Eredivisie - preview 19. kola

23.01.2015, 08:27, aktualizováno 25.01.2015, 08:43
Previews
PSV zvládlo sobotní duel na půdě Cambuuru a vytvořilo tlak na druhý Ajax, který ve šlágru kola hostí Feyenoord. Breda změří síly s Willemem II, Groningen se poměří s Utrechtem a Den Haag cestuje na půdu Go Ahead Eagles...
AFC Ajax - Feyenoord Rotterdam  (neděle 12:30)
Šlágr kola je tu. Nizozemská Eredivisie nabídne v neděli po poledni tamní lahůdku, proti sobě se postaví odvěcí rivalové - Ajax Amsterdam a Feyenoord Rotterdam. Ajax si nepřipouští selhání, aby neztratili kontakt s čelem, musí bezpodmínečně zvítězit. Hosté momentálně drží výbornou třetí příčku, ovšem náskok před ostatními soupeři je minimální.

Celé fotbalové Holandsko nemluví o ničem jiném - 177. De Klassieker je tady a s tím také souboj druhého s třetím týmem tabulky. Oba celky tak jdou do očekávaného střetnutí ze zcela jiné pozice než na podzim, tehdy se totiž nacházel Ajax na šesté příčce a Feyenoord dokonce až na čtrnáctý.

Zmiňované klání z 21. září ovládli Ajacieden, když svěřenci Freda Ruttena nedokázali odpovědět na brzký gól Van Rhijna. Godenzonen tak prodloužili svou vítěznou sérii nad klubem z Rotterdamu na pět zápasů. Před vlastním publikem dokonce Ajax se svým rivalem neprohrál téměř deset let, naposledy se mu nezadařilo koncem srpna 2005, kdy o výhře hostů rozhodl Dirk Kuijt a Salomon Kalou, za domácí se prosadil střídající Angelos Charisteas.

Obě mužstva se nachází ve velmi dobré rozpoložení. De Boerova ekipa drží šňůru neporazitelnosti, ztrátu všech bodů zaznamenal Ajax naposledy v srpnu. Feyenoord zase za předcházejících padl pouze jednou a to v úchvatné bitvě na půdě vedoucího PSV Eindhoven. "Bylo důležité, že jsme to proti Twente zvládli. Náš tým je stále ve vývoji," připomněl kouč Feyenoordu Fred Rutten týden starý skalp ambiciózního Twente Enschede.

Frank de Boer nebude moci počítat s Davym Klaassenem. Jeden z klíčových mužů ofenzivy Ajacieden brzy střídal v předešlém ligovém utkání s Groningenem a i když jeho svalové zranění není vážné, po pátečním tréninku lékařský personál klubu usoudil, že do neděle nebude připraven. Mimo hru jsou také Riedewald, Fischer, Veltman a Leeuwenburgh. Na druhé straně Fred Rutten nemůže využít služeb Ronalda Graaflanda, Lopese Cabrala a ani Elvise Mana.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.40 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
NAC Breda - Willem II  (neděle 14:30)
Fotbalisté Bredy letos prožívají velmi špatnou sezónu, a pokud nepřijde nějaké zlepšení, tak se minimálně baráži opravdu nevyhnou. V tuto chvíli jsou na předposledním sedmnáctém místě se ziskem třinácti bodů a před poslední pozicí Dordrechtu mají náskok šesti bodů. Nyní v domácím prostředí přivítají nováčka z Tilburgu, kterému se letos daří nadmíru dobře a s třiadvaceti body je na velmi solidním desátém místě.

NAC v posledních osmi zápasech bodovalo jen jednou, když v 15. kole překvapivě zvítězilo v Cambuuru. Od té doby má na kontě hned tři porážky, v prvním zápase v novém roce nedokázalo konkurovat Zwolle a na jeho půdě prohrálo zcela jasně 1:4. Tilburg v zápasech s velkými favority bodovat příliš nedokáže, ovšem v důležitých utkáních s hlavními konkurenty se mu to daří a také v tomto střetnutí bude mírným favoritem.

Willemu se nepovedl konec uplynulého roku, kde zaznamenal hned tři porážky v řadě, ovšem do roku 2015 vstoupil velmi dobře a po solidním výkonu zdolal konkurenční Go Ahead doma nejtěsnějším poměrem 1:0. Hosté navíc opět nastoupí v kompletní sestavě, k dispozici bude i největší hvězda týmu Samuel Armenteros. Švédský útočník doposud nastoupil ke čtrnácti zápasům a dokázal skórovat hned osmkrát.

Breda žádného úplného lídra nemá, nicméně i tentokráte určitě chce spoléhat na střelecké kvality Adnaneho Tighadouiniho, který v osmnácti střetnutích skóroval šestkrát. Domácí výběr bude postrádat vykartovaného Amieuxe, kvůli poraněnému kolenu je vyřazen ze hry Damčevski, van der Weg laboruje se svalovými potížemi a problémy s ramenem na trávník ještě nepustí ani Drosta.

V letošním vzájemném souboji uspěl Tilburg v domácím prostředí po výsledku 2:1, i nyní se dá očekávat velmi vyrovnaný duel. "Bohužel se stále nemůžeme dostat z krize, potřebovali bychom jedno domácí vítězství a naše morálka by byla úplně někde jinde. Naši konkurenti se nám zatím příliš nevzdálili a na sestupové prognózy je ještě brzy. Náš protivník velmi dobře brání, má schopné útočníky a my musíme předvést stoprocentní výkon," uvedl trenér domácího celku Robert Maaskant.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.50 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Groningen - FC Utrecht  (neděle 14:30)
Fotbalisté Groningenu se také v letošní sezóně pravidelně pohybují v horní polovině tabulky nizozemské Eredivisie a bojují tak o evropské poháry. V tuto chvíli jim patří deváté místo se ziskem čtyřiadvaceti bodů. Nyní přivítají v domácím prostředí konkurenční Utrecht, který je na tom velmi obdobně a se třiadvaceti body je jedenáctý, fanoušci se tak pravděpodobně mohou těšit na hodně vyrovnané utkání.

Oba dva celky nezačaly po zimní přestávce úplně nejlépe. Groningen se pokusil v Amsterdamu překvapit mistrovský Ajax, skórovat ale nedokázal a svému protivníkovi podlehl 0:2. Utrecht přivítal na vlastním stadionu Heerenveen. V tomto duelu nedokázal proměňovat nabídnuté příležitosti a nakonec prohrál 1:2. Nicméně na sobotního protivníka se mu v poslední době celkem daří, dokázal ho porazit dvakrát po sobě.

V letošním vzájemném souboji ho porazil v domácím prostředí 1:0, stejným poměrem ho zdolal na konci loňského ročníku. Groningen se bude muset obejít bez Hiarieje, který má zlomenou ruku. Ben Moussa s Bakkerem jsou mimo hru kvůli poraněným vazům v koleni. Hlavním tahounem týmu je v letošním ročníku Michael de Leeuw, který v osmnácti zápasech vstřelil devět branek, vidět by měl být i Tjarron Chery, který zamířil přesně pětkrát.

Hosté se musejí obejít bez dvou hráčů, jeho marodka se však přes zimní přestávku výrazně vyčistila. Na ní se dlouhodobě nachází van der Maarel kvůli poraněnému kotníku, Zullo se na trávník ještě nějaký čas nepodívá vinou problémů s kolenními vazy. Otazník visí nad startem nejlepšího střelce týmu Ruuda Boymanse, který kvůli zdravotním problémům odehrál jen deset utkání a dokázal v nich vstřelit neuvěřitelných devět branek. Ten v minulých třech zápasech nenastoupil a nyní by se mohl vrátit do základní sestavy.

"Pochopitelně jsme byli zklamáni výsledkem proti Heerenveenu, ovšem sezóna pokračuje a nás nyní čeká další důležitý duel o horní polovinu tabulky. Groningen předvádí týmový výkon, má velmi schopné střelce a je nebezpečný ze standardních situací. Pokud ho chceme porazit, tak musíme hrát mnohem lépe než uplynulý víkend," uvedl domácí stratég Rob Alflen.

Jeho protějšek Erwin van de Looi varuje před dobře organizovanou hrou protivníka. "Na každý zápas se skvěle připraví a má předčtený herní styl svého aktuálního soupeře. Je velmi nebezpečný ze standardních situací a skvěle napadá, podle mého názoru favorité nejsme. Utrecht určitě bude chtít mít míč častěji v držení, my nesmíme přistoupit na jeho herní styl," řekl s mírnými obavami.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Go Ahead Eagles - ADO Den Haag  (neděle 16:45)
Oba dva nedělní soupeři se letos prozatím nacházejí na hranici sestupu do 2. ligy a nyní tak spolu sehrají velmi důležitý souboj o cenné body. Go Ahead se nachází na barážovém šestnáctém místě tabulky se ziskem šestnácti bodů, Den Haag je v tuto chvíli ne čtrnácté pozici a má pouze o bod více. Oba dva celky mají v tuto chvíli velmi špatnou formu a rozhodně by potřebovaly tříbodový zisk.

Go Ahead v posledních deseti zápasech zvítězilo pouze dvakrát, naposledy ve 13. kole nad sedmnáctou Bredou. Od té doby ale zaznamenalo už čtyři porážky v řadě za sebou, když nestačilo na Alkmaar, Cambuur, PSV a v novém roce také na Tilburg, kterému podlehlo nejtěsnějším poměrem 0:1. Den Haag čeká na vítězství šest ligových kol po sobě, ve kterých dokázal remizovat hned čtyřikrát.

Hostující výběr má na kontě už osm nerozhodných výsledků a v této statistice je společně s Excelsiorem králem Eredivisie. Po zimní přestávce se doma utkal s Cambuurem a dokázal s ním remizovat po výsledku 2:2. V letošním vzájemném zápase se oba výběry podělily po bodu (1:1) a velmi vyrovnaný duel se dá očekávat také teď. Hosté mají k dispozici kompletní výběr, Go Ahead se musí obejít bez tří důležitých hráčů.

Karetní trest si musí odpykat Wijnaldum, kvůli zlomenině nebude k dispozici van der Meer a van Ooijen laboruje s poraněnými vazy v kotníku. "S bodem proti Cambuuru jsme byli vcelku spokojeni, i když jsme na vítězství měli a tříbodový zisk už rozhodně potřebujeme. Go Ahead má v poslední době problémy v ofenzívě, nicméně hrozí ze standardních situací a má skvěle secvičené rychlé protiútoky," uvedl hostující kouč Henk Fräser.

Den Haag v letošním ročníku spoléhá především na kvalitu útočníka Michiela Kramera, který v sedmnácti zápasech skóroval dokonce jedenáctkrát. V duelu s Cambuurem nenastoupil, nyní by se ale na trávníku už měl objevit. "Pochopitelně jsem rád, že se mu tolik daří. Jeho góly v důležitých chvílích nám zachránily mnoho bodů a pevně doufám, že mu forma vydrží co nejdéle," dodal následně osmačtyřicetiletý kouč Den Haagu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.50 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Cambuur Leeuwarden - PSV Eindhoven  (sobota 18:30)
Po téměř čtyřech měsících PSV Eindhoven na domácím poli prohrál, vypadl z nizozemského poháru, a hned se začíná mluvit o možné šanci Ajaxu snížit čtyřbodové manko. PSV může umlčet kritiky v sobotu v podvečer proti Cambuuru, jenž se stále trochu senzačně drží na příčkách zajišťující baráž o evropské poháry.

Boeren vypadli v úterý v KNVB Bekeru s Bredou, prohráli po prodloužení, nicméně žádné pochybnosti o formě svěřence Phillipa Cocuho nejsou na místě. Vždyť PSV drží v Eredivisie jedenáctizápasovou šňůru bez porážky a neúspěch v domácím poháru byl první od 28. září, kdy červenobílí nestačili na Heerenveen.

Na půdě Cambuuru jich ovšem každopádně nečeká nic lehkého. Fotbalisté z Leewardenu ve své druhé sezóně po postupu z Jupiler League příjemně překvapují všechny příznivce a jejich předsezónnímu cíli - záchraně - musí věřit i ten největší pesimista. Nicméně Cambuuru se paradoxně více daří venku než doma. Na hřištích soupeře padli pouze jednou, zatímco v před vlastními fanoušky hned čtyřikrát.

Kouči žlutomodrých Henku de Jongovi, který bude doufat v lepší výsledek než na podzim, kdy v Eindhovenu Cambuur prohrál jednoznačně 4:0, bude scházet pouze náhradní brankář Harm Zeinstra, jinak má k dispozici celý kádr. To už se nedá říct o Cocum, lodivod PSV nemůže počítat s Jorritem Hendrixem, Nigelem Bertramsem, Stijnem Schaarsem a ani s Florianem Jozefzoonem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.80 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
PEC Zwolle - AZ Alkmaar  (sobota 19:45)
Fotbalisty Zwolle sice v zimní pauze opustil jejich nejlepší střelec Tomáš Necid, nicméně v prvním ligovém zápase nového roku jim to příliš nevadilo a bez větších potíží doma jasně zdolali Bredu po výsledku 4:1. Nyní na ně čeká mnohem složitější oříšek v podobě Alkmaaru. Ten by si chtěl oproti loňskému roku zahrát alespoň v Evropské lize a v tabulce se prozatím nachází na páté pozici s jednatřiceti body, Zwolle je čtvrté s dvaatřiceti body.

Také AZ vstoupilo do nového ročníku tou správnou nohou, a i když nepředvedlo proti beznadějně poslednímu týmu tabulky z Dordrechtu úplně přesvědčivý výkon, tak se vítězství 2:0 rozhodně počítá. Hostující kouč John van den Brom očekává velmi atraktivní souboj pro diváky: "Oba týmy pravděpodobně budou chtít útočit a dá se předpokládat velký počet branek. Na tento duel se rozhodně těšíme, bude mít určitě šťávu."

Ten v sobotním střetnutí bude mít k dispozici kompletní kádr, naopak Zwolle se musí obejít hned bez pětice zraněných. Karagounis s de Boomem jsou stále mimo hru kvůli poraněným kolenním vazů, jiné problémy v oblasti kolene nedovolí hrát ani Saymakovi. Potíže s kotníkem stále ještě nedoléčil Broerse a bolavá třísla trápí Pereiru. "Bude to hodně vyrovnané, nemůžeme říci, že jsme favorité," řekl vzápětí van den Brom.

V podzimním vzájemném zápase byl o něco úspěšnější Alkmaar, který svého protivníka přehrál po výsledku 1:0. "Ofenzivní síla soupeře je opravdu hrozivá, gól může dát vskutku kdokoliv. Velkou kvalitu mají Nijland, Drost, Thomas či Lukoki a my si musíme dávat ohromný pozor. Náš protivník umí rychle přecházet do ofenzívy, jeho ataky po křídlech jsou velmi nebezpečné a připravit se musíme také na pečlivě propracované standardní situace," dodal trenér AZ s mírnými obavami.

Hosté letos prozatím nemají nějakého vyloženého střelce, tím nejlepším je srbský záložník Nemanja Gudelj se sedmí brankami. Do sestavy se po zranění vrátil nadějný islandský útočník Aron Jóhannsson a tato dlouhodobá opora hostujícího výběru skórovala v osmi zápasech dvakrát. "Konečně máme téměř prázdnou marodku a můžeme počítat s kompletním kádrem, který je schopen ve Zwolle vyhrát. Bude to nesmírně těžké, ale ne nemožné," uvedl závěrem osmačtyřicetiletý stratég AZ.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.50 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FC Dordrecht - SBV Excelsior  (sobota 19:45)
Fotbalisté Dordrechtu se jako nováček v nejvyšší soutěži zatím trápí a v dosavadních osmnácti zápasech získali pouhých sedm bodů, jsou tedy na jasně posledním místě s šestibodovou ztrátu na předposlední Bredu. V celé sezóně vyhráli hned své první utkání nad Heereveenem a od té doby tedy čekají už sedmnáct zápasů na tříbodový zisk. Nyní budou mít šanci v domácím prostředí proti konkurenčnímu Excelsioru, nicméně favorité určitě nejsou.

SBV doposud posbíralo velmi solidních dvacet bodů a v tabulce se nachází na třinácté pozice, ovšem do nového roku vstoupilo naprosto skvěle. Zvládlo totiž velmi důležitý souboj na půdě Heracles a odvezlo si všechny tři body po výsledku 3:0. Nesmírně zajímavé je sledovat statistku vzájemných zápasů obou protivníků. V posledních pěti duelech se oba celky vždy rozdělily po bodu, čtyřikrát ještě ve druhé lize a letos v Dordrechtu po nerozhodném výsledku 1:1.

Velmi vyrovnaný duel se dá očekávat také teď, nicméně mírně navrch by měli mít hosté. Dordrecht totiž hraje velmi špatně na domácím stánku, když z devíti zápasů před vlastním publikem vybojoval pouhý bod a to ve vůbec posledním utkání loňského roku s Groningenem v poměru 1:1. Nejhorší je i ve statistice vstřelených či obdržených gólů, nyní se tak pokusí všechny tyto negativní bilance alespoň trochu vylepšit.

Ve svém prvním zápase v roce 2015 vzdoroval na půdě silného Alkmaaru, jenže nakonec mu podlehl 0:2. Dordrecht se v sobotním utkání bude muset obejít bez Meulense kvůli poraněnému kolenu, Lieder laboruje se zraněným kotníkem a svalové potíže v oblasti lýtka stále trápí Korteho. Excelsior se taktéž musí obejít bez třech hráčů, ovšem jeho hlavní dvě ofenzivní opory Tom van Weert a Jeff Stans budou připraveni.

Nastoupit nemohou nemocní Kruys se Stoltem, Karamiho na trávník ještě nepustí problémy s kolenem. "Protivníka v žádném případě nesmíme podcenit, ten je rozhodně odhodlán konečně doma zvítězit a pro tříbodový zisk udělá všechno. My jsme byli spokojeni s naším výkonem proti Heracles a věříme, že další klíčový souboj o záchranu zvládneme," uvedl krátce kouč hostů Marinus Dijkhuizen.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.50 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SC Heerenveen - SBV Vitesse  (sobota 20:45)
Fotbalisté Heerenveenu neprožili úplně nejšťastnější úvodní polovinu sezóny, nicméně na konci loňského roku se zlepšili a díky zvládnutému duelu po krátké zimní pauze nyní drží sérii čtyř zápasů bez porážky. V tabulce se nacházejí na osmém místě s pětadvaceti body a určitě myslí na evropské poháry. Nyní se střetnou s dalším silným celkem, kterému sezóna nevychází úplně podle představ a dá se očekávat opravdu velmi vyrovnaný duel.

Arnhem v loňských sezónách pokukoval po evropských pohárech, ovšem letos se po celou dobu nachází na pomezí dolní a horní poloviny tabulky. V současnosti mu patří dvanácté místo a má o tři body méně než jeho sobotní protivník, v tomto utkání tak favoritem není. Domácí výběr zvládl minulý týden své vystoupení na půdě Utrechtu a po velmi dobrém výkonu si odvezl vítězství 2:1.

Vitesse přivítalo před vlastním publikem suveréna letošního ročníku z PSV a nakonec mu podlehlo nejtěsnějším poměrem 0:1. V podzimním vzájemném zápase se oba celky rozešly smírně po remíze 1:1. Heerenveen nemůže proti Vitesse počítat s vykartovaným de Roonem, poraněné vazy v koleni dlouhodobě na trávník nepustí Buijse. Hosté postrádají jedno jméno, vinou zraněných zad nemůže nastoupit Kruiswijk.

Domácí kouč Dwight Lodeweges věří, že jeho svěřenci budou pokračovat v nastoleném tempu, ovšem před silou Arnhemu varuje. "Daří se nám v produktivitě a přestali jsme dělat chyby v defenzívě, což samozřejmě přináší zlepšení. Arnhem i přes své tabulkové postavení má tým na to porážet i ty největší favority soutěže a čeká nás tak hodně složité utkání. Rozhodovat budou maličkosti, určitě budeme potřebovat pomoc našeho publika," uvedl stratég SC.

Jeho protějšek Peter Bosz se na očekávané střetnutí velmi těší. "Pochopitelně chceme napravit porážku s PSV a uvědomujeme si, že Heerenveen není co se týče kvality kádru o moc horší. Navíc má dobrou formu a podle mého názoru je mírným favoritem. I přes porážku s PSV jsem viděl mnoho pozitiv a proti Heerenveenu na ně chceme navázat. Plánujeme si užít atmosféru na stánku Abe Lenstra a snad po závěrečném hvizdu budeme spokojenějším týmem," řekl jasně.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.50 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Twente - Heracles Almelo  (pátek 20:00)
Fotbalisté Twente letos opět bojují o evropské poháry, nicméně hned v prvním zápase po měsíční přestávce poznali, že je čeká velmi obtížná úloha. Enschede se totiž představilo na půdě konkurenčního Feyenoordu a podlehlo mu po výsledku 1:3, v tabulce se prozatím nachází na šestém místě se ziskem osmadvaceti bodů. Nyní bude plnit jasnou úlohu favorita proti Heracles, které má sestupové starosti a se šestnácti body je na patnáctém místě.

Nicméně před barážovou pozicí Go Ahead je pouze o skóre a nutně tak potřebuje každý bod. Ani Almelo nevstoupilo do jarní fáze nijak dobře a v domácím prostředí podlehlo konkurenčnímu Excelsioru jasně 0:3, nyní tak má co napravovat. Ovšem bodový zisk na půdě Enschede se určitě očekávat nedá. V letošním vzájemném zápase jasně dominovalo Twente a na půdě Heracles zvítězilo přesvědčivě po výsledku 4:1.

Domácí kouč Alfred Schreuder se v páteční předehrávce bude muset obejít bez Eghana kvůli poraněnému rameni, potíže s kolenem nedovolí hrát ani Gutiérrezovi. "Pochopitelně nás prohra v Rotterdamu mrzela, na bodový zisk jsme rozhodně měli. Nyní ale musíme tento duel hodit za hlavu a soustředit se na Heracles. Musíme tvořit hru a proměňovat naše šance, před vlastními fanoušky chceme za každou cenu zvítězit," řekl Schreuder.

Ten se opět bude spoléhat na hlavní ofenzivní hvězdu Luca Castaignose, který letos v osmnácti zápasech nastřílel deset branek a v duelu s Feyenoordem asistoval u jediného gólu svého týmu. "Heracles umí skvěle využívat rychlé brejky a má hodně nebezpečné standardní situace. Tento zápas nesmíme v žádném případě podcenit. Pokud předvedeme zodpovědný výkon bez hrubých chyb, tak bychom toto utkání měli zvládnout," dodal optimisticky domácí stratég.

Heracles bude postrádat vykartovaného Weghorsta, svalové potíže na trávník nepustí Engberinka a ani Pelupessyho. "Výkon v zápase proti Excelsioru nás velmi mrzel a musíme se výrazně zlepšit. Twente je soupeř zcela jiného kalibru a pokud bychom zahráli podobně, tak bychom mohli odjet s velkým debaklem. Chceme zodpovědně bránit a soustředit se na standardní situace, v bodový zisk určitě věříme," uvedl trenér hostujícího mužstva John Stegeman.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.25 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven18151249:1446
2.AFC Ajax18133245:1742
3.Feyenoord Rotterdam18104433:1634
4.PEC Zwolle18102635:2232
5.AZ Alkmaar1894528:2531
6.FC Twente1877432:2428
7.Cambuur Leeuwarden1876529:2727
8.SC Heerenveen1867523:2225
9.FC Groningen1866619:2624
10.Willem II1872926:2923
11.FC Utrecht1872931:3523
12.SBV Vitesse1857635:2822
13.SBV Excelsior1848626:3620
14.ADO Den Haag1838724:3117
15.Heracles Almelo18511227:3916
16.Go Ahead Eagles18441022:3716
17.NAC Breda18341117:4113
18.FC Dordrecht18141312:447

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To by byla sestava :Boschker - Onyewu, Majstorovič, Numan - Chadli Tadič, Bosvelt, R.de Boer(C) - Castaignos, V. of Hesselink, Elia

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujte zápasy online, získejte tipy zdarma a užijte si život sázkaře s www.betclub.cz

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla sestava : Pieckenhagen - R. Jansen, Zomer, Verbeek(C) - Nurmela, Hassani, Linssen, Quansah - M.Amoah, Dost, Uth

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=V1MWIWEqBp8

Top goals Eredivisie 14/15 - medzi nimi aj 2 banány od Rusnáka (druhý a predposledný vo videu)

Reagovat
Stiksxx

Tezkyyy zápas nas dnes ceka. Jinak jsme vypadli s Rodou a ne Bredou.

Reagovat
Hector17

Zatím je to děs a hrůza, můžeme děkovat nebesům za poločasovy stav 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Feyenoord hrá zatial velmi dobre,hlavne ich záloha pri obrannej fáze pekne prehusťuje stred a ajax má čo robiť aby sa cez ňu dostal plus sú lepší aj kombinačne..ale 0:0

Reagovat
AjaxFans

Totaal niets, Boer musí udělat nějaké střídání, Bazoer je slaboučký,Andersen taky.Schöně do zálohy a Kombajn do utoku.A proč nehraje Viergever?

Reagovat
Hector17

Já se spis divím že nehraje el ghazi

Reagovat
jáá

asi tak, taky si říkám

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy keď nie dnes? Ajax hrá zatiaľ strašne, Feynoord je všade - úžasné odoberanie lôpt a nasadenie, páči sa mi práca Kazima, zamestnáva minimálne celú obranu, je to síce trošku taký Diego Costa, že facka tu facka tam, ale hraje výborne. Milika som videl snáď viac v obrane ako v útoku, raz ho tam na čiare trafila strela do hlavy a raz vysunul do tutovky Kazima či koho

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujte zápasy online, získejte tipy zdarma a užijte si život sázkaře s www.betclub.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele