Eredivisie - souhrn 13. kola: Šťastná třináctka pro PSV

25.11.2023, 18:25, aktualizováno 26.11.2023, 18:44
Komentáře a souhrny
Santiago Giménez (© AFP)

PSV Eindhoven zůstává i po třináctém kole stoprocentní, tentokráte jeho hráči řádili v Enschede. Krok s lídrem tabulky v rámci možností drží Feyenoord, dařilo se i Ajaxu. Heracles si připsal teprve svou čtvrtou výhru v sezoně, to však ve velkém stylu - Almere na jeho hřišti zostudil rovnou pěti góly. Alkmaar doma nezaváhal, rozprášil Volendam a je třetí. Go Ahead Eagles po přerušení přišlo o vedení.

Sparta Rotterdam - FC Utrecht 1:2

26.11.2023 16:45

Góly: 43. Camiel Neghli - 5. Mats Seuntjens, 54. Isac Lidberg

Utrecht v úvodních osmi ligových zápasech jen jednou vyhrál a hned sedmkrát prohrál, utápěl se ve velké krizi a zdálo se, že šance na pohárové příčky je mizivá. Ovšem v následujících čtyřech zápasech ani jednou neprohrál a dokonce porazil i Ajax (4:3), teď potvrdil zlepšující se formu na půdě konkurenční Sparty. Po vyrovnaném průběhu nakonec rozhodl o jeho těsné výhře Isac Lidberg necelých deset minut po přestávce.

Naopak rotterdamský celek nenavázal na minulý úspěch ve Volendamu (4:1) a zaznamenal další nečekanou ztrátu, s osmnácti body mu stále patří šesté místo tabulky. Naopak Utrecht díky třetí výhře v sezóně poskočil na patnáctou příčku s dvanácti body. Svěřenci trenéra Rona Janse zahájili tento nedělní duel naprosto výborně a hned první větší možnost po necelých pěti odehraných minutách přetavili ve vedení.

Prosadit se dokázal Mats Seuntjens, jenž po rychlé akci na pravém křídle a bleskové přízemní kombinaci obdržel zpětnou pobídku od Ter Avesta a z první zamířil do vzdálenějšího spodního růžku. Domácí se v následujícím průběhu oklepali a vyrovnat mohli po pětadvaceti minutách hry, jenže Lauritsen orazítkoval pravou konstrukci. Krátce po odehrané půlhodině se chtěl prosadit domácí Camiel Neghli, ovšem ten nevyzrál na připraveného gólmana Barkase.

Domácí přeci jen vytěžili ze své aktivity kýžený gól ještě do přestávky, neboť ve 43. minutě se Camiel Neghli zjevil u pravého rohu brankového území po vynikajícím sklepnutí Lauritsena a z první nekompromisně uklidil balón do bližšího dolního rohu Barkasovi branky. Nicméně Utrecht po změně stran přidal a v 54. minutě převrhl misky vah na svou stranu díky úspěšné dorážce hlavou v podání švédského útočníka Lidberga. Sparta mohla vyrovnat zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem, ale Bakari zblízka pouze napálil levou tyč.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - Go Ahead Eagles 1:1

26.11.2023 14:30

Góly: 89. Mathias Ross - 88. Sylla Sow

Go Ahead tentokráte nedokázalo naplnit papírové předpoklady na půdě konkurenčního Nijmegenu, a i když se v samém závěru dostalo do vedení, tak po krátkém přerušení bleskově inkasovalo vyrovnávací trefu a bere tedy bod za nerozhodný výsledek 1:1. Celek z Deventeru se udržel na pátém místě tabulky s dvaadvaceti body o čtyři body před šestou Spartou, NEC remizovalo v Eredivisii popáté za sebou a je čtrnácté s dvanácti body.

Tento nedělní zápas se nenesl v ofenzivním duchu a spíše byla k vidění vyrovnaná bitva, ve které převládala taktická stránka. V úvodním poločase byli aktivnější domácí, kteří vyprodukovali čtyři střely mezi tři tyče, ale se všemi si celkem snadno poradil brankář De Lange. Svěřenci trenéra Reného Hakeho naopak byli v ofenzívě naprosto bezzubí a gólmana Cillessena neohrozili za celých pětačtyřicet minut ani jednou.

K velké změně nedocházelo ani po změně stran, zajímavé věci se začaly dít až v závěrečné desetiminutovce. Z kýžené branky se nejprve radoval výběr vedený koučem Rogierem Meijerem, jenže úspěšná teč Kokiho Ogawy neplatila kvůli viditelnému ofsajdu. Hosté se z ničeho nic prosadili v 88. minutě - gólový účet otevřel střídající Sylla Sow, který si naběhl před hranici brankového území na přihrávku jiného nově příchozího hráče Baetena a v pádu se trefil k bližší konstrukci.

Vzápětí bylo utkání na několik minut přerušeno kvůli řádění příznivců domácího klubu a NEC to kupodivu přineslo kýžené vyrovnání. Nijmegen totiž po bleskové akci zahrával rohový kop a po jeho exekuci v podání Hoedemakerse prudce hlavičkoval dánský obránce Mathias Ross, jenž usměrnil balón přímo k levé tyči.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - FC Volendam 3:0

26.11.2023 14:30

Góly: 5. Ruben van Bommel, 48. Vangelis Pavlidis, 58. Bruno Martins Indi

Alkmaar od konce října upadl do krize a reprezentační přestávka pro něj byla vysvobozením, do "nové kapitoly" vstoupil úspěšně. V domácím prostředí přivítal podceňovaný Volendam a díky zodpovědnému výkonu od začátku až do konce bez potíží zvítězil 3:0. Díky tomuto úspěchu přerušil svou sérii čtyř utkání bez vítězství a tabulkou Eredivisie poskočil na třetí místo s devětadvaceti body, za vedoucím PSV stále zaostává o bodů deset.

Volendam se o senzaci nepostaral a za svým favorizovaným rivalem zaostával ve všech ohledech, v tuto chvíli má na kontě stále jen osm bodů a patří mu předposlední sedmnáctá pozice, před posledním Vitesse je navíc jen díky lepšímu skóre. Domácí výběr, který ve čtvrtek přivítá v důležité bitvě základní skupiny Konferenční ligy bosenského outsidera z Mostaru, zahájil tento zápas naprosto famózně a již po necelých pěti odehraných minutách vedl.

Gólový účet tohoto střetnutí otevřel Ruben van Bommel, jenž si po špatné rozehrávce soupeře ve středu hrací plochy navedl balón z levé strany blíže do středu a svou pravačkou z pětadvaceti metrů ukázkově zavěsil do vzdálenější šibenice kolem plachtícího brankáře Backhause. AZ mohlo navýšit náskok krátce po odehrané půlhodině, ale trefa autora první branky Van Bommela nyní neplatila kvůli těsnému ofsajdu.

Jasný favorit přeci jen pojistil svůj náskok tři minuty po změně stran. Už svou čtrnáctou trefu tohoto ligového ročníku vsítil řecký snajpr Vangelis Pavlidis, který po zpětné nahrávce Møllera Wolfeho téměř od brankové čáry doklepl balón ze čtyř metrů do zcela prázdné branky.

Neuběhlo ani dalších devět minut a o výhře svěřenců trenéra Pascala Jansena definitivně rozhodl Bruno Martins Indi pohotovou dorážkou ze tří metrů přesně pod břevno. Zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem chtěl podruhé v tomto nedělním klání skórovat nabuzený Pavlidis, avšak svou bombou ze středu pokutového území jen orazítkoval pravou konstrukci.

Více informací k zápasu

Almere City - Heracles Almelo 0:5

26.11.2023 12:15

Góly: 4. Mohamed Sankoh, 64. Mohamed Sankoh, 71. Abdenego Nankishi, 78. Abdenego Nankishi, 87. Mohamed Sankoh

Almere se po velmi špatném vstupu do premiérového ročník Eredivisie ve své novodobé historii dostalo do vynikající formy a až do tohoto nedělního střetnutí drželo úchvatnou sérii šesti neprohraných ligových utkání v řadě, ve kterých navíc získalo parádních dvanáct bodů. Ovšem teď po reprezentační pauze naprosto vyhořelo v nováčkovském duelu s Heraclesem a doma utrpělo naprosto nečekaný debakl 0:5.

Domácí celek se tak tabulkou propadl na třinácté místo s třinácti body, naopak výběr z Almela ukončil sérii pěti duelů bez výhry (navíc jediný získaný bod) a nizozemskou nejvyšší soutěží se rázem vyhoupl na desátou pozici. Svěřenci trenéra Dana Hillhouseho vlétli do tohoto nedělního klání naprosto fantastickým způsobem a hned první větší možnost po necelých čtyřech odehraných minutách přetavili ve vedoucí gól.

Prosadit se dokázal pozdější hrdina Mohamed Sankoh, jenž v tomto střetnutí dokonce zaznamenal hattrick. Svou první trefu vsítil po centru z pravé strany, když se nejlépe zorientoval v předbrankovém prostoru a z otočky nekompromisně zavěsil do levé šibenice. Domácí se pak snažili vyrovnat, nicméně ještě v prvním poločase zlikvidoval gólman Brouwer dělovku Koopmeinerse a přesně po odehrané hodině mířil o kousek vedle Van Bruggen.

Heracles famózně zvládlo závěrečnou půlhodinu tohoto utkání, jelikož skórovalo hned čtyřikrát. Nejprve svou druhou trefou v utkání navyšoval jeho náskok Sankoh, který po finální nahrávce Ouahima zamířil přímo do pravého spodního růžku, v 71. minutě definitivně rozhodl střídající Abdenego Nankishi dorážkou zblízka po skvělé individuální akci nejlepšího muže na trávníku Sankoha - 0:3.

Stejný hráč podruhé skóroval zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem, neboť napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů a jeho skákavý pokus zapadl k bližší konstrukci. Za dalších devět minut uzavřel gólový účet a zároveň dovršil svůj hattrick teprve dvacetiletý kanonýr Sankoh pohotovým přízemním obstřelem z deseti metrů.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - SBV Vitesse 5:0

25.11.2023 21:00

Góly: 3. Jorrel Hato, 12. Kristian Hlynsson, 50. Dominik Oroz (vl.), 58. Chuba Akpom, 67. Kenneth Taylor

Ajax prožívá jednu z nejhorších sezon v historii, ovšem nyní po reprezentační přestávce konečné ukázal kvality a tápajícímu Vitesse nasázel hned pět branek, což je v tomto soutěžním ročníku jeho nejvyšší výhra. Amsterdamský gigant dominoval od samého začátku a všechny trefy dokázal nastřádat během sedmašedesáti minut, s patnácti získanými body se tak rázem vyhoupl na osmé místo tabulky.

Domácí výběr se navíc dobře naladil na čtvrteční vystoupení Evropské ligy na půdě francouzského vyzyvatele z Marseille, které potřebuje za každou cenu vyhrát. SBV naopak prohloubilo krizi a nedávné odstoupení trenéra Phillipa Cocuho mu zatím nepomohlo, jeho nástupce Edward Sturing teď v Amsterdamu zažil hodně krušnou premiéru. Celek z Arnhemu zůstává v Eredivisii na úplně poslední osmnácté pozici s pouhými osmi body.

Ajax vlétl do tohoto sobotního střetnutí jako uragán a hned první větší možnost z 3. minuty přetavil ve vedení. Svou premiérovou trefu mezi profesionály totiž zaznamenal teprve sedmnáctiletý obránce Jorrel Hato, který si v pokutovém území protivníka parádně vyměnil míč s Bergwijnem a zblízka chladnokrevně překonal bezmocného gólmana Rooma. SBV se radovalo ze vstřelené branky za dalších pět minut, ale senzační vyrovnání se nekonalo, protože skórující Hamulić se nacházel v těsném ofsajdu.

Naopak po necelé čtvrthodině hry byl rozdíl ve skóre dvoubrankový, neboť devatenáctiletý islandský záložník Kristian Hlynsson se po geniálním obloučku do šestnáctky soupeře a zpětnému přistrčení Kennetha Taylora zjevil sám před Roomem a ze sedmi metrů uklidil svůj přízemní projektil do protějšího spodního růžku. Výběr vedený trenérem Johnem van 't Schipem si ve zbývajícím průběhu první půle hlídal dostatečný náskok a po změně stran navíc ještě přidal.

O osudu tohoto utkání bylo definitivně rozhodnuto pět minut po přestávce. Střílený centr Berghuise z pravé strany totiž propadl až před branku, kde vracející se Dominik Oroz zasáhl míč před dotírajícím Chubou Akpomem tak nešťastně, že ho usměrnil přímo k levé tyči vlastní branky - 3:0. Ajax rozhodně nepolevoval v aktivitě ani v následujících minutách a v 58. minutě dokonce vedl o čtyři branky.

V tuto chvíli se prosadil právě osmadvacetiletý anglický forvard Akpom, jenž se po rohovém kopu Berghuise ocitl před hranicí brankového území a prudkou hlavičkou překonal zasahujícího Rooma. Za dalších devět minut uzavřel gólový účet záložník Taylor, jelikož po nahrávce excelentního Berghuise přelstil hned dva bránící protihráče a ze sedmi metrů propálil vše, co mu stálo v cestě.

Závěrečných pětadvacet minut již nic zajímavého nenabídlo. Ajax se po pohárovém vystoupení pokusí uspět v Nijmegenu, Vitesse pro změnu bude mít co napravovat v Sittardu s místní Fortunou.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - RKC Waalwijk 1:2

25.11.2023 21:00

Góly: 29. Davy van den Berg - 14. Filip Stevanović, 50. Chris Lokesa

Waalwijk před reprezentační přestávkou neprožíval nejlepší období a v Eredivisii se trápil, ovšem teď zmobilizoval síly a díky těsné výhře 2:1 získává nesmírně cenné tři body na půdě nováčka ze Zwolle. RKC tedy zaznamenalo v probíhajícím ročníku třetí vítězství, a i když mu s dvanácti body stále patří šestnáctá barážová pozice, tak teď se mu určitě bude dýchat lépe. PEC naopak po druhé porážce v řadě kleslo na jedenácté místo se čtrnácti body.

Do tohoto sobotního utkání lépe s vstoupili svěřenci trenéra Johnnyho Jansena, ale první velkou možnost neproměnili, jelikož Namliho zblízka vychytal připravený brankář Vaessen. A tak po necelé čtvrthodině hry přišel na opačné straně trest, když centr Cleoniseho z pravého křídla propadl napříč pokutovým územím až k nabíhajícímu Filipovi Stevanovićovi, který ho z první usměrnil přímo pod břevno.

Domácí se ale za žádnou cenu nechtěli vzdát a blízko ke skórování měli ve 24. minutě, jenomže zásah Kerstena nakonec nemohl být uznán kvůli těsnému ofsajdu. Nicméně neuběhlo ani dalších pět minut a Zwolle se přeci jen radovalo z vyrovnání - skórovat dokázal Davy van den Berg, jenž se po odvráceném rohovém kopu opřel do odraženého balónu před hranicí šestnáctky a vynikající volej uklidil přesně do levé šibenice.

Poté se hra trochu uklidnila a ani jeden ze soupeřů se nikam netlačil, hosté však rozhodli o svém úspěchu pět minut po změně stran. Vítěznou trefu obstaral teprve devatenáctiletý záložník Chris Lokesa, jelikož po rychlém brejku napřáhl ze čtrnácti metrů a bránící Lam přizvedl jeho pokus za záda naprosto bezmocného gólmana Schendelaara. PEC přeci jen mohlo vyrovnat v samém závěru utkání, jenže povedenou hlavičku Lama zlikvidoval ostražitý Vaessen.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - Fortuna Sittard 3:0

25.11.2023 18:45

Góly: 45+3. Thom Haye (pen.), 62. Thom Haye, 89. Ion Nicolaescu

Heerenveen koncem října překonal krizi (v sedmi zápasech vybojoval jediný bod), nyní bez větších potíží zdolal vyzyvatele ze Sittardu a v nejvyšší nizozemské soutěži zvítězil již potřetí z předchozích čtyř případů. Díky devíti získaným bodů za necelý měsíc se tak tabulkou vyhoupl na velmi solidní sedmé místo s celkovými šestnácti body, naopak Fortuna po nedávném skalpu Heraclesu (4:1) klesla na dvanáctou příčku s třinácti body.

Hrdinou domácího celku se tentokráte stal Thom Haye, jenž v samém závěru úvodního dějství proměnil pokutový kop a náskok svého výběru pojistil krátce po odehrané hodině taktéž z penalty, v samém závěru pečetil výhru mírného favorita moldavský kanonýr Ion Nicolaescu. Úvodní poločas tohoto sobotního střetnutí příliš vyložených možností nenabídl - vůbec první větší šance se zrodila po necelé půlhodině hry, ale střelu Alena Halilovič brilantně zneškodnil brankář Noppert.

Od tohoto okamžiku byl jasně lepší domácí celek, jenomže pozdějšího hrdinu Hayeho vychytal gólman Pandur a pak pálili o kousek vedle Van Amersfoort s Nunnelym. Zřejmě nejdůležitější okamžiky tohoto utkání byly k vidění v nastaveném čase první půle. Ležící Dijks totiž zahrál nešťastně rukou a rozhodčí Manschot bez váhání ukázal na penaltový puntík. Nabídnutou příležitostí nepohrdl právě Haye, který dloubákem zamířil do protipohybu Pandura.

O osudu tohoto střetnutí bylo definitivně rozhodnuto krátce po hodině hry. Střílejícího Sahraouiho totiž jasně podrazil ve vlastní šestnáctce nově příchozí Deroy Duarte a Manschot znovu neváhal s nařízením penalty ani vteřinu, Haye ani v tuto chvíli nezaváhal a balón uklidil doprostřed branky - 2:0. V 89. minutě nakonec uzavíral gólový účet Nicolaescu, jenž po velké chybě Rodriga Gutha a krátkém sólu chladnokrevně zavěsil pod břevno.

Více informací k zápasu

FC Twente - PSV Eindhoven 0:3

25.11.2023 18:45

Góly: 45+1. Joey Veerman, 49. Robin Pröpper (vl.), 82. Johan Bakayoko

Eindhovenský gigant dál prochází tímto ligovým ročníkem jako nůž máslem, a i když tato sezóna není ještě ani zdaleka ve své polovině, tak o jeho vážném útoku na ligový titul nemůže být pochyb. PSV totiž ovládlo i třináctý duel Eredivisie a se stoprocentním ziskem devětatřiceti bodů si upevnilo první příčku se sedmibodovým náskokem před druhým Feyenoordem, jelikož teď v Enschede přehrálo oslabené Twente o tři branky.

Domácí výběr si výrazně zkomplikoval situaci po pětadvaceti odehraných minutách, kdy byl přímo vyloučen Mees Hilgers, a po inkasovaném gólu v samém závěru první půle už nedokázal v deseti konkurovat. V nizozemské nejvyšší soutěži tak nevyhrál potřetí za sebou a v tabulce mu patří čtvrtá příčka se sedmadvaceti body. Do jeho sestavy se po karetním trestu vrátil český reprezentant Michal Sadílek, který stihl odehrát šestasedmdesát minut.

Úvod tohoto sobotního šlágru 13. kola se spíše nesl v opatrnějším duchu a nic zásadního se nedělo, avšak klíčový okamžik se zrodil již ve 25. minutě. Mees Hilgers totiž po ztrátě míče na vlastní polovině hodně nevybíravě došlápl holeň Mexičana Lozana, a i když nejprve dostal od rozhodčího Lindhouta žlutou kartu, tak po přezkoumání videozáznamu uviděl v jeho ruce kartu červenou a důležité utkání tak pro něj předčasně skončilo.

Početní výhoda byla na trávníku znát zhruba po dalších deseti minutách, výběr vedený trenérem Peterm Boszem šel do klíčového vedení v první nastavené minutě úvodního dějství. Po rychlém brejku převzal Joey Veerman finální přihrávku od Johana Bakayoka a z první z deseti metrů překonal brankáře Unnerstalla přízemním obstřelem. Mírný favorit tohoto utkání pojistil svůj náskok čtyři minuty po změně stran.

Od pravého rohu pokutového území odcentroval aktivní Bakayoko a hlavičkující Robin Pröpper zasáhl balón před dotírajícím kapitánem Luukem de Jongem tak nešťastně, že ho smolně usměrnil do vlastní sítě kolem zoufalého Unnerstalla. Od tohoto momentu se zápas spíše dohrával, nicméně hosté se dokázali prosadit ještě jednou. V 82. minutě se dočkal zasloužené trefy nejlepší muž na trávníku Bakayoko, neboť po geniální kolmici střídajícího Tillmana zamířil po zemi do protějšího spodního růžku.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - Feyenoord Rotterdam 2:4

25.11.2023 16:30

Góly: 16. Troy Parrott, 72. Lazaros Lamprou - 6. Santiago Giménez, 61. Santiago Giménez, 66. Quinten Timber, 82. Santiago Giménez

Obhájce mistrovského titulu naplnil po reprezentační přestávce papírové předpoklady a nyní v městském derby s Excelsiorem zvítězil po divokém výsledku 4:2, jeho výhru opět řídil mexický kanonýr Santiago Giménez. Ten v sobotu zaznamenal hattrick a s parádními šestnácti ligovými trefami v třinácti odehraných zápasech se vyhoupl do čela tabulky střelců celé Eredivisie o dva góly před Vangelise Pavlidise z Alkmaaru.

Hostující celek tak zaznamenal třetí ligovou výhru v řadě, s dvaatřiceti body si upevnil druhé místo nizozemské nejvyšší soutěže a za vedoucím PSV stále zaostává o bodů sedm, navíc se skvěle naladil na důležité úterní střetnutí Ligy mistrů se španělským Atléticem. SBV sice statečně vzdorovalo, jenže za svým favorizovaným sokem přeci jen zaostávalo a tabulkou se propadlo na devátou příčku s patnácti body.

Svěřenci trenéra Arneho Slota zahájili tento duel s velkou aktivitou a do vedení se dostali již po necelých šesti odehraných minutách zásluhou Giméneze. Stále teprve dvaadvacetiletý forvard se po tečovaném pasu Igora Paixãa z pravého křídla zjevil u vzdálenější konstrukce a zblízka nemohl minout zcela prázdnou brankou. Domácí to ale v žádném případě nezabalili a o deset minut později nečekaně srovnali krok.

Irský útočník Troy Parrott po špatné rozehrávce Paixãa převzal finální kolmici od Lazarose Lamproua a z dvanácti metrů obstřelil gólmana Bijlowa chytrým přízemním pokusem. Od tohoto okamžiku tempo hry výrazně opadlo, nicméně hosté po změně stran výrazně přidali a o svém úspěchu rozhodli dvěma trefami v rozmezí 61. až 66. minuty. Těsné vedení jim nejprve vrátil nezastavitelný Giménez, jenž tentokráte po zpětné přihrávce Minteha vůbec na nic nečekal a z první napálil balón k přední tyči kolem dívajícího se Van Gassela.

Neuběhlo ani dalších pět minut a přesnou mušku měl hrdina minulého střetnutí s Alkmaarem Quinten Timber, jelikož se po geniální narážečce se Stengsem ocitl sám před Van Gasselem a z bezprostřední blízkosti ho nekompromisně propálil - 1:3. Excelsior ještě vykřesal naději na bodový zisk zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem, protože Lamprou snižoval na rozdíl jediné branky po pobídce Parrotta, když nikým nehlídán překonal vyběhnutého Bijlowa.

Ovšem v 82. minutě nakonec měl poslední slovo famózní Giménez, neboť jeho tečovaná střela od pravého rohu pokutového území zapadla k vzdálenější konstrukci do protipohybu strážce SBV.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
PSV Eindhoven
13
13
0
0
48 : 5
39
2
Feyenoord Rotterdam
13
10
2
1
40 : 11
32
3
AZ Alkmaar
12
9
2
1
29 : 6
29
4
FC Twente
13
8
3
2
25 : 14
27
5
Go Ahead Eagles
13
6
4
3
24 : 17
22
6
Sparta Rotterdam
13
5
3
5
18 : 18
18
7
SC Heerenveen
13
5
1
7
20 : 26
16
8
AFC Ajax
12
4
3
5
26 : 24
15
9
SBV Excelsior
13
3
6
4
22 : 25
15
10
Heracles Almelo
13
4
3
6
20 : 32
15
11
PEC Zwolle
13
4
2
7
15 : 23
14
12
Fortuna Sittard
13
3
4
6
12 : 23
13
13
Almere City
13
3
4
6
12 : 27
13
14
NEC Nijmegen
12
2
6
4
21 : 23
12
15
FC Utrecht
13
3
3
7
13 : 24
12
16
RKC Waalwijk
12
4
0
8
10 : 21
12
17
FC Volendam
13
2
2
9
15 : 31
8
18
SBV Vitesse
13
2
2
9
9 : 29
8

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele