Eriksson chce vybudovat úspěšný tým

29.12.2007, 13:31
Aktuality
Švédský kouč Manchesteru City Sven-Göran Eriksson přiznal, že se chce během pár let kvalitativně rovnat anglickým týmům z "velké čtyřky". S budováním svého celku již začal v létě a bude pokračovat v lednovém přestupní termínu.

"V tuto chvíli máme dobrý tým, ale když se podíváte na týmy z "velké čtyřky", tak disponují větším a kompletně kvalitním kádrem," uvědomuje si Eriksson svůj prvotní cíl.

"Tohoto chceme dosáhnout v budoucnu," prozradil. První posilou "Citizens" se již stal Nery Castillo, který bude v klubu hostovat. Naopak by tým mohl opustit útočník Rolando Bianchi, jenž není spokojený se stylem anglického života.

"Jestliže chcete hrát v evropských pohárech, tak musíte mít široký a kvalitní tým. Pokud se pokoušíte o jiný způsob, mohli byste hrát dobře v Evropě, ale špatně v lize," zakončil Eriksson.

Manchester City momentálně sídlí na páté příčce tabulky Premier League s 35 body. V posledním utkání na vlastním hřišti jen remizoval s Blackburnem Rovers 2:2.

Autor: Pavel Janega / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hodne stesti ... ale o to same se snazi i Spurs a ti k tomu maji dle me bliz

Reagovat
smazaný uživatel

Ten radši ať nic nebuduje, stačilo, co provedl s anglickou reprezentací, tak jsem jim vždycky fandil, měli nejnabitější kádr po Brazílii a úplný prd dokázali

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasím!! podívej se co dokázal vybudovat v laziu řím, v delším horizontu určitě dobrý trenér.

Reagovat
RMCF

prej nejnabitější, to je vidět jak je teď přejeli Chorvati:)

Reagovat
Devil

RMCF ty jsi to nepochopil , musis si to poradne precist . Kdyz Anglie hrala s Chorvatskem tak uz tam Eriksson nebyl .

Reagovat
RMCF

no právě a proto to nebude Erikssonem když hrají hovno i bez erikssona...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mne je jedno kto ale dufam že ju rozbiju, dufal som že Tottenham ale sliepky si posrali sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnat se na delsi dobu velke 4 chce hodne velky balik penez.Bohuzel v tuhle chvili si nejsem jisty ze to ten Thajec utahne.Mate nekdo blizsi informace o planech a stavu konta pana Sinavatry?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se mu to daří a fakt je,že zatím dost lidí překvapil. Thajec na tom je velmi dobře,o peníze nouze nebude.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele