ERIKSSON S MARSEILLE NEJEDNÁ

09.01.2007, 12:52
Aktuality
Sven Göran Eriksson popřel informace o svém chystaném angažmá v Olympiku Marseille. Švédský kouč, který je v současnosti bez zaměstnavatele, se podle některých zdrojů měl kormidla francouzského klubu ujmout ještě v průběhu tohoto týdne...

Spekulacím o příchodu Erikssona do Marseille hodně nahrála jeho současná přítomnost na Středním východě, kde včera přihlížel zápasu tohoto týmu s římským Laziem, na jehož lavičce seděl v letech 1997-2001.

"Byl jsem pozván princem Mohammedem Bin Rashidem. Jsou to jenom povídačky, nikdy jsem o Marseille neuvažoval. Jsem zde na prázdninách, to je vše," vysvětlil Eriksson celou situaci poté, co na vlastní oči shlédl porážku Marseille 1:3 v semifinále Dubai Cupu.

58letý kouč je bez práce od světového šampionátu v Německu, kde skončilo jeho pětileté působení u anglické reprezentace. Tu sice již půl roku vede Steven McClaren, Eriksson ale i tak pobírá týdenní plat šest tisíc liber.

O Švédovy služby je ve světě velký zájem. Vedle Marseille se nyní mluví i o Bordeaux a reprezentaci Kataru, dříve se jeho jméno spojovalo například s West Hamem, Fenerbahce Istanbul a národními týmy Jihoafrické republiky, Austrálie, Nigérie a Spojených států amerických.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten pujde do Kataru kvůli prachum to je jasné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele