Eredivisie - preview 32. kola

24.04.2015, 08:56, aktualizováno 26.04.2015, 08:45
Previews
V Nizozemsku se dnes tradičně půjde do akce už těsně po obědě, a to přesně v Dordrechtu, kam zajíždí Cambuur. Daleko větší pozornost bude později upřena na šlágr mezi Zwolle a Ajaxem, potažmo alternativu v podobě duelu Groningenu s Feyenoordem. Odpoledne se Twente vydá do boje s těžkým Alkmaarem...
FC Dordrecht - Cambuur Leeuwarden  (neděle 12:30)
Cambuur prošel letošním ročníkem velmi solidně a prozatím se nachází na deváté pozici se čtyřiceti body, určitě se ještě chce poprat o kvalifikaci Evropské ligy. Nyní má ideální pozici minimálně se udržet na stávající příčce, zavítá totiž na půdu nováčka z Dordrechtu, který má na kontě šestnáct bodů a už tři kola před koncem je naprosto jasné, že se po roce vrátí do druhé ligy. Hosté totiž ztrácejí na předposlední Go Ahead Eagles nedostižných deset bodů.

Domácí výběr pravidelně boduje v každém druhém kole a to na domácí půdě. Před vlastními fanoušky držel šňůru pěti vítězství v řadě za sebou, nicméně naposledy proti Excelsioru zachraňoval alespoň bod ve třetí nastavené minutě a za remízu musel být rozhodně rád. Dordrecht s každým přibývajícím zápasem prohluboval svou krizi a definitivní jistoty pádu o patro níže se mu dostalo po porážce 0:3 v Arnhemu.

Dordrecht v předchozích šesti ligových zápasech získal pouhý jeden bod a to proti konkurenční Bredě, v celém průběhu této sezóny má velké problémy se střílením branek a udržení se v Eredivisii tak pro něj byl téměř nadlidský úkol. Domácí tým se bude muset obejít bez čtveřice hráčů. Kvůli poraněnému kotníku je dlouhodobě mimo hru Ojo, zadní stehenní sval trápí Lewise a na trávník se nepodívají ani Te Loeke (zlomená ruka) se Steenvoordenem.

V podzimním vzájemném duelu jasně dominoval Leeuwarden v poměru 4:1 a vzhledem k situaci bude velkým favoritem také teď. Dordrecht se na druhou stranu bude chtít rozloučit s prvoligovou scénou důstojně. "Všechny naděje soupeře na záchranu zhasly a teď už může hrát uvolněně, bude chtít alespoň částečně potěšit své fanoušky. My si musíme dávat pozor na lehkomyslnost, tři body se zadarmo nerozdávají," varuje před podceněním hostující trenér Henk de Jong.

Ten nemůže využít služeb Bytyqiho kvůli poraněným kolenním vazům, po problémech se zády podstupuje rehabilitaci Hemmen a po operaci kýly se stále ještě zotavuje Schet. Do konce letošního ročníku nepomůže svému výběru de Ridder vinou potíží s kotníkem a poraněný prst trápí také Dijkstru. "Střed tabulky je velmi vyrovnaný a k naději na vylepšení naší pozice potřebujeme vítězství, v neděli musíme hrát stoprocentně koncentrovaně," dodal de Jong.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.80 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
PEC Zwolle - AFC Ajax  (neděle 14:30)
Zwolle čeká ještě horký závěr sezóny. Po dvou porážkách v řadě notně oslabily jeho pozice v první sedmičce, přičemž jednoznačným klubovým cílem je zahrát si po sezónně o evropské poháry. Stále má vše ve svých rukou a zapotřebí by bylo uklidňující vítězství. To se proti Ajaxu pochopitelně nebude rodit snadno.

Domácí disponují čtyřbodovým náskokem na osmý Groningen, který je v tuhle chvíli jejich největším konkurentem. Do konce ligy zbývají tři kola a pořád o play-off o Evropskou ligu mohou přijít. I když pro svěřence Rona Janse pochopitelně ještě existuje možnost kvalifikovat se do ní přes pohár, v němž si zahraje o titul.

Každopádně by byla velká škoda, aby si slušně rozehranou sezónu pokazili nevalnými výsledky v posledních třech měsících. Zwolle zkrátka nenašlo optimální pohodu, takže musí pořád o své pozice v tabulce tvrdě bojovat. "Jsem si jistý, že mezi prvními sedmi rozhodně skončíme," uvedl útočník Jody Lukoki.

Pro něj bude mít souboj s Ajaxem určitě pikantní náboj, vždyť předminulý ročník oblékal ještě jeho dres. "Přestup do Zwolle byl pro mě přínosný. Hraji téměř každý zápas a mám pocit, že se rozvíjím nejen jako hráč, ale i jako člověk," pochvaloval si. "Věřím, že závěr zvládneme a vyhrajeme i KNVB Beker."

Hosté jsou v současné chvíli na druhém místě, z něhož vzhlížejí na třetí Feyenoord s devítibodovou rezervou. Neměli by ale rozhodně usnout na vavřínech, rotterdamský celek totiž má stále matematicky možnost svého soupeřce ještě předstihnout. Pokud by Ajax nyní zvítězil, definitivně si pojistí předkolo Ligy mistrů.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.50 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Groningen - Feyenoord Rotterdam  (neděle 14:30)
Fotbalisté Feyenoordu si po minulé nečekané porážce 0:1 s předposledním Go Ahead ještě zkomplikovali boj o třetí místo a v tuto chvíli drží čtyřbodový náskok na čtvrtý Arnhem. Prakticky tak přišli o šanci na druhou pozici Ajaxu, na který ztrácí tři kola před koncem devět bodů. Nyní zavítají na půdu finálového účastníka národního poháru z Groningenu, kterému v Eredivisii náleží osmé místo s dvaačtyřiceti body.

Groningen by určitě rád ještě zaútočil na sedmé Zwolle a šestý Heerenveen, k tomuto cíli však potřebuje ze zbývajících tří utkání plný bodový zisk. Rotterdamskému celku naopak stačí dvě výhry a odcházející kouč Fred Rutten chce v každém případě třetí příčku udržet. "V takto nabité konkurenci skončit na bronzové příčce rozhodně úspěchem je, nicméně stále definitivní jistotu nemáme. Pevně věřím, že před posledním kolem už bude jasno," řekl krátce.

Feyenoord před porážkou s Go Ahead dokázal v šesti utkáních vybojovat hned čtrnáct bodů a ani jednou neprohrál, teď bude považován za mírného favorita. Domácí výběr v tuto chvíli nepoznal hořkost porážky už pětkrát v řadě, navíc má na kontě tři výhry za sebou. Po úspěšné semifinálové bitvě národního poháru s Excelsiorem dokázal v domácím prostředí těsně přehrát Cambuur a minule vyhrál přesvědčivě 4:1 na půdě nováčka z Tilburgu.

V podzimním vzájemném utkání uspěl Feyenoord jasně 4:0 a proti Groningenu dokázal zvítězit již čtyřikrát v řadě, určitě by rád tuto úspěšnou sérii protáhl. "Náš protivník je nesmírně silný ze standardních situací, na jejich zahrávání si musíme dávat pozor a nejlepší by bylo nefaulovat v blízkosti pokutového území. Víme, o co hrajeme a jednoduchý duel náš nečeká, budeme muset bojovat od začátku až do konce," uvedl odhodlaně hostující stratég.

Rutten se v nedělním zápase bude muset obejít bez zraněného Immerse, Boulahrouze a Lopese Cabrala, domácí trenér Erwin van de Looi musí dlouhodobě řešit problémy s rozsáhlou marodkou. Na ní se nacházejí Burnet, Islamovič, Hösen, Hiariej a Bakker, problémy má též slovenský krajánek Albert Rusnák. Ten v letošním ročníku odvádí v týmu skvělé výkony a nyní tak opět bude citelně scházet.

"Rozhodě nemůžu tvrdit, že už v hlavách nemáme finálový zápas národního poháru, který se odehraje příští týden. Narazíme na Zwolle a to v aktuální formě k poražení je. Na druhou stranu se chceme udržet v horní polovině tabulky a ještě bychom rádi zabojovali o lepší umístění. Feyenoord by měl mít herně navrch a i kvalita jeho kádru je podle mého názoru na vyšší úrovni, před domácím publikem se bez boje rozhodně nevzdáme," řekl třiačtyřicetiletý kouč Groningenu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.75 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FC Twente - AZ Alkmaar  (neděle 16:45)
Twente se ve zbývajícím průběhu pokusí alespoň částečně napravit hodně nepovedenou sezónu a nyní se bude chtít vytáhnout proti Alkmaaru, který ještě bojuje o přímou účast Evropské ligy v příštím ročníku. Twente letos přišlo o šest bodů kvůli neplnění finančního plánu a v tabulce je až na jedenáctém místě se sedmatřiceti body. AZ předvádí v poslední době nevyrovnané výkony a je páté s třiapadesáti body o bod za čtvrtým Arnhemem.

Domácí výběr v posledních deseti duelech zvítězil pouze dvakrát, navíc vypadl v semifinále národního poháru se Zwolle v penaltovém rozstřelu a zavřel si tak bránu do pohárové Evropy v příštím ročníku. Po debaklu 0:5 s vedoucím PSV sice dokázal zvítězit 3:1 na půdě předposledního Go Ahead, ovšem naposledy předvedl velmi špatný výkon v Utrechtu a svému protivníkovi podlehl 0:1.

Alkmaar v předchozích šesti duelech zvítězil jen dvakrát, když zdolal Cambuur 2:1 a minule přehrál Den Haag v poměru 3:1, ještě tím oživil svou naději na konečnou třetí pozici. Oba dva nedělní protivníci se spolu v letošním ročníku utkali hned dvakrát. Nejprve se spolu rozešli smírně 2:2 na půdě AZ, poté Twente překvapilo svého soupeře ve čtvrtfinále národního poháru a po výsledku 3:0 postoupilo mezi čtyři nejlepší.

Domácí trenér Alfred Schreuder se bude muset obejít bez Engelaara, který laboruje s poraněným lýtkovým svalem. Do konce sezóny se na trávník nepodívá ani brankářská jednička Stevens, jež má poraněné kolenní vazy. "Stále existuje možnost probojovat se do horní poloviny tabulky a my určitě chceme ukončit tento ročník se vztyčenou hlavou. Nevíme, co se bude dít v další sezóně, určitě ale věříme v lepší časy," uvedl optimisticky dvaačtyřicetiletý trenér.

Jeho protějšek John van den Brom nemůže využít služeb Wuytense vinou poraněného kolene. "V žádném případě ještě není dobojováno a my pevně doufáme, že se do pohárové Evropy dostaneme. Našim cílem je ve zbývajících třech duelech získat plný počet devíti bodů, i když ani to nemusí stačit. Twente má velmi kvalitní kádr a porazit ho v žádném případě nebude jednoduché, chceme se o to pokusit," řekl hostující stratég.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 4.00 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SC Heerenveen - Willem II  (sobota 18:30)
Heerenveen potřebuje jen nepokazit poslední tři ligová klání, aby se udržel v play-off o Evropskou ligu, a případně vylepšil současnou šestou příčku. Willem II se drží v klidném středu tabulky a sezónu bude dohrávat v relativním klidu. Hosté rozhodně můžou využít problémů soupeře s defenzivní řadou.

Potrestaný Stefano Marzo a zranění Doke Schmidt s Joostem van Akenem, to je trojice, která v duelu proti Willemu II bude domácímu trenérovi Dwightu Lodewegesovi chybět. Pochopitelně že tyhle nepříjemné zprávy ho vůbec nepotěšily. I když u třetího jmenovaného se nakonec může stát, že přece nastoupí.

Domácí mají určitě co napravovat, rozhodně si totiž v minulém kole na půdě PSV představovali o dost lepší výkon. Po porážce 1:4 jen sledovali oslavy soupeře z zisku mistrovského titulu. "Vůbec jsme nezachytili začátek," zlobil se Lodeweges. "Mohli jme tam hrát opravdu daleko lépe."

De Superfriezen se pomalu a jistě připravují na posezónní boje o Evropskou ligu. S trochou nadsázky řečeno můžou brát zápas s Willemem II jako perfektní přípravu na vrchol tohoto ročníku. "Dávali jsme jasně najevo, že je to náš cíl. Pokud se to podaří, bude to pro klub, hráče i fanoušky krásné. A potvrdí to, že jsme na správné cestě," dodával Lodeweges.

Hostující celek má stále šanci na to také dostat se do první sedmičky, aby si zahrál o evropské poháry, jeho naděje jsou ovšem už jen v mezích teorie. Přece jenom na Zwolle, které poslední postupovou příčku drží, ztrácí již sedm bodů. "Mohou jen získat," myslí si heerenveenský stratég. "S trochou štěstí se jim to ale povést může."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.75 - 4.20
více informací
Go Ahead Eagles - FC Utrecht  (sobota 19:45)
Go Ahead po minulém šokujícím vítězstvím 1:0 na půdě třetího Feyenoordu ještě oživilo své naděje na přímou záchranu a navíc definitivně odsoudilo poslední Dordrecht k pádu do druhé ligy. Prozatím má 26 bodů a na patnáctou pozici Heracles ztrácí pět bodů, nyní tedy potřebuje proti konkurenčnímu Utrechtu opět zvítězit. Ten je po minulé výhře 1:0 nad Twente prakticky zachráněn a s šestatřiceti body se nachází na dvanácté pozici.

Go Ahead prohrálo sedmkrát v řadě a díky matnému výkonu Feyenoordu přerušilo svou černou sérii, nyní je na předposlední sedmnácté příčce s šestadvaceti body. Utrecht před úspěchem s Twente nedokázal v Eredivisii zvítězit hned čtyřikrát v řadě, překvapivě remizovat dokázal jen s mistrovským Ajaxem v bezbrankovém poměru. Jinak utrpěl porážky od Cambuuru a také od konkurenčního Den Haagu s Bredou.

Na sobotního protivníka se mu příliš nedaří, ve třech vzájemných zápasech s ním jednou remizoval a dvakrát prohrál. V podzimním vzájemném utkání podlehl svému soupeři 2:3. "Našim cílem zůstává umístění v horní polovině tabulky a rozhodně ještě nejsme bez šance, ovšem úkolem je si po tomto kole zajistit jistotu účasti v příštím ročníku Eredivisie. Pevně doufám, že navážeme na koncentrovaný výkon proti Twente," uvedl hostující trenér Rob Alflen.

Ten bude v sobotním střetnutí postrádat vykartovaného Hardevelda, Duplan dlouhodobě laboruje s poraněným stehenním svalem a Boymans je mimo hru kvůli potížím s vazy v kotníku. Hosté se nemohou spolehnout na Rijsdijka, ten se zotavuje po zranění lýtka. Utrecht je v letošním ročníku celkem produktivní a v této statistice patří do horní poloviny soutěže. Ale co se týče inkasovaných branek, tak je třetí nejhorší.

"Go Ahead ukázalo svou sílu proti Feyenoordu a jasně naznačilo, že díky trpělivé hře může uspět. Tříbodový zisk mu jistě vlil novou krev do žil a určitě se ještě pokusí přímo zachránit, čeká nás tedy velmi těžké a bojovné utkání. Musíme si dávat pozor na rychlý protiútok soupeře, nabídnuté příležitosti umí trestat. Nicméně na druhou stranu bude Go Ahead působit nervóznějším dojmem a my se pokusíme předvádět naší hru," dodal závěrem Alflen.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.50 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
NAC Breda - Heracles Almelo  (sobota 19:45)
Jeden z klíčových soubojů o záchranu spolu sehrají fotbalisté Bredy a Heracles, dá se očekávat duel na ostří nože. Domácí výběr je v tuto chvíli na šestnáctém barážovém místě s osmadvaceti body a na svého rivala z Heracles ztrácí tři body, po případném vítězství tak může opustit po delší době sestupové příčky. NAC má v tuto chvíli solidní formu a již pětkrát v řadě neprohrálo, Almelo pravidelně boduje v každém druhém kole a také si nevede špatně.

Pokud by hosté získali tři body, tak by si na 90 procent zajistili účast v příštím ročníku Eredivisie a rozhodně tedy mají o motivaci postaráno. Breda naopak potřebuje vítězství k solidní naději na záchranu, remíza v jejím případě nic neřeší. NAC po výhře nad Go Ahead a Utrechtem postupně remizovalo třikrát po sobě. Dvakrát hrálo bez branek s velkými favority z Heerenveenu a z Ajaxu, naopak po nerozhodném výsledku 2:2 s posledním Dordrechtem ztratilo cenné dva body.

Heracles si minule poradilo se Zwolle na domácí půdě v poměru 2:0, stejným výsledkem předtím podlehlo mistrovskému Ajaxu. "Dobře víme, o co jde a vidina klidného závěru sezóny nám pochopitelně dává sílu navíc. Budeme bojovat do posledního dechu a o tři body se popereme. Očekávám nervózní zápas a od obou celků defenzivní výkon, za určitých okolností bychom mohli být spokojeni i s bodem," řekl odhodlaně kouč hostů John Stegeman.

Ten bude postrádat Hemminka kvůli poraněné hlavě, problémy s kotníkem trápí Engberinka a Veldmate ještě nedoléčil zadní stehenní sval. "Breda je ve velmi dobré formě a věří si, budeme muset bojovat i proti hodně bouřlivému publiku. Rozhodně jsme schopni zvítězit," dodal následně Stegeman.

V podzimním vzájemném střetnutí deklasovalo Heracles svého protivníka 6:1, nyní se dá očekávat mnohem vyrovnanější utkání. Domácí stratég Robert Maaskant nemůže využít služeb van Bezooijena kvůli poraněnému kotníku, Damčevski dlouhodobě laboruje se zraněným kolenem, Falkenburg nebude k dispozici vinou zlomeniny a Koch má problémy s kolenními vazy. Karetní trest si navíc musí odpykat Swerts.

"Víme, co nás čeká a dobře si uvědomujeme, že nic jiného než tříbodový zisk nám nijak nepomůže. V posledních zápasech jsme povětšinou předváděli dobrou defenzivní práci a měli i trochu štěstí jako proti Ajaxu. Heracles má skvěle nacvičený rychlý protiútok a navíc dokáže využívat nabídnuté příležitosti. V tuto chvíli to pro nás je zápas roku a s pomocí fanoušků dychtíme po třech bodech," vyjádřil se s velkým očekáváním trenér Bredy.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.50 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SBV Excelsior - PSV Eindhoven  (sobota 20:45)
Fotbalisté PSV Eindhoven si s předstihem zajistili mistrovský titul a nyní určitě budou chtít potvrdit úlohu nejlepšího celku Eredivisie na půdě zachraňujícího se Excesioru. Jejich motivace nebude tak velká jako u domácího výběru, ovšem kvalitou kádru by měli nad svým sobotním soupeřem dominovat. PSV vede před druhým Ajaxem už o dvanáct bodů, SBV je na čtrnácté pozici s jednatřiceti body a na barážové místo Bredy má náskok pouhých tří bodů.

PSV ve druhé polovině soutěže ztratilo body pouze s Ajaxem a Feyenoordem, v minulých třech zápasech si poradilo se silnými protivníky. Nejprve deklasovalo Twente na jeho půdě v poměru 5:0, poté porazilo Zwolle v domácím prostředí 3:1 a naposledy přehrálo Heerenveen jasně 4:1. Naopak Excelsior je ve velmi špatné formě, když na ligové scéně nezvítězil již šestkrát v řadě a vybojoval pouhé dva body.

Minule bojoval na půdě Cambuuru a nakonec s ním remizoval v poměru 1:1. V podzimním vzájemném utkání zvítězilo PSV přesvědčivě 3:0 a jasným favoritem bude také teď. Dá se ale čekat, že trenér Phillip Cocu dá šanci i hráčům druhého sledu. "V žádném případě nechceme zbývající tři duely vypustit, nicméně můžeme si dovolit zkusit i jiné hráče a já doufám, že svou úlohu zvládnou," uvedl optimisticky.

Cocu se musí obejít bez trojice hráčů. Dlouhodobě se na marodce nachází Bertrams kvůli poraněnému ramenu, problémy s kotníkem na trávník stále nepustí Ariase a do konce tohoto ročníku je mimo hru též Jozefzoon vinou poškozených kolenních vazů. "Nesmíme si myslet, že vše půjde samo, protivníka podcenit v žádném případě nemůžeme. Mohli bychom mít lehké problémy s koncentrací, na druhou stranu máme dost zkušený kádr na to, abychom zvítězili," doplnil vzápětí čtyřiačtyřicetiletý stratég Eindhovenu.

Hostující kouč Marinus Dijkhuizen postrádá Bruinse kvůli potížím s kotníkem a Damena s poraněnými kolenními vazy. "Této situaci jsme se chtěli vyhnout, na druhou stranu stále máme záchranu ve vlastních rukách a rozhodně se o ní popereme. Kvalitu a výkony našeho protivníka netřeba komentovat, k bodovému zisku budeme muset předvést nadstandardní výkon a potřeba bude i trocha štěstí," řekl Dijkhuizen realisticky.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.50 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ADO Den Haag - SBV Vitesse  (pátek 20:00)
Fotbalisté Den Haagu jsou tři kola před koncem soutěže velmi blízko k záchraně, a pokud dokážou v páteční předehrávce obrat o body silný Arnhem, tak už mohou mít definitivní jistotu. Nicméně jednoduchá úloha je určitě nečeká, jejich soupeř totiž v posledních jedenácti střetnutích hned devětkrát vyhrál a jen dvakrát remizoval, nyní bojuje o přímou účast v evropských pohárech. Prozatím je čtvrtý se čtyřiapadesáti body.

Den Haag v posledním utkání nestačil na Alkmaar a na jeho půdě prohrál po výsledku 1:3, předtím si ale poradil s Excelsiorem i Utrechtem a v tabulce je na třinácté pozici se čtyřiatřiceti body s šestibodovým náskokem na barážovou Bredu. Vitesse hraje v jarní části soutěže naprosto skvěle, minule zdolalo bez větších potíží poslední Dordrecht 3:0 a předtím vyhrálo na půdě Excelsioru v poměru 3:1.

Domácí kouč Henk Fräser doufá, že jeho svěřenci dokážou pátečního protivníka překvapit. "Arnhem bude v tomto utkání velkým favoritem. Má nesmírně silný tým s mnoho výbornými individualitami a navíc předvádí týmový výkon. Precizně pracuje jeho defenzíva a má opravdu unikátní koncovku. Podle mě němá v tuto chvíli téměř žádnou slabinu a já doufám, že nám fanoušci pomohou k bodovému zisku," uvedl osmačtyřicetiletý kouč.

Stratég Den Haagu se bude muset obejít bez čtveřice hráčů. Houtkoopa trápí poraněné tříslo, Gehrt ještě nedoléčil zadní stehenní sval, dlouhodobé problémy s kolenem na trávník nepustí ani Kanona a karetní trest si musí odpykat Zuiverloon, který přesáhl povolený limit žlutých karet. V podzimním vzájemném utkání jasně dominovalo Vitesse, které na vlastním stánku deklasovalo celek z Haagu po výsledku 6:1.

Hostující kouč Peter Bosz postrádá nemocného Velthuizena s Kruiswijkem, kvůli zranění do hry nezasáhnou ani Wallace s Leerdamem a za žluté karty bude pykat Traoré. "Stále je o co hrát, ovšem v boji o třetí místo musíme být stoprocentní. Proti Den Haagu to nebude jednouchý zápas, náš protivník hraje skvěle doma a umí se vytáhnout proti týmům z horních pater Eredivisie. Musíme předvést koncentrovaný výkon a protivníka nesmíme v žádném případě podcenit," řekl hostující trenér.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.60 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven31261484:2779
2.AFC Ajax31207464:2667
3.Feyenoord Rotterdam31177754:3158
4.SBV Vitesse31159759:3854
5.AZ Alkmaar311651054:5353
6.SC Heerenveen31139950:4148
7.PEC Zwolle311441354:4246
8.FC Groningen311012943:4742
9.Cambuur Leeuwarden311171345:5140
10.Willem II311161442:4839
11.FC Twente3111101050:4837
12.FC Utrecht311061553:5736
13.ADO Den Haag318101341:4934
14.SBV Excelsior316131242:5431
15.Heracles Almelo31941843:6131
16.NAC Breda316101529:5728
17.Go Ahead Eagles31751928:5526
18.FC Dordrecht31372122:7216
Bodové odečty
FC Twente-6za neplnění plánu finanční stabilizace klubu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rusnak je zdravy uz?

Reagovat
Murtago

Nám vozí poštu Rusiňák, jestli ti to nějak pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude tvoj otec ne?

Reagovat
Murtago

nějak nevidim ten vtip

Reagovat
smazaný uživatel

A pak kde mam najit ja ten tvuj..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne sry.. :) to sa tak hovori o postaroch ne?

Reagovat
Murtago

jo, takhle. Nic moc ale je tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nie lebo vypadol aj z nominácie 21tky na prípravak proti Česku

Reagovat
smazaný uživatel

Ako pristúpi PSV k zápasu v Excelsiore podľa vás? Asi dosť bude hrať rolu istý titul, Excelsior hrá o prežitie a vyzvať istého majstra navyše doma to by mohlo padnúť na nejaký bodík.

Reagovat
Stiksxx

Ja bych uvítal kdyby nastoupili do zakladu nějací nahradnici. Hendrix,Ritzmaier,Locadia,Isimat-Mirin. Ale nečekal bych ze bychom ztratili..jestli jo,bylo by to zklamání..ale i za tuto cenu bych byl rad kdyby si tihle kluci zahráli teď poslední tri kola zakad.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nastúpil akurat Isimat-Mirin a nejaký Tamata. Celkom plná paĽba

Reagovat
Stiksxx

Tj. Jsem se divil. Tamata je levej obránce ale kdyz je Brenet i Arias zranenej tak to byla jediná možnost. Isimata bych spis zkombinoval s Brumou,protože Rekika chtěj City poslat na hostovacku do jiné země.

Reagovat
smazaný uživatel

City aj tak si u nich nekopne....asi by ho radšej videli v kvalitnejšej súťaži no, ale v Eredivisie dostávajú obrany zabrať na plné obrátky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele