Eredivisie - souhrn 32. kola

24.04.2015, 21:58, aktualizováno 26.04.2015, 18:41
Komentáře a souhrny
Alkmaar veze tři body z Twente. Na hřištích Groningenu, Zwolle a Dordrechtu se hrálo nerozhodně. PSV jakožto jistý mistr otočilo duel na hřišti Excelsioru. Heracles veze tři body ze hřiště Bredy, která tak zůstává v sestupovém pásmu. To samé platí pro Go Ahead, jenž podlehl Utrechtu. Heerenveen se rozešel s Willem II smírně. ADO Den Haag v předehrávce zdolalo Vitesse...

FC Twente - AZ Alkmaar 0:2

26.04.2015 16:45

Góly: 11. Wesley Hoedt, 35. Aron Jóhannsson

Fotbalisté Alkmaaru výrazně oživili své ambice na třetí místo v lize a tedy přímý postup do Evropské ligy, když na půdě konkurenčního Twente dokázali zvítězit 2:0. V tabulce se posunuli na čtvrté místo před Arnhem a s šestapadesáti body ztrácejí na konkurenční Feyenoord tři body. Twente se naopak propadlo na dvanácté místo se sedmatřiceti body a je velmi pravděpodobné, že letos neskončí v horní polovině Eredivisie.

Hosté rozhodli o svém vítězství již v prvním poločase, kde vsítili obě své branky. Do vedení se dostali v 11. minutě ze své první vážnější příležitosti. A každý fotbalový fanoušek se tímto pohledem určitě musí kochat. Po rohovém kopu z levé strany a následné zpětné hlavičce před branku vystřihl nádherné nůžky Wesley Hoedt a zády k brance z hranice pokutového území poslal balón do sítě za záda překvapeného gólmana Marsmana.

V dalších minutách se hrálo z obou stran opatrněji a ani jeden výběr se nemohl dostat k vyložené příležitosti, hosté pojistili svůj náskok deset minut před přestávkou. Po nádherné kolmici do pokutového území a následné vodorovné nahrávce před branku usměrnil míč lehkou tečí k pravé tyči Aron Jóhannsson - 0:2. Twente mohlo do poločasu snížit, avšak po velké skrumáži před hostující brankou nakonec schoval balón do rukavic brankář Alvarado.

Zhruba pět minut po výměně stran mohl přidat třetí gól AZ Berghuis, ten nakonec z přímého volného kopu z hranice pokutového území minul pravou tyč jen o několik decimetrů. V polovině druhého poločasu to udělal skvěle na levé straně Castaignos, díky rychlému pohybu s míčem se zbavil obránce Johanssona a ocitl se sám před Alvaradem. Jenže dostal se do příliš ostrého úhlu a hostující strážce dokázal odvrátit míč do bezpečí.

Domácím svitla naděje na bodový zisk v 69. minutě. Nemanja Gudelj se v souboji o míč dopustil ostrého šlapáku a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch. AZ se od této chvíle zatáhlo do defenzívy a v deseti bránilo dvoubrankový náskok, což se mu nakonec bez větších potíží podařilo až do závěrečného hvizdu. Enschede si tak na konto připsalo svou druhou porážku v řadě za sebou a svou reputaci si pokusí napravit v příštím kole proti poslednímu Dordrechtu, Alkmaar se utká se šestnáctou Bredou.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - AFC Ajax 1:1

26.04.2015 14:30

Góly: 48. Jesper Drost - 89. Kolbeinn Sigthórsson

Zwolle doma remizovalo s Ajaxem 1:1, a protože Groningen taktéž nedokázal porazit Feyenoord, udrželi svěřenci Rona Janse svůj náskok na sedmé příčce před svým konkurentem dvě kola před koncem na rozdíl čtyř bodů. Obě branky padly po přestávce, tu první zařídil Drost, následně vyrovnával Sigthórsson.

Na hráčích Ajaxu bylo možná malinko vidět, že už nemají takovou motivaci. Přece jenom jejich druhá příčka před utkáním nebyla prakticky v ohrožení, mistrovský titul je už ztracený, takže suma sumárum jim opravdu o tolik nešlo. Domácí využili této jakési laxnosti soupeře a hráli proti favoritovi hezký útočný fotbal.

V prvním poločase si vytvořili dvě dobré příležitosti. V té první se objevil Becker, který je ve Zwolle na hostování právě z Ajaxu, nicméně gólman Cillessen dokázal včas zareagovat. Blízko byl také Saymak, toho ovšem ubránil obránce Viergever. Na druhé straně zahrozil El-Ghazi, brankář Hahn však předvedl úspěšný zákrok.

Zkraje druhého dějství již přesně zacílil Drost, jenž vyprodukoval parádní prudkou střelu z první, kterou propálil Cillessena. Navýšit náskok mohl po hodině hry van Polen, ten se ocitl tváří v tvář Cillessenovi, jenže jeho zakončení nebylo ideální. To samé platilo o pár chvil později u jeho spoluhráče Lukokiho.

Ajax nakonec urval bod jen minutu před koncem. Zwolle si po utkání malinko stěžovalo na výkon rozhodčích, kteří před vyrovnávací brankou přisoudili rohový kop nesprávně právě amsterdamskému celku. Po něm se dokázal prosadit Sigthórsson, který se ve vápně nejlépe zorientoval a ze skrumáže v pohodě zacílil.

Více informací k zápasu

FC Groningen - Feyenoord Rotterdam 1:1

26.04.2015 14:30

Góly: 44. Tjarron Chery - 26. Jordy Clasie

Fotbalisté Feyenoordu nedosáhli na tříbodový zisk ani ve svém druhém utkání v řadě za sebou a výrazně si tak zkomplikovali cestu za třetím místem. V tuto chvíli mají na kontě devětapadesát bodů a jsou tři body před čtvrtým Alkmaarem, který má ale ve zbývajících dvou duelech opticky jednodušší los. Rotterdamský celek se v příštím kole utká doma s Arnhemem, který je pátý a na Feyenoord ztrácí pět bodů.

Groningen je díky nerozhodnému výsledku 1:1 stále na osmé pozici o dva body před Cambuurem a o čtyři body za sedmým Zwolle. Do utkání lépe vstoupili domácí a v úvodní polovině prvního dějství si vytvořili hned tři obrovské šance. Nejprve po necelých deseti minutách zahrozil Kieftenbeld, který po rychlém protiútoku pálil z téměř čtyřiceti metrů a jeho nebezpečná jedovka minula jen o decimetry pravou tyč.

Krátce po dvaceti minutách hry mohl otevřít skóre Tjarron Chery, který si udělal místo na pravé straně pokutového území a skvělý zákrok nohou musel předvést gólman Vermeer. Ve 24. minutě neprostřelil Mahi zblízka fantastického Vermeera, poté z dvaceti metrů netrefil odkrytou branku Tiblling. Hosté skvěle prorazili o dvě minuty později a dostali se do vedení zásluhou Jordyho Clasieho.

Po přesné kombinaci v pokutovém území se míč odrazil ke zcela volnému třiadvacetiletému záložníkovi a ten z první tvrdou ranou z deseti metrů propálil vše, co mu stálo v cestě. Groningen se až do konce první půle snažil mohutně vyrovnat a povedlo se mu to ve 44. minutě zásluhou brilantního technika Cheryho. Ten vystřelil z přímého volného kopu z dobrých třiceti metrů a balón zakroutil přesně ke vzdálenější tyči.

Domácí předvedli skvostnou akci po necelé hodině hry, kdy Botteghin přihrával do šestnáctky a Hateboer patičkou o kousek minul pravou tyč. Hosté znovu zahrozili až zhruba dvacet minut před koncem, kdy Toornstra zblízka nepřekonal gólmana Padta. V 85. minutě se z krásného gólu mohl radovat střídající Bacuna, jenže jeho lob se nakonec mezi tři tyče nevešel. V poslední minutě zápasu se dopustil hrubého nesportovního chování Khalid Boulahrouz a po strčení do protihráče byl vyloučen, ovšem tento moment už neměl na výsledek žádný vliv.

Více informací k zápasu

FC Dordrecht - Cambuur Leeuwarden 0:0

26.04.2015 12:30

Góly: -

Fotbalisté Dordrechtu se rozešli smírně s konkurenčním Cambuurem a získali do tabulky bod, který pro ně v podstatě už nic neznamená. V tuto chvíli mají na kontě sedmnáct bodů a dvě kola před koncem ztrácejí na předposlední Go Ahead devět bodů. Cambuur po bezbrankovém nerozhodném výsledku zůstává na deváté pozici s jednačtyřiceti body. Oba celky hrály od samého začátku velmi opatrně a mnoho ofenzivních akcí k vidění nebylo.

V úvodním dějství měli mírně navrch hosté z Dordrechtu a do vedení se mohli dostat už po pěti minutách hry. Po pasu z pravé strany se k hlavičce dostal Haddad, jenže gólman Kurto předvedl skvělý zákrok. Až do konce prvního poločasu se povětšinou hrálo ve středu hřiště, nadějné akce končily předčasně po nepřesné rozehrávce. Necelých pět minut po změně stran zahrozil Cambuur podruhé v tomto střetnutí.

Rohový kop dokázala defenzíva Dordrechtu odvrátit, na hranici pokutového území se dostal ke střele Rosheuvel a zamířil jen těsně vedle vzdálenější tyče. Domácí poprvé zahrozili až v 51. minutě, kdy předvedl hezkou individuální akci Pisas a zpoza obránce vypálil ke vzdálenější tyči, gólman Nienhuis pohotovým zákrokem odvrátil míč na rohový kop. Po necelé hodině hry mohl Cambuur poslat do vedení střídající Barto.

Ten pobyl na hřišti necelou minutu a krásně prošel nekoncentrovanou obranou soupeře, avšak následně selhal v tváří tvář proti Kurtovi. S přibývajícím časem se snažili více útočit hosté, nicméně do poslední velké možnosti tohoto duelu se dostal domácí Korte. Ten se obtočil kolem svého strážce a vystřelil z deseti metrů, nicméně jeho pokus dokázal Nienhuis vyrazit na další roh.

V nastaveném čase ještě zahrál rukou v pokutovém území van Haaren, nicméně rozhodčí pokutový kop neodpískal a diváci se tak branky nedočkali. V příštím kole zavítá Dordrecht na půdu silného Twente, Leeuwarden bude bojovat na půdě druhého Ajaxu a rozhodně se pokusí překvapit.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - PSV Eindhoven 2:3

25.04.2015 20:45

Góly: 51. Luuk de Jong (vl.), 73. Jeff Stans (pen.) - 68. Georginio Wijnaldum, 75. Memphis Depay, 90+1. Jürgen Locadia

Fotbalisté Excelsioru byli nesmírně blízko k vytouženému bodovému zisku proti již jistému mistrovi letošního ročníku PSV Eindhoven, ovšem nakonec o něj přišli v nastaveném čase a stále se tak musejí výrazně prát o záchranu. SBV je patnácté s jednatřiceti body na kontě a na šestnáctou Bredu má náskok tří bodů. PSV si po velmi vydřené výhře vytvořilo neuvěřitelný patnáctibodový náskok na druhý Ajax.

Po bezbrankovém prvním poločase se domácí brzy dostali do vedení, jenže PSV dokázalo záhy srovnat. SBV mělo vše ve svých rukách po proměněném pokutovém kopu a vyloučení Nicolase Isimata-Mirina, jenže hosté dokázali i v deseti v závěrečné dvacetiminutovce vývoj tohoto střetnutí otočit. Už ve 2. minutě utkání mohl skórovat nejlepší střelec Eredivisie Memphis Depay, jeho ránu skvělým zákrokem zlikvidoval gólman Coutinho.

Domácí strážce se musel znovu činit o čtyři minuty později, kdy po narážečce s Luukem de Jongem zneškodnil střelu Mahera. Přesně ve 20. minutě se zrodila největší příležitost úvodního dějství. Po úniku vypálil ze čtrnácti metrů Narsingh a jeho rána se odrazila od břevna na brankovou čáru, chybělo vskutku jen pár centimetrů. Po necelé půlhodině hry se dostal blízko k domácí svatyni van Mieghem, jenže trefil pouze boční síť.

Excelsior vstoupil mnohem lépe do druhé půle a v 51. minutě se dočkal vedení. Po rohovém kopu z pravé strany se míč odrážel všemi směry a nakonec se od nohy de Jonga dostal do sítě, ten si tedy výjimečně vstřelil vlastní branku. O deset minut později mohl stejný hráč vyrovnat, ale po centru z pravého křídla orazítkoval pouze břevno. Ihned na to se domácí konstrukce chvěla potřetí, když po narážečce pálil tentokráte do tyče Willems.

PSV se dočkalo zaslouženého vyrovnání přesně v polovině druhého poločasu, po pasu z levé strany sklepl de Jong balón nádherně hlavou pro Georginia Wijnalduma a ten z deseti metrů propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:1. V 72. minutě zahrál v pokutovém území rukou Isimat-Mirin, po druhé žluté kartě byl vyloučen a navíc následnou penaltu s přehledem proměnil Jeff Stans, který zamířil přímo pod břevno.

Nicméně hosté se nevzdali a i v oslabení dokázali o dvě minuty později vyrovnat. Prosadil se muž okamžiku Depay, který vypálil z přímého volného kopu z dvaceti metrů a míč doplachtil ke vzdálenější tyči, Depay tak letos vsítil už svou jednadvacátou trefu v Eredivisii. Ve zbývajícím průběhu střídala šance šanci, nakonec v první nastavené minutě rozhodl střídající Jürgen Locadia. Po dlouhém nákopu z vlastní poloviny si naběhl do pokutového území opět Depay a ve skluzu poslal přihrávku před branku, kde už měl Locadia lehkou práci - 2:3.

Více informací k zápasu

Go Ahead Eagles - FC Utrecht 0:2

25.04.2015 19:45

Góly: 19. Sébastien Haller, 61. Sébastien Haller

Fotbalisté Go Ahead Eagles nedokázali navázat na úspěšné vystoupení s Feyenoordem a po porážce 0:2 se jim definitivně rozplynula naděje na přímou záchranu, o prvoligovou příslušnost budou bojovat v baráži. Nyní už jde jen o to, jestli skončí na sedmnáctém nebo šestnáctém místě, dvě kola před koncem mají manko dvou bodů na konkurenční Bredu. Utrecht prozatím poskočil na jedenáctou pozici s devětatřiceti body o dva body před Twente.

Hlavní postavou tohoto střetnutí se stal hostující útočník Sébastien Haller, který dostal svůj celek do vedení po necelých dvaceti minutách hry a výhru hostů pečetil krátce po odehrané hodině. Utrecht poprvé zahrozil už po necelých dvou minutách, kdy skákavou střelu Diemerse zlikvidoval gólman van der Hart. V dalších minutách se oba výběry snažily hrozit ze standardních situací, trochu nudný průběh utkání oživila první branka Hallera v 19. minutě.

Po rychlé kombinaci a následné nádherné kolmici za obranu vystřelil Haller tvrdě po zemi a míč nakonec rozvlnil síť. Po půl hodině hry mohl navýšit náskok hostů Janssen, nicméně tentokráte si gólman van der Hart připsal dobrý zákrok. Go Ahead poté tlačilo až do konce úvodního dějství a mělo herně navrch, jenže k vyložené příležitosti mu chyběla přesnější rozehrávka. Po změně stran se obrázek hry nezměnil, nicméně domácí nijak nebezpeční nebyli.

Postupem času se znovu začal ukazovat Haller a ten definitivně zlomil odpor protivníka v 61. minutě, kdy skóroval podruhé v tomto duelu. Ten se nádherně dostal za obranu Go Ahead, efektivně přehodil hostujícího strážce a lehkou tečí kontroval trajektorii míče do sítě. Ani tento okamžik nevybudil Go Ahead k nějakému soustavnému napadání a brankář Ruiter v podstatě nemusel řešit jedinou vážnější situaci až do závěrečného hvizdu.

Go Ahead se po týdenní pauze utká se silným Heerenveenem a v tomto souboji má jen velmi malou šanci na bodový zisk, Utrecht přivítá patnáctý Excelsior a při případném vítězství si to ještě může rozdat o horní polovinu tabulky.

Více informací k zápasu

NAC Breda - Heracles Almelo 1:3

25.04.2015 19:45

Góly: 38. Mats Seuntjens - 16. Bryan Linssen, 25. Ramon Zomer, 71. Jaroslav Navrátil

Fotbalisté Heracles zvládli velmi důležitý souboj o záchranu s konkurenční Bredou a zajistili si účast v příštím ročníku Eredivisie. Po výhře 3:1 mají v tuto chvíli na patnáctém místě náskok šesti bodů na šestnáctá barážové místo NAC a díky lepším vzájemným zápasům nemohou být předstiženi. Breda se o přímou záchranu ještě pokusí zabojovat ve dvou zbývajících kolech, na patnáctý Excelsior v tuto chvíli ztrácí tři body.

Hosté rozhodli o svém vítězství již v úvodní pětadvacetiminutovce, kde vsítili hned dvě branky, domácí snížili necelých deset minut před přestávkou. Ovšem Heracles si vzalo zpět svůj dvoubrankový náskok dvacet minut před koncem a ten udrželo až do závěrečného hvizdu. Almelo vsítilo úvodní branku ze své první vážnější akce krátce po čtvrthodině hry, kdy míč do sítě propasíroval Bryan Linssen.

Po chybě domácí defenzívy ve středu hřiště převzal míč Weghorst a poslal pas na pravou stranu pokutového území, kde na bližší tyč tvrdě vypálil právě Linssen a nakonec prostřelil gólmana ten Rouwelaara. Ve 24. minutě byla Breda blízko srovnání stavu, jenže po pasu Matse Seuntjese na vzdálenější tyč nedokázal nabíhající Tighadouini z bezprostřední blízkosti propálit gólmana Castra. Heracles zvýšilo své vedení o necelou minutu později.

Po dlouhém přímém volném kopu Linssena si v pokutovém území udělal nejvíce místa Ramon Zomer a hlavou uklidil balón do sítě. Po půl hodině hry si domácí Naah skvěle narazil balón se spoluhráčem a jeho následnou střelu z hranice brankového území famózně vyrazil Castro. Ihned na to vypálil z osmnácti metrů Sarpong a pravou tyč minul o pár decimetrů. NAC vykřesalo jiskřičku naděje na bodový zisk v 38. minutě zásluhou Seuntjese.

Ten po nadýchaném centru De Zeeuwa poslal hlavou balón přímo do pravého horního rohu - 1:2. Breda byla blízko vyrovnání po necelé hodině, kdy pouze doprostřed branky do rukavic Castra hlavičkoval Sarpong. V 63. minutě se hostující strážce znovu musel činit, když neskutečně vytáhl jeho jedovatou střelu mířící k levé tyči. O osm minut později přišla nádherná chvíle pro českého útočníka Jaroslava Navrátila.

Ten se poprvé v kádru holandského celku trefil právě na podzim proti Bredě a svůj druhý mnohem důležitější gól zaznamenal proti stejnému týmu. Český forvard využil nádherné práce Linssena a s přehledem skóroval do odkryté svatyně. Ve zbývajícím průběhu zahrozili hosté ještě dvakrát, když nejprve ve stoprocentní šanci zklamal opět Navrátil a poté pálil těsně vedle Linssen, hostům to nakonec vůbec vadit nemuselo.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - Willem II 1:1

25.04.2015 18:30

Góly: 80. Mark Uth - 78. Bruno Andrade

Zřejmě spravedlivou remízou skončil duel Heerenveenu a Willemu II. Oba celky rozhodně měly zájem o to získat tři body. Zatímco domácí si chtěli pojistit první sedmičku, která zaručuje play-off Evropské ligy, hosté se těmto pozicím chtěli naopak přiblížit. Nakonec tedy oba mančafty díky nerozhodnému výsledku spíše zasmutnily.

Domácí trenér Dwight Lodeweges nemohl v utkání počítat do obrany s Marzem a van Akenem a před utkáním o jejich náhradách tajnůstkařil. Nakonec tak trošku překvapivě nastoupil Otigba, do defenzivní řady se pousnul kapitán de Roon, a volné místo v sestavě nakonec zbylo pro Bikela.

De Superfriezen v okleštěné jedenáctce vstoupili do utkání slušně. V 7. minutě se k zakončení po rohovém kopu Larssona dostal St. Juste, nicméně zamířil jen mimo. Na druhé straně se mohl prosadit Messaoud, jeho pokus byl po teči Otigby dosti nepříjemný pro brankáře Nordfeldta, ten si však nakonec poradit dokázal.

V závěru půle měl Willem II opravdu velkou tutovku, Armenteros totiž unikl heerenveenské obraně a ocitl se sám před Nordfeldtem, ten ovšem vytáhl naprosto perfektní zákrok. A krátce po obrátce hosté pozlobili ještě jednou. Van der Struijk parádně uvolnil Armenterose, který se ještě snažil najít Bruna Andradeho, ale zase zasáhl fantasticky Nordfeldt.

I když hra Heerenveenu nebyla ideální, Lodeweges zareagoval na situaci střídáním až dvacet minut před koncem, kdy se na hřiště dostal Veerman, který měl v útoku více podporovat dosud nevýrazného Utha. Německý forvard se ve vápně přece propracoval k nějaké té šanci, gólman Lamprou ale zasáhl.

Branky začaly padat až v závěru. Van der Struijkův pas se v šestnáctce se štěstím dostal k Brunovi Andrademu, jenž v pohodě překonal Nordfeldta. Za dvě minuty bylo ovšem srovnáno. Larsson posunul balón pod sebe na rozeběhnutého Utha, jenž z levé strany zakončil podél rukavic Lamproua.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - SBV Vitesse 1:0

24.04.2015 20:00

Góly: 85. Michiel Kramer

Den Haagu dokázal v domácím prostředí překvapit favorita z Arnhemu a po výhře 1:0 si zajistil účast v příštím ročníku Eredivisie, ve zbývajících dvou kolech tak už bude mít klid. Tříbodový zisk domácímu celku zařídil tradiční ostrostřelec Michiel Kramer, který letos v nizozemské nejvyšší soutěži skóroval již posedmnácté. Hosté tak přerušili svou dlouhou šňůru dvanácti zápasů v řadě bez porážky a zkomplikovali si boj o konečné třetí místo.

Arnhem může o třetí příčku definitivně přijít po utkání Feyenoordu, kterému stačí porazit Groningen, naopak v tabulce ho může přeskočit konkurenční Alkmaar. Den Haag se posunul se ziskem sedmatřiceti bodů na dvanáctou pozici a určitě ještě může zaútočit na horní polovinu tabulky. Utkání bylo překvapivě hodně vyrovnané co se týče vyložených šancí, herně měli přeci jen lehce navrch hosté.

V úvodní dvacetiminutovce se téměř patnáct tisíc diváků nějaké zajímavé akce nedočkalo, ovšem ihned na to dokázali jejich miláčci dostat míč do sítě. Po přímém volném kopu z pravé strany a následné hlavičce z hranice brankového území zapadl balón přímo ke vzdálenější tyči, jenže kvůli hraničnímu ofsajdu nemohla být branka uznána. Arnhem také rozvlnil síť ve 26. minutě, kdy do vlastní sítě zamířil hlavou obránce Malone, i tentokráte však oslavám zabránil praporek pomezního rozhodčího.

Po půl hodině hry se poprvé v tomto zápase ozval Kramer. Jeho výběr založil rychlý protiútok a domácí ostrostřelec vypálil z pravé strany pokutového území, gólman Room skvělým zákrokem odvrátil balón na rohový kop. V dalších minutách domácí skvěle bránili a snažili se hrozit z brejků, Arnhem se dlouho nemohl dostat k nebezpečnému střeleckému pokusu. Povedlo se mu to až v polovině druhého poločasu.

Před gólmana Hansena se dostal útočník Đurđević, jenže zblízka ho propálit nedokázal. O osudu tohoto duelu rozhodl v 85. minutě Kramer a zaplněný stadion vybouchl radostí. Po dlouhém výkopu brankáře Hansena si šestadvacetiletý forvard zpracoval míč na prsa na hranici pokutového území, elegantně obešel Rooma a z ostrého úhlu zakončil ke vzdálenější tyčce. Vitesse se do závěrečného hvizdu na žádnou odpověď nezmohlo.

Po týdenní pauze zavítá Den Haag na půdu nováčka z Tilburgu, Arnhem si pokusí napravit reputaci na půdě konkurenčního Feyenoordu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven32271487:2982
2.AFC Ajax32208465:2768
3.Feyenoord Rotterdam32178755:3259
4.AZ Alkmaar321751056:5356
5.SBV Vitesse32159859:3954
6.SC Heerenveen321310951:4249
7.PEC Zwolle321451355:4347
8.FC Groningen321013944:4843
9.Cambuur Leeuwarden321181345:5141
10.Willem II321171443:4940
11.FC Utrecht321161555:5739
12.FC Twente3211101150:5037
13.ADO Den Haag329101342:4937
14.Heracles Almelo321041846:6234
15.SBV Excelsior326131344:5731
16.NAC Breda326101630:6028
17.Go Ahead Eagles32752028:5726
18.FC Dordrecht32382122:7217
Bodové odečty
FC Twente-6za neplnění plánu finanční stabilizace klubu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
Stiksxx

Asi jsem jeste nikdy neviděl žlutou kartu za takovou ruku ve vapne..

Je sympatické,ze je zpátky Schaars.

Reagovat
AjaxFans

Hallerovi to tam docela padá

Reagovat
smazaný uživatel

liga ktera jeste pred pul rokem byla ozdobou evropy, primocary, utocny fotbal, bez obran.. jaky je obrazek dneska?to at si kazdy kdo to sleduje udela sam

Reagovat
smazaný uživatel

Platí stále že je ozdobou, aspoň v zápasoch ktoré pozerám ja i keď ich nie je veĽa, alebo keď si pozriem zostrihy tak tiež to platí, neviem aké zmeny si ty postrehol v poslednom polroku? možno padá o niečo menej gólov (ale aj to by som chcel vidieť štatistiku či to tak je)

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý Navratilov gólik v sezóne ( aj prvý dal Brede):

https://www.youtube.com/watch?v=Qj8UtwXCqxI (od 6:24)

Reagovat
Elliasson

Jen bod To není dobré.

Reagovat
Stiksxx

Podle Daily Mail nabídl Liverpool za Depaye již 35 mil. eur.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele