Eredivisie - preview 17. kola

19.12.2014, 08:20, aktualizováno 21.12.2014, 09:54
Previews
Vitesse Arnhem si bude chtít vylepšit náladu proti Heraclesu, zatímco předposlední Breda přivítá nevyzpytatelný Feyenoord. Ajax potřebuje uspět na půdě Excelsioru, Twente pak čeká náročný duel s Willem II...
SBV Vitesse - Heracles Almelo  (neděle 12:30)
Fotbalisté Arnhemu zaostávají v holandské nejvyšší soutěži za svými možnostmi a v tuto chvíli jim patří až dvanácté místo tabulky se ziskem devatenácti bodů. Nicméně skvělý výkon předvedli ve 4. kole národního poháru na půdě Ajaxu a díky přesvědčivému vítězství 4:0 postoupili do čtvrtfinále, nyní budou chtít na tento úspěch navázat. V domácím prostředí přivítají konkurenční Heracles, které je čtrnácté se šestnácti body.

Hosté tak už dávno zapomněli na naprosto příšerný úvod sezóny a v poslední době tabulkou stoupají. V minulých čtyřech kolech vybojovali slušných deset bodů, když dokázali porazit Den Haag, Heerenveen i Utrecht a naposledy remizovali v poměru 1:1 s posledním celkem tabulky z Dordrechtu, z čehož určitě byli alespoň trochu zklamáni. Arnhem naopak nedokázal zvítězit v minulých sedmi duelech v Eredivisii.

V nich sice hned pětkrát remizoval, nicméně bez pravidelného bodového zisku se jen těžko bude ucházet o evropské poháry. Po remíze se silným Twente v poměru 2:2 naposledy zavítal na půdu Groningenu a s ním se rozešel smírně v poměru 1:1. V loňských vzájemných zápasech byl o něco úspěšnější Arnhem, který nejprve na podzim přehrál svého protivníka 3:1 a v následné jarní odvetě s ním remizoval na jeho půdě 2:2.

Domácí kouč Peter Bosz se bude muset obejít bez potlučeného Moriho, gólman Velthuizen nemůže nastoupit vinou zlomeniny prstu a poraněný nos na trávník nepustí ani Wallaceho. "Pochopitelně jsme si výrazně zvedli sebevědomí po zápase v Amsterdamu a dokázali jsme si, že ke kvalitnímu útoku mnohdy umíme přidat i výbornou defenzivní práci. Na Heracles si věříme a konec letošního roku chceme zakončit tříbodový ziskem, který opravdu hodně potřebujeme," řekl odhodlaně Bosz.

Jeho protějšek John Stegeman se také bude muset obejít bez tří opor, dlouhodobě mimo hru zůstává Cziommer, Engberink a Schenkeveld. Hosté na rozdíl od svého nedělního protivníka nezvládli tak dobře zápas v národním poháru a po hladké prohře 0:3 od Cambuuru byli vyřazeni. "Arnhem má dlouhodobě velmi silný tým a je dost možné, že po výhře nad Ajaxem chytil druhý dech. Bude nesmírně obtížné ho zastavit hlavně v ofenzívě, nicméně o bodový zisk se hodláme poprat," uvedl stratég Almela.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.00 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
NAC Breda - Feyenoord Rotterdam  (neděle 14:30)
Fotbalisté Feyenoordu sehráli v uplynulém týdnu dva velmi těžké zápasy s hlavními konkurenty a dokázali v nich vybojovat pouze jeden bod, díky tomu se v tabulce stále nacházejí na čtvrté pozici se ziskem osmadvaceti bodů a na vedoucí PSV ztrácejí propastných dvanáct bodů. Nyní zavítají na půdu Bredy, která má letos velké sestupové starosti a se třinácti body je předposlední sedmnáctá.

NAC čekalo dlouhou dobu na ligové vítězství a svou nelichotivou sérii dokázalo přerušit v 15. kole, kdy zvítězilo nejtěsnějším poměrem 1:0 na půdě Cambuuru. V dalším ligovém střetnutí ale neuspělo, v domácím prostředí podlehlo silnému Heerenveenu po výsledku 0:2. Breda navíc ve 4. kole národního poháru utrpěla obrovský debakl 0:6 na půdě konkurenčního Excelsioru a do posledního zápasu letošního roku nebude vstupovat v nejlepším rozpoložení.

Rotterdamský výběr splnil cíl postupem do jarní fáze Evropské ligy a až do 15. kola sbíral jedno vítězství za druhým. Jenomže následně v domácím prostředí zachraňoval alespoň bod v souboji s Alkmaarem v nastaveném čase, poté ve středeční dohrávce sehrál s PSV divácky nesmírně atraktivní duel, jenže po přestřelce mu podlehl 3:4. Hosté dokázali z závěru vyrovnat stav na 3:3, jenomže tentokráte v nastavení o cenný bod nakonec přišli.

Domácí výběr se v nedělním klání bude muset obejít bez trojice zraněných hráčů. Damčevski nemůže nastoupit kvůli poraněnému kolenu, van Bezooijen laboruje se svalovými problémy a Drost se na trávník nepodívá vinou zraněného ramene. "Za výkon na půdě PSV musím své svěřence pochválit, i když s defenzivní činností jsem pochopitelně spokojen nebyl. Nedá se nic dělat, soustředíme se na další zápas a chceme všechny tři body," uvedl trenér rotterdamského výběru Ronald Koeman.

Jemu po ruce nebudou hned čtyři jména. Kvůli nemoci se na trávník nepodívá Boëtius, Mathijsen ještě nedoléčil poraněný sval v oblasti lýtka, nespecifikované svalové problémy trápí taktéž Toornstru a bolavé koleno nedovolí nastoupit ani Cabralovi. "Breda má dlouhodobě problémy v defenzívě a my se pokusíme její mezírky využít. Nicméně v současném ročníku je hodně nevyzpytatelná a my se musíme připravit na to, že může podat opravdu skvělý výkon," dodal opatrně kouč Feyenoordu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 9.00 - 5.00 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SBV Excelsior - AFC Ajax  (neděle 14:30)
Ajax Amsterdam je už prakticky jediným celkem, který může o titul v Eredivisie připravit suverénní PSV Eindhoven. V posledním kole před krátkou zimní přestávkou už půjde Ajacieden pouze o to, s jakou ztrátou na vedoucí Boeren půjdou do jarní fáze. Pro povinné tři body si Ajax pojede do Rotterdamu, kde poměří své síly s Excelsiorem.

Navzdory aktuálnímu postavení v tabulce byli výsledky obou nedělních soupeřů v osmifinále nizozemského poháru, které se hrálo ve čtvrtek, značně rozdílné. Zatímco svěřenci Franka de Boera ve značně kombinované sestavě nečekaně snadno podlehli Vitesse a před vlastními fanoušky schytali od Arnhemu čtyřgólový debakl, Excelsior v domácím prostředí rozdrtil Bredu vysoko 6:0 a probojovali se do čtvrtfinále.

Ačkoliv čtyři z posledních pěti vzájemných střetnutí těchto klubů ovládl favorizovaný Ajax, při posledním prosincovém výjezdu na Stadion Woudestein v roce 2007 se domácím povedla nečekaná senzace a svého soka porazila 2:1.

Kouče obhájce mistrovského titulu trápí poměrně značná marodka. Mimo hru jsou Viktor Fischer, Kolbeinn Sigthorsson, Nicolai Boilesen i Peter Leeuwenburgh. Na druhé straně trenér Kralingers Marinus Dijkhuizen nemůže počítat s Jordanem Botakou, Kevinem van Diermenem a Khalidem Karamim.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.50 - 5.00 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Twente - Willem II  (neděle 16:45)
Fotbalisté Twente přivítají na závěr letošního roku domácím Tilburg a budou v tomto souboji jasnými favority na tříbodový zisk. Enschede prozatím nemůže být se svou současnou šestou pozicí příliš spokojeno, doposud totiž vybojovalo pětadvacet bodů a s těmi úplně nejlepšími nedokáže držet krok. Naopak Tilburgu se v nováčkovské sezóně vede vcelku slušně, prozatím je desátý s dvaceti body a bez šance na bodový zisk tak rozhodně není.

Domácí celek nedokázal v posledních třech ligových utkáních zvítězit, když nejprve doma nestačil na Groningen, následně remizoval na půdě silného Arnhemu po výsledku 2:2 a minule nedokázal překvapit suverénní PSV, kterému podlehl 0:2. V průběhu týdne sehrál pohárové střetnutí s druholigovým De Graafschapem a nakonec ho zdolal po přestřelce 4:2, zajistil si tím postup mezi osmičku nejlepších.

Tilburg v tuto chvíli také nemá úplně nejlepší formu, v předešlých šesti zápasech dokázal porazit jen poslední celek tabulky z Dordrechtu. Naposledy doma podlehl třetímu Zwolle 0:1, předtím utrpěl velký debakl na půdě mistrovského Ajaxu a v Amsterdamu padl po výsledku 0:5. Oba dva nedělní protivníci se spolu utkali v předloňské sezóně a tehdy bylo úspěšnější Twente. To na půdě Willemu vyhrálo v divokém poměru 6:2, doma s ním remizovalo 1:1.

Domácí kouč Alfred Schreuder bude postrádat klíčového útočníka Castaignose, který je mimo hru kvůli poraněnému oku. K dispozici nebudou ani dlouhodobě zranění Gutiérrez (potíže s kolenem) s Eghanem (problémy s ramenem). "Pochopitelně nejsme se současnou situací spokojeni, nezvládli jsme utkání s úhlavními rivaly a tyto body nám mohou v konečném účtování chybět. Naším úkolem je nyní získat tři body," uvedl Schreuder.

Hosté budou hrát v kompletní sestavě, Schreuder se nejvíce obává útočných kvalit švédského ostrostřelce Samuela Armenterose. "Má skvělou formu a podle mého názoru pro nás bude největší hrozbou. V tomto utkání asi budeme tvořit hru a měli bychom diktovat tempo, nicméně Tilburg má skvěle secvičený rychlý protiútok. Pro naše fanoušky chceme zvítězit a znovu se alespoň trochu přiblížit čelu tabulky," dodal Schreuder vzápětí.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.33 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cambuur Leeuwarden - PEC Zwolle  (sobota 18:30)
Fotbalisté Cambuuru prozatím zažívají nadprůměrnou sezónu a i přes horší období mohou být se současným sedmým místem spokojeni. Doposud vybojovali třiadvacet bodů v šestadvaceti utkáních a nyní se pokusí zakončit rok 2014 úspěšně v domácím prostředí proti Zwolle. Letošní pohárový účastník a soupeř Sparty ve 4. předkole Evropské ligy si vede ještě lépe a i díky českému útočníkovi Tomáši Necidovi drží třetí místo se ziskem devětadvaceti bodů.

Oba dva sobotní protivníci uspěli v úterý v 4. kole národního poháru, když Cambuur zvítězil na půdě konkurenčního Heraclesu v poměru 3:0, Zwolle si poradilo s druholigovým Venlem po výsledku 1:0. Leeuwarden po dvou neúspěšných domácích zápasech s Bredou a Alkmaarem zabral naposledy na půdě Go Ahead a porazil ho 2:1, PEC v tuto chvíli drží šňůru tří ligových výher a určitě bude chtít na toto úspěšné období navázat.

Necid po vyloučení v zápase s Groningenem zmeškal prohraný duel s Twente i následný vítězný debakl 5:0 nad Excelsiorem, nicméně po svém příchodu byl znovu okamžitě vidět. Nejprve dvěma brankami zařídil domácí vítězství 3:1 nad Den Haagem, naposledy v lize obstaral jedinou trefu utkání na půdě Tilburgu v 74. minutě. Jediným střelcem byl také v pohárovém střetnutí s Venlem, když svůj tým poslal do čtvrtfinále gólem ve 12. minutě.

Necid je tak nejlepším střelcem svého týmu, v patnácti odehraných zápasech skóroval hned osmkrát a v celkovém pořadí střelců nizozemské Eredivisie mu patří dělené šesté místo. V loňských vzájemných zápasech nejprve Zwolle přehrálo svého protivníka v domácím prostředí po výsledku 2:0, v následné jarní odvetě na jeho půdě padlo v poměru 1:3. Vzhledem k aktuální situaci se dá nyní očekávat velmi vyrovnaný duel.

Domácí celek se bude muset obejít bez jedné velké opory, a tím je nigerijský útočník Ogbeche. Ten v patnácti zápasech vsítil osm branek a je jasným ofenzivním lídrem týmu, nyní bude chybět kvůli otřesu mozku. Karetní trest si navíc musí odpykat Bijker. Zwolle bude postrádat de Booma s Karagounisem (oba poraněné kolenní vazy), na trávník se nepodívá Sainsbury (svalové potíže) a připraven nebude taktéž Broerse (problémy s kotníkem).
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.50 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Dordrecht - FC Groningen  (sobota 19:45)
Fotbalisté Dordrechtu sice dokázali v minulém kole přerušit svou devítizápasovou šňůru bez bodového zisku a vybojovali jeden bod po remíze 1:1 s Heraclesem, jenže stále se nacházejí na suverénně posledním místě tabulky a pokud výrazně nezaberou, tak se jen velmi těžko zachrání. Doposud získali jen šest bodů v šestnácti odehraných duelech a na předposlední Bredu ztrácejí sedm bodů. Nyní budou mít šanci rozšířit svůj účet proti Groningenu.

Tomu se ale nevede špatně a i přes nevyrovnané výkony je považován v tomto souboji za mírného favorita. Momentálně má na kontě solidních třiadvacet bodů a je osmý, v současnosti neprohrál již v pěti zápasech v řadě za sebou. Poslední ligovou porážku utrpěl ve 12. kole na půdě Zwolle, od té doby remizoval doma s vedoucím PSV, vyhrál na půdě silného Twente a v předchozích dvou kolech se rozešel smírně s Heernveenem i Arnhemem po shodném výsledku 1:1.

Ve čtyřech utkáních v řadě za sebou se silnými protivníky tak ani jednou neprohrál a uvidíme, jestli nyní potvrdí svou formu proti papírově slabšímu výběru. Groningenu se dařilo také ve středečním střetnutí 4. kola národního poháru, kde si vybojoval postup do čtvrtfinále po jasné výhře 3:0 nad druholigovým Volendamem. Oba dva sobotní soupeři se spolu v dohledné době neutkali a čeká je tak vzájemná premiéra, jasnou herní převahu by měli mít hosté.

Nováček letošního ročníku se bude muset obejít bez trojice zraněných hráčů. Svalové problémy na trávník nepustí van Deelena s Pisasem, kvůli zlomenině nohy nezasáhne do hry ani Korte. "Dordrecht nezvítězil v patnácti zápasech v řadě za sebou a dalo by se říci, že nás čeká lehká práce. To je ale omyl, náš protivník určitě získal sebevědomí po minulé remíze a rozhodně se nechce smířit se sestupem," řekl opatrně kouč hostů Erwin van de Looi.

Ten nemůže využít služeb Bakkera vinou potíží s kolenními vazy, kvůli poranění hlavy nepomůže svému celku ani Hateboer a zlomenina nosu nepustí na trávník ani makedonského záložníka Denkovskiho. "My jsme předváděli konstantní výkony a pravidelně bodovali, avšak nyní nás čeká úplně jiný zápas a my budeme muset tvořit hru. Doufám, že se s touto úlohou vyrovnáme a posuneme se blíže pohárovým příčkám," dodal van de Looi.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.50 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
PSV Eindhoven - Go Ahead Eagles  (sobota 19:45)
Fotbalisté PSV Eindhoven ve strhujícím utkání porazili Feyenoord a zvýšili svůj náskok na čele tabulky již na čtyři body. Své výsadní postavení budou chtít Boeren potvrdit v dalším domácím utkání - v rámci 17. kola Eredivisie přivítají zachraňující se Go Ahead Eagles a tři body jim zajistí pohodovou zimní přestávku.

PSV se nachází v opravdu vynikající formě, od začátku října vyhráli všechny ligové zápasy s výjimkou remízy s Groningenem a zdá se, že zastavit je může jedině zimní přestávka. Před ní ještě svěřenci Phillipa Cocuho změří síly s podceňovaným Deventerem, jejichž jakýkoliv bodový zisk z jihu Holandska by se rovnal velké senzaci.

Podle trenéra domácích bude velice důležité zvládnout konečné klání velmi nabitého programu. "Udělali jsme všechno proto, abychom zvítězili proti Twente a Feyenoordu, a moji hráči musí pochopit, že zvládnout zítřejší utkání bud velice důležité. Pokud bychom v sobotu neuspěli, předešlá vítězství by ztratila na hodnotě," zdůraznil Phillip Cocu.

Bývalému kapitánu nizozemské reprezentace podle jeho slov přišla vhod zimní přestávka. "Zimní pauza přichází v pravý čas. Odehráli jsme v poslední době spoustu těžkých zápasů, někteří hráči nejsou stoprocentně fit. Všichni se dáme dohromady a do roku 2015 vstoupíme svěží a odpočatí," prohlásil. Cocu bude zítra postrádat dlouhodobě zraněné Stijna Schaarse a Oscara Hiljemarka a kvůli stopce za žluté karty neuvidíme ani ofenzivně laděného beka Jetra Willemse.

Go Ahead Eagles prohráli obě poslední utkání - nestačili na Alkmaar ani Cambuur. Patří jim sedmnáctá příčka a před druhou polovinou sezóny by zcela jistě rádi přezimovali mimo sestupové pozice. Lodivod Deventeru Foeke Booy se bude muset v sobotu večer obejít bez zraněného Jopa van der Lindena a Sjoerda Ovegoora. Mimo hru je také křídelník z angolskými kořeny, jenž zde hostuje z Ajaxu, Lesley de Sa.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.13 - 9.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AZ Alkmaar - FC Utrecht  (sobota 20:45)
Fotbalisté Alkmaaru prožívají ke konci letošního ročníku úspěšné období a v tuto chvíli se nacházejí na pátém místě tabulky se ziskem osmadvaceti bodů, na třetí Zwolle ztrácejí jen jeden bod. Nyní se pokusí navázat na své dobré výsledky proti Utrechtu, kterému se naopak příliš nedaří a s dvaceti body je až jedenáctý. Nicméně na velké favority se dlouhodobě umí dobře připravit v souboji s AZ rozhodně není bez šance.

Domácí celek drží včetně pohárových zápasů šňůru osmi neprohraných duelů v řadě za sebou, v posledních šesti střetnutích jen jednou remizoval. Bod uhrál v minulém kole na půdě konkurenčního Feyenoordu, když v Rotterdamu vedl po poločase 2:0 a o tříbodový zisk přišel nakonec až ve třetí nastavené minutě. Toto zaváhání dokázal částečně napravit ve středečním utkání 4. kola národního poháru, kde postoupil do čtvrtfinále přes druholigový Nijmegen po výsledku 2:1.

Utrecht naopak v předchozích dvou střetnutích nebodoval, prohrál doma s Heracles v poměru 2:4 a Ajaxu podlehl po výsledku 1:3. Domácí trenér John van den Brom se bude muset obejít bez Henriksena kvůli poraněným vazům v koleni, Elma na trávník dlouhodobě nepustí svalové zranění v oblasti stehna. Hostům se v poslední době několik hráčů z marodky vrátilo, ovšem stále na ní zůstávají tři hráči.

Zullo dlouhodobě laboruje s poraněnými kolenními vazy, klíčový útočník Boymans nehraje vinou problémů s vazy v kotníku. Tento hráč nasázel ve svých deseti odehraných duelech neuvěřitelných devět branek a i přes malou porci zápasů je suverénně nejlepším střelcem týmu, další hráči Utrechtu se letos prozatím trefili maximálně dvakrát. Kromě něho chybí Kali (svalové zranění) a také vykartovaný Janssen.

"Pochopitelně stále máme v hlavách lehké zklamání ze zápasu s Feyenoordem, byli jsme opravdu blízko ke třem bodům. To se možná trochu projevilo v zápase s Nijmegenem, kde jsme i přes výhru nepodali úplně nejlepší výkon. Nyní už ale chceme na vše zapomenout a rozloučit se s letošním kalendářním rokem vítězně. Utrecht má dobrý kádr, nicméně v současném rozpoložení jsme schopni ho porazit," řekl optimisticky van den Brom.

V loňských vzájemných zápasech byl o něco úspěšnější Utrecht, který nejprve zdolal svého rivala v domácím prostředí po výsledku 2:0, v jarní odvetě si z jeho stánku odvezl bod po remíze 1:1. "Alkmaar je ve skvělé formě a výborně pracuje hlavně jeho defenzíva, navíc dokáže proměňovat nabídnuté příležitosti. Pokud chceme odčinit minulé dvě porážky a zvítězit, tak musíme předvést perfektní a koncentrovaný výkon," uvedl kouč Utrechtu Rob Alflen.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 4.20 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SC Heerenveen - ADO Den Haag  (pátek 20:00)
Fotbalisté Heerenveenu letos prožívají průměrnou sezónu a lehce zaostávají za očekáváním, v tabulce se nacházejí až na devátém místě se ziskem jednadvaceti bodů. Nyní budou v domácím prostředí považováni ze mírného favorita, v páteční předehrávce totiž přivítají Den Haag. Ten má záchranářské starosti a s patnácti body je na šestnácté, barážové příčce.

Ani jeden celek nemá v tuto chvíli nijak oslnivou formu. Heerenveen měl slušný vstup do soutěže, ovšem od 7. kola nedokázal v dalších osmi ligových zápasech ani jednou zvítězit a vybojoval pouhé čtyři body, teprve naposledy svou nelichotivou sérii přerušil. Na půdě předposlední Bredy předvedl slušný výkon a zvítězil 2:0. Den Haag nezvítězil v předešlých čtyřech utkáních Eredivisie a získal v nich jen dva body.

Po výhře nad Tilburgem ve 12. kole nestačil venku na Heracles ani Zwolle, v domácím prostředí vybojoval cenný bod s Ajaxem a naposledy se rozešel smírně s konkurenčním Excelsiorem po výsledku 2:2. V loňských vzájemných zápasech byl úspěšnější Heerenveen, který nejprve na půdě svého protivníka uhrál bod v nerozhodném poměru 1:1 a v jarní odvetě ho před domácím publikem dokázal zdolat přesvědčivě 3:0.

Domácí trenér Dwight Lodeweges bude mít k dispozici téměř kompletní kádr, vinou poraněných vazů v koleni chybí pouze Buijs. "Pochopitelně si od minulé výhry v Bredě slibujeme ustálení našich výkonů a také pravidelný bodový zisk. Konečně jsme předvedli koncentrovaný výkon, který nám vynesl tříbodový zisk. Den Haag se vyznačuje pohlednou hrou a využíváním rychlých protiútoků, v žádném případě ho nesmíme podcenit," uvedl střídmě Lodeweges.

Hostující stratég Henk Fräser nemá na marodce ani jedno jméno, trest za žluté karty si musí odpykat pouze Alberg. "Rádi bychom konečně zlomili prokletí na venkovních stáncích, se třemi body jsme v tomto ohledu poslední v celé lize. V osmi zápasech jsme ani jednou nezvítězili a já pevně věřím, že se nám to povede. Náš soupeř hraje ofenzivně a má velmi kvalitní kádr, na druhou stranu se dají najít skulinky v jeho defenzívě a my se je pokusíme využít," řekl Fräser.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 4.60 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven16131243:1440
2.AFC Ajax16113241:1736
3.PEC Zwolle1692530:1929
4.Feyenoord Rotterdam1684429:1528
5.AZ Alkmaar1684426:2228
6.FC Twente1667328:1925
7.Cambuur Leeuwarden1665525:2423
8.FC Groningen1665518:2323
9.SC Heerenveen1656521:2121
10.Willem II1662823:2620
11.FC Utrecht1662827:3320
12.SBV Vitesse1647532:2719
13.SBV Excelsior1638523:3417
14.Heracles Almelo16511027:3316
15.Go Ahead Eagles1644822:3116
16.ADO Den Haag1636722:2915
17.NAC Breda1634916:3613
18.FC Dordrecht16131211:416

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
Stiksxx

KNVB

FC Twente - AZ

SC Cambuur - PEC Zwolle

Roda JC Kerkrade/PSV - Excelsior

FC Groningen - Vitesse

Zatím dobrej los..

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax to pos*al radne ... no,ten los vypada,vcelku jednoznacne...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze da Necka gola.. Nebo 3...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rusnák prestúpil do Groningenu síce Cambuur sa javí túto sezónu ešte lepšie, ale na druhej strane zmluva na 3 roky a istota, a hlavne to, že ostáva v Eredivisie je paráda

Reagovat
Stiksxx

Podle me je Groningen lepsi. Ma stabilnejsi výsledky.

Reagovat
Stiksxx

Dnes by mohly uhrát alespon bod Breda i Excelsior.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele