ETO'O SNÍ O LIVERPOOLU

28.05.2007, 22:40
Aktuality
Kamerunský útočník ve službách FC Barcelony Samuel Eto'o připustil, že zahrát si Premier League v dresu Liverpoolu by pro něj bylo lákavé. Zájem anglických celků o Eto'a byl v posledních měsících poměrně velký a kromě Reds se psalo také o všech zbývajících týmech z elitní čtyřky.

Nejvíce se nabízí Arsenal, neboť Barcelona netají svůj zájem o Thierry Henryho. Eto'o by však v případě odchodu do Anglie preferoval jiný tým. "Nejvíce obdivuji liverpoolský týmový duch, ten je velmi silný," řekl Eto'o pro Sunday Mirror. "Utkání pro ně vyhrávají fanoušci, protože oni jim dávají mnoho síly. Jsou fantastičtí. Každý hráč by chtěl mít takové fanoušky na své straně. Když jsem tam hrál čtvrtfinále Ligy mistrů, zažil jsem tu skvělou atmosféru na vlastní kůži," vyjádřil svůj obdiv. "Velmi se mi líbí, jak angličtí fanoušci podporují svůj tým, mám respekt před jejich mentalitou. Oni hlavně fandí svému týmu, spíš než aby byli proti soupeři, jako je to ve Španělsku. To je velký rozdíl mezi Anglií a Španělskem."

"Bylo by skvělé těšit se z takové podpory jako hráč Liverpoolu, ale já opravdu nevím, co se bude dít v nadcházejících dvou letech. Pokaždé, když se ohlédnu za sebe, zjistím, kolik věcí se změnilo, takže o tom nemohu přemýšlet. Ale nikdy nevíte. Jestli budu někdy hrát v Premier League, oznámím to jako první já a ne noviny," ujistil kamerunský fotbalista.

Právě teď se ale soustředí na závěr sezóny v Barceloně, o žádných nabídkách nic neví. "O nabídkách Liverpoolu ani jiných týmů jsem zatím neslyšel, tyto věci jdou mimo mě. Já přemýšlím pouze o další sezóně a tu budu hrát tady. I když každým rokem je to těžší," připustil Eto'o myšlenky na odchod. "Anglický fotbal se v posledních letech hodně změnil k lepšímu. Viděl jsem velmi vzrušující zápasy anglických týmů," dodal.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (25)

Přidat komentář
sansiro

Ta Barca se nějak sype... Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Neveřím, že by odchazel.Pokud nebude hrat v budoucnu tragicky, že ho chtit nebudeme-bude u nas

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá smysl držet hráče, kterej za nás nechce hrát.

Reagovat
HOST*forest23

za vas :) tak ho vyhod, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase je někdo natvrdlej. Já mu jenom nebránim odejít pokud nemá zájem hrát za Barcu. Ostatně průserů už měl taky dost, takže nějaké přemlouvání není asi na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

11 golov + 8 asistencii za 1297 minut v tejto sezone La Ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapec sa vyjadruje ako keby ho chceli všetky tímy na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ty, které na něj nemají, ho chtějí asi všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si Samuela hrozně vážim. Je pro nás velmi duležitej, dává góly a na hřišti mu nemůžete nic vytknut. Mimo hřiště to už je horší. Mě už nebaví ty jeho neustálý problémy, který musí mít každou sezonu. Už mě nebaví ani jeho neustálý pochybnosti. Jednou řekne, že v Barce zůstává, protože je tu šťastnej a potom z něj vypadne takováhle óda na Liverpool.

Takže jestli chce odejít, ať odejde. Sice nám bude chybět, ale dá se nahradit. Torres je za dveřmi... Myslim, že mají přibližně stejnou cenu, takže bychom na tom ani neztratili a kdoví k jakým výkoným by se vybičoval Niňo.

Reagovat
smazaný uživatel

podobnej pocit jsem měl u Ronalda, taky už mě nebavil...

Reagovat
Xavi

Eto´o se opravdu, ikdyž mám Torrese moc rád, nahradit nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nesmíš všem spekulacím hned věřit. Když řekne, že se mu líbí fanoušci Liverpoolu nemusí to hned znamenat, že tam chce přestoupit...

Reagovat
HOST*George

No ja bych se vubec nedivil kdyby zitra nebo pozitri se tady objevil novy clanak ve kterem bude ze Etoo nic takovyho nerikal a ze je to jen vymsl, takze bych to nehrotil

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče Etooa, hlavní problém je v deníku Mundo Deportivo, který jakožto "prorosselovský" na něj vždy hledá, co může.

Reagovat
HOST*Brian

Eto´o zustava pristi sezonu v Barce takze takove reci mne netrapi iba vyslovil ze by si rad zahral Premier League jako Deco ale E9 u nas zustava min este buducu sezonu a uvidme co sa stane pak takze nehledajte v tom nic ine.

Ale ak by nas cez leto opustil by ma dost sklamal!

Takze na 99% zustva na sezonu 08/09 u nas a 1% je nikdy nehovor nikdy :)

Reagovat
HOST*papos

na sezonu 08/09 ...skoros ji trefil spravne

Reagovat
HOST*Brian

njn 07/08 :)) prominte :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Krkic do Saint-Etienne je snad špatný vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

to jo do Saint Etiene by mne zajimalo co mu to dal Frank ho mal pustit do Ajaxu k Henkovi ten by nam ho dobre vychoval no co uz

Reagovat
HOST*:)

www.polo.unas.cz

Reagovat
HOST*Blaugrana

Bla bla bla bla bla same dristy a nepodlozene informacie!

Reagovat
HOST*patrik

Ja chci Eto'a v Arsenal.lJa Arsenal miluju a rad bych Eto'a tam viděl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele