Eredivisie - souhrn 23. kola: Feyenoord si upevnil vedení

24.02.2023, 22:10, aktualizováno 26.02.2023, 18:45
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Feyenoordu (© AFP)

Feyenoord zvítězil na půdě Sittardu a upevnil si pozici na čele tabulky před Ajaxem, který odpověděl výhrou nad Vitesse. Alkmaar si věděl rady s Cambuurem, zatímco PSV Eindhoven pro změnu přehrál Twente. Sparta Rotterdam, i kvůli dlouhému oslabení, nevyužila domácího prostředí a Utrechtu podlehla jasně 0:3...

PSV Eindhoven - FC Twente 3:1

26.02.2023 16:45

Góly: 9. Fábio Silva, 57. Luuk de Jong, 74. Xavi Simons - 48. Virgil Misidjan

Vicemistr loňského ligového ročníku PSV byl sice ve čtvrtek vyřazen z Evropské ligy i přes domácí výhru 2:0 se španělskou Sevillou (úvodní duel prohrál 0:3), nicméně teď i navzdory velmi krátkému odpočinku zmobilizoval své síly a uvadajícího konkurenta z Enschede porazil 3:1. V Eredivisie se proto udržel na čtvrté pozici se šestačtyřiceti body, za vedoucím Feyenoordem stále zaostává o bodů šest.

FC naopak neodčinilo týden starou senzační porážku s Go Ahead (0:2), patří mu tak páté místo se čtyřiceti body. A elitní čtyřka se mu přeci jen začíná vzdalovat. V hostujícím dresu mimochodem nemohl nastoupit kvůli zranění český reprezentant Michal Sadílek, naopak jeho krajan Václav Černý se i tentokráte objevil v základní jedenáctce a odehrál třiašedesát minut.

Svěřenci trenéra Ruuda van Nistelrooye vstoupili do nedělní dohrávky naprosto skvěle a již po devíti minutách hry vedli. Po přihrávce na pravou stranu odcentroval do brankového území Bakayoko a svým parádním pasem našel za obranou protivníka zcela zapomenutého portugalského forvarda Fábia Silvu, jenž z bezprostřední blízkosti nasměroval míč k levé tyči kolem marně se natahujícího gólmana Unnerstalla.

Domácí favorit pak evidentně polevil a vůbec k ničemu se nemohl dostat, navíc krátce po změně stran nečekaně inkasoval vyrovnávací trefu. Ani ne po dvou odehraných minutách druhého dějství totiž skóroval Virgil Misidjan, když prudkým centrem z levé strany z hodně ostrého úhlu hledal některého ze spoluhráčů, nicméně balón k údivu všech přítomných senzačně zapadl do protějšího spodního růžku za pozdě reagujícího brankáře Beníteze.

Avšak PSV v žádném případě nesložilo zbraně a ani ne o deset minut později mu vrátil vedení kanonýr Luuk de Jong. Dvaatřicetiletý zkušený útočník přidal svůj šestý ligový gól této sezóny díky vynikajícímu pasu aktivního Bakayoka a u vzdálenější konstrukce s přehledem dopravil balón do sítě z bezprostřední blízkosti. Hostům postupem času evidentně ubývaly síly, domácí pak definitivně pečetili svůj tříbodový zisk zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem.

Talentovaný Xavi Simons si posunul hlavou dopředu geniální nákop Sangarého a po krátkém sólu přelstil stojícího Unnerstalla ukázkovým obstřelem, míč vzápětí zapadl do pravé části hostující branky. Twente se ve zbývajících minutách vůbec k ničemu nedostalo, příště by rádo konečně zabralo s Heerenveenem. Naopak eindhovenský gigant zavítá na půdu rozjetého Waalwijku.

Více informací k zápasu

FC Emmen - Go Ahead Eagles 2:2

26.02.2023 14:30

Góly: 40. Jeroen Veldmate (pen.), 90. Ole Romeny - 9. Jay Idzes, 61. Bobby Adekanye

FC v důležitém souboji o záchranu chtělo za každou cenu vyhrát, ovšem téměř po celý zápas tahalo za kratší konec, a nakonec mohlo být rádo, že získalo alespoň bod za nerozhodný výsledek 2:2, neboť ten zařídil až v poslední minutě základní hrací doby Ole Romeny. Emmen nevyhrál v nizozemské nejvyšší soutěži již pošesté za sebou a zůstává na šestnácté pozici s osmnácti body, celek z Deventeru má na kontě o osm bodů více a je jedenáctý.

Svěřenci trenéra Reného Hakeho měli výborný start do tohoto nedělného utkání a hned svou první větší možnost z 9. minuty přetavili ve vedoucí gól. Do černého zamířil Jay Idzes, jenž po obrovském závaru v pokutovém území domácích a několika odrazech vystřelil z dvanácti metrů a svůj pokus umístil přímo do levého spodního růžku. Domácí každopádně postupem času zvyšovali svou aktivitu a vyrovnání se dočkali pět minut před přestávkou.

Po centru Diemerse se totiž ve vlastní šestnáctce dopustil nedovoleného zákroku Oppegård a rozhodčí Kamphuis okamžitě nařídil pokutový kop. K němu se postavil kapitán Jeroen Veldmate a s velkým přehledem skóroval doprostřed branky. Hostům mohl vrátit vedení v nastaveném čase první půle Nauber, ale hlavičkoval pouze do břevna. Go Ahead se přeci jen dočkalo druhé branky krátce po odehrané hodině.

Přízemní centr Stokkerse z levé strany propadl před branku k zakončujícímu Bobbymu Adekanyemu, který ho z první nasměroval ke vzdálenější konstrukci mimo dosah marně se natahujícího gólmana Van der Harta. Když už se zdálo, že se na výhře hostujícího výběru nic měnit nebude, v 90. minutě z ničeho nic udeřil již zmiňovaný Romeny. Po dlouhém nákopu Diemerse akrobaticky zavěsil k pravé tyči.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - AFC Ajax 1:2

26.02.2023 14:30

Góly: 30. Marco van Ginkel - 32. Davy Klaassen, 54. Edson Álvarez

Obhájce mistrovského titulu Ajax sehrál ve čtvrtek neúspěšný duel play-off o osmifinále Evropské ligy s berlínským Unionem a po porážce 1:3 byl vyřazen, nyní se v hodně krátkém časovém úseku musel nachystat na zvedajícího se konkurenta z Arnhemu. A nakonec díky trefě Edsona Álvareze necelých deset minut po změn stran zvítězil nejtěsnějším poměrem 2:1. V Eredivisie se proto udržel na druhém místě s devětačtyřiceti body o tři body za vedoucím Feyenoodem.

Naopak SBV nedokázalo odčinit nedávné zaváhání na půdě nováčka z Volendamu (0:2). A po druhé porážce za sebou mu tedy stále patří až třináctá pozice s pouhými třiadvaceti body na kontě.

Úvodní půlhodina nic zásadního nepřinesla. Poté se z ničeho nic dostali do překvapivého vedení svěřenci trenéra Phillipa Cocuho. Těsně před první brankou selhal slovenský krajánek Bero, jenž neuspěl tváří v tvář proti brankáři Rullimu a vybojoval pouze rohový kop.

Nicméně Vitesse po jeho zahrání přeci jen udeřilo, jelikož po přesném pasu Witteka prudce hlavičkoval ze sedmi metrů Marco van Ginkel a balón usměrnil k levé konstrukci. Favorit však na sebe nenechal čekat s odpovědí příliš dlouho a ani ne o dvě minuty později srovnal stav zásluhou Davyho Klaassena. Zkušený třicetiletý záložník se po přímém volném kopu Tadiče zjevil před hranicí brankového území a šajtlí nasměroval odražený míč doprostřed branky.

V následujícím průběhu se nic zásadního nestalo, rozhodující okamžik byl k vidění v 54. minutě. Již zmiňovaný Álvarez se totiž objevil ve volném prostoru po přesně zahraném rohovém kopu z levé strany v podání Tadiče a svou prudkou hlavičkou zamířil pod břevno kolem marně se natahujícího gólmana Scherpena.

Zhruba v polovině druhého poločasu měl na kopačce srovnání Manhoef, avšak ten po krátkém úniku neuspěl se svým obstřelem, pozorný Rulli vyrazil balón před sebe. SBV se až do závěrečného hvizdu nedala upřít snaha, nicméně žádnou gólovou možnost si už nevypracovalo. V příštím kole se pokusí zabrat proti druhému Alkmaaru, na AFC čeká nevyzpytatelný Nijmegen.

Více informací k zápasu

Fortuna Sittard - Feyenoord Rotterdam 2:4

26.02.2023 12:15

Góly: 48. Deroy Duarte, 84. Dimitrios Siovas - 10. Ximo Navarro (vl.), 16. Mats Wieffer, 43. Santiago Giménez, 63. Igor Paixão

Lídr Eredivisie se pomalu a jistě chystá na osmifinále Evropské ligy s ukrajinským Šachtarem, ještě předtím se ale musí soustředit na ligovou scénu. Nyní hlavně díky skvělému začátku přehrál houževnatou Fortunu v divokém poměru 4:2, v lize zvítězil již potřetí za sebou a s dvaapadesáti body je stále první o tři body před druhým Ajaxem. Fortuna naopak prohrála podruhé v řadě a patří jí dvanáctá příčka se šestadvaceti body.

Svěřenci trenéra Arneho Slota prohráli v dosavadních třiadvaceti ligových zápasech tohoto ročníku jen jednou a zisk mistrovského titulu určitě není nereálný, na druhou stranu je stále čeká velmi dlouhá cesta. V Sittardu hráli od samého začátku s velkým elánem a hned první větší možnost přesně po deseti odehraných minutách přetavili ve vedoucí gól, neboť po rohovém kopu z pravé strany smolně hlavičkoval do vlastní sítě Ximo Navarro.

Neuběhlo ani dalších šest minut a rozdíl ve skóre byl dokonce dvoubrankový. Těsně před tím nedokázal na druhé straně vyrovnat hlavou turecký veterán Burak Yilmaz, pak se opřel do odraženého balónu Mats Wieffer a jeho úžasná dělovka z dvaadvaceti metrů zapadla přesně do levé šibenice. Hosté rozhodně nepolevovali ani v následujícím průběhu a definitivně třetí pojistku přidali těsně před přestávkou.

Přesnou mušku tentokráte měl jednadvacetiletý mexický útočník Santiago Giménez, jenž po obrovské hrubce v rozehrávce v podání Feratiho obdržel finální přihrávku před prázdnou branku od Jahanbakhshe a tu z bezprostřední blízkosti nemohl minout. Fortuna přeci jen vykřesala naději na bodový zisk tři minuty po výměně stran, neboť Deroy Duarte po střele Coxe do vzdálenější tyče napřáhl z hranice šestnáctky a jeho skákavý pokus propadl pod rukama brankáře Wellenreuthera do levého dolního růžku - 1:3.

Nicméně rotterdamský favorit pak uklidnil svou hru a tříbrankový náskok si vzal zpět krátce po odehrané hodině. Dvaadvacetiletý brazilský záložník Igor Paixão po přistrčení Danila vystřelil z obtížné pozice a hlavně díky teči jednoho z bránících hráčů skončil míč za zády dívajícího se gólmana Pandura.

Celek ze Sittardu se sice ještě nevzdal a zhruba deset minut před závěrečným hvizdem korigoval výsledek řecký obránce Dimitrios Siovas povedenou hlavičkou k bližší tyči, jenomže nic dalšího se už nestalo. Fortuna se v příštím kole pokusí zvednout na půdě silného Utrechtu, Feyenoord po čtvrtfinále KNVB Bekeru v Heerenveenu přivítá předposlední Groningen.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - FC Volendam 3:0

25.02.2023 21:00

Góly: 58. Iván Márquez, 66. Landry Dimata, 90+1. Marques

NEC potvrdilo zlepšenou formu z poslední doby a stejně jako před týdnem s Excelsiorem zvítězilo podruhé za sebou 3:0. Díky sedmi bodům z posledních tří utkání se oddálilo sestupovému pásmu a v tuto chvíli mu patří přijatelná desátá pozice s třiceti body. Naopak nováček letošního ročníku nenavázal na minulou překvapivou výhru s Vitesse (2:0) a v tabulce zůstává na čtrnácté pozici s dvaceti body.

Domácí vstoupili do tohoto sobotního zápasu lépe a do vedení se mohli dostat přesně po odehrané čtvrthodině, avšak přímý volný kop Tannaneho ze střední distance dokázal zlikvidovat pozorný brankář Stankovič. Hosté chtěli z ničeho nic udeřit těsně před přestávkou, avšak dělovku Antonucciho z dobrých pětadvaceti metrů bravurně vyrazil připravený gólman Cillessen.

Jeden z rozhodujících momentů tohoto střetnutí se zrodil po necelé hodině hry. Do vedení se totiž dostal domácí favorit, když po rohovém kopu z pravé strany a následné hlavičce Sandlera propadl balón k volnému Ivánu Márquezovi a ten ho z bezprostřední blízkosti snadno dopravil za záda bezmocného Stankoviče. Svěřenci trenéra Rogiera Meijera pojistili svůj náskok v polovině druhého poločasu.

Po rychlé přízemní kombinaci středem hřiště převzal závěrečnou kolmici Tannaneho rozběhnutý Landry Dimata a i v pádu nakonec dopravil balón doprostřed branky. Domácí od tohoto okamžiku nikam nespěchali a s přehledem si hlídali dostatečný náskok, v nastaveném čase navíc skórovali potřetí. Po dlouhém nákopu Kramera téměř z poloviny hřiště se Pedro Marques elegantně obtočil kolem bránícího van Rooije a z mírného úhlu pokořil vyběhnutého Stankoviče.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - Cambuur Leeuwarden 2:1

25.02.2023 20:00

Góly: 40. Vangelis Pavlidis, 73. Wouter Goes - 85. Bjørn Johnsen (pen.)

Alkmaar před blížícím se osmifinále Konferenční ligy nepředvádí na ligové scéně úplně optimální výkony a s Cambuurem se celkem trápil, i přes divoký závěr však nakonec udržel nejtěsnější výhru 2:1 a alespoň částečně odčinil týden starou porážku ve stejném poměru na půdě vedoucího Feyenoordu. V tabulce zůstal na třetí příčce se sedmačtyřiceti body, SC je i přes solidní výkon beznadějně poslední osmnácté se třinácti body.

AZ proti houževnatému vyzyvateli z Leeuwardenu dlouho nemohlo najít recept na jeho pečlivou defenzívu, nicméně zhruba pět minut před přestávkou se prosadil tradiční řecký kanonýr Vangelis Pavlidis. Ten vsítil už svou jedenáctou ligovou trefu této sezóny po špatné rozehrávce soupeře a po finální nahrávce dánského šplímachra Odgaarda zamířil z dvaceti metrů přímo do levého dolního růžku kolem dívajícího se brankáře Ruitera.

Stejný hráč byl nejnebezpečnějším mužem na trávníku také po změně stran a podruhé dokázal rozvlnit síť v 54. minutě, jenomže tento jeho gól nebyl uznán kvůli zřetelnému ofsajdovému postavení. Svěřenci trenéra Pascala Jansena vsítili druhou uklidňující branku zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem, když se teprve osmnáctiletý obránce Wouter Goes po obrovském závaru v šestnáctce SC dostal k dorážce a nadvakrát přeci jen rozvlnil síť.

Hosté od této chvíle neměli co ztratit a v 85. minutě vykřesali naději na bodový zisk. Chatzidiakos totiž ve vlastní šestnáctce evidentně podrazil rozběhnutého Balka a o nařízení pokutového kopu nemohlo být pochyb. K němu se postavil Bjørn Johnsen a nezaváhal, jelikož chladnokrevně se trefil k levé tyči do protipohybu gólmana Ryana. Cambuur se však na nic dalšího nezmohl a v nastaveném čase navíc přišel o vyloučeného Meese Hoedemakerse, jenž stáhl k zemi Barasıho a po druhé žluté kartě tedy předčasně opustil hrací plochu.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - RKC Waalwijk 1:4

25.02.2023 18:45

Góly: 35. Sydney van Hooijdonk - 61. Florian Jozefzoon, 75. Julian Lelieveld, 77. Yassin Oukili, 90+4. Florian Jozefzoon

Heerenveenu se poslední dobou vůbec nedaří, jelikož z předchozích šesti zápasů získal jen šest bodů, a nyní i přes nadějný začátek utrpěl potupnou porážku 1:4 s podceňovaným Waalwijkem. Přitom ještě krátce po hodině hry vedl, jenže poté během pouhé půlhodiny inkasoval hned čtyřikrát a tabulkou se propadl na desáté místo s třiceti body. Naopak RKC potvrdilo výbornou formu a svého sobotního rivala předskočilo, s dvaatřiceti body je momentálně osmé.

Domácí měli v prvním poločase navrch a celkem zaslouženě se dostali do vedení. Těsně před prvním gólem tohoto utkání spálil svou možnost Rami Al Hajj, který se po tvrdé střele dostal k dorážce a mířil přímo pod břevno, ovšem vynikající zákrok předvedl brankář Vaessen a balón dokázal vytěsnit nad svou branku. SC přeci jen vedlo zhruba deset minut před přestávkou, kdy Nunnely hlavičkoval do pravé tyče a dobíhající Sydney van Hooijdonk již měl snadnou úlohu.

Svěřenci trenéra Keese van Wonderena skvěle vstoupili také do druhého poločasu a za nespočet neproměněných možností nakonec byli až příliš tvrdě potrestáni. Nejprve se blýskl Vaessen proti dělovce aktivního Van Hooijdonka, vzápětí stejný hráč netrefil pravou tyč o decimetry a poté opět čaroval strážce RKC proti razantní střele Olssona z hranice šestnáctky. Hosté naprosto nečekaně vyrovnali v 61. minutě.

Florian Jozefzoon převzal balón na levé straně, následně si ho navedl blíže do středu až před hranicí pokutového území a svůj skákavý pokus usměrnil přesně do protějšího dolního růžku. Za dalších pět minut mohl Heerenveenu vrátit vedení Al Hajj, jenomže jeho kroucený pokus se odrazil od pravé tyče do zámezí. Rozhodující okamžiky tohoto střetnutí byly k vidění v rozmezí 75. - 77. minuty.

Mírný outsider totiž během necelých tří minut vsítil dvě rozhodující branky. Nejprve dokázal otočit vývoj Julian Lelieveld, jenž z osmi metrů chladnokrevně zavěsil pod horní tyčku, ihned na to skóroval také Yassin Oukili fantastickou střelou ze čtrnácti metrů do pravé šibenice - 1:3. V nastaveném čase ještě uzavíral gólový účet Jozefzoon svou druhou trefou v utkání, neboť po prudké přihrávce Bakariho zblízka dopravil míč do zcela prázdné branky.

Více informací k zápasu

FC Groningen - SBV Excelsior 3:0

25.02.2023 16:30

Góly: 13. Johan Hove, 50. Ricardo Pepi, 66. Liam van Gelderen

Tradiční účastník Eredivisie Groningen se v tomto ročníku trápí a bojuje pouze o záchranu, teď ale ve 23. kole ukázal, že se možná blýská na lepší časy. Díky třem trefám totiž přehrál konkurenční Excelsior, čímž přerušil svou dvanáctizápasovou ligovou šňůru bez výhry a se sedmnácti body mu stále patří předposlední sedmnáctá příčka. SBV naopak prohrálo potřetí za sebou a z předchozích šesti duelů tedy získalo jediný bod.

V tabulce nejvyšší nizozemské soutěže mu patří až patnácté místo s dvaceti body a před šestnáctou barážovou pozicí Emmenu už drží jen dvoubodový odstup. Svěřenci trenéra Dennise van der Reeho vstoupili do tohoto střetnutí s velkým odhodláním a hodně jim pomohl první vstřelený gól po necelé čtvrthodině hry, kdy Johan Hove po rychlé akci středem hřiště zpracoval nahrávku Irandusta a z otočky se trefil přímo do protějšího spodního růžku.

Zhruba deset minut před přestávkou chtěl navýšit náskok svého výběru pozdější střelec Ricardo Pepi, jenomže jeho bombu skvěle zlikvidoval pozorný brankář Van Gassel. Teprve dvacetiletý americký útočník přeci jen rozhodl o úspěchu FC pět minut po výměně stran svou devátou ligovou brankou této sezóny, když se po dlouhém nákopu Irandusta zbavil bránícího Seymora a z deseti metrů překonal Van Gassela přízemním pokusem z deseti metrů.

Stejný hráč měl na kopačce svůj druhý gól zápasu v 55. minutě, ale jeho kroucený pokus z hranice šestnáctky tentokráte orazítkoval vzdálenější konstrukci. Groningen definitivně pečetil svůj úspěch v polovině druhého poločasu. Přesnou mušku měl Liam van Gelderen, jenž po nepovedeném odkopu smolaře Seymora vypálil z otočky a svůj projektil překrásně usměrnil do levé šibenice.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - FC Utrecht 0:3

24.02.2023 20:00

Góly: 74. Victor Jensen, 88. Othman Boussaid, 89. Anthony Descotte

Rotterdamský celek předvádí v letošním ročníku skvělé výkony a bojuje o přímý postup do evropských pohárů, ovšem po minulé jasné porážce s mistrovským Ajaxem (0:4) nezvládl ani páteční předehrávku 23. kola s Utrechtem a hlavně kvůli vyloučení kapitána Adila Auassara pět minut po přestávce prohrál 0:3. V tabulce sice zůstal na šesté příčce se sedmatřiceti body, ale právě FC se na něj bodově dotáhlo a je sedmé jen vinou horšího skóre.

Svěřenci trenéra Mauriceho Steijna i v deseti drželi krok se svým rivalem, avšak v 74. minutě inkasovali a poté museli hrát na obrovské riziko, z čehož pramenily další dvě obdržené branky. První poločas byl z diváckého pohledu naprosto neatraktivní a nic zajímavého se v něm nestalo, vše se ale změnilo hned po začátku druhého dějství. Při standardní situaci Sparty totiž Auassar neudržel nervy na uzdě a loktem do obličeje udeřil Klaibera, rozhodčí Kooij mu po přezkoumání videozáznamu správně udělil přímou červenou kartu.

Domácí se i přesto mohli dostat do vedení z následné standardní situace, nicméně Vito van Crooij ranou z dobrých třiceti metrů orazítkoval levou konstrukci a dorážející Lauritsen pak zamířil o kousek nad břevno. Ihned na to přilétl směrem ke Kooijovi kelímek s tekutinou a ten vzápětí ukončil první poločas. Sparta po výměně stran pečlivě bránila, jenže zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem inkasovala rozdílovou trefu.

Utrecht se dostal do vedení zásluhou Victora Jensena, jenž po parádní narážečce Van de Streeka zamířil přímo k protější tyči. FC pak začalo využívat okének v obraně soupeře a v 88. minutě pojistilo svůj náskok, jelikož Othman Boussaid usměrnil svůj projektil z dvanácti metrů do bližšího spodního růžku. Neuběhla ani minuta a gólový účet uzavřel Anthony Descotte, jehož přízemní pokus z hranice šestnáctky zapadl k pravé tyči. Stejný hráč rozvlnil síť i v nastaveném čase, jenomže tento gól nebyl uznán kvůli ofsajdu.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Feyenoord Rotterdam
23
15
7
1
53 : 22
52
2
AFC Ajax
23
14
7
2
65 : 23
49
3
AZ Alkmaar
23
14
5
4
49 : 28
47
4
PSV Eindhoven
23
14
4
5
60 : 28
46
5
FC Twente
23
11
7
5
36 : 18
40
6
Sparta Rotterdam
23
10
7
6
32 : 25
37
7
FC Utrecht
23
10
7
6
38 : 35
37
8
RKC Waalwijk
23
8
8
7
39 : 36
32
9
NEC Nijmegen
23
6
12
5
30 : 22
30
10
SC Heerenveen
23
8
6
9
24 : 29
30
11
Go Ahead Eagles
23
6
8
9
33 : 39
26
12
Fortuna Sittard
23
7
5
11
29 : 40
26
13
SBV Vitesse
23
5
8
10
28 : 41
23
14
FC Volendam
23
5
5
13
25 : 52
20
15
SBV Excelsior
23
6
2
15
20 : 54
20
16
FC Emmen
23
3
9
11
20 : 40
18
17
FC Groningen
23
4
5
14
25 : 48
17
18
Cambuur Leeuwarden
23
3
4
16
13 : 39
13

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele