Eredivisie - preview 26. kola

06.03.2015, 09:14, aktualizováno 08.03.2015, 09:12
Previews
Groningen přivítá beznadějně poslední Dordrecht. Feyenoord poměří síly s Bredou, zatímco na Ajax čeká utkání s Excelsiorem. Šestadvacáté kolo následně uzavře střetnutí Utrechtem a Alkmaarem...
FC Groningen - FC Dordrecht  (neděle 12:30)
Fotbalisté Groningenu zažili vcelku úspěšnou první polovinu holandské Eredivisie, ovšem po zimní přestávce jsou v hluboké krizi a postupně se propadli do dolní poloviny tabulky. V tuto chvíli mají na kontě jednatřicet bodů a patří jim jedenáctá příčka, v domácím prostředí nyní přivítají poslední celek tabulky z Dordrechtu a budou plnit úlohu favorita.

Domácí výběr se sice dokázal probojovat do semifinále národního poháru, jenže z osmi ligových střetnutí získal pouhých sedm bodů a z toho jedno vítězství. To zaznamenal ve 20. kole proti Go Ahead Eagles, od té doby na tříbodový zisk čeká. K němu měl velmi blízko naposledy proti Den Haagu, kdy proměnil jen jeden pokutový kop ze dvou pokusů a nakonec za příznivého stavu 1:0 nešťastně inkasoval v páté nastavené minutě.

Dordrecht dokázal v jarní části vyhrát dvakrát v domácím prostředí, což se mu na podzim nepovedlo ani jednou. Nejprve zdolal Excelsior po výsledku 1:0, naposledy porazil konkurenční Go Ahead Eagles 2:1. I tak má ale na přímou záchranu stále manko osmi bodů a ve zbývajících duelech se pokusí alespoň probojovat do baráže, což znamená opustit poslední místo. Po minulém úspěchu se na půdě Groningenu určitě pokusí překvapit.

Zhoršené výkony domácího výběru jsou dost možná způsobeny rozsáhlou marodkou, na níž se nachází hned šestice hráčů. Poraněný kotník na trávník nepustí Burneta s Antoniou, Hiariej zůstává dlouhodobě mimo hru kvůli zlomené ruce. Již několik měsíců lečí poraněné kolenní vazy Bakker, potíže s kolenem nedovolí nastoupit ani Hoesenovi a svalové problémy nyní trápí de Leeuwa.

Hosté nemohou využít služeb dvou hráčů. Vinou problémů s kotníkem nepomůže svému výběru Ojo, Peersman stále bude odpykávat trest za červenou kartu v duelu s Utrechtem. "Pochopitelně cítíme šanci na výhru, už proti Den Haagu jsme byli blízko a jen naše naprostá nedisciplinovanost tomu zabránila. Dordrecht se ale určitě chce prát o záchranu, má obrovskou motivaci a porazit ho vůbec nebude jednoduché," varuje před podceněním protivníka trenér domácích Erwin van de Looi.

V letošním podzimním vzájemném utkání se oba výběry rozešly smírně po nerozhodném výsledku 1:1. nyní se přeci jen o něco více věří Groningenu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Feyenoord Rotterdam - NAC Breda  (neděle 14:30)
Fotbalisté Feyenoordu předvádějí v jarní části sezóny nevyrovnané výkony a v náročném programu nedokážou úplně vždy potvrdit úlohu favorita. V tuto chvíli se nacházejí na čtvrté pozici se ziskem pětačtyřiceti bodů a na třetí Alkmaar ztrácejí dva body, na druhý Ajax bodů osm. Nyní budou plnit úlohu favorita proti předposlední Bredě, která tvrdě bojuje o záchranu a s devatenácti body ztrácí na patnácté Go Ahead čtyři body.

Rotterdamský výběr se představil v 1. kole vyřazovací fáze Evropské ligy a začal slušně remízou 1:1 na půdě italského AS Řím, ovšem následnou domácí odvetu nezvládl a podlehl italskému protivníkovi v poměru 1:2. V lize uhrál v posledních čtyřech zápasech sedm bodů. Doma porazil o jednu branku Cambuur s Excelsiorem, ovšem předtím senzačně padl na půdě šestnáctého Heracles a naposledy pouze bezbrankově remizoval s trápícím se Utrechtem.

Breda dokázala v jarní části sezóny z osmi zápasů zvítězit jen jednou a získala šest bodů, nicméně poslední dva zápasy se jí povedly. Nejprve v domácím prostředí porazila silný Cambuur 2:1, minule předvedla solidní výkon na půdě favorizovaného Twente a odvezla si cenný bod po výsledku 1:1. Teď ji ale čeká ještě těžší protivník a na stánku De Kuip se bodový zisk očekávat nedá. V podzimním vzájemném duelu podlehla doma Feyenoordu 0:1.

Domácí kouč Fred Rutten bude postrádat čtveřici zraněných hráčů. Lopes Cabral dlouhodobě laboruje s poraněným kolenem, Wilkshire má svalové potíže, Nelom je ze hry vyřazen kvůli poraněnému tříslu a nově je mimo hru elitní útočník Kazim-Richards, který v poslední době táhl ofenzívu rotterdamského výběru. "Pochopitelně nám bude chybět, nicméně my stavíme hru na kolektivní spolupráci a myslím, že i bez něj to zvládneme," uvedl optimisticky Rutten.

Hostující trenér Robert Maaskant se nemůže spolehnout pouze na Makedonce Damčevskiho kvůli poraněnému kolenu. "Feyenoord má pochopitelně obrovskou kvalitu a my můžeme pouze překvapit, nicméně rozhodně si věříme. Náš soupeř nehraje v poslední době úplně ve vrcholné formě, my naopak výkonnostně stoupáme a přes zabezpečenou defenzívu určitě můžeme dosáhnout na dobrý výsledek," řekl odhodlaně šestačtyřicetiletý stratég.

Rutten doufá, že jeho svěřenci začnou proměňovat nabídnuté příležitosti. "Proti Utrechtu jsme zahodili mnoho gólových možností a to se nám v boji o evropské poháry nesmí stávat. Breda určitě předvede houževnatý výkon, nenechá nám jediný centimetr prostoru a my musíme předvést trpělivou hru," dodal vzápětí domácí kouč.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 6.50 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Ajax - SBV Excelsior  (neděle 14:30)
Fotbalisté Ajaxu se nyní začínají dostávat do mistrovské formy, ale na druhou stranu stále mají obrovské manko na vedoucí PSV a devět kol před koncem už možná bude na stíhací jízdu příliš pozdě. Amsterdamský výběr si upevnil druhou příčku po minulé výhře 3:1 právě v Eindhovenu a má na kontě 53 bodů, jenže na vedoucí celek stále ztrácí bodů jedenáct. Nyní přivítá doma nevyzpytatelný Excelsior, který je s devětadvaceti body na třináctém místě.

Amsterdamský výběr se jako jediný nizozemský celek dokázal probojovat do osmifinále Evropské ligy a rozhodně má tak zaděláno na slušný úspěch, v posledních čtyřech zápasech vybojoval solidních deset bodů. Zaváhal sice s Tilburgem po nerozhodném výsledku 2:2, předtím si poradil s Twente (4:2) a s Go Ahead (2:1). Ani Excelsior na tom není v poslední době úplně špatně, v předchozím duelu po skvělém výkonu jasně přehrál Heerenveen 3:0.

Excelsior se představí v semifinále národního poháru, v předchozích šesti zápasech prohrál pouze jednou a porazit dokázal kupříkladu i favorizované Twente. V podzimním vzájemném utkání podlehl svému protivníkovi po výsledku 0:2 a jasným outsiderem je i teď, rozhodně se však pokusí favorita překvapit. Hosté se budou muset obejít bez trojice zraněných hráčů, úplně stejný počet bude chybět také Ajaxu.

Trenér Frank de Boer nemůže využít služeb zraněného Leeuwenburgha kvůli poraněnému ramenu, na trávník se nepodívá ani Zimling a chybět bude též elitní střelec Milik. Ten v poslední době v podstatě řídil výkony Ajaxu, ve třech zápasech vsítil čtyři branky a celkově jich má na kontě už 13. Nicméně v duelu s PSV musel odstoupit kvůli zraněnému stehennímu svalu už v 57. minutě a to ještě doléčit nestihne.

Hosté nemohou využít služeb brankáře Coutinha, který laboruje s poraněným tříslem, stejné problémy limitují také Kruyse a Gouriye se na trávník nepodívá kvůli svalovým problémům. "Excelsior minule proti Heerenveenu ukázal, že má skvěle propracovanou taktiku a dokáže skvěle využívat standardních situací. Nesmíme tento duel v žádném případě podcenit a pevně doufáme, že tento složitý zápas zvládneme," řekl s mírnými obavami de Boer.

Ten si myslí, že jeho tým dokáže Milika zastoupit. "Je to pochopitelně velmi důležitý útočník, který nás dokáže v perných chvílích podržet, na druhou stranu ale rozhodně není jediný. Máme velmi široký kádr a každý se chce ukázat. Musíme si dávat pozor na útočnou hru soupeře po křídlech, k výhře může vést trpělivý a koncentrovaný výkon," dodal vzápětí čtyřiačtyřicetiletý kouč.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.75 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Utrecht - AZ Alkmaar  (neděle 16:45)
Fotbalisté Utrechtu zažili velmi špatný vstup do nového roku 2015, ovšem v posledních třech zápasech neprohráli a získali pět bodů, nyní se pokusí potvrdit dobrou formu proti favorizovanému Alkmaaru. V tuto chvíli jsou domácí na dvanáctém místě se ziskem devětadvaceti bodů. AZ hraje ve skvělé formě, doposud posbíralo 47 bodů a je na třetím místě o šest bodů za druhým Ajaxem.

Utrecht v prvních pěti zápasech po zimní přestávce vybojoval jen jeden bod proti Groningenu, nicméně změna přišla po drtivém vítězství 6:1 nad posledním Dordrechtem. Poté Utrecht dokázal dvakrát po sobě remizovat, na půdě konkurenčního Heracles hrál 1:1 a naposledy obral o body silný Feyenoord po výsledku 0:0. Alkmaar naopak v osmi utkáních získal neuvěřitelných 19 bodů a rozhodně se chce přímo probojovat do evropských pohárů.

Jedinou porážku zaznamenal od vedoucího PSV po výsledku 2:4, nerozhodný výsledek uhrál se Zwolle. Jinak ale tříbodový zisk vybojoval proti Dordrechtu, Heraclesu, Ajaxu, Groningenu, Go Ahead a naposledy proti Tilburgu, který přehrál 2:0. "Stavíme naše výkony na dobré defenzívě a v poslední době se nám daří vsítit první branku, což je hodně důležité pro naši psychiku. Utrecht ovšem hraje v dobré formě a bude těžké ho porazit," uvedl kouč AZ John van den Brom.

Ten bude v nedělním střetnutí postrádat pouze zraněného Oritze, který se ještě léčí po zlomenině ruky. Domácí stratég Rob Alflen se musí obejít bez čtveřice hráčů. Kum má svalové problémy v oblasti lýtka, Boymanse trápí poraněné vazy v kotníku, Zullo se dlouhodobě nachází na marodce vinou potíží s kolenními vazy a na trávníku se neobjeví ani Letschert, který si musí odpykat jednozápasový distanc kvůli vysokému počtu žlutých karet.

"Musíme se soustředit po celých 90 minut, vyvarovat se hrubým chybám v defenzívě a rozhodně si nesmíme nechat vnutit herní styl soupeře. Pevně doufám, že to zvládneme, podle mého názoru o osudu tohoto klání rozhodně první vstřelená branka," dodal vzápětí van den Brom. V podzimním vzájemném střetnutí uspěl překvapivě Utrecht, který po přesvědčivém výkonu vyhrál v Alkmaaru jasně 3:0.

"Alkmaar je tým nejvyšších kvalit a podle mého názoru je ještě v lepší formě než Feyenoord, čeká nás tak o poznání těžší úkol. Náš protivník exceluje v obranné činnosti a navíc je velmi produktivní. Pokud chceme myslet na úspěch, musíme předvést opravdu kvalitní výkon," řekl trenér domácího výběru Rob Alflen.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.25 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Go Ahead Eagles - PSV Eindhoven  (sobota 18:30)
Není to tak dávno, co se Go Ahead Eagles střetli s PSV a fotbalisté z Deventeru na prosincový debakl 0:5 určitě nebudou rádi vzpomínat. Šanci na nápravu budou mít svěřenci Foekeho Booye v sobotu, kdy budou hostit právě aktuálně vedoucí tým tabulky. Na suverénním postavení Boeren v čele nic moc nezměnila ani nedávná porážka s druhým Ajaxem, náskok Eindhovenu je stále hodně velký.

Družina Phillipa Cocuho v poslední době nezažívá úplně povedené období. Z posledních čtyř soutěžních zápasů hned třikrát prohráli - dvakrát v Evropské lize, kde vypadli hned v šestnáctifinále s ruským Zenitem, a poslední porážka přišla s největší rivalem - Ajaxem. Godenzonen dokonale zaskočili celý Phillips Stadion a po výsledku 1:3 připravili PSV vůbec první ligovou ztrátu všech bodů po pěti měsících. Navzdory tomuto náskoku vedou Boeren Eredivisie se stále velice luxusním náskokem jedenácti bodů.

To v Deventeru mají poněkud jiné starosti. Tamním Eagles se zrovna nedaří, od sestupových pozic je dělí pouze dva body a proti jednoznačnému favoritovi jim věří jen ti nejzarytější fandové. Optimismus jejich příznivcům nedodávají ani vzpomínky na poslední vzájemný duel s PSV, který skončil jednoznačným vítězstvím domácího mužstva 5:0. Nutno dodat, že tři branky obdrželi domácí v závěrečné desetiminutovce, přesto skóre mluví za vše.

Phillip Cocu bude zítra postrádat trio Karim Bekik, Nigel Bertrams a Florian Jozefzoon a kromě tohoto faktu se na tiskové konferenci pochopitelné rovněž vyjádřil k sobotnímu soupeři. "V dnešní době už neexistuje jednoduchý soupeř. Go Ahead je fyzický silný tým, navíc se mohou spolehnout na podporu svých fantastických fanoušků. My jsme proti Ajaxu nehráli špatně, přestože jsme prohráli, a myslím, že pokud v sobotu podáme podobný výkon, zvítězíme," uvedl. Jeho protějšek na lavičce Foeke Booy se bude muset obejít pouze bez talentovaného útočníka Nicka de Bondta, jinak má k dispozici všechny hráče z kádru.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 5.00 - 1.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Heracles Almelo - SBV Vitesse  (sobota 19:45)
Souboj dvou celků na opačných pólech tabulky slibuje určitě zajímavou podívanou, neboť oba týmy by správně neměly hrát na nějakou remízu. Zatímco Heracles na šestnáctce příčce horlivě válčí o prvoligovou příslušnost, Vitesse se nadchlo ke skvělým výkonům a může být ve hře o třetí příčku, pokud i nyní zvítězí.

Šest zápasů rovná se osmnáct bodů, taková je aktuální bilance hostujícího celku, který má vůbec tu nejlepší formu v Eredivisie. A to přitom nehrál proti nijak snadným soupeřům, porazil například Ajax, Twente nebo naposledy Zwollle. Dá se říci, že vyvinul obrovský tlak na Feyenoord s Alkmaarem, bojující o třetí pozici.

Trenér Peter Bosz ovšem nechce brát utkání v žádném případě na lehkou váhu, ačkoli jeho svěřenci jsou ve velkém laufu. "Příliš fotbalovosti asi neuvidíme. Bude to spíše boj, který se bude odehrávat na polovině Heraclesu. Proto musíme být hlavně trpěliví. Soupeř se bude snažit hrát kompaktně," uvedl po pátečním tréninku.

Heracles naposledy nenavázal na poslední dva slušně odehrané zápasy proti Feyenoordu a Utrechtu, z nich vytěžil čtyři body, a v Cambuuru následně padl o jednu jedinou branku. Domácí v tuto chvíli ztrácejí na záchranu dva body. "Každý týden vlastně hrajeme jakési finále," uvědomuje si velký tlak trenér John Stegeman.

Vitesse opravdu není příliš oblíbeným soupeřem pro Stegemanovo mužstvo. Ze sedmi vzájemných utkání nevyhrálo ani jednou, přitom hned pětkrát prohrálo. "Je před námi opravdu těžký úkol. Ale tým moc chce všechno změnit. Poslední dva zápasy před našimi fanoušky se povedly jak fotbalově, tak výsledkově," dodával domácí kouč.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.75 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ADO Den Haag - SC Heerenveen  (sobota 19:45)
Den Haag udělal v měsíci únoru důležité kroky k záchraně, ale rozhodně by neměl polevovat. Přece jenom nedisponuje takovým náskokem, aby se mohl hodit naprosto do klidu. Heerenveen naopak bojuje o evropské poháry, poslední dva venkovní zápasy se mu ale moc nevydařily, takže je potřeba nyní sjednat nápravu.

Hosté by si přitom mohli v Den Haagu věřit, neboť trenér Dwight Lodeweges může počítat hned se třemi navrátilci. Kapitán De Roon, který nedávno s klubem podepsal novou smlouvu, je zpátky po suspendaci, Duarte již vyřešil problémy s podkolenní šlachou, a van den Berg by rovněž mohl nastoupit od začátku.

Pořád však není plně k dispozici útočník Sam Larsson, který je třetím nejlepším střelcem týmu, ačkoli odehrál jen 14 zápasů. "Opravdu je těžké, jestli ho do hry poslat nebo ne. Může se něco pokazit a pak bude mimo zase na další čtyři až pět týdnů. Musíme prostě zvážit všechna pro a proti," vyjádřil se Lodeweges.

Heerenveen sice napravil porážku ve fríském derby v Cambuuru výhrou nad Groningenem, jenže před týdnem fatálně selhal v Excelsioru. V Den Haagu bude muset absolvovat utkání na umělé trávě a to není zrovna oblíbený povrch Lodewegesova mužstva. Vždyť letos získalo jen dva body za čtyři utkání, v nichž nebyl k dispozici přírodní trávník.

V Jižním Holandsku naposledy vyhrálo v roce 2008. "Pro vás, novináře, jsou tyhle statistiky zajímavé. Ale ne pro nás. Myslíme si, že nemáme problém s umělým povrchem," říkal hostující lodivod. "Soupeř dnes hraje více dopředu, získává výsledky, jeho fotbal vypadá přesvědčivě a mnohem lépe."

Domácí neprohráli už pětkrát v řadě a i nadále směřují za ligovou záchranou. Z jejich půdy se body opravdu nezískávají lehce, vždyť před vlastními fanoušky padli jen dvakrát v sezóně z dvanácti utkání. Na konci prosince nenabídlo měření sil v Heerenveenu nijak zajímavý fotbal, skončil bezbrankovou remízou.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.40 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
PEC Zwolle - Cambuur Leeuwarden  (sobota 20:45)
Fotbalisté Zwolle se v poslední době hodně trápí a po velmi slušném vstupu do jarní části sezóny se postupně propadají tabulkou nejvyšší soutěže. V tuto chvíli se nacházejí na šestém místě se ziskem devětatřiceti bodů a na ligovou výhru již čekají čtyři ligová kola, ve kterých nezískali jediný bod. Nyní přivítají konkurenční Cambuur, který také nemá optimální formu a je na devátém místě s třiatřiceti body.

PEC v úvodních čtyřech zápasech v nové sezóně získalo solidních deset bodů, jenže jeho výkony se rapidně zhoršily po vysoké porážce 0:4 na půdě Heerenveenu. Poté Zwolle doma podlehlo zachraňujícímu se Go Ahead po výsledku 0:1, následně prohrálo v Den Haagu 2:3 a naposledy nestačilo na favorizované Vitesse v poměru 1:2. Cambuur v osmi zápasech v roce 2015 vybojoval jen sedm bodů, v minulém střetnutí ale uspěl.

V domácím prostředí přehrál šestnácté Heracles po výsledku 1:0, na druhou výhru dosáhl také před vlastními fanoušky v derby proti Heerenveenu v poměru 2:1. V letoším vzájemném podzimním střetnutí zvítězil Cambuur nad Zwolle v poměru 2:1, ovšem ve čtvrtfinále národního poháru mu podlehl 2:3 po prodloužení. V domácím dresu působí český útočník Tomáš Necid, ten ale prozatím kvůli zdravotním problémům svému týmu příliš nepomohl.

Poprvé v letošním roce nastoupil na poločas proti Vitesse, ovšem do listiny střelců se zapsat nedokázal. PEC se bude muset obejít bez čtveřice hráčů. Kvůli svalovým problémům v oblasti stehna bude chybět Becker, poraněné kolenní vazy na trávník nepustí ani Karagounise s de Boomem. V zápase s Arnhemem navíc přesáhl dovolený počet žlutých karet Rienstra a ani on svému celku nepomůže, Necid by tentokráte mohl nastoupit v základní sestavě.

Hosté se nemohou spolehnout na nemocného Rosheuvela, problémy s kolenními vazy dlouhodobě trápí Bytyqiho, na marodce zůstává také Schet a za příliš mnoho žlutých karet bude pykat též Andriuškevičius. "Nejbližší konkurenti se nám sice vzdalují, stále jsme ale na dostřel s všichni věříme ve zlepšené výsledky. První krok chceme udělat proti Cambuuru a za podpory našich fanoušků ho můžeme porazit," řekl optimisticky trenér PEC Ron Jans.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.50 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Willem II - FC Twente  (pátek 20:00)
Fotbalisté Twente procházejí velmi špatným obdobím a v tuto chvíli se v tabulce propadli až na deváté místo s dvaatřiceti body, jejich cesta do pohárové Evropy tak bude nesmírně obtížná. V posledních pěti zápasech vybojovali jen jeden bod a jsou ve velké krizi. Naopak nováček soutěže si stále vede poměrně slušně, a i když se mu také v poslední době nedaří úplně podle představ, tak s desátým místem a ziskem jednatřiceti bodů musí být spokojen.

Tilburg v osmi dosavadních zápasech v novém roce získal solidních jedenáct bodů, nicméně v minulých třech utkáních proti těžkým soupeřům vybojoval jen jeden bod a nyní určitě myslí na tříbodový zisk. Nejprve prohrál na půdě Arnhemu v poměru 0:2, poté získal velmi cenný bod s Ajaxem po výsledku 1:1 a naposledy prohrál na půdě rozjetého AZ taktéž po výsledku 0:2. Enschede jako velký favorit Eredivisie získalo v osmi duelech jen sedm bodů.

Porazit dokázalo Heracles i Cambuur a prošlo do semifinále národního poháru, ovšem od té doby utrpělo čtyři porážky v řadě. Nejprve nestačilo na Den Haag (0:2), následně překvapivě doma podlehlo Excelsioru (1:3), poté prohrálo v Amsterdamu s Ajaxem (2:4) a po domácí porážce 1:2 s Arnhemem minule pouze remizovalo 1:1 s předposlední Bredou. Podle nejčerstvějších informací se výrazně začíná kývat židle pod trenérem Alfredem Schreuderem.

Twente má navíc finanční problémy a kvůli neplnění plánu stabilizace přišlo v tabulce o tři body, což mu ještě výrazněji komplikuje současné plány. "Je to pro nás ostuda. Rozhodnutí litujeme, ale odvolávat se nebudeme. Zahájíme se svazem nové jednání o stabilizačním plánu," uvedl pro klubový web ředitel Aldo van der Laan. Enschede je tak ve velmi složité situaci a vzhledem k situaci nebude na půdě Tilburgu favoritem.

Domácí nastoupí v téměř kompletní sestavě, kvůli problémům s lýtkem je mimo hru pouze Brazilec Bruno Andrade. "O svou budoucnost se zatím nezajímám a chci se stoprocentně soustředit na práci v klubu. Jsme v útlumu, okolnosti nás hodně ovlivnily a nepředvádíme dobré výkony. Musíme se vrátit k základům, v zápase více bojovat a pevně věřím, že brzy přijde zlepšení," řekl s nadhledem hostující stratég.

Ten bude postrádat Bengtssona s Gutiérrezem kvůli poraněnému kolenu. V letoším vzájemném souboji zvítězilo Twente 3:2 a velký počet branek se dá očekávat také teď, Willem určitě bude chtít soupeři tuto porážku oplatit.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.40 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven25211366:2264
2.AFC Ajax25165455:2453
3.AZ Alkmaar25145643:3347
4.Feyenoord Rotterdam25136641:2545
5.SBV Vitesse25117746:3440
6.PEC Zwolle251231045:3339
7.SC Heerenveen25108738:3038
8.Cambuur Leeuwarden25961036:3833
9.FC Twente2598841:3732
10.Willem II25941232:3631
11.FC Groningen25710830:3931
12.FC Utrecht25851241:4529
13.SBV Excelsior25611835:4229
14.ADO Den Haag25610934:3928
15.Go Ahead Eagles25651426:4523
16.Heracles Almelo25631633:5121
17.NAC Breda25471422:4919
18.FC Dordrecht25361616:5815
Bodové odečty
FC Twente-3za neplnění plánu finanční stabilizace klubu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
AjaxFans

U špičky tabulky nebude toto kolo žádné překvapení.

Reagovat
Pipo123

Alkmaar ten zápas pustil alebo čo ? za 15 minut prehrávať 3:0, strely na bránu 5:0, strely vedľa 5:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele