Espanyol hledá nového trenéra, u týmu nebude pokračovat Gâlcă

28.05.2016, 12:54
Aktuality
Barcelonský Espanyol má nové majitele z Číny a tise rozhodli pro změnu ve funkci trenéra. Po šesti měsících končí rumunský kouč Constantin Gâlcă a u týmu nebudou pokračovat ani jeho asistenti, nikomu z nich nebude prodloužena smlouva...

Gâlcă se kormidla ujal v polovině prosince, tehdy nahradil Sergia Gonzáleze a týmu vážně hrozil sestup z nejvyšší soutěže. Záchranu si Espanyol nakonec zajistil až několik kol před koncem, sezonu zakončil na třináctém místě tabulky.

"RCD Espanyol jim děkuje za profesionalitu, příspěvek a dosažení cílů stanovených pro závěr sezony. V nepochybně hodně komplikované sezoně dosáhli Gâlcă a jeho asistenti cíle a zachránili tým ve španělské nejvyšší soutěži, přičemž neustále demonstrovali oddanost vůči klubu. Klub jim přeje hodně štěstí do dalších profesionálních kariér," uvedl katalánský celek v prohlášení na svých internetových stránkách.

Gâlcă by měl dostat příležitost rozloučit se s fanoušky příští týden na tiskové konferenci. Španělská média už spekulují o jméně jeho nástupce, favority jsou Paco Jémez, který odchází z Raya a v uplynulé sezoně manažer Watfordu Quique Sánchez Flores.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Uvidíme čo vo vedení vymyslia, ale Flores vyzerá byť reálny a nebránil by som sa jeho príchodu.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo je trenovat nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přišlo, že je pro ně úplně ideální.

Reagovat
delfin

a proc ma uniformu ze star treku?

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele