Eredivisie - preview 21. kola

02.02.2018, 09:52, aktualizováno 04.02.2018, 08:46
Previews
Ajax hostí doma Bredu a potřebuje zareagovat na další výhru PSV Eindhoven. Alkmaar je favoritem souboje s Rodou, Feyenoord se představí ve Venlu a nizozemskou ligu dnes uvidí i fanoušci Excelsioru a Sparty Rotterdam...
SBV Excelsior - FC Utrecht  (neděle 12:30)
Excelsior vstoupil tou správnou nohou do nového roku a z prvních tří zápasů vybojoval solidních sedm bodů, teprve naposledy zaváhal na půdě předposlední Rody Kerkrade. V tuto chvíli se nachází na jedenáctém místě tabulky se čtyřiadvaceti body a v domácím prostředí se pokusí překvapit favorizovaný Utrecht. Ten opět bojuje o evropské poháry, s jednatřiceti body je sedmý jen o skóre za šestým Arnhemem.

SBV měl naprosto katastrofální období mezi 11. - 16. kolem, kdy nezískal ani bod. Od této chvíle však dokázal zdolat Groningen 2:0, smírně bez branek se rozešel s Twente a poté zvládl městský souboj na půdě Sparty (3:2). Teprve naposledy nedokázal naplnit papírové předpoklady. V Kerkrade sice krátce po čtvrthodině vedl, jenomže naprosto nezvládl vstup do druhého poločasu a Rodě podlehl v poměru 1:2.

Domácí trenér Mitchell van der Gaag se nově musí obejít bez obránce Massopa, který má poraněné koleno. Na marodce se kvůli stejnému zranění nachází Damen, Koolwijka trápí poraněná záda, El Azzouzi laboruje s třísly a Američan Payne má svalové problémy v oblasti břicha. "Utrecht má nesmírně kvalitní kádr a může bojovat o Evropskou ligu, porazit ho bude vskutku velmi obtížné," řekl opatrně šestačtyřicetiletý stratég Excelsioru.

FC není v optimální formě, momentálně totiž nedokázal naplno bodovat již pětkrát po sobě. Po nerozhodném výsledku 1:1 s Heracles nepotvrdil úlohu favorita v Bredě a překvapivě prohrál 1:3. Od této chvíle se rozešel smírně s Alkmaarem, Feyenoordem (v obou případech 1:1) a minule bez branek také s Ajaxem (0:0). Pozitivní je, že se třemi výběry z elitní čtyřky Eredivisie ani jednou neprohrál.

Hosté postrádají Francouze Bahebecka s Maročanem Kalim (oba potíže s achilovkou), po operaci kolenních vazů se zotavuje Dán Makienok a Joostena trápí koleno. "Remízové výsledky s takto těžkými protivníky nepovažuji za neúspěch, na druhou stranu je čekání na výhru hodně dlouhé. Excelsior umí vytáhnout překvapivé taktické tahy a je velmi produktivní, o podcenění nemůže být řeč," uvedl lodivod Utrechtu Jean-Paul de Jong.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.20 - 3.83 - 1.78
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AZ Alkmaar - Roda JC  (neděle 14:30)
Alkmaar v letošním ročníku bojuje o návrat do evropských pohárů a stále je ve hře i o ligový primát, nyní je považován za jasného favorita v souboji s Rodou Kerkrade. V tuto chvíli se nachází na třetím místě s dvaačtyřiceti body, na druhý Ajax má manko pěti bodů a na vedoucí PSV ztrácí bodů deset. Hosté z Kerkrade mají naprosto opačné starosti, s patnácti body jsou předposlední sedmnáctí. Nicméně na patnáctou záchranářskou příčku Twente ztrácejí jen bod.

AZ si téměř v celém průběhu drží konstantní formu a daří se mu také v národním poháru. Ve středu přivítal konkurenční Zwolle a dokázal ho zdolat 4:1, celkem snadno tak prošel do semifinále. V Eredivisii naposledy prohrál v polovině prosince, kdy neudržel vedení s amsterdamským Ajaxem a podlehl mu 1:2. Následně dokázal zdolat Heerenveen (3:1), remizoval s Utrechtem (1:1) a před týdnem vyhrál v Tilburgu (2:0).

Domácí kouč John van den Brom se dlouhodobě musí obejít bez Stengse s Vejinovičem (oba poraněné koleno), Helmera trápí zadní stehenní sval. "Naši pozici vnímáme a dobře víme, že jsme favorité. Na druhou stranu dlouhodobě tvrdím, že týmy bojující o záchranu dokážou někdy hrát s obrovským odhodláním a výkonnostní rozdíly se tak mažou. Je potřeba se soustředit po celý průběh, jinak bychom mohli být překvapeni," řekl van den Brom opatrně.

Roda až do minulého kola vybojovala v pěti střetnutích pouhé dva body, naposledy však zvládla vyrovnaný souboj s Excelsiorem a opět se přiblížila přímému udržení. S rotterdamským klubem o poločase prohrávala, pak ale raketově vstoupila do toho druhého a nakonec zvítězila 2:1. "Určitě ji to může výrazně pomoci po psychické stránce. Nebude mít co ztratit a z její strany dá se předpokládat odvážnější pojetí," myslí si van den Brom.

Hosté nemohou využít služeb Němce Götza (svalové problémy v oblasti břicha), Belgičana Djima a domácího Paulissena trápí koleno. Kerkrade se ve čtvrtek taktéž představilo ve čtvrtfinále národního poháru a houževnatě bojovalo na půdě Tilburgu. V tomto duelu dvakrát vedlo, nakonec se muselo před Willemem sklonit v penaltovém rozstřelu. Na podzim byl úspěšnější AZ, jenž na stadionu Parkstad Limburg uspěl v poměru 1:0 brankou z 84. minuty.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 8.20 - 12.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Rotterdam - Willem II  (neděle 14:30)
Sparta Rotterdam podnikla v tomto ročníku několik kroků ke zlepšení, jenže stále se ji nedaří dostat z obtížné situace. Naopak prohlubuje své problémy a šance na záchranu se s každým kolem snižuje. Po dvaceti odehraných zápasech má na kontě pouhých jedenáct bodů a je beznadějně poslední, na sedmnáctou Rodu Kerkrade ztrácí body čtyři. Teď sehraje nesmírně důležitý souboj s konkurenčním Tilburgem.

Ani hosté nemohou být s dosavadním účinkováním příliš spokojeni, neboť jam patří čtrnáctá příčka se sedmnácti body. Rotterdamský výběr vede od nového roku Dick Advocaat, jenž nahradil nepříliš úspěšného Alexe Pastoora. Ani jemu se však v novém působišti nedaří, v dosavadních třech zápasech nezískal ani bod. Celkově jeho svěřenci prohráli již osmkrát v řadě, s touto bilancí se jen těžko dostává vzhůru.

Domácí ve druhé polovině sezóny vždy prohrávali o jednu branku. Nejprve v dohrávce 15. kola nestačili na Arnhem po výsledku 0:1, poté v městském derby podlehli Excelsioru 2:3. Naposledy se snažili zaskočit Heerenveen, jenomže i přes brzké vedení nakonec utrpěli porážku 1:2. Tilburg na tom není o mnoho lépe, z předchozích deseti střetnutí bodoval naplno pouze jednou a to ve 14. kole, kdy porazil Heracles Almelo 3:1.

Od této chvíle čeká na výhru šest utkání po sobě, naposledy přivítal Alkmaar a neuspěl (0:2). Jinou kapitolu píše v národním poháru, ve čtvrtečním čtvrtfinále přivítal Rodu Kerkrade a prošel do semifinále díky penaltovému rozstřelu. Sparta se v průběhu přestupového období snažila posílit a přivedla několik hráčů. Z Alkmaaru se připojili dos Santos s Fridayem, z anglického Brightonu útočník Ahannach a z Feyenoordu obránce Nelom. Nejnovější akvizicí je německý brankář Huth, jenž přišel na hostování z Mainzu.

Na podzim nebyl znám vítěz vzájemného měření sil, v Tilburgu se hrálo smírně v poměru 2:2. "Naše situace opravdu není jednoduchá, ale pořád je o co bojovat. Dobře si uvědomujeme, že tento duel může výrazně ovlivnit další účinkování, výhra by nás v každém případě mohla nakopnout," řekl krátce na předzápasové tiskové konferenci Advocaat. Ten postrádá brankáře Kortsmita a záložníka van Moorsela, hosté nastoupí bez Velikonji s Petersem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.65 - 3.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
VVV Venlo - Feyenoord Rotterdam  (neděle 14:30)
Feyenoord přečkal špatné období z podzimní části a nyní už stabilizoval své výkony, na druhou stranu se nevyvaroval dalších zaváhání a jeho ztráta na vedoucí PSV Eindhoven činí hrozivých šestnáct bodů. Momentálně mu patří čtvrtá pozice se šestatřiceti body a obhajoba titulu se zdá být téměř nereálná. Teď se pokusí naplnit papírové předpoklady na půdě nováčka z Venla, který si vede poměrně slušně a má dobře našlápnuto k udržení.

VVV po úvodní euforii poznal tvrdou realitu Eredivisie a začal ztrácet, nicméně stále si udržel odstup od sestupových pozic. Zlom k lepšímu nastal v polovině prosince, od této chvíle dokázal získat hned deset bodů ze čtyř utkání. Nejprve zvítězil na půdě Rody 1:0, pak si před vlastní kulisou poradil s Heracles a zdolal ho 3:1. Následně uhrál bod v Den Haagu (1:1) a minule zvládl nováčkovský duel s Bredou nejtěsnějším poměrem 1:0.

V podzimním vzájemném klání došlo k překvapení, neboť Feyenoord na stadionu De Kuip uhrál s Venlem pouhý bod (1:1). "Toto období je za námi. Teď píšeme novou kapitolu a snažíme se, aby byla co nejúspěšnější. Je nám jasné, že obhájit titul bude téměř nemožné, na druhou stranu se nevzdáváme. Venlo dokáže hrát trpělivě a umí využít nabídnuté příležitosti, proto ho nesmíme v žádném ohledu podcenit," uvedl trenér Giovanni van Bronckhorst.

Jeho svěřenci předvedli skvělý výkon ve středu, v národním poháru se v přímé konfrontaci utkali s PSV a díky výbornému prvnímu poločasu ho zdolali 2:0. "Postupu do semifinále si vážím, hráli jsme sebevědomě a byli produktivní. Hráče musím pochválit za nasazení, výhru si zasloužili," vrátil se van Bronckhorst v krátkosti ke čtvrtfinálové bitvě. Oba dva nedělní soupeři by měli mít k dispozici kompletní výběry.

Hosté v předchozích deseti ligových duelech prohráli pouze jednou, v úvodním kole nového roku nestačili na rivala z Ajaxu (0:2). Vzápětí zaznamenali další ztrátu v Utrechtu (1:1), minulou neděli překvapení nedopustili a přehráli Den Haag 3:1. "Na Alkmaar ztrácíme šest bodů, tato meta rozhodně reálná je. V koutku duše věříme, že můžeme předskočit PSV, k tomu bychom však potřebovali být téměř stoprocentní až do samého závěru," dodal kormidelník Feyenoordu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.77 - 4.25 - 1.53
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Ajax - NAC Breda  (neděle 16:45)
Když se Breda naposledy radovala z vítězství nad Ajaxem, psal se docela vousatý rok 2008. Porazit amsterdamského giganta po deseti letech bude za nynějších okolností pochopitelně velký problém. Oba týmy mají úplně jiné starosti, domácí se ještě snaží rvát o titul, hosté naopak bojují o holé přežití, a tak o určení favorita tohoto duelu není pochyb.

Na konci přestupového období se strhla poměrně velká mela o Amina Younese. I když dohoda s Neapolí byla na spadnutí, nakonec se kluby dohodly, že do Serie A zamíří německý útočník až po sezóně. "Jsem vážně rád, že zůstal. Nečekal jsem to. Bojoval jsem každopádně za to, abych ho tady udržel," mnul si ruce domácí kouč Erik ten Hag.

Ačkoli Ajax má poměrně široký kádr, pořád se potýká s početnou marodkou, a tak i z tohoto důvodu ten Hag nerad slyšel o Younesově případném zimním odchodu. "Mám tři hráče na jeho pozici," uvedl s odkazem na Justina Kluiverta a Davida Nerese. "Mohu ujistit, že Amin je nyní stoprocentně motivovaný plnit naše klubové cíle."

Jestli se objeví v základní sestavě proti Bredě, není příliš jisté, spíše se očekává, že po náročných jednáních zůstane protentokrát na lavičce. Domácí si jinak v tomto utkání nemohou dovolit zaváhat, jestli se ještě chtějí pokusit stáhnout manko na vedoucí PSV. Ten totiž překvapivě snadno v sobotu skolil Zwolle a získal desetibodový náskok.

NAC nebude mít v tomto souboji vůbec co ztratit. V uplynulých pěti ligových kolech hned čtyřikrát prohrál, a jestli svojí formu nevylepší, hodně rychle se může zúžit počet kandidátů na sestup na nějakých pět celků. Obecně je asi jeho největším problémem útok, vždyť naposledy ve Źwolle i proti Venlo ani jednou neskóroval.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.08 - 14.00 - 22.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SC Heerenveen - FC Twente  (sobota 18:30)
Heerenveen ztrácí na první sedmičku, která zaručuje alespoň posezónní play-off o Evropskou ligu, už čtyři body, a jednoznačně potřebuje svou ztrátu co nejrychleji dotáhnout. Před týdnem se mu podařilo skolit rotterdamskou Spartu a i nyní přivítá protivníka, jenž bojuje o záchranu. Twente ovšem nevykazuje v posledních týdnech špatné rezultáty.

Před týdnem se tým trenéra Gertjana Verbeeka střetl s vedoucím PSV, a ačkoli padl o dvě branky, nepředvedl vyloženě špatný výkon. Přitom úspěšně válčí v domácím poháru, před pár dny se mu podařilo v KNVB Bekeru skolit Cambuur a proklouznul až do semifinále. V posledních sedmi zápasech napříč všemi soutěžemi prohrál jen jednou.

Domácí budou v tomhle duelu mírným favoritem, a ačkoli na podzim svého soupeře jednoznačně přehráli, kvůli jeho nynější slušné formě by si měli dát obzvláště velký pozor. "Twente má několik dobrých hráčů a musíme ho respektovat," ví moc dobře útočník Reza Ghúčannejhád. "Ale pokud uděláme, co musíme, získáme tři body."

Pro íránského reprezentanta, jenž zároveň na jaře bude usilovat o nominaci na světový šampionát v Rusku, bude tenhle zápas přece trošku pikantní. Když ještě Verbeek koučoval právě Heerenveen, v roce 2006 pod ním Ghúčannejhád debutoval v Eredivisie. "Je hezké, že se po těch letech s někým takovým setkáte," těší se.

Fríský celek potřebuje opravdu nutně zabrat před vlastními fanoušky. Z dosavadních devíti domácích utkání vyhrál jen třikrát a má i negativní skóre. "Nejdůležitější bude, abychom dosáhli na naší nejvyšší úroveň hry. Pak branky, kterou jsem například dal proti Spartě, přijdou samy. Rád bych se zase zapsal na střeleckou listinu," dodával Ghúčannejhád.

Hosté se budou muset na stadionu Abeho Lenstry vypořádat hned s několika absencemi, nově je přitom po pohárovém duelu s Cambuurem zraněný obránce Stefan Thesker. "Má problémy s kotníkem a lýtkem," uvedl Verbeek. Do toho bude mimo hru útočník Mounir El Hamdaoui, záložník Danny Holla a také bývalý heerenveenňák Luciano Slagveer.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.78 - 4.13
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
PSV Eindhoven - PEC Zwolle  (sobota 19:45)
Ve šlágru 21. kola se spolu utkají hráči vedoucího Eindhovenu s pátým Zwolle, favoritem bude domácí výběr. Svěřenci kouče Phillipa Cocuyho by se rádi po roční odmlce vrátili na nizozemský trůn. V tuto chvíli je jejich největším rivalem amsterdamský Ajax, na který mají náskok pěti bodů. PSV v dosavadním průběhu prohrál pouze dvakrát a jednou remizoval. PEC bojuje o evropské poháry, se šestatřiceti body je jen o skóre za čtvrtým Feyenoordem.

Domácí celek momentálně drží šňůru čtyř vítězných utkání v řadě za sebou. V tomto roce nejprve šťastně uspěl na půdě Heracles Almelo, vítěznou trefu na 2:1 vsítil až v nastaveném čase. Naposledy zavítal na půdu Twente, od samého začátku držel hubené jednobrankové vedení a svůj náskok pojistil v samém závěru (2:0). V prvním vzájemném duelu ve Zwolle nijak nedominoval, výhru 1:0 zařídil v 90. minutě obránce Nicolas Isimat-Mirin.

"Hráči dokazují, že chtějí získat titul a hlavně ve vyrovnaných zápasech bojují až do závěrečného hvizdu. V několika střetnutích jsme měli štěstí, to je v této dlouhodobé soutěži také potřeba. Ve Zwolle jsme hráli proti houževnatému soupeři, který výborně bránil a jeho taktika mu po celý zápas skvěle vycházela. I nyní očekávám vyrovnaný průběh, musíme být trpěliví," vyjádřil se na předzápasové tiskové konferenci Cocu.

PSV se pokusí získat zpět ztracené sebevědomí po prohraném čtvrtfinálovém klání národního poháru s rotterdamským Feyenoordem (0:2). "Utekl nám začátek, pak jsme inkasovali podruhé a proti takovému soupeři se manko dotahuje hrozně těžko. Zklamání to určitě je, na druhou stranu stále máme o co hrát," okomentoval Cocu středeční souboj. Také Zwolle ve stejné fázi poháru neuspělo, v Alkmaaru utrpělo debakl 1:4.

Hostům se nepovedl ani minulý ligový duel, s velkým konkurentem z Arnhemu prohráli 1:2. "Je to třetí nesmírně kvalitní protivník po sobě, za favority se určitě nepovažujeme. Rádi bychom překvapili, nicméně ani stoprocentní výkon nemusí stačit. Útočná síla PSV je vskutku obrovská," řekl trenér John van 't Schip. Ten postrádá van Polena (poraněné koleno) s Koppersem (problémy s achilovkou).
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.16 - 8.41 - 13.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Heracles Almelo - ADO Den Haag  (sobota 20:45)
Heracles by se rádo nacházelo v horní polovině tabulky, ale jeho aktuální forma není zrovna nejlepší. Po dvaceti odehraných zápasech je až dvanácté s třiadvaceti bod, náskok na sestupové pozice rozhodně není dostatečný. Teď se pokusí přerušit svou mizernou sérii proti Den Haagu. Hosté naopak mohou být celkem spokojeni, neboť jim patří devátá pozice se sedmadvaceti body. Silní jsou především doma, změnit se to pokusí právě v Almelu.

Domácí celek kromě vypadnutí z osmifinále národního poháru zvítězil v předchozích sedmi ligových duelech pouze jednou. Jeho bilance ve čtyřech minulých duelech je ještě horší, činí dvě remízy a dvě porážky. Po nerozhodném výsledku s Utrechtem (1:1) nečekaně podlehl Venlu 1:3. Následně srdnatě vzdoroval vedoucímu PSV (1:2), o bod přišel v nastaveném čase. Naposledy dotáhl manko v Groningenu a získal bod po výsledku 3:3.

"Oba zápasy v novém roce nám jasně ukázaly, že jsme konkurenceschopní a dokážeme se dostat i ze složitých situací. Trochu nás sráží nedostatečná koncentrace v určitých pasážích, která nás stojí cenné body. Jestliže dokážeme stabilizovat výkony, tak se můžeme posunout hodně vzhůru. Den Haag hraje podobným stylem jako my a bude připraven, proto se ho pokusíme zaskočit," nastínil své plány trenér Heracles John Stegeman.

Hosté v předchozích deseti střetnutích bodovali naplno čtyřikrát. Šokovali především v závěrečném duelu roku 2017, kdy narazili na rozjeté Zwolle a nedali mu šanci po výsledku 4:0. Letos nejprve přivítali Venlo a rozešli se s ním smírně v poměru 1:1. Naposledy se představili v Rotterdamu a vysoce favorizovaného Feyenoordu podlehli po nepříliš vydařeném druhém poločase 1:3. Na podzim si na Heracles smlsli, když ho přehráli 4:1.

Stegeman se musí obejít bez Drosteho kvůli poraněnému zadnímu stehennímu svalu, van Hintum má poraněný prst na noze a Duarte laboruje s lýkovým svalem. Trenér ADO Alfons Groenendijk postrádá Kishnu vinou poraněného kolene, Lorenzena trápí stehenní sval a Kanon má problémy s kotníkem. "I když se našemu soupeři nedaří, tak má nesporné kvality na všech postech a jen těžko se poráží," řekl s pokorou Groenendijk.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.60 - 3.16
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SBV Vitesse - FC Groningen  (pátek 20:00)
V páteční předehrávce 21. kola nizozemské nejvyšší soutěže na sebe narazí dva výběry, které si před sezónou brousily zuby na pohárové příčky, ovšem v tuto chvíli je ve hře pouze jeden z nich. Domácímu Arnhemu se daří o poznání lépe, momentálně se nachází na šestém místě s jednatřiceti body. Naopak FC zaostává za očekáváním, ve dvaceti utkáních zvítězil pouze pětkrát, a proto je až třináctý s dvaadvaceti body.

V přímém ohrožení sestupu není, nicméně jeho náskok na tyto příčky není nijak velký. V posledních sedmi střetnutích prohrál jen jednou, na druhou stranu zaznamenal dva tříbodové zisky. V novém roce dosáhl na dva nerozhodné výsledky, když se nejprve rozešel smírně s Tilburgem po výsledku 1:1. Naposledy vedl s konkurenčním Heracles 3:1, jenže ve druhém poločase o náskok přišel a mohl být rád alespoň za remízu 3:3.

Trenér Ernest Faber by měl mít k dispozici kompletní výběr. "Duely nedokážeme dotáhnout do vítězného konce a body nám pak v konečném účtování chybějí. Minule jsme neudrželi koncentraci a v defenzívě nepředvedli dobrý výkon. V tomto utkání je podle mě mírným favoritem soupeř, který sází na dobrou produktivitu a zesílenou aktivitu na útočné polovině. Máme z něho respekt, ale nebojíme se ho," uvedl šestačtyřicetiletý Faber.

Arnhem byl na konci přestupového okna celkem aktivní. Z pražské Sparty získal ruského obránce Vjačeslava Karavajeva, který podepsal smlouvu na 3,5 roku a podle médii za něj nizozemský klub zaplatil 1 milion eur. Naopak do Werderu Brémy zamířil jednadvacetiletý reprezentant Kosova Milot Rashica, jenž byl základním stavebním kamenem sestavy. Podle nepotvrzených zpráv se přestupová suma vyšplhala na 9 miliónů eur.

Domácí v roce 2018 ještě neprohráli, po výhře v Rotterdamu nad Spartou (1:0) a remíze s Heerenveenem (1:1) zvládli před týdnem klíčový zápas se Zwolle a na jeho stadionu uspěli v poměru 2:1. Kouč Henk Fraser postrádá Kruiswijka (zranění zad) s Foorem (potíže s ramenem). Loňský vzájemný duel vyzněl lépe pro Groningen po výsledku 4:2. "Nic jistého nemáme, procházku růžovým sadem neočekávám," řekl výstižně Fraser.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.10 - 5.38
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven20171253:2252
2.AFC Ajax20143356:1745
3.AZ Alkmaar20133437:2042
4.Feyenoord Rotterdam20106441:2036
5.PEC Zwolle20106428:2336
6.SBV Vitesse2087534:2431
7.FC Utrecht2087529:3031
8.SC Heerenveen2076728:3227
9.ADO Den Haag2083927:3227
10.VVV Venlo2068624:2726
11.SBV Excelsior20731025:3124
12.Heracles Almelo2065930:4223
13.FC Groningen2057834:3422
14.Willem II20451128:4317
15.FC Twente20441225:3616
16.NAC Breda20441220:3716
17.Roda JC20431320:4215
18.Sparta Rotterdam20251316:4311

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
Stiksxx

Dneska to bude náročné..

Reagovat
Stiksxx

Asi nelze nic velkého očekávat od Bredy, ale přeci jen je na padaky a musí bojovat o kazdy bod.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele