Eredivisie - souhrn 19. kola

23.01.2015, 21:56, aktualizováno 25.01.2015, 18:39
Komentáře a souhrny
Ajax se rozešel s Feyenoordem bez branek a na vedoucí PSV Eindhoven, které uspělo na půdě Cambuuru, ztrácí sedm bodů. Remízy se zrodily také v Groningenu, Bredě a Zwolle, důležité tři body slavily Twente a Heerenveen. Zabral poslední Dordrecht či Go Ahead Eagles...

Go Ahead Eagles - ADO Den Haag 1:0

25.01.2015 16:45

Góly: 43. Jop van der Linden (pen.)

Důležitý souboj o záchranu, v němž bylo povětšinou k vidění jen mnoho osobních soubojů a celkově dosti urputný fotbal, zvládl lépe Go Ahead Eagles, a to díky jediné proměněné penaltě. Domácím tak vyšel vůbec prvním zápas v novém roce tak, jak si přestavovali, tedy ziskem tří bodů. Den Haag naopak prohrál poprvé od konce listopadu.

Ve srovnání s posledním utkáním proti Willemu II, který se odehrál ještě před vánočními svátky, mohl domácí lodivod Foeke Booy nasadit poměrně jinou sestavu. Vrátil se totiž Duits, Türüc byl využitý na levém křídle, a představila se i nová posila Verhoek, který je v Deventeru, kde mimochodem fotbalově také vyrůstal, na hostování z Feyenoordu.

Hosté přijeli k tomuto utkání s jasnou taktikou, a to usilovně bránit a bránit za každou cenu. Celý první poločas nabídl jen málo vážnějších šancí, ačkoli na pojetí hry Go Ahead bylo přece jenom vidět, že se s případnou remízou smířit v žádném případě nehodlá. Nakonec se o všem podstatném rozhodlo dvě minuty před koncem.

Nejprve zahrozil Den Haag. Ve 41. minutě se objevil za obranou nejlepší střelec týmu Kramer, jenže jeho možnost mu vychytal připravený brankář van der Hart. O pár chvil později naopak udeřil na druhé straně soupeř. Po akci Verhoeka byl Kolder faulovaný ve vápně Wormgoorem, který si vysloužil červenou kartu, a ještě se kopala penalta.

Gólman Hansen dokázal sice vystihnout směr střely van der Lindena, ale míč přesto doputoval k jeho tyčce. V oslabení Den Haag už tuplem málokdy pronikl do slibnější příležitosti. Domácí naopak hledali cestu ke druhému gólu, nicméně Kolder, Türüc nebo Lambooij nebyli úspěšní v koncovce. I tak Go Ahead čisté konto v pohodě udržel.

Více informací k zápasu

NAC Breda - Willem II 0:0

25.01.2015 14:30

Góly: -

Fotbalisté Bredy nedokázali ani ve svém čtvrtém ligovém duelu v řadě za sebou zvítězit, ovšem na druhou stranu přerušili sérii tří porážek po sobě a s nováčkem z Tilburgu se v domácím prostředí rozešli smírně po bezbrankové remíze. V tabulce tak zůstávají na předposledním sedmnáctém místě se ziskem čtrnácti bodů o čtyři body před posledním Dordrechtem a o dva za šestnáctým Heracles.

Willem má na kontě slušných čtyřiadvacet bodů a je na desáté pozici. Hosté měli v průběhu zápasu více ze hry a vytvořili si i více gólových příležitostí, domácí výběr hrozil pouze ze standardních situací a střelami ze střední či velké vzdálenosti. Tilburg se mohl dostat do vedení už v 5. minutě, kdy se po prudkém centru před branku probojoval k hlavičkovému pokusu Wuytens, ovšem nakonec zamířil nad branku Bredy.

Po necelé čtvrthodině se na zadní tyči ocitl Armenteros, který si po pasu Andradeho zpracoval míč na prsa a zblízka nakonec orazítkoval jen břevno domácí svatyně. V dalších minutách s NAC osmělilo a začalo se také dostávat do útoku, svou největší šancí tohoto utkání neproměnilo minutu před poločasovou přestávkou. Falkenburg vypálil ze střední vzdálenosti a tečovanou ránu nakonec dokázal gólman Lamprou zkrotit.

Po změně stran se domácí výběr stále více soustředil na defenzivní činnost, Tilburg měl od této chvíle balón mnohem častěji ve svém držení. Hosté zahodili obrovskou možnost v 69. minutě. Po pasu z pravé strany hlavičkoval u vzdálenější tyče Braber a z hranice brankového území poslal míč o pár decimetrů vedle levé tyče. Tilburg útočil i nadále a rozhodnout nakonec mohl nejlepší střelec týmu Armenteros ve třetí nastavené minutě.

Ten se po krásné nahrávce za obranu už dostával ke snadnému zakončení, ovšem v poslední možnou chvíli se mu vrhl pod nohy gólman ten Rouwelaar a fantastickým způsobem mu ukradl míč doslova z kopačky. Breda v příštím kole zavítá na půdu konkurenčního Excelsioru a sehraje další důležitý souboj o záchranu, Tilburg se pokusí překvapit suveréna letošního ročníku z PSV a bude chtít na jeho půdě vybojovat alespoň bod.

Více informací k zápasu

FC Groningen - FC Utrecht 2:2

25.01.2015 14:30

Góly: 32. Tjarron Chery, 51. Michael de Leeuw - 33. Édouard Duplan, 56. Yassine Ayoub

V očekávaném utkání o horní polovinu tabulky nakonec vítěz znám nebyl a Groningen se s konkurenčním Utrechtem rozešel smírně po remíze 2:2. Utkání mělo vysoké tempo a vyložených šancí bylo k vidění opravdu hodně. Groningen v tomto duelu dvakrát vedl, ovšem soupeř v obou případech okamžitě odpověděl. Domácí celek je tak devátý s pětadvaceti body, Utrechtu patří jedenáctá pozice a má o bod méně než jeho nedělní protivník.

Poprvé zahrozili hosté už v 5. minutě. Na levé straně pronikl až do pokutového území Peterson, který zpětnou přihrávkou vyzval ke skórování Kaliho, ovšem ten tísněn protihráčem poslal balón mimo tři tyče. Po necelé čtvrthodině hry se zrodila podobná akce na druhé straně. Rusnák našel svou zpětnou přihrávkou z levé strany na penaltovém puntíku nikým nehlídaného Tjarrona Cheryho a ten zamířil příliš vysoko.

Stejný hráč ale tento okamžik napravil ve 32. minutě, když vstřelil vedoucí branku Groningenu. Postavil se k přímému volnému kopu z nějakých osmnácti metrů z pravé strany a poslal míč k bližší tyči, na který gólman Ruiter nedosáhl. Neuběhlo ale ani 60 sekund a Utrecht bleskově vyrovnal. Po rohovém kopu z pravé strany se míč odrazil k Edouardu Duplanovi a ten ho pohotově napálil přímo pod horní tyčku.

Pět minut před poločasovou přestávkou mohl hosty dostat do vedení Haller, nicméně jeho rána ze střední vzdálenosti minula levou tyč o pár decimetrů. Naopak zhruba pět minut po přestávce dokázal skórovat opět Groningen, tomu vrátil vedení tradiční ostrostřelec Michael de Leeuw. Po krásném centru z pravé strany si seběhl do pokutového území a nádherně umístěnou hlavičkou uklidil balón k bližší tyči.

Jenže ani tentokráte se domácí neradovali z vedení dlouho, o pět minut později bylo znovu vyrovnáno. V pokutovém území sice přišel o balón Leeuwin, nicméně ten se odrazil na hranici šestnáctky k Yassinu Ayoubovi a ten ho poslal přímo k levé tyči, gólman Padt už nestačil reagovat. Přesně v polovině druhého poločasu po přihrávce Duplana nepřekonal Peterson z úhlu brankáře Padta, na druhé straně po nahrávce Cherryho z levé strany od brankové čáry tečoval míč mimo tři tyče střídající Hoesen.

Utrecht promarnil obrovskou příležitost v 88. minutě. Po centru na zadní tyč nepřekonal Duplan zblízka Padta, z dorážky mířil jen do břevna Ayoub a následnou ránu Petersona odvrátil před bankovou čarou Kappelhof. Do poslední šance tohoto duelu se dostal ve druhé nastavené minutě Hoesen, který vypálil z otočky z osmnácti metrů, nicméně Ruiter vytáhl famózní zákrok a podržel svůj celek, skóre tohoto střetnutí se tak již nezměnilo.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - Feyenoord Rotterdam 0:0

25.01.2015 12:30

Góly: -

Ve šlágru kola se diváci v Amsterdamu branky nedočkali a jedni z největších favoritů na zisk mistrovského titulu se tak rozešli smírně po bezbrankové remíze. Nicméně nudný fotbal k vidění nebyl, oba celky se rozhodně snažily útočit a jen větší klid v koncovce chyběl ke vstřelení kýženého gólu. Ajax ztratil body v boji s PSV a se třiačtyřiceti body je na druhém místě se šestibodovou ztrátou na Eindhoven, Feyenoord jich má o osm méně a je třetí.

Hosté vstoupili do utkání lépe, když už si v 7. minutě vytvořili první větší šanci tohoto nesmírně důležitého střetnutí. Kazim se na pravé straně pokutového území dostal z obležení tří protihráčů a nakonec se probojoval ke střele z úhlu, skvělý Cillessen předvedl výborný zákrok a odvrátil míč na rohový kop. Po jeho zahrání se k hlavičkovému pokusu dostal Boëtius, ale mířil příliš vysoko a poslal míč nad branku domácího výběru.

Po necelé čtvrthodině hry zahrozil na druhé straně Bazoer, ale jeho střelecký pokus nebyl nijak razantní a gólman Vermeer si na konto připsal první snadný zákrok. Po dvaceti odehraných minutách opět zahrozil aktivní Kazim. Ten se po zablokované střele ocitl zcela sám před Cillessenem, ovšem ten fantastickým zákrokem odvrátil míč na rohový kop. O pár minut později znovu hlavičkoval na druhé straně Boëtius, ovšem i tentokráte velmi nepřesně.

Feyenoord měl lehce navrch také v dalších minutách, nicméně rozehrávka obou celků byla hodně nepřesná. Největší šanci prvního poločasu se zrodila zhruba pět minut před přestávkou. Po rohovém kopu propadl míč až na hranici brankového území, kde po skrumáži přišla střela do horní poloviny branky, nicméně Milik famózně odhlavičkoval balón na další rohový kop zhruba metr před brankovou čarou, zabránil tak jistému gólu.

Po změně hry oba celky krásně kombinovaly, jenže nepřesná finální rozehrávka zabránila vytvoření si nějaké gólové možnosti. Vůbec největší příležitost tohoto duelu promarnili hosté zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem. Po centru z pravé strany hlavičkoval z hodně ostrého úhlu Kazim a míč už mířil do branky, jenže ten se nakonec odrazil od nohy Boëtiuse zpět do pole, který stal zhruba půl metru od brankové čáry. Ve zbývajících minutách hrály oba výběry opatrně, Ajax vzhledem k průběhu utkání určitě musí být s bodem spokojený.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - SBV Vitesse 4:1

24.01.2015 20:45

Góly: 4. Luciano Slagveer, 10. Mark Uth, 42. Daley Sinkgraven, 53. Luciano Slagveer - 77. Guram Kašia

Souboj dvou celků ze středu tabulky jasně lépe dopadl pro domácí Heerenveen, který tak v novém roce i napodruhé ukořistil plný počet bodů. Utkání s Vitesse měl prakticky od začátku až do konce plně pod kontrolou a už do poločasu si vytvořil pohodlný náskok. Hosté v jarní části sezóny padli podruhé v řadě.

Snad jen jedna kaňka pošpinila jinak jeden z nejpovedenějších zápasů tohoto ročníku svěřenců Dwighta Lodewegese. V 75. minutě totiž obdržel žlutou kartu útočník Uth, jenž se tak kvůli tomuto osobnímu trestu nebude moc zúčastnit příštího klání s Dordrechtem. Němec však může být spokojený, že k výhře přispěl jedním gólem.

Domácí vstoupili do střetnutí přímo famózně. Přesně takový začátek si představovali. Už ve 4. minutě prošel kolem nedůrazného a špatně bránícího Wallaceho neudržitelný Larsson, který předložil míč do brankového území, odkud z blízkosti skóroval Slagveer. A jen o šest minut později Heerenveen vedl o dvě branky.

I když těsně předtím se mohl hlavičkou prosadit hostující Kašia, bohužel pro něj nepřekonal fantastického gólmana Nordfeldta, udeřil na druhé straně soupeř. Van den Berg poslal parádní kolmici do vápna na nabíhajícího si Utha, jenž z vyložené pozice neminul. Hosté ani tenhle moment nepoložil a snažili se korigovat, jenže jim vůbec nevyšla koncovka.

Během minuty mohli skórovat Labyad a rovněž i Kazaišvili, jenže první jmenovaný přestřelil a druhého jmenovaného parádně vychytal Nordfeldt. Byli to nakonec domácí, kdo měl poslední slovo v prvním dějství. Tři minuty před koncem propadl centr z rohového kopu k Sinkgravenovi, který si balón možná zpracoval rukou, nicméně jeho branka byla uznána.

Ani po obrátce Vitesse nezachytilo začátek a počtvrté inkasovalo, jelikož se v 53. minutě po jednoduché akci prosadil znovu Slagveer. Trojité střídání hostům k lepšímu výkonu zkrátka stejně nepomohlo. Kosmetickou úpravu skóre pak zařídil Kašia, jenž se po standardce ocitl na malém vápně trestuhodně sám a hlavou přesně zacílil.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - AZ Alkmaar 1:1

24.01.2015 19:45

Góly: 15. Jody Lukoki - 5. Nemanja Gudelj

Zajímavý zápas mezi Zwolle a Alkmaarem nakonec skončil remízou 1:1. K vidění byla vidět spousta šancí na obou stranách, góly však padli jen dva a oba v prvním dějství. Nejprve přesně mířil srbský středopolař Nemanja Gudelj, zanedlouho srovnal stav Jody Lukoki.

Na úvodní gól se opravdu nečekalo dlouho. Po rohovém kopu se míč dostal na zadní tyči ke Gudeljovi, třiadvacetiletý záložník si balón navedl na střed mimo šestnáctku a pak vyslal na bránu skrytou střelu, kterou Hahn přes chumel těl zahlédl až na poslední chvíli a nestihl vůbec zareagovat. Navýšit vedení mohl brzy Tanković, ale těsně minul.

Po čtvrthodině hry se Zwolle podařilo vyrovnat. Ryan Thomas vyhrál důležitý souboj ve středu hřiště a pak skvělou kolmicí vybídl ke skórování Lukokiho, jenž nepohrdl - konžský útočník překvapil gólmana Estebana Alvarada přesnou střelou mezi nohy. V závěru prvního poločasu se ještě domácí po právu dožadovali pokutového kopu, hlavní rozhodčí však hraní rukou ve vápně Alkmaaru zřejmě nezaregistroval.

Druhá půle patřila jednoznačně Blauwvingers. V 55. minutě pálil po Drostově sklepnutí těsně nad Rienstra a po pěkné individuální akci Lukokiho a jeho následném centru se ve velké příležitosti nepoštěstilo ani střídajícímu Beckerovi. V nastaveném čase se ještě mohl stát hrdinou levý bek van Hintum, ovšem jeho pumelici bravurně vyškrábl Alvarado.

Více informací k zápasu

FC Dordrecht - SBV Excelsior 1:0

24.01.2015 19:45

Góly: 64. Mart Lieder

Fotbalisté Dordrechtu se dočkali v 19. kole svého prvního tříbodového zisku v domácím prostředí a teprve v 10. domácím zápase dokázali zvítězit. Navíc přerušili svou sérii sedmnácti utkání bez výhry v nizozemské nejvyšší soutěži a nejtěsnější výhra 1:0 nad Excelsiorem je pro záchranářskou matematiku hodně důležitá. Dordrecht je s deseti body stále v Eredivisii poslední, ovšem na Bredu se dotáhl na rozdíl tří bodů.

Nováček soutěže je sice se čtyřmi získanými body před vlastními fanoušky suverénně nejhorším týmem v této bilanci, nicméně konečně dokázal své příznivce potěšit a může mu to pomoci do dalších utkání. SBV naopak nedokázalo navázat na minulý úspěšný vstup do nového roku po výhře 3:0 nad Heracles a v tabulce se nachází na třinácté pozici s dvaceti body. Utkání bylo podle očekávání velmi vyrovnané a příliš vyložených šanci k vidění nebylo.

Oba výběry se snažily pracovat velmi dobře hlavně v defenzívě. Nicméně už v 8. minutě se mohli hosté dostat do vedení zásluhou tradičního šutéra Toma van Weerta, ovšem po krásné přihrávce za obranu zaváhal a skvěle vyběhnuvší Kurto jeho střelu zblízka dokázal zlikvidovat. Postupem času začali hrozit také domácí a první větší příležitost si vypracovali po necelé půl hodině hry po centru Limy na levou stranu pokutového území.

O tvrdý střelecký pokus se postaral z voleje Mart Lieder a pořádně vyprášil rukavice gólmana Coutinha, který dokázal jeho ránu zneškodnit. Až do konce úvodního dějství se nic dalšího nepřihodilo, oba týmy excelovaly v obranné hře a další větší možnost tak byla k vidění až těsně po hodině hry. Po dlouhém pasu si efektivně zpracoval míč van Weert, obtočil se kolem protihráče a vypálil z dvaceti metrů po zemi těsně vedle pravé tyče.

Rozhodující moment utkání byl k vidění v 64. minutě. Po dlouhém nákopu před pokutové území svedl Lieder souboj s dvěma protihráči rameno na rameno a nakonec se ocitl zcela sám před Coutinhem, kterého pokořil mířenou střelou ke vzdálenější tyči - 1:0. Excelsior se snažil s výsledkem něco udělat, ale v ofenzívě byl naprosto bezzubý a nabuzený soupeř mu už nedovolil vůbec nic.

Více informací k zápasu

Cambuur Leeuwarden - PSV Eindhoven 1:2

24.01.2015 18:30

Góly: 90+2. Daniël de Ridder - 39. Georginio Wijnaldum, 74. Memphis Depay

PSV Eindhoven opět vítězí, tentokráte si odváží tři body z Leeuwardenu. Domácí Cambuur opět nepodal vůbec špatný výkon a lídrovi tabulky byl minimálně v první půli více než vyrovnaným soupeřem. Za Boeren se prosadili hvězdy Wijnaldum a Depay, čestný úspěch pro Cambuur zaznamenal De Ridder.

Do utkání vstoupili lépe domácí a v úvodní čtvrthodině zahodili dvě stoprocentní příležitosti. V 11. minutě po skvělé akci na pravém křídle přišla přihrávka pod sebe na zcela osamoceného Ogbecheho, jenž zcela osamocený devět metrů od branky střílel těsně vedle. Takřka identická situace se za chvíli opakovala, nigerijský forward tentokráte prostor mezi třemi tyčemi trefil, ovšem v cestě stál pozorný gólman Zoet.

A tak se z ojedinělé šance prosadili hosté. Jetro Willems potvrdil svou vytříbenou kopací techniku, poslal do šestnáctky soupeře skvělý centr (netradičně z pravé strany), který dopadl přesně na hlavu Georginia Wijnalduma a ten rozvlnil síť. 175 centimetrů vysoký záložník tak dokázal, že výška nemusí být pro hlavičkování hlavní atributem.

V druhém dějství už převzali taktovku nad utkáním favorizovaní hosté a 74. minutě přidali pojišťující trefu. A situace se podobala té u první branky - k centru z pravé strany se dostal Memphis Depay a přeloboval vyběhnuvšího Nienhuise, kterému možnost zásahu překazila zemská přitažlivost.

V nastaveném čase sice ještě po krásné střele z přímého kopu srovnal střídající Daniel De Ridder, ovšem na více se už hráči Cambuuru nezmohli a s PSV prohráli 1:2.

Více informací k zápasu

FC Twente - Heracles Almelo 2:0

23.01.2015 20:00

Góly: 62. Jesús Corona, 88. Bilal Ould-Chikh

Fotbalisté Twente dokázali potvrdit úlohu favorita v souboji se zachraňujícím se Heracles a v domácím prostředí ho porazili po výsledku 2:0. Jejich tříbodový zisk se nerodil úplně nejlehčeji, více jak šedesáti minut nedokázali vstřelit branku a teprve poté dokázali přehoupnout misky vah na svou stranu. Alespoň částečně napravili porážku z minulého utkání proti Feyenoordu v tabulce prozatím poskočili na páté místo s jednatřiceti body.

Jejich páteční protivník naopak nezvládl ani své druhé vystoupení v novém roce a v Eredivisii se nachází na patnáctém místě se šestnácti body o skóre před Go Ahead, které má ještě utkání k dobru. Domácí výběr byl v celém průběhu mnohem aktivnějším týmem, měl častěji míč ve svém držení a vyslal na branku soupeře o polovinu více střel. Nicméně v úvodní půlhodině se hrálo z obou stran velmi opatrně, teprve poté zahrozilo Enschede.

Almeo se drželo defenzivní taktiky a soupeře do ničeho nepouštělo, přesně po třiceti odehraných minutách mohl udeřit Engelaar. Ten si narazil míč s nejlepším střelcem týmu Castaignosem a ocitl se v tváří tvář gólmanovi Telgenkampovi, který vytáhl ze svého repertoáru skvělý zákrok. Největší možnost prvního poločasu spálili domácí ve 42. minutě, konkrétně Jesús Manuel Corona.

Po centru na zadní tyč vracel míč před branku Ziyech a Corona zblízka trefil pouze břevno. Poté se dostal i k hlavičce, jenže na brankové čáře naprosto famózně zasáhl Telgenkamp. Stejný hráč se však nakonec dočkal úvodní branky utkání přesně o dvacet minut později po změně stran. Obrovskou hrubku vyvedl obránce Zomer, který svou přihrávkou mířenou k Telgenkampovi namazal jen Coronovi a ten lehkou tečí poslal balón do protipohybu hostujícího strážce.

Postupem času hosté častěji otevírali okénka v defenzívě a Twente mohlo pojistit svůj náskok deset minut před závěrečným hvizdem. Po rychlém brejku vypálil z osmnácti metrů střídající Bilal Ould-Chikh a svou ranou trefil pouze břevno. Domácí výběr se dočkal uklidňující branky v 88. minutě, kdy se trefil právě Ould-Chikh. Ten napřáhl z dvaceti metrů a levačkou poslal míč nad gólmana Heracles ke vzdálenější tyči, jednalo se vskutku o unikátní střelu.

V první nastavené minutě mohl přidat třetí trefu Ensechede Børven, jenže ten usměrnil balón pouze na tyč. V hostujícím dresu se na trávník podíval mladý nadějný útočník Jaroslav Navrátil, nicméně nastoupil až v 79. minutě a za takto krátkou chvíli už bodový zisk svému výběru nepřinesl.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven19161251:1549
2.AFC Ajax19134245:1743
3.Feyenoord Rotterdam19105433:1635
4.PEC Zwolle19103636:2333
5.AZ Alkmaar1995529:2632
6.FC Twente1987434:2431
7.SC Heerenveen1977527:2328
8.Cambuur Leeuwarden1976630:2927
9.FC Groningen1967621:2825
10.Willem II1973926:2924
11.FC Utrecht1973933:3724
12.SBV Vitesse1957736:3222
13.SBV Excelsior1948726:3720
14.Go Ahead Eagles19541023:3719
15.ADO Den Haag1938824:3217
16.Heracles Almelo19511327:4116
17.NAC Breda19351117:4114
18.FC Dordrecht19241313:4410

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pozeral niekto PSV? Ako to vyzeralo? Cítil som prekvapko, mal som 1X.

Reagovat
Stiksxx

Asi nejpřijatelnější výsledek.

Reagovat
Elliasson

Ááááá, tak toto je škoda. Sledoval jsem to od 59.minuty, ale myslím si, že jsme byli lepším týmem. Je vidět, že je to opravdu velký zápas - Toornstra s Wilksherem to chvílemi nezvládali pořádně. Na druhou stranu, myslím si, že někdy kolem 80.minuty jsme měli kopat přímák z opravdu hodně dobré pozice a taky...

... Colin je vynikající, toho hráče si neskutečně cením, ale ten obranný zákrok na brankové čáře. Fujj, to může Moisander a van Rhijn poděkovat. My jsme opravdu prokletí, my ten Ajax prostě neporazíme ať můžeme hrát sebelíp!

Reagovat
AjaxFans

Tak dneska to byla příkladová definice slova hovno.Chvilku jsem přemýšlel,jestli to není přípravný zápas.Feyenoord byl lepší,škoda tak težkého protivníka po pauze.Jedna střela na branku za 90 minut Musíme se zlepšit, nebo nás čekají další ztráty bodíků.

Reagovat
afc ajax

asi tak žial

Reagovat
Elliasson

A i přesto vás neporazíme.

Reagovat
Stiksxx

jen tak dál

Reagovat
AjaxFans
Reagovat
STR

ADO si letos teda hodně zahrává.

Reagovat
Stiksxx

Není divu když stopera hraje Derijck

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele