Escribá končí jako trenér Villarrealu, střídá ho Calleja

25.09.2017, 13:59
Aktuality
Letošní ročník španělské nejvyšší soutěže zná jméno druhého odvolaného trenéra. Po špatném startu do nové sezony byl nedávno z Deportiva Alavés propuštěn Luis Zubeldía a o mnoho déle nevydržel Fran Escribá, s nímž se dnes dopoledne rozloučil Villarreal...

Žlutá ponorka po porážkách od Levante a Realu Sociedad zabrala a v dalších čtyřech soutěžních zápasech ztratila jenom za bezbrankovou remízu s Espanyolem. Včera ovšem přišel výbuch v Madridu, soupeř Slavie v základní skupině Evropské ligy propadl proti Getafe a nováčkovi LaLigy podlehl vysoko 0:4.

Vedení se proto rozhodlo jednat a nakonec někdejšího kouče Eibaru odvolalo, o práci přišli rovněž jeho asistenti. K prvnímu týmu nyní od rezervy povýšil Javi Calleja, který v minulosti za Villarreal sedm let hrával.

Escribá přišel do Villarrealu začátkem loňské sezony a dovedl ho k pátému místu tabulky. Z 59 utkání ve funkci vyhrál 26.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
MiraM

koho tam mají místo něho ?

Reagovat
Kily

Gracia

Reagovat
smazaný uživatel

To tipuješ, nebo jsi to někde četl? To by byla asi dobrá volba, pro zlepšení obranné hry určitě.

Reagovat
Largo

Je to v expresce

Reagovat
smazaný uživatel

Moje otázka 12:14

Expreska 13:45

Tvoje zorientování 15:34

Trochu largo vedení,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem García.

Reagovat
smazaný uživatel

A Marcelina vzít zpátky nemůžou, protože se zranil.

Na náhradu jsem hodně zvědavý. Aby to nebyl Caparrós.

Reagovat
Jordi Alba

Ať si seženou hlavně někoho, kdo uspořádá obranu a Semeda vyhodí na tribunu.

Reagovat
X-bano-X

Ocakavane

Reagovat
smazaný uživatel

Máte, co jste chtěli ...

Reagovat
Dufan

To je za Marcelina

Reagovat
smazaný uživatel

Po úspěšný sezóně a 2 prohrách, vážně Oni si myslí, že budou přímým konkurentem barci a reálu v boji o titul, nevím co vedení přesně chce, ale jestli titul, tsk to tam bude každý měsíc někdo jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Gracia by mohla byt trefa do cerneho. Do Marcelina mu cosi chybi, ale tvar muzstvu umi dat podobne. Myslim, ze to je to, co Villarreal potrebuje. Protoze od Marcelina je to takove nijake. Kvalita tam je, ale neni vyzdimana na max.

Reagovat
fantomas

Gracia uz je passe, by neoznamovali Calleju.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele