Eredivisie - preview 4. kola

28.08.2015, 08:37, aktualizováno 30.08.2015, 08:20
Previews
V Nizozemsku si tentokrát to nejlepší schovávají až na konec; odpoledne proto dosud stoprocentní Feyenoord podstoupí velký test v Eindhovenu, kde je doma PSV. Čistý štít zatím hájí také Ajax, který čeká papírově snazší domácí bitva s Haagem. Roda zajíždí do Alkmaaru a Vitesse přivítá Cambuur...
AFC Ajax - ADO Den Haag  (neděle 12:30)
Ajax předvádí na domácí scéně skvělé výkony, ovšem příliš se mu nedaří na evropské scéně. V lize zatím vede s plným počtem devíti bodů a se skóre 8:0, jenže nejprve vypadl z předkola Ligy mistrů s rakouským Rapidem a poté byl krok od vyřazení s Jabloncem, když o jeho postupu rozhodla pouze proměněná penalta z prvního utkání. Nyní bude plnit úlohu favorita proti Den Haagu, kterému se však daří nadmíru dobře.

Ajax nejprve předvedl skvělý výkon na půdě Alkmaaru a zvítězil 3:0, poté stejným poměrem porazil v domácím prostředí Tilburg a naposledy vyhrál 2:0 na půdě nováčka z Nijmegenu. Den Haag v letošním ročníku ještě neprohrál a s pěti body se hřeje na sedmém místě, navíc narazil na velmi silné protivníky. Nejprve remizoval s mistrovským PSV 2:2, následně senzačně vyhrál 4:1 na půdě Twente a naposledy uhrál doma bod s Utrechtem (1:1).

"Nebude to vůbec jednoduchý zápas, Den Haag hraje přímočaře a umí proměňovat nabídnuté šance, musíme si dát na jeho rychlé brejky pozor. V týmu vládne spokojenost s postupem do základní skupiny Evropské ligy, i když výkony nebyly úplně ideální. Pro nedělní zápas je pro nás jasná priorita zisk tří bodů," uvedl amsterdamský stratég Frank de Boer. Ten se bude muset obejít bez Serera, který má poraněný kotník.

Hostující trenér Henk Fräser doufá, že jeho svěřenci navážou na předešlé výkony a udrží letošní neporazitelnost. "Proti Utrechtu jsme nepředvedli nejlepší výkon a mohli být nakonec rádi alespoň za bod. V utkání s Ajaxem nemáme co ztratit a určitě nechceme jen bránit, šance na bodový zisk vždy existuje. Náš soupeř letos dominuje v defenzívě a skvěle zahrává standardní situace, chtěli bychom ho překvapit ve všech směrech," řekl odvážně.

V Amsterdamu nemůže využít služeb čtveřice hráčů. Vinou zraněných zad nenastoupí Gehrt, Kanon má poraněné koleno, Marengo svalové potíže v oblasti stehna a kvůli problémům s lýtkem se na trávník nepodívá ani Zuiverloon. "Každý takový zápas je pro nás svátkem fotbalu a my pro naše fanoušky uděláme všechno, abychom jim přivezli z tohoto těžkého souboje alespoň bod," dodal natěšeně devětačtyřicetiletý kouč Den Haagu.

Ve vzájemných zápasech v loňské sezóně byl o něco úspěšnější Ajax, který nejprve remizoval na půdě soupeře 1:1 a v následné odvetě ho zdolal nejtěsnějším poměrem 1:0.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.75 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AZ Alkmaar - Roda JC  (neděle 14:30)
Alkmaar sice dokázal projít přes dvě předkola Evropské ligy do základní skupiny, ovšem v lize se mu příliš nedaří a ve třech dosavadních zápasech ještě ani jednou nezvítězil. Na kontě má pouhé dva body a patří mu až třinácté místo. V souboji s Rodou je považován za jasného favorita, i když soupeře určitě nemůže podcenit. Nováček soutěže zvítězil již dvakrát a se šesti body se nachází na pátém místě Eredivisie.

Alkmaar po úvodní prohře 2:3 na půdě rumunské Astry zachránil situaci až v závěrečné desetiminutovce a nakonec svého soka zdolal 2:0, dostal se tak mezi osmačtyřicet nejlepších v Evropské lize. Na domácí scéně nejprve podlehl doma Ajaxu jasně 0:3, následně uhrál dva nerozhodné výsledky 2:2 s Excelsiorem a naposledy 0:0 s Tilburgem. Roda letos doma neztratila ani bod, ovšem jediný venkovní zápas příliš nezvládla.

Před vlastním publikem nejprve jasně přehrála Heracles 3:1 a poté i konkurenční De Graafschap 1:0, avšak na půdě Arnhemu zkolabovala a odvezla si porážku 0:3. Kerkrade bylo v posledních patnácti letech pravidelným účastníkem Eredivisie a ve vzájemných soubojích s Alkmaarem se jí celkem dařilo. V předchozích třech ligových duelech totiž uhrála nerozhodný výsledek 2:2, jedinou porážku zaznamenala ve čtvrtfinále národního poháru.

Domácí kouč John van den Brom věří, že jeho svěřenci poprvé v sezóně vítězí. "Naše hra v posledních dvou zápasech nebyla špatná, nicméně chyběly nám branky. V úvodu sezóny jsme velmi často inkasovali a museli jsme tak lehce změnit taktiku, což se na zlepšené defenzivní činnosti projevilo. Jsem velmi rád, že jsme prolomili střelecký půst proti Astře a pevně věřím, že na povzbuzení z play-off Evropské ligy navážeme."

Osmačtyřicetiletý hostující stratég si myslí, že únava zatím nebude hrát velkou roli. "Máme za sebou čtyři těžká utkání v Evropské lize, je ale teprve začátek sezóny a na takovou porci zápasů jsme zvyklí. Roda jasně ukazuje, že do nejvyšší soutěže patří a podle mě nebude mít se záchranou problém. My musíme pohlídat její rychlé protiútoky a dobře sehrané standardní situace, toto střetnutí bychom rozhodně měli zvládnout," dodal velmi sebevědomě.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 4.20 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SBV Vitesse - Cambuur Leeuwarden  (neděle 14:30)
Vitesse Arnhem se letos premiérově zúčastnilo evropských pohárů, a i když jeho vystoupení nebylo zrovna dvakrát úspěšné, tak určitě chce minimálně na tuto metru dosáhnout znovu. Po třech zápasech v novém ročníku má na kontě prozatím čtyři body a nyní bude považováno za favorita v souboji s Cambuurem, který naopak zažívá hrůzostrašný začátek. Nachází se s jedním bodem na předposledním místě a navíc již desetkrát inkasoval.

Cambuur sice na úvod remizoval se silným Zwolle 2:2, pak ale doma podlehl rotterdamskému Feyenoordu 0:2 a naposledy zažil naprostý kolaps s konkurenčním Hearcles, když mu před vlastním publikem podlehl v poměru 1:6. "Byla to pro nás opravdu velká facka, něco takového jsme nečekali. Na druhou stranu je to pouze jeden zápas a já pevně věřím, že už se to nebude opakovat," řekl ihned po debaklu trenér Leeuwardenu Henk de Jong.

Vitesse po remíze 1:1 v Tilburgu jasně porazilo doma Rodu 3:0, avšak následně neuspělo v Rotterdamu a značně posílenému Feyenoordu podlehlo 0:2. "Feyenoord je podle mého názoru jedním z největších favoritů na zisk titulu, má vhodně poskládaný kádr a obrovské ambice. My chceme první porážku sezóny napravit proti Cambuuru, nicméně náš protivník má ještě větší motivaci získat tři body po posledním debaklu s Heracles," uvedl kouč Arnhemu Peter Bosz.

Domácí stratég bude postrádat vykartovaného Olijnyka a také Leerdama kvůli problémům se zadním stehenním svalem. "Cambuur by měl být i přes počáteční neúspěchy minimálně ve středu tabulky a myslím si, že se z vysoké porážky brzy oklepe i poučí. My si musíme dávat pozor na jeho dlouhé centry, ve vzdušném prostoru umí být velmi nebezpečný. Bude to těžké utkání, nicméně nebereme nic jiného než tříbodový zisk," dodal kormidelník Vitesse.

Hosté z Cambuuru nemohou využít služeb hned pětice hráčů. Andriuškevičius s Pereirou mají problémy se stehnem, Houtkoop je dlouhodobě na marodce vinou problémů s kolenem, Hoefdraad má poraněnou achilovku a Byrne potíže se stehenním svalem. V loňských vzájemných zápasech byl o něco úspěšnější Arnhem, který po domácí remíze 2:2 vyhrál v jarní odvetě v Leeuwardenu 2:0.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
PSV Eindhoven - Feyenoord Rotterdam  (neděle 16:45)
Šlágr kola mezi obhájcem titulu PSV a dosud stoprocentním Feyenoordem zakončí čtvrté kolo Eredivisie. V těchto duelech se povětšinou nerodí remíza, platilo to už v jedenácti případech v řadě, a ještě k tomu hned desetkrát zůstaly tři body doma. Ačkoli výkony eindhovenského celku jsou zatím rozpačité, bude mírným favoritem.

Hned dvakrát PSV venku remizoval, naposledy na půdě Heerenveenu. Kouč Phillip Cocu přitom nemá téměř žádné problémy s absencemi, chybějí pouze dlouhodobě zranění Florian Jozefzoon a Jetro Willems. Přesto nejsou výsledky takové, jaké se očekávaly. Na odchod Memphise Depaye a Georginia Wijnalduma si mužstvo evidentně ještě nezvyklo.

Ani Cocu nad začátkem sezóny nijak nejásá. "Depay i Wijnaldum byli jako mašiny na góly, dohromady vstřelili 36 gólů. Všichni naši hráči je musí nahradit. Vytváříme si dost šancí, ale ve vápně jsme nedůrazní. Musíme se zlepšit," říkal. Do obrany mu klub mimochodem přivedl Héctora Morena z Espanyolu.

Domácí stratég ovšem neví, jestli do hry zasáhne už proti Feyenoordu. "Celý týden trénoval velmi dobře. Měl šanci zvyknout si na náš styl. Uvidíme. Nebudu prozrazovat svou sestavu," tajnůstkařil. "Čeká nás těžká zkouška. Feyenoord je oproti loňsku vyzrálejší. My ale prostě musíme získat tři body."

Rotterdamský klub si zatím vede o dost lépe než soupeř. Má na svém kontě tři vítězství naposledy skolil nepříjemné Vitesse 2:0. Kdyby se hostům podařilo vyhrát i nyní, hned zkraje by si na svého soka vytvořili velmi slušný náskok. "O to větší je to pro nás motivace," uvedl trenér Giovanni van Bronckhorst.

I Feyenoord bude mít k dispozici kompletní kádr. "Těch devět bodů nás hodně nabudilo. Pochopitelně že s tím, jak rostete, musíte také hrát lépe. Máme solidní tým, který je těžké porazit," dodával van Bronckhorst. "PSV je nejnebezpečnější mužstvo v Nizozemsku. Avšak mám pocit, že jsme připraveni."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.75 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Utrecht - FC Groningen  (sobota 18:30)
Fotbalisté Groningenu se připravují na premiérový start v základní skupině Evropské ligy a jejich výkony nás budou nesmírně zajímat, protože narazí i na severočeský Liberec. V tuto chvíli mají na kontě čtyři body a nacházejí se na desátém místě, v sobotním duelu narazí na konkurenční Utrecht. Ten letos ještě nezvítězil a v Eredivisii je se dvěma body na dvanácté pozici.

Groningen letos dvakrát prohrál s mistrovským PSV. Nejprve v Superpoháru v poměru 0:3 a poté ve 2. kole v lize po výsledku 0:2. Předtím remizoval se silným Twente 1:1 a svou první letošní výhru si připsal až naposledy před vlastními fanoušky proti podceňovanému Excelsioru, který nakonec udolal 2:0. Utrecht v úvodu sezóny zavítal na půdu Feyenoordu a po přestřelce mu podlehl 2:3.

Ústřední postavou hostujícího výběru je francouzský útočník Sébastien Haller. Ten vsítil všechny dosavadní čtyři góly svého týmu, navíc hned třikrát skóroval z pokutového kopu. Utrecht jeho zásluhou vybojoval bod s Heerenveenem (1:1) a stejným poměrem hrál naposledy také s De Haagem, se kterým přišel o svůj první tříbodový zisk až v nastaveném čase. V loňských vzájemných zápasech byl o něco úspěšnější Utrecht.

Ten nejprve zvítězil v domácím prostředí 1:0, poté na stánku Euroborg vybojoval nerozhodný výsledek 2:2. "Utrecht je velmi nepříjemný protivník, který se umí dostat do vyložených příležitostí a jeho ofenzíva je opravdu skvělá. Loni jsme tady prohráli a teď se chceme pokusit o reparát. První letošní výhra nad Excelsiorem nám rozhodně pomohla a my bychom rádi navázali na zodpovědný a koncentrovaný výkon," řekl zamyšleně hostující kouč Erwin van de Looi.

Ten bude postrádat Tamatu s Paynem kvůli poraněnému kotníku, chybět bude i švédské duo Lindgren (zranění třísla) - Islamovič (svalové problémy). Trenér Utrechtu Erik ten Hag stále nemůže počítat s Leeuwinem kvůli problémům s achilovkou, poraněné koleno dlouhodobě trápí Hardevelda a Boymans se nyní zotavuje po operaci vazů v kotníku.

"Pochopitelně nás mrzely ztracené dva body s Den Haagem, nicméně naše výkony rozhodně nejsou k zahození a já doufám, že první výhra přijde velmi brzy. Z Groningenu musíme mít nějaký respekt, loni ovládl národní pohár a navíc ho čeká i základní skupina Evropské ligy, jednoduché utkání to v žádném případě nebude. Na druhou stranu k poražení určitě je a my konečně chceme splatit důvěru našim věrným fanouškům," řekl s úsměvem domácí stratég.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SC Heerenveen - PEC Zwolle  (sobota 19:45)
Zwolle si na poslední tři kola nemůže na nic stěžovat. Z devíti možných bodů získalo rovných sedm a je třetí za vedoucím Ajaxem a Feyenoordem. Svou formu se bude snažit potvrdit na Stadionu Abeho Lenstry. To ovšem není příliš oblíbené místo pro hosty. Heerenveen na něm svého soka skolil už třikrát v řadě.

Jestli se PEC hraje někde opravdu velmi špatně, tak je to právě stánek fríského klubu. V minulých dvou sezónách tam nepředvedl zhola nic, odvezl si domů pouze vysoké porážky 0:3 a 0:4. "Loni tam bylo po všem během prvních deseti minut. Chceme teď hrát lépe a na rovinu říkám, že i s bodem budeme spokojeni," říkal trenér Ron Jans.

Hostující stratég ovšem zároveň dodal, že nehodlá jeho tým hrát na remízu. Pouze ví, že uspět naplno třikrát v řadě bude nyní hodně složitý úkol. Už proto, jak Heerenveen naposledy obral o body obhájce titulu z PSV. "Byl lepší, minimálně to bylo vyrovnané. Soupeř má hodně individualit. Je to dobré mužstvo," uvědomuje si Jans.

Domácí budou v tomhle duelu favoritem. Nejenom díky skvělé bilanci se Zwolle v minulých utkáních, ale také díky zkušenějšímu kádru. Vždyť Jans v sestavě spoléhá například na trio El Hasnaoui, Marinus a Dekker, kteří mají v Eredivisie odehráno dohromady jen 12 zápasů. PEC ale na rozdíl od soupeře bude mít k dispozici kompletní kádr.

To se naopak nedá říct o Heerenveenu, jenž pravděpodobně nebude moci počítat s forvardem Mitchellem te Vredem a obráncem Jerrym St. Justem. "Uvidíme a počkáme, jak na tom budou," tajnůstkařil kouč Dwight Lodeweges. "Doufám, že hráči zůstali stejně hladoví, jako byli před týdnem proti PSV. Ale soudě podle tréninků tomu tak bude."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 4.00 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SBV Excelsior - BV De Graafschap  (sobota 19:45)
Fotbalisté De Graafschapu letos prozatím nezískali ani bod a nyní se pokusí tuto špatnou sérii prolomit proti konkurenčnímu Excelsioru, který je považován také za jednoho z hlavních adeptů na sestup. Nováček soutěže je jediným týmem Eredivisie, který ještě nebodoval a navíc vsítil pouhý jeden gól. SBV hrálo dvakrát venku a v obou případech odjelo jako poražené, jediný bod získalo v domácím prostředí proti Alkmaaru po remíze 2:2.

Excelsior se v tabulce nachází na šestnáctém místě. Nejprve prohrál na půdě jiného nováčka z Nijmegenu po výsledku 0:1 a po nerozhodném výsledku s AZ nezvládl duel v Groningenu, když nestačil 0:2. De Graafschap začal svou nováčkovskou pouť na půdě Heerenveenu a musel se sklonit svému protivníkovi po výsledku 1:3. Poté nezvládl první domácí duel se Zwolle a prohrál jasně 0:3, následně utrpěl porážku 0:1 v nováčkovském souboji s Rodou.

Oba dva sobotní protivníci se spolu utkávali v sezóně 2012/2013 a 2013/2014 ještě ve druhé lize. Mnohem úspěšnější byl De Graafschap, který zvítězil hned třikrát po sobě a teprve v posledním vzájemném zápase se oba výběry rozešly smírně v poměru 2:2. Excelsior se bude muset obejít bez dvou hráčů. Kvůli poraněným vazům v koleni je dlouhodobě mimo hru Damen, Bruinse na trávník nepustí problémy s kotníkem.

Trenér Fons Groenendijk očekává velmi opatrný souboj a přikládá k tomuto zápasu určitou důležitost. "Pochopitelně to není klíčový souboj o záchranu, na to je příliš brzy. Nicméně může jednomu z týmů výrazně zvednout sebevědomí a být tak hodně důležitý pro následující průběh. Pevně věřím, že vyrovnaný zápas zvládneme a s pomocí našich fanoušků poprvé v sezóně zvítězíme," řekl optimisticky domácí stratég.

Hosté budou postrádat van de Paverta kvůli poraněnému kolenu, Koolhof navíc zápasí se zraněnými třísly. "De Graafschap svou kvalitu má a až se aklimatizuje, rozhodně bude mít výsledky. Svou hru zakládá především na defenzivní činnosti a odlišný styl hry neočekávám ani tentokráte. Soupeři se příliš nedaří v útoku, jenže ani my na tom nejsme úplně nejlépe a musíme hrát na sto procent," dodal Groenendijk velmi vážně.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Heracles Almelo - FC Twente  (sobota 20:45)
Fotbalisté Heraclesu sice nevstoupili do nového ročníku úplně dobře a prohráli s nováčkem z Rody po výsledku 1:3, nicméně v dalších dvou zápasech si na konto připsali plných šest bodů, navíc s úchvatným skóre 9:1. Nyní přivítají konkurenta z Twente, který letos nebudí tak velký respekt jako v předchozích sezónách a s pouhým jediným bodem se krčí až na šestnácté pozici. Vzhledem k aktuální formě není ani považován za favorita.

Almelo se po domácí výhře 3:0 postaralo o naprostý šok v Cambuuru, kde zvítězilo neuvěřitelně 6:1 a hned o čtyři branky za pouhých třiatřicet minut se postaral útočník Oussama Tannane. Ten má na kontě po třech kolech pět gólů a prozatím vede tabulku střelců nizozemské nejvyšší soutěže. Twente na úvod uhrálo bod v Groningenu po remíze 1:1, pak ale utrpělo ostudnou domácí porážku 1:4 s Den Haagem a naposledy prohrálo na půdě Zwolle 1:2.

"Zápas v Cambuuru byl pro nás jako sen. Vyšlo nám vše, na co jsme sáhli a navíc dávali fantastické góly. Tým je dobře poskládaný, věří si a předchozí zápas nám dodal obrovskou sebedůvěru. Twente má velmi dobrý kádr, a i když není úplně ve formě, tak bude velmi těžké ho porazit. Teď si určitě bude dávat na Tannaneho pozor a rozhodně nemůžeme očekávat tak velké gólové hody. Přesto našim cílem zůstává tříbodový zisk," uvedl optimistický domácí trenér John Stegeman.

Ten bude v sobotním utkání postrádat pouze Vujičeviče kvůli potížím s třísly. Hostující trenér Alfred Schreuder stále nemůže využít služeb hned čtveřice hráčů. Kvůli problémům se zadním stehenním svalem je mimo hru Katsikas, po operaci kolenních vazů se zotavuje brankář Stevens. Problémy se stehnem nedovolí nastoupit ani Børvenovi a bolavý kotník vyřadil ze hry též ghanského útočníka Agyeponga.

V loňských vzájemných zápasech uspělo v obou případech Twente. To nejprve zvítězilo na půdě soupeře jasně 4:1, v následné domácí odvetě vyhrálo 2:0. Ovšem tentokráte ho zřejmě čeká mnohem tvrdší oříšek. "Heracles pracuje koncepčně s mladými hráči, příliš nemění svůj tým a teď jsou vidět výsledky. Bude to opravdu hodně náročný duel, ofenzíva Hearcles se zdá být opravdu smrtící a my musíme být stoprocentně soustředění," řekl s obavami Schreuder.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.50 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Willem II - NEC Nijmegen  (pátek 20:00)
Fotbalisté Nijmegenu vstoupili skvěle do nového ročníku Eredivisie, nicméně ve dvou dalších zápasech prohráli v celkovém poměru 0:5 a po třech zápasech tak mají na kontě pouze jednu vstřelenou branku. V tabulce se nacházejí na jedenáctém místě se třemi body. Nováček soutěže zavítá v páteční předehrávce čtvrtého kola do Tilburgu, který na první vítězství čeká, nicméně na úvod ročníku narazil na velmi těžký los.

Willem nejprve doma remizoval s favorizovaným Vitesse v poměru 1:1, poté prohrál na půdě Ajaxu jasně 0:3 a naposledy získal bod po bezbrankové remíze na půdě dalšího pohárového účastníka z Alkmaaru. Nijmegen si v domácím prostředí nejprve poradil s Excelsiorem 1:0, poté utrpěl krutou porážku 0:3 na půdě konkurenčního Heracles a naposledy před vlastním publikem podlehl věhlasnému Ajaxu 0:2.

Oba dva páteční protivníci se spolu utkali naposledy v sezóně 2012/2013 a o něco úspěšnější bylo NEC. To nejprve bezbrankově remizovalo v domácím prostředí, následně však zvítězilo v Tilburgu 3:2. Teď bude považován za mírného favorita domácí výběr. "V ofenzívě to zatím nejde úplně podle plánu, musíme zapomenout na porážku s Heracles a opět si více věří. V Tilburgu to bude náročná bitva, šanci na bodový zisk ale máme," doufá kouč NEC Ernest Faber.

Ten bude postrádat pouze Smitse, jinak má k dispozici kompletní výběr. "Proti Ajaxu jsme nepředvedli špatný výkon a zisk alespoň bodu nebyl nereálný, jenže náš soupeř ukázal mnohem větší zkušenosti a navíc my jsme si nevypracovali žádnou gólovou možnost. Proti takovému výběru prostě nemůžete jen bránit, tým s takhle vysokou produktivitou vždy alespoň ten jeden gól vstřelí," zhodnotil Faber poslední fotbalový svátek s Ajaxem.

Od Tilburgu očekává velmi dobrou defenzívou s rychlým přechodem po křídlech. "Tilburg proti favoritům jasně ukázal, že může bojovat o horní polovinu tabulky a nyní určitě chce konečně zvítězit. Má velmi dobrou defenzívu, vyžívá se v rychlém přechodu do útoku a navíc má schopné útočníky. Musíme předvést stoprocentní výkon na všech postech, jinak na vítězství myslet nemůžeme," dodal závěrem. Domácí celek nebude mít k dispozici Heerkense (zlomenina), Ondaana (poraněné kolenní vazy) a Bruna Andradeho (zlomenina holenní kosti).
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.50 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax33008:09
2.Feyenoord Rotterdam33007:29
3.PEC Zwolle32107:37
4.Heracles Almelo320110:46
5.Roda JC32014:46
6.ADO Den Haag31207:45
7.PSV Eindhoven31205:35
 SC Heerenveen31205:35
9.SBV Vitesse31114:34
10.FC Groningen31113:34
11.NEC Nijmegen31021:53
12.FC Utrecht30214:52
13.AZ Alkmaar30212:52
14.Willem II30211:42
15.SBV Excelsior30122:51
16.FC Twente30123:71
17.Cambuur Leeuwarden30123:101
18.BV De Graafschap30031:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
Stiksxx

Dnes to bude gólová 0. 1:1 nebo spíš 2:2. Nijmengen docela posílil a nemyslím si, že prohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

neprohra Twente a jednička SC

Reagovat
AjaxFans

Psv Feyenoord zni jako vyzva.Listky by nemel byt problem koupit.Jen nevim, komu bych pral.

Reagovat
Stiksxx

Nam. Potřebujeme se chytit.

Reagovat
Elliasson

Nám. Potřebujeme s vámi držet krok.

Reagovat
Stiksxx

Dnešní zápasy jsou hodne vyrovnane. Osobně jsem zvědavý na heracles twente. Zajímá me skutečná forma heraclesu. A taky Hee Zwolle.

Reagovat
Stiksxx

Dnes to musíme urvat. Feye jeste prijemne oslabil.

Reagovat
Stiksxx

S doufam ze Haag to neproda a bude hrát stejně dobre proti Ajaxu jako proti nam. Kdyz pak ajax zopakuje výkon z EL,jiste Haag body neminou.

Reagovat
Elliasson

Já nechápu logiku toho přestupu vůbec....

Reagovat
Stiksxx

Já taky moc ne. Ale vůbec mi to žíly netrhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Dneska příjemně oškubeme Eindhoven o tři kluci! SUPER FEYENOORD!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele