ETO'O: NEJSEM SPASITEL

15.01.2007, 19:44
Aktuality
Všichni příznivci Barcelony se konečně dočkali, po třech a půl měsících se dnes do plného tréninku vrátil Samuel Eto'o. Kamerunský útočník byl mimo hru od 27. září, kdy si v utkání Ligy mistrů na půdě Werderu Brémy vážně poranil koleno...

Eto'o se na konci září podrobil operaci a podle prvních odhadů lékařů ho měla čekat pětiměsíční přestávka. Léčba ale nakonec probíhala lépe, než se předpokládalo, a nejlepší kanonýr loňského ročníku Primera Division tak mohl již dnes obout kopačky a vyběhnout na trénink se svými spoluhráči.

"Nejsem ničí spasitel. Chci jenom dělat co nejlépe moji práci, aby trenér byl spokojen," prohlásil Eto'o po dnešním tréninku.

"Nechci teď určovat nějaké datum, kdy budu opět hrát. Na trávníky se však vrátím, až budu opravdu stoprocentně v pořádku. Těším se, že budu zase hrát, také si ale chci tento sport ještě dlouho užívat, a tak nechci riskovat kvůli několika dnům," nechce Kamerunec nic uspěchat.

Eto'o tedy začal trénovat, další otázkou je, kdy opět zasáhne do mistrovských zápasů. Podle španělských médií by se tak mohlo stát již za dva týdny, kdy Barcelona hostí Celtu Vigo.

Barcelona se v době Eto'ova zranění s obtížemi kvalifikovala do osmifinále Ligy mistrů a v domácí soutěži jí patří druhá příčka s dvoubodovým mankem a zápasem k dobru na vedoucí Sevillu. V poslední době to však v souboru Franka Rijkaarda trochu skřípe a Barca nevyhrála již tři ligové zápasy v řadě. Naposledy o víkendu podlehla 1:3 Espanyolu.

"Takovéhle věci se stávají. Liga je teprve ve své polovině a stejně dlouhá cesta nás ještě čeká. Uvidíme, kde budeme na konci soutěže," nedělá Eto'o z posledních výsledků Barcelony žádnou tragédii.

Na dohled je návrat další ofenzivní hvězdy Barcy Lionela Messiho. Argentinský mladíček by po zlomenině zánártní kůstky měl s tréninkem začít na konci ledna.

Autor: Tomáš Pavlík / yahoo.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*Vincent Blanquinegro

http://www.youtube.com/watch?v=iNJW_vNnZDk

kdo neviděl zápas VCF - RB Salcburg "bez křídel"

aspoň do prvního gólu

Reagovat
Bender

Valencie slušná, ale ta muzika byla lepší

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavně aby to neuspěchal.... možná by už neměl na ten trávník chodit....

Reagovat
smazaný uživatel

I s kulhavou nohou by byl pro tým prospěšnější než momentální Gudjohnsen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Eto´o ze Znojma

Právě až se vráti na trávník,tak bude pohromou pro všechny obrany světa.Je totiž nejlepší ůtočník na světě!!!!

Reagovat
antimadrista

Možná neni spasitel, nicméně zvedne poraněnou morálku.

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně ještě se vrátí Messi a budeme hrát ve finále LM a take vezmem titul to je jasné

Reagovat
HOST*1860

nerekl bych ze to je tak jasne...

Reagovat
Bender

Titul je jasnej, přece to nevyhrajou ty trapáci ze Sevilly

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele