ERIKSSON VIDÍ BUDOUCNOST V ROONEYM

03.04.2003, 19:21
Aktuality
Sven Göran Eriksson věří, že našel v sedmnáctiletém útočníkovi Evertonu Waynu Rooneym ideálního partnera do útoku vedle Michaela Owena. Rooney pomohl ve středečním zápase kvalifikace proti Turecku k vítězství Anglie 2-0.

"Je to velký talent, což jsme věděli i před tím, ale dnes je připraven hrát velké zápasy," prohlásil trenér anglické reprezentace. "Nevidím jediný důvod, proč by neměl nastupovat, kdyby hrál tak, jako dnes. Ale dnes hráli všichni dobře, byl to velice dobrý výkon a zasloužené 3 body." dodal. Ericsson také zmínil, že Rooney dlouho nevěděl o tom, že nastoupí.

Rooneyho první start v reprezentaci se odehrál v přátelském zápase proti Austrálii a zároveň se stal ve svých 17 letech a 111 dnech nejmladším reprezentantem Albionu. Šest měsíců před tím se poprvé objevil v dresu Evertonu. Jeho život se navždy změnil 19. října poté, co v druhém poločase vstoupil na hřiště Arsenalu. Krátce nato překonal z 25 metrů brankaře Seamana, což znamenalo vítězství nad držiteli anglického double. O mladém útočníkovi jistě ještě hodně uslyšíme...

Autor: Petr Kučera

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rooney se k Owenovi nehodí. Mají až příliš mnoho stejných předností. Anglická reprezentace stále nemá kvalitního středního útočníka, který by navázal na A. Shearera. To je v zemi výborných hlavičkářů trochu ostuda.

Reagovat
PJ

Na Shearera by nejlíp navázal Shearer... Škoda, že se nechce vrátit, pořád by měl místo jistý...

Reagovat
HOST*gbaezfgbasjf

Wayne Rooney je dobrým hlavičkářem a k Owenovi se přesně hodí.Owen je malý Rooney velký a dobře se doplňují

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele