel, že se provokujeme na úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že jsem řekl Anál? Však vy o nás taky furt mluvíte jako o slepicích, tak vo co gou?

Reagovat
herbage

no, mezitím je celkem dost rozdíl. Ale jako fanoušek "Análu" nebudu radši dál popichovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

příští rok budete mít možnost

Reagovat
Chazy

Já ti nevím, získat EL by pro Spurs ze sportovního hlediska bylo super, lepší jak vypadnout ve čtvrtfinále LM. Trofej je trofej, musí bejt krásný končit sezonu s medailí na krku a slavením.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

No jak se to vezme, možná by měli za čtvrtfinále více peněz než za finále EL. Tím pádem i více peněz na sportovní věci. Ale i vítězství EL by jím sportovně prospělo. Je to diskutabilní, no...

Reagovat
smazaný uživatel

To byly dobrý nervy Sice jsem to přál víc Spurs, ale ta Basilej si to asi o trochu víc zasloužila. MAj tam hodně mladejch ahodně kvalitních hráčů, ať už ten Salaha, Fabian Frei nebo Schär - ten se mi líbil hodně dneska. Na stopera hodně technickej, neuvěřitelně rychlej, to vedení míče má taky kvalitní. Jsem zvědavej, kdo po těhle všech hráčích v létě šáhne.

Reagovat
Counter

BREAKING: All flights suspended over Europe tonight, as Emmanuel Adebayor's penalty is still rising.

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor knows about that, he has been smilling since the penalty kick

(sorry za anglictinu nejsem v ni moc dobrej)

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jak se k tomu rozbihal jak dement, byl celkem jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dost možná rozhodující moment první penalta, na kterou si Brad šáhl. Tu kdyby ulovil, tak věřím že je zlomíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

To jsou zas úvahy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele