Eriksson chce posílit svůj tým o dvě jména

05.01.2008, 09:14
Aktuality
Manchester City chce za každou cenu v letošní sezóně dobýt top čtyřku a probojovat se do Ligy mistrů. Podle anglického tisku tak majitel klubu Thaksin Šinavatra nebude váhat vynaložit finanční prostředky na nové posily. Samotný manažer Sven-Göran Eriksson přiznal, že chce do svého týmu dva nové hráče.

Švédský kouč by si nejraději přál posilu zvučného jména. S přestupem do Manchesteru City byli spojováni třeba Dimitar Berbatov, Nicolas Anelka či Roque Santa Cruz.

"Vyjmenovali jste jen tři jména, ale rád bych otevřel dveře všem třem, dvěma nebo alespoň jednomu z nich," řekl s úsměvem Eriksson. "Jsou to velmi dobří fotbalisté, ale myslím, že bude těžké je získat," vrátil se záhy do reality s tím, že chce do svého týmu přivést jednu či dvě nové posily.

"Doufám v to. Pracujeme na tom. Někdy si myslíme, že jsme blízko, ale druhý den je všechno jinak. Není lehké koupit hráče během ledna, je to pochopitelné," uvědomuje si Eriksson, podle kterého má každý klub uprostřed sezóny nějaký cíl. "Je to obtížné, ale zkoušíme to," dodal.

Podle nejnovějších informací listu The Times se společně s Aston Villou zajímá o útočníka Newcastlu United Obafemiho Martinse. Zatím se mu však podařilo získat jen Neryho Castilla, který bude na Ostrovech hostovat z ukrajinského klubu Šachtaru Doněck.

Autor: Pavel Janega / teamtalk.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bylo by asi velké překvapení, kdyby se jim někoho z těch tří hráčů teď podařilo získat. Ale už s Castillem hodně získali. Supr hostovačka..

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov je asi moc drahý,Anelka si vyberie zrejme Chelsea, no lahké to nebude, ale koncového hráča potrebujú ako soľ..nejakého bombardéra typu Roy Makaay

Reagovat
smazaný uživatel

to byvalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Mno tak to teda nevim. Anelka pujde na 80% do Chelsea, Berbatov je hodne drahej, a pochybuju ze by si to city mohlo dovolit. Mno Cruz.....uvidime. Ale je pravda ze letos hrajou dobre. Az na tu prohru s Chelsea...7:0?

Reagovat
smazaný uživatel

pardon oprava...6:0 ...clovek se taky nekdy splete.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksson si hodně myslí...dosáhnou maximálně UEFY,LM ani náhodou,ale kdo ví.jinak letos hrajou sympaticky,ale mají taky velké výkyvy a plnou hubu keců (Na Chelsea uhrajeme remízu,možná výhru a dostlai 6:0) lol

Reagovat
jtbs

M. City ma v muzstve vela talentovanych utocnikov, stacilo by pockat. Jeden z nich sa urcite chyti, len musia dostavat sancu. Ak budu chciet okamzite bombera, tak by mali hladat inde. Nikoho z trojice Dimitar Berbatov, Nicolas Anelka či Roque Santa Cruz asi nezyskaju... Berbatov-drahy, Anelka-chce ist do vacsieho klubu, asi Chelsea...Santa Cruz dava vela golov vo svojom posobisku a nema v plane odist. Jedine Obafemi Martins...no pochybujem

Reagovat
smazaný uživatel

Obafemi Martins šel hodně výkonnostně dolů,vlastně jako celý Newcastle. Nešlape mu to a takový Owen je daleko nebezpečnější. Ale mohly by nastat lepší časy.

Reagovat
jtbs

mali by pockat lebo ako som povedal-talentov je tam dost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a myslím, že s Vasselem můžou být částečně spokojeni za poslední výkony.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele