Eredivisie - preview 16. kola

12.12.2017, 08:30, aktualizováno 14.12.2017, 08:58
Previews
Vložené kolo Eredivisie nabízí i dva sobotní zápasy. Ajax potřebuje uspět proti Excelsioru, aby se dotáhl na průběžně druhý Alkmaar. Heracles si to potom rozdá se Spartou...
Heracles Almelo - Sparta Rotterdam  (čtvrtek 18:30)
Heracles letos předvádí nestabilní výkony, nicméně ve vyrovnaných zápasech se mu daří vítězit, a proto je v tabulce Eredivisie na desátém místě s osmnácti body. Teď se pokusí odčinit předchozí dvě porážky se Spartou Rotterdam, která se trápí a prozatím bojuje o holé přežití. V dosavadních patnácti kolech vybojovala pouze jedenáct bodů a je až na šestnácté barážové pozici, před posledním Twente má náskok jediného bodu.

Almelo naposledy předvedlo celkem solidní výkon v prvním poločase proti Alkmaaru, jenže v tom druhém hrálo na příliš velké riziko a nakonec inkasovalo hned pětkrát. Předtím nezvládlo utkání v Tilburgu a prohrálo 1:3, když během dvaceti minut obdrželo všechny tři branky. Nicméně letos si na konto připsalo také jeden skalp obrovského favorita, hned v prvním kole totiž získalo tři body s Ajaxem.

Hosté v patnácti kolech zvítězili pouze dvakrát, v domácím prostředí přehráli Twente 1:0 a Groningen 2:1. Jinak mají na kontě šest nerozhodných výsledků, v sobotu museli odložit duel s Arnhemem kvůli nezpůsobilému terénu. Oba dva týmy se spolu loni utkaly hned třikrát. Na domácí scéně získala Sparta čtyři body po výsledcích 2:2 a 3:1, v osmifinále národního poháru vyhrála celkem hladce v poměru 3:0.

Kouč Almela John Stegeman se musí vypořádat s početnou marodkou, na které se nacházejí Pröpper s Erkilincem vinou problémů se zadním stehenním svalem. Hardeveld s Agbaljanem laborují s kolenem a připraven nebude ani van Hintum. Belgičana Van den Buijse trápí třísla a Duarteho pro změnu lýtkový sval. "Tento typ zápasů je vždy specifický a může dopadnout jakkoliv. Úlohu mírného favorita si uvědomujeme, na druhou stranu nás může i lehce svazovat," řekl opatrně Stegeman.

Hosté stále nemají k dispozici Fina Sakselu (potíže s kolenem), vinou zraněných třísel se na trávník nepodívá ani Vriends. "Sparta dokáže hrát trpělivě a často hrozí ze standardních situací. Připraveni jsme dobře, ale stát se může opravdu cokoliv. Musíme reagovat na případnou změnu herního stylu, opět doufáme v podporu fanoušků. Máme jim co vracet, druhá půle s AZ byla vskutku nepovedená," dodal jednačtyřicetiletý lodivod Heracles.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.53 - 2.91
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Ajax - SBV Excelsior  (čtvrtek 20:45)
Po bídném vstupu do sezóny Ajax šlape tak, jak by si představoval. O minulém víkendu se zajisté notně povzbudil o vítězství nad vedoucím PSV, který ztratil body v Eredivisie teprve podruhé. Aby ale tenhle cenný výsledek nepřišel vniveč, je ho potřeba potvrdit i v dalším domácím souboji s Excelsiorem, který okupuje střed tabulky.

Amsterdamský celek jasně do Eindhovenu vzkázal, že o titul se ještě bude rvát, ačkoli na něj v tuhle chvíli ztrácí sedm bodů. A protože Alkmaar se Zwolle se v úterý rozešli smírně, má možnost se vecpat na druhou pozici díky lepšímu skóre. K tomu ovšem bezpodmínečně nesmí zaváhat v nynějším vloženém kole a vyhrát.

Kouč Marcel Keizer si po skalpu PSV pochopitelně mohl mnout spokojeně ruce. "Hráli jsme opravdu dobře od začátku až do konce. Dominovali jsme, moc se mi to líbilo," hodnotil v rozhovoru pro Ajax TV. "Letos jsme startovali s obrovskými překážkami. Ale teď vidím, že náš tým stoupá vzhůru a hraje mnohem, mnohem lépe."

V lize domácí v posledních devíti zápasech hned sedmkrát zvítězili a nic nenasvědčuje tomu, proč by v tomhle trendu nemohli pokračovat i proti rotterdamskému soupeři. Toho mimochodem skolili hned osmkrát z devíti případů. "Duch týmu je nejdůležitější, musíme si ho zachovat. PSV má však pořád vše ve svých rukou," ví moc dobře Keizer.

Poté, co se jeho mužstvu v létě nepodařilo postoupit ani do základních skupin Ligy mistrů, ani do Evropské ligy, se opravdu notně spekulovalo o jeho odvolání. A kritické ohlasy údajně slyší i nadále. Chvilku prostě trvalo, než si Keizer zvykl na nový klub. "Záleží jen na tom, jakou trpělivost lidé ve fotbale mají," krčil rameny.

De Godenzonen se pořád musejí vypořádávat s docela velkou marodkou. Problémy s kolenem mají Daley Sinkgraven i Václav Černý, kotník zase pobolívá Nicka Viergevera a fit není ani Mitchell Dijks. Pozastavenou činnost má karetní hříšník Lasse Schöne, naopak vyloučený není start Amina Younese, jehož trápí koleno.

SBV nebude mít v tomto duelu vůbec co ztratit. Potřeboval by už však konečně zabrat, protože od půlky listopadu nezískal z možných dvanácti bodů ani jeden. Ani hosté nebudou v žádném případě kompletní, na marodce je pětice hráčů, a to ve složení Khalid Karami, Stanley Elbers, Alessandro Damen, Desevio Payne a Shane O'Neill.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.08 - 12.90 - 27.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SBV Vitesse - Willem II  (středa 18:30)
Vitesse o víkendu nemohlo sehrát své utkání na půdě Sparty Rotterdam, jelikož hustě sněžilo, a tak je mužstvo zajisté plně nažhaveno na duel vloženého kola s Willemem II. Byť domácí budou v tomhle souboji favoritem, neměli by svého soupeře podceňovat. Ten je totiž ve velmi slušné formě a v uplynulých čtyřech zápasech ještě neprohrál.

Pryč už jsou vzpomínky na premiérovou účast v Evropské lize. Arnhemský klub se již musí plně soustředit na ligové dění, kde se bude snažit do konce tohoto ročníku vybojovat aspoň účast v posezónním play-off o Evropskou ligu. Zatím se nachází na těch pozicích, které by si představoval, ale vůbec daleko nejsou ty ještě lepší.

Aktuální protivník je určitě v silách Vitesse, každopádně kouč Henk Fraser hodně oceňuje jeho kvalitu. "Myslím si, že v tabulce je níže než by měl být," uvedl. "Je to tým, který se opravdu hodně snaží a hraje velmi disciplinovaně. My ho jednoduše potřebujeme zlomit. Musí to být především naše kvalita, která o našem úspěchu rozhodne."

Hosté mají v posledních dvou sezónách poměrně hezké vzpomínky na Gelredome. Vyhráli tam totiž dvakrát v řadě, přičemž Vitesse nedovolilo ani jednou skórovat. Fraser se však hodlá s fanoušky v posledním domácím zápase roku 2017 tentokráte loučit vítězstvím: "V evropských pohárech nás skvěle podporovali. Dlužíme jim to."

Co se absencí týče, postrádat bude SBV čtveřici ve složení Arnold Kruiswijk, Maikel van der Werff, Alexander Büttner a Charlie Colkett. "Z několika důvodů jsme měli těžký podzim, a pokud ho chceme zakončit dobře, musíme vyhrát. Nemůžeme se vymlouvat, čeká nás důležitý zápas. Měli jsme dostatek odpočinku," dodával Fraser.

Willem II naposledy sehrál vždy nevyzpytatelné derby s Bredou a získal již svůj třetí nerozhodný výsledek od půlky listopadu. Jeho prvořadým cílem je se držet mimo sestupové pásmo a zatím se mu to daří. V tomhle duelu jim budou chybět tři hráči, a to konkrétně Jordens Peters, Etien Velikonja a Asumah Abubakar-Ankra.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 3.97 - 5.24
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Groningen - PSV Eindhoven  (středa 18:30)
PSV Eindhoven nemá příliš času na to se vzpamatovat z minule porážky v Amsterdamu, teď ho čeká středeční zápas v Groningenu. Na půdě Ajaxu utrpěl teprve druhou bodovou ztrátu v tomto ročníku po výsledku 0:3, v tabulce i tak zůstal po patnácti odehraných kolech na vedoucí pozici s devětatřiceti body. Jeho náskok na druhý Alkmaar se ztenčil na pět bodů. Domácí jsou v Eredivisii až dvanáctí se šestnácti body.

Groningenu se určitě nedaří tak, jak by chtěl. Rád by se nacházel v horní polovině tabulky, jenomže jeho výkony jsou v tomto ročníku hodně nevyrovnané. Naposledy uhrál bezbrankovou remízu na půdě poslední Rody Kerkrade po výsledku 2:2 i přesto, že prohrával o dvě trefy. Předtím uspěl v Den Haagu (3:0) a připsal si také velmi cenný skalp Arnhemu (4:2). Nicméně v rozmezí od 7. do 11. kola vybojoval jediný bod.

PSV v tomto ročníku zaznamenal třináct výher, před střetnutím s Ajaxem bodoval naplno hned desetkrát po sobě. "Utkání s Ajaxem nám jasně ukázalo, že nejsme neporazitelní a máme slabiny. Bohužel v mnoha ohledech jsme zaostávali, soupeř byl produktivní a za horší koncentraci nás potrestal. Nic se ale neděje, musíme se z tohoto neúspěchu rychle oklepat a v Groningenu nás opět zajímají jen tři body," řekl kouč PSV Phillip Cocu.

Ten by měl mít k dispozici kompletní výběr. "Soupeř asi nemůže být úplně spokojen, na druhou stranu umí hrát velice dobře a na utkání s papírově silnějšími soupeři se dokáže výborně připravit. Chceme hrát zodpovědně od první minuty, v tuto chvíli bychom potřebovali vsítit vedoucí gól," dodal Cocu. Loni PSV na Groningen ani jednou nevyzrál, když se s ním v obou případech rozešel smírně po výsledcích 0:0 a 1:1.

Kormidelník FC Ernest Faber nemůže využít služeb nemocného Nora Jenssena, Australana Hrustiče trápí zraněná třísla. Dán Larsen laboruje s achilovkou a Jihoafričana Veldwijka nepustí na trávník poraněný krk. "Dobře víme, proti jakému soupeři se představíme. Ten by měl mít navrch a zřejmě bude i více držet míč. Pokusíme se předvést trpělivý výkon a budeme čekat na nabídnuté příležitosti," uvedl obezřetně Faber.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.27 - 4.90 - 1.43
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
VVV Venlo - FC Utrecht  (středa 19:45)
Venlo sice mělo dobrý vstup do nováčkovské sezóny v nejvyšší soutěži, ovšem postupem času stále více poznává velkou konkurenci a momentálně se propadlo do dolní poloviny blízko k sestupovým pozicím. VVV na ligové scéně nedokázal zvítězit již osmkrát v řadě a nyní se tuto černou sérii pokusí prolomit proti favorizovanému Utrechtu. V tabulce se nachází na třinácté pozici s patnácti body, hosté jsou šestí se čtyřiadvaceti body.

Domácí celek naposledy vybojoval tři body v 7. kole na konci září, kdy vyhrál na půdě Excelsioru 2:0. Následně však třikrát prohrál, z posledních osmi utkání dosáhl na čtyři nerozhodné výsledky. Smírně se rozešel s Bredou (0:0), s Feyenoordem (1:1), Tilburgem (3:3) a po porážce 0:2 s Alkmaarem remizoval v sobotu i v Heerenveenu (2:2). To hosté svůj poslední duel neodehráli, jejich souboj s Feyenoordem byl odložen kvůli přívalům sněhu.

Předtím však v pěti střetnutích ani jednou neprohráli a hned třikrát brali tři body. Jejich úspěšná série začala po senzační výhře 2:1 v Amsterdamu s místním Ajaxem. Vzápětí si ve shodných poměrech 3:1 poradili s Excelsiorem a Spartou Rotterdam. Před více jak týdnem sahali po všech bodech i ve Zwolle, jenomže v závěru o náskok přišli (1:1). Ve středečním klání budou mírnými favority, avšak jednoduché to mít rozhodně nebude.

Trenér VVV Maurice Steijn se musí obejít bez Posta (poraněný kotník). "Na výhru čekáme opravdu hodně dlouhou, chceme divákům splatit důvěru. Utrecht je silný protivník, o tom není pochyb. Nicméně některé slabiny v jeho hře by se přeci jen našly. Na druhou stranu víme i o silných stránkách, především rychlý přechod na útočnou polovinu a standardní situace jsou opravdovou hrozbou," vyjádřil se čtyřiačtyřicetiletý Steijn.

Jeho protějšek Erik ten Hag má situaci na marodce stále stejnou. Mimo hru zůstává Maročan Kali (problémy s achilovkou), podobné zranění nepustí na trávník ani Francouze Bahebecka. Joosten laboruje s kolenem a Dán Makienok dlouhodobě s kolenními vazy. "Myslím si, že naše volno nebude mít žádný vliv. Venlo je houževnatý tým s propracovanou strategií, budeme se muset prát ze všech sil," řekl ten Hag odhodlaně.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.67 - 3.60 - 1.96
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Feyenoord Rotterdam - SC Heerenveen  (středa 20:45)
Feyenoord se poslední dobou začínal dostávat do ztracené formy z úvodu sezóny, v neděli byl ale přibrzděn kvůli odloženému duelu s Utrechtem. V tabulce Eredivisie mu momentálně patří pátá pozice s pětadvaceti body, a pokud chce myslet na obhajobu titulu, tak musí co nejdříve dohánět propastné manko. To na vedoucí PSV momentálně činí čtrnáct bodů. Teď na stadionu De Kuip přivítá neoblíbeného protivníka z Heerenveenu.

Hosté měli úchvatný vstup do nové sezóny, jenže poté se dostali do hluboké krize. V předchozích devíti zápasech vybojovali pouhých pět bodů a hned šestkrát prohráli, tabulkou se tak propadli na deváté místo s devatenácti body. Jedinou výhru zaznamenali na půdě Twente, kde uspěli celkem přesvědčivě po výsledku 4:0. Naposledy se rozešli smírně s Venlem (2:2), předtím podlehli shodně 1:2 Zwolle i do té doby poslední Rodě Kerkrade.

Rotterdamský klub se od začátku základní skupiny Ligy mistrů dostal pod ohromnou deku. Tam se mu nedařilo a po pěti duelech měl na kontě nula bodů, teprve naposledy překvapil senzačním vítězstvím nad italskou Neapolí (2:1). Do jarní fáze evropských pohárů se neprobojoval, může se tak plně koncentrovat na domácí ligu a pohár. Před střetnutím s Utrechtem zdolal Vitesse 1:0, k lepším zítřkům se odpíchl výhrou 2:0 v Groningenu.

Na SC se mu dlouhodobě příliš nedaří. Loni sice uspěl na půdě protivníka v poměru 2:1, předtím s ním remizoval 2:2 a v roce 2016 doma dokonce prohrál 1:2. "I když Heerenveen příliš často neboduje, tak se na tento souboj musíme obzvláště dobře připravit. Známe jeho odhodlání a čekání na nabídnuté příležitosti, letos například porazil i PSV. Jestli chceme vyhrát, tak vše musí fungovat na 110 procent," řekl domácí kouč Giovanni van Bronckhorst.

Ten má potíže především s defenzivní řadou, mimo hru jsou totiž obránci Nelom (stehenní sval), Haps (zlomenina klíční kosti), van der Heijden (lýtkový sval) a Brazilec Botteghin (koleno). "Na utkání se opravdu těším, vždy panuje dobrá atmosféra a diváci sledují atraktivní průběh. Myslíme jen na tři body, nic jiného nás ani zajímat nemůže," dodal závěrem van Bronckhorst. Hosté postrádají nemocného Ødegaarda, Zeneliho trápí poraněný kotník.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 4.63 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ADO Den Haag - Roda JC  (středa 20:45)
Fotbalisté Den Haagu letos zažívají průměrnou sezónu, nacházejí se v horní polovině tabulky a s osmým místem prozatím mohou být spokojeni. Doposud vybojovali dvacet bodů, naposledy dosáhli na těsně vítězství 3:2 na půdě Twente Enschede. Rozdílovou trefu přitom vsítili v poslední minutě. Roda v minulých dvou duelech získala čtyři body a opustila poslední příčku, v tuto chvíli je sedmnáctá s jedenácti body.

Mírným favoritem středečního utkání by měl být domácí celek, ovšem Kerkrade bez šance na úspěch rozhodně není. V neděli přivítala Groningen a na zasněžené terénu se s ním rozešla smírně v poměru 2:2 i přesto, že vedla o dva góly. Předtím přerušila svou sérii pěti střetnutí bez vítězství a před vlastními fanoušky udolala Heerenveen 2:1. "Začínáme se dostávat do lepší nálady a na našem herním projevu je to znát," uvedl trenér hostů Robert Molenaar.

Ten postrádá Němce Götza kvůli svalovým potížím v oblasti břicha, Paulissen s Djimem se dlouhodobě nacházejí na marodce vinou problémů s kolenem. "Den Haag má obrovské kvality a je produktivní, na druhou stranu jeho výkony jsou velmi nevyrovnané. V tomto klání potřebujeme vsítit první branku, soupeře bychom dostali pod tlak. Pevně věřím, že uspějeme," dodal vzápětí osmačtyřicetiletý Molenaar.

V duelu s Groningenem byl vyloučen za zmaření vyložené brankové příležitosti kapitán Adil Auassar, který tak bude citelně scházet. Kouč ADO Alfons Groenendijk nemůže využít služeb Lorenzena s Beugelsdijkem (oba poraněný zadní stehenní sval), zatímco Kishna laboruje s kolenem. Jeho svěřenci před výhrou v Enschede nikterak nezářili. Nejprve prohráli v Arnhemu 0:2, vzápětí nedokázali najít recept na Groningen (0:3).

V loňských vzájemných zápasech byl přeci jen o něco úspěšnější Den Haag, jenž nejprve remizoval s Rodou 1:1 a pak ji v jarní odvetě celkem hladce přehrál po výsledku 4:1. "Soupeře nesmíme podcenit, kvalitativně je na tom velmi podobně. Očekávám vyrovnaný průběh, Roda jistě bude chtít vycházet ze zabezpečené defenzívy," řekl krátce třiapadesátiletý Groenendijk.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.57 - 4.01
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
NAC Breda - FC Twente  (úterý 18:30)
V předehrávce vloženého 16. kola nizozemské nejvyšší soutěže na sebe narazí dva celky, které momentálně bojují o holé přežití a každý bod potřebují jako sůl. Nováček z Bredy je na tom momentálně o něco lépe, neboť se nachází na patnáctém místě se třinácti body. Naopak hosté z Enschede se příliš nezvedli ani po výměně trenéra, naopak stále předvádějí nevyrovnané výkony a jsou poslední osmnáctí s deseti body.

Twente se v případě úspěchu může na svého protivníka dotáhnout, ovšem jednoduchá úloha ho určitě nečeká. Naposledy přivítalo jiného konkurenta z Den Haagu a podlehlo mu nejtěsnějším poměrem 2:3, rozhodující branku obdrželo až v poslední minutě. Předtím vybojovalo nesmírně cenný bod s rozjetým Ajaxem, když srovnávalo na konečných 3:3 v 89. minutě. Avšak byl to jediný získaný bod z předchozích šesti ligových klání.

NAC se dostal do krize začátkem září, kdy podlehl Den Haagu 0:1, od té doby vybojoval v sedmi zápasech pouhé dva body. Vzkříšení přišlo před necelými deseti dny s Excelsiorem (3:1), v pátek se Breda představila na půdě velkého rivala z Tilburgu a rozešla se s ním smírně po výsledku 1:1. "Dobře víme, že je to další důležité utkání, jenže Twente má velké kvality a ty neodpovídají jeho postavení v Eredivisii," uvedl s pokorou domácí kouč Stijn Vreven,

Ten se musí vypořádat s početnou marodkou, na které se momentálně nacházejí Estonec Mets, Holanďan Koch i Belgičan Rommens (všichni zraněné koleno). Dále jsou mimo hru Haemhouts (poraněná achilovka), N'Toko (potíže s lýtkovým svalem) a Ghaňan Agyepong (problémy se zadním stehenním svalem). "Potřeba bude pevná defenzíva, soupeři se pokusíme vštípit naší hru," dodal závěrem Vreven.

Jeho protějšek Gertjan Verbeek se musí obejít bez Slovince Vukčiče (potíže s kotníkem). "Bohužel v obraně to není ideální, dostáváme mnoho gólů. Proto nezískáváme takový počet bodů, jaký bychom chtěli. Všichni cítíme, že nehrajeme špatně a věříme v lepší výsledky," řekl pětapadesátiletý hostující kormidelník. V loňských vzájemných střetnutích se oba výběry dvakrát rozešly smírně ve shodném poměru 1:1.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.54 - 3.60 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
PEC Zwolle - AZ Alkmaar  (úterý 20:45)
Největší šlágr vloženého 16. kola nizozemské nejvyšší soutěže spolu sehrají čtvrté Zwolle s druhým Alkmaarem. Domácí výběr je prozatím největším překvapením dosavadního průběhu, na kontě má devětadvacet bodů a za třetím Ajaxem zaostává jen o tři body. Alkmaar je momentálně v nejlepší formě v celé Eredivisii, v tuto chvíli dokázal zvítězit již sedmkrát v řadě za sebou a za vedoucím PSV Eindhoven zaostává o pět bodů.

AZ se navíc může pyšnit ještě jednou úctyhodnou bilancí, ve velmi ofenzivní lize udržel čisté konto již čtyřikrát po sobě. V sobotu si doslova smlsnul na Heracles a deklasoval ho vysoko 5:0, předtím shodným poměrem 2:0 přehrál Twente i Venlo a na půdě Rody Kerkrade zaznamenal těsné vítězství 1:0. PEC naposledy vytvořil svůj nový historický rekord, neboť na venkovních stadionech neprohrál již pošesté za sebou.

Zwolle v dosavadních patnácti duelech prohrálo pouze dvakrát a to s největšími kandidáty na titul, když podlehlo Ajaxu (0:3) a PSV Eindhoven (0:1). Nyní tedy narazí na třetího velkého adepta na nejcennější trofej. V minulém kole zvítězilo v Rotterdamu nad Excelsioerm 2:1, stejným výsledkem uspělo předtím i v Heerenveenu. Minulý domácí duel s Utrechtem skončil remízou 1:1. V loňských vzájemných střetnutích byl o něco lepší Alkmaar.

Ten nejprve uspěl na půdě soupeře 2:0, v následné jarní odvetě skončil duel 1:1. Trenér domácích John van 't Schip postrádá Sandlera kvůli zlomenině klíční kosti, po problémech s achilovkou se zotavuje Koppers. "Je to hodně důležitý a těžký zápas, z ofenzivní síly Alkmaaru jde až trochu strach. Soupeře se rozhodně nebojíme, nicméně chováme k němu respekt. Myslím si, že se diváci mají na co těšit," řekl s očekáváním van 't Schip.

Hostující lodivod John van den Brom se až do konce tohoto ročníku musí obejít bez Vejinoviče (po operaci kolene), kvůli stejnému zranění nenastoupí ani Vlaar se Stengsem. "Máme za sebou úspěšné období, je ale potřeba pracovat stále stejně. Určitě přijdou chvíle, kdy budeme v úzkých. Zwolle letos předvádí výborné výkony, k výhře musíme odvést naprosté maximum," uvedl s velkou vážností v hlase stratég AZ.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.12 - 3.50 - 2.19
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven15130241:1739
2.AZ Alkmaar15111329:1534
3.AFC Ajax15102346:1432
4.PEC Zwolle1585222:1429
5.Feyenoord Rotterdam1474324:1425
6.FC Utrecht1473424:2424
7.SBV Vitesse1464426:1722
8.ADO Den Haag1562718:2320
9.SC Heerenveen1554622:2619
10.Heracles Almelo1553721:3118
11.SBV Excelsior1552818:2417
12.FC Groningen1544723:2516
13.VVV Venlo1537518:2416
14.Willem II1543822:3215
15.NAC Breda1534816:3113
16.Sparta Rotterdam1425711:2311
17.Roda JC15321014:3111
18.FC Twente15311121:3110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Stiksxx

Tak když to dnes zvládneme, tak Ajax můžeme hodit za hlavu. Pereiro začíná na lávce. Je pravda, že šel zase dost dolu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele