Eredivisie - preview 14. kola

01.12.2017, 08:58, aktualizováno 03.12.2017, 08:47
Previews
Ajax překvapivě jen remizoval v Enschede a šanci tak má PSV Eindhoven, pokud porazí Spartu Rotterdam, bude jeho náskok na amsterdamský klub už desetibodový. Alkmaar si jede pro body do Venla, Heerenveen cestuje do Kerkrade a kolo zakončí souboj Bredy s Excelsiorem...
VVV Venlo - AZ Alkmaar  (neděle 12:30)
Venlo vstoupilo do nováčkovské sezóny velmi dobře a vypadalo to, že nervydrásající boj o záchranu až do posledního kola se mu vyhne. Ovšem v poslední době se zaseklo a na tříbodový zisk čeká již šest zápasů v řadě za sebou. Nyní se pokusí svou šňůru utnout proti vysoce favorizovanému Alkmaaru, jenž kromě krátkého slabšího období předvádí vyrovnané výkony a je třetí s osmadvaceti body pouze o skóre za druhým Ajaxem.

VVV doposud posbíral patnáct bodů a patří mu dvanáctá příčka. Domácí celek po třech porážkách po sobě dokázal v následujících třech vystoupeních remizovat. Nejprve hrál bezbrankově s jiným nováčkem z Bredy, pak překvapil Feyenoord (1:1) a minule měl blízko ke třem bodům s Tilburgem. S tím totiž dvakrát vedl o dvě branky, ale v nastaveném čase o nadějný náskok přišel a získal jen bod po výsledku 3:3.

Hosté naopak sbírají jedno vítězství za druhým, momentálně neprohráli šestkrát po sobě a z toho hned pětkrát své protivníky přehráli. Před týdnem si poradili s Twente v poměru 2:0, předtím nakonec převrhli misky vah na svou stranu na půdě Rody Kerkrade (0:1). "V tuto chvíli hrajeme zodpovědně zezadu a dokážeme udělat klíčový krok, i tak máme stále na čem pracovat. Ve Venlu to bude těžký zápas," řekl trenér AZ John van den Brom.

Ten očekává od soupeře urputnou hru s mnoha osobními souboji. "Soupeř nám nesmí vštípit svůj herní styl, je potřeba se soustředit od úvodního hvizdu. Venlo agresivně napadá na útočné polovině, navíc vlastní kulisa mu hodně pomáhá," dodal na předzápasové tiskové konferenci. V tomto klání bude znovu postrádat duo Boadu - Stengs, které se dlouhodobě nachází na marodce vinou problémů s kolenem. Do konce sezóny je mimo hru Vejinovič, na trávník se nepodívá ani Vlaar.

Venlo postrádá Posta, jenž laboruje s kotníkem. Co se týče posledních vzájemných utkání na ligové scéně, tak ty se datují do ročníku 2012/2013. Tehdy Alkmaar nejprve prohrál doma 1:2, vše si vynahradil v odvetě na půdě soupeře v poměru 4:1. V roce 2015 ho přivítal ve 2. kole národního poháru a nedal mu žádnou šanci na úspěch, bez větších potíží postoupil do další fáze. VVV odjížděl domů s výpraskem 1:6.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.20 - 3.88 - 1.77
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
PSV Eindhoven - Sparta Rotterdam  (neděle 14:30)
PSV Eindhoven se chce po roční odmlce vrátit na nizozemský trůn a prozatím kráčí za tímto cílem velmi směle. Loňský třetí tým Eredivisie získal v dosavadních třinácti zápasech úctyhodných 36 bodů a tabulce vévodí o osm bodů před druhým Ajaxem a třetím Alkmaarem. Na kontě má jedinou porážku a teď bude plnit úlohu obrovského favorita proti rotterdamské Spartě. Ta má tradičně zcela jiné starosti a usiluje o setrvání v první lize.

Eindhovenský celek prohrál pouze ve 4. kole s Heerenveenem po výsledku 0:2, od této chvíle zaznamenal hned devět vítězství v řadě za sebou. Minulý víkend uspěl na půdě jiného rotterdamského klubu z Excelsioru v poměru 2:1, předtím zvládl těžký souboj se Zwolle a dosavadní čtvrtý celek zdolal 1:0. Trenér Phillip Cocu nemůže využít služeb Koopmanse, jenž se zotavuje po problémech s ramenem. Jinak by měl nasadit to nejsilnější, co má k dispozici.

"Do konce tohoto roku už příliš zápasů nezbývá a my potřebujeme udržet výkonnost na stejné úrovni. Nesmíme usnout na vavřínech, neboť každá ztráta by mohla hrát v konečném účtování velkou roli. Sparta se zřejmě bude bránit a pokusí se nás něčím překvapit, čemuž se potřebujeme vyhnout. Pokud přistoupíme k utkání zodpovědně, tak bychom měli zvítězit," uvedl s jasnými taktickými plány sedmačtyřicetiletý Cocu.

Sparta v předchozích devíti vystoupeních bodovala naplno pouze jednou. A to v 10. kole, kdy přehrála Groningen 2:1. Poté bezbrankově remizovala s Heerenveenem a bod vybojovala také v Tilburgu (2:2). Minule držela krok s Utrechtem, jenomže v závěrečné dvacetiminutovce dvakrát inkasovala a prohrála 1:3. V tomto nedělním klání postrádá Fina Sakselu (problémy s kolenem), van Moorsela (poranění zad) a Vriendse se Spieringsem (oba potíže s třísly).

"Sparta by měla spoléhat na rychlé protiútoky, proto si musíme dávat velký pozor v defenzívě. Všichni očekávají, že zvítězíme rozdílem třídy a nasázíme spoustu gólů. Já jsem v tomto ohledu opatrnější. Žádný tým v této soutěži není slabý," dodal závěrem Cocu. Loni PSV uspěl v obou ligových duelech po výsledcích 1:0 a 2:0, jenomže od protivníka také utrpěl nečekanou prohru 1:3 ve 2. kole národního poháru.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 8.72 - 14.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Roda JC - SC Heerenveen  (neděle 14:30)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.12 - 3.77 - 1.81
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
NAC Breda - SBV Excelsior  (neděle 16:45)
Hráči Bredy se stále nemohou dostat do dobrého rozpoložení, momentálně nevyhráli již sedmkrát po sobě a v tabulce Eredivisie se nacházejí na předposledním sedmnáctém místě s devíti body o dva body před poslední Rodou. Nyní se svou nelichotivou bilanci pokusí zlomit doma s Excelsiorem, který si naopak nevede úplně špatně a v tomto ročníku se mu daří hlavně na venkovních stadionech. Momentálně je na desáté pozici se sedmnácti body.

NAC v tomto ročníku prozatím vyhrál pouze dvakrát a to hned po sobě v rozmezí 5. - 6. kola. Nejprve zdolal Groningen 2:1 a pak se postaral o největší senzaci dosavadního průběhu po výhře v Rotterdamu nad Feyenoordem v poměru 2:0. Od tohoto momentu se však vše změnilo. V sedmi následujících utkáních domácí získali pouhé dva body, naposledy prohráli v Almelu s místním Heracles a předtím si utržili ostudu doma s Ajaxem po výsledku 0:8.

"Bohužel konkurence je hodně silná a my sami poznáváme, že udržení bude velmi těžké. Většina zápasu je o psychice a produktivitě, kterou v poslední době nemáme ideální. Rádi bychom se konečně zvedli, jenže Excelsior má kvalitní tým a je velice nebezpečný směrem dopředu. Tři body určitě potřebujeme a pevně věříme, že nám pomohou skvělí fanoušci," vyjádřil se s velkou důležitostí v hlase trenér NAC Stijn Vreven.

Ten se momentálně bude muset obejít bez belgického tria N'Toko (problémy s lýtkovým svalem) - Haemhouts (poraněná achilovka) - Rommens (potíže s kolenem). Dále jsou na marodce Koch s Ghaňanem Agyepongem. Hosté svou úchvatnou bilanci na cizích hřištích přerušili v Utrechtu, kde prohráli 1:3. Naposledy v domácím prostředí přivítali vedoucí PSV a předvedli vskutku skvělý výkon, nakonec svému protivníkovi podlehli nejtěsnějším poměrem 1:2. Vzhledem k aktuální situaci by měli mít v Bredě lehce navrch.

Letos venku získali třináct bodů a v tomto ohledu patří mezi lídry nizozemské nejvyšší soutěže. "Samozřejmě to registrujeme, nicméně já jsem zastánce toho, že každý zápas začíná od nuly. Může se povést jedna akce a vše je jinak," dodal bez emocí Vreven. SBV nemá k dispozici Damena kvůli poraněnému kolenu, poté Burneta (zraněný kotník) a Američany Payneho s O'Neillem (svalové zranění v oblasti břicha). Oba celky na sebe naposledy narazily v sezóně 2014/2015, Excelsior ze tří klání jednou vyhrál a dvakrát se svým soupeřem remizoval.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.40 - 3.22
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
ADO Den Haag - FC Groningen  (sobota 18:30)
Den Haag v této sezóně předvádí střídavé výkony a zatím se pohybuje ve středu tabulky, teď se pokusí své konto rozšířit v utkání s nevyzpytatelným Groningenem. ADO je v současné chvíli na jedenácté pozici se sedmnácti body, v předchozích třech zápasech získal čtyři body. Hosté rozhodně nemohou být spokojeni s umístěním těsně nad sestupovým pásmem, po třinácti utkáních mají na kontě jen dvanáct bodů a jsou až třináctí.

Domácí výběr minule zavítal na půdu vysoce favorizovaného Arnhemu a gól dát nedokázal, nakonec prohrál 0:2. Předtím až nečekané hladce zdolal Heracles po výsledku 4:1, na konto si připsal také nesmírně cennou remízu s Feyenoordem (2:2). "Jsem moc rád, že jsme překonali krizi a opět navazujeme na výkony z úvodu sezóny. Groningen je hratelný soupeř, na druhou stranu disponuje velkou kvalitu," odmítá roli mírných favoritů trenér Alfons Groenendijk.

Ten bude v tomto sobotním střetnutí postrádat Kishnu kvůli problémům s kolenem, trest za vyloučení s Vitesse bude odpykávat Tyronne Ebuehi, jenž odešel předčasně do sprch po dvou žlutých kartách během necelých dvou minut. "Vitesse hrálo chytře a dostávalo se do mnoha šancí, mohlo vyhrát i vyšším rozdílem. Na toto střetnutí potřebujeme zapomenout, byli jsme pod tlakem a nyní chceme hrát trochu jinak," dodal vzápětí Groenendijk.

Hosté se v první polovině Eredivisie trápí, několikrát nedotáhli zápas do vítězného konce a nepotvrdili ani papírové předpoklady. Prozatím spíše bodují v duelech, kde nejsou považováni za favority. Od 7. do 11. kola získali pouhý jeden bod, svou nelichotivou bilanci přerušili až s Vitesse po výhře 4:2. Naposledy přivítali Feyenoord a podlehli mu 0:2. Trenérovi Ernestu Faberovi se již vyprázdnila marodka, po karetním trestu by se mohl vrátit do sestavy Reis.

"Snažíme se postupovat po malých krůčcích, do konce roku chceme získat co nejvíce bodů. Den Haag je doma silný, daří se mu po standardních situacích a umí hrát trpělivě. Pokud chceme zvítězit, tak je nutné proměňovat vyložené možnosti, nemusí jich být mnoho," uvedl krátce Faber. V loňských vzájemných soubojích nejprve zvítězil Groningen 2:1, v jarní odvetě v Den Haagu však prohrál po divokém průběhu v poměru 3:4.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.39 - 2.87
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FC Twente - AFC Ajax  (sobota 18:30)
Twente Enschede se ani po výměně na trenérském postu nemůže dostat z krize, stále se nachází v sestupovém pásmu a jeho šňůra proher se protáhla již na čtyři zápasy. V dosavadním průběhu získalo pouhých devět bodů a je až na šestnáctém místě o skóre před Bredou a dva body před poslední Rodou. V sobotním duelu s Ajaxem bude plnit úlohu jasného outsidera, amsterdamský celek má totiž výtečnou formu.

V tabulce nizozemské nejvyšší soutěže je na druhém místě s osmadvaceti body, na vedoucí PSV ztrácí osm bodů. V předchozích dvou utkáních nastřílel těžko uvěřitelných třináct branek, když nejprve deklasoval Bredu 8:0 a pak si snadno poradil i s Rodou (5:1). "Výhry nás těší, jenomže hráli jsme proti posledním dvou týmům a nemůžeme si tak myslet, že jsme neporazitelní. Twente nemá co ztratit a může nás zaskočit," řekl kouč Marcel Keizer.

Enschede v polovině října odvolalo trenéra Reného Hakeho a místo něj přivedlo ostříleného stratéga Gertjana Verbeeka, jenž má zkušenosti i z německé Bundelsigy. Domácí naposledy uspěli v 9. kole s Rodou (3:0), od té doby postupně nestačili na Excelsior (1:3), PSV (3:4), Heerenveen (0:4) a minule také na Alkmaar (0:2). Verbeek však zůstává v klidu, podle jeho slov se zlepšení brzy dostaví.

"Chce to čas, v posledních týdnech hráli jsme proti týmům z horní poloviny tabulky, které mají jen ty nejvyšší ambice. S Ajaxem to bude další oříšek, ten se totiž rozstřílel a zastavit jeho ofenzivní sílu bude nesmírně obtížné. Na druhou stranu můžeme být bez nervů, chceme s ním hrát co nejdéle vyrovnanou partii a stát se může cokoliv. Každý souboj je zcela jiný," řekl s mírným optimismem pětapadesátiletý kormidelník Twente.

Ten nemůže využít služeb Slovince Vukčiče kvůli problémů s kotníkem, za hosty nenastoupí Alblas vinou zlomeného zápěstí. Twente loni dokázalo Ajax před vlastními fanoušky zaskočit, když ho zdolalo 1:0. "Bylo by hezké na tento výsledek navázat, nicméně ani sám příliš nevěřím, že by Ajax neskóroval. Pokud se nám to podaří, bude to obrovský úspěch a možná také předzvěst lepších zítřků," dodal s lehkým úsměvem Verbeek.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.71 - 5.57 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Feyenoord Rotterdam - SBV Vitesse  (sobota 20:45)
Obhájce titulu letos neprožívá ani zdaleka tak úspěšné období jako loni. Faktem totiž je, že soustředit se na domácí soutěž a zároveň na evropské poháry pro Feyenoord prostě nemůže být jednoduché. Přece jenom si však před týdnem spravil chuť v Groningenu a chtěl by na tuhle výhru navázat. Soupeřem mu bude přímý konkurent v tabulce z Arnhemu.

Oba celky mají leccos společného, aspoň co se průběhu této sezóny týče. Jestliže rotterdamský celek v Lize mistrů strádá a již ztratil naději na jarní pokračování v pohárové Evropě, i Vitesse v Evropské lize ztratilo šanci na postup. A v Eredivisie jsou sousedé v tabulce pomalu jako dvojčata. Mají totiž na kontě shodně dvaadvacet bodů.

O píď lepší skóre má Vitesse, které je tak v průběžném pořadí těsně před Feyenoordem. "Musíme se v první řadě podívat sami na sebe a připravovat se pořád stejně. Chceme se i nadále ucházet o čelní pozice a zůstat na nich i na konci sezóny," mínil kouč Henk Fraser, jehož mužstvo před týdnem po lítém boji urvalo tři body nad Den Haagem.

Hosté stále nebudou moci počítat se zraněným Arnoldem Kruiswijkem a Maikelem van der Werffem, otázkou pak je, jestli od začátku nastoupí Milot Rashica, jenž naposledy proti Den Haagu nehrál. Spíše je pravděpodobné, že začne na lavičce. "Trénuje s týmem už od čtvrtka. Ale musím si rozmyslet, jestli ho zařadit do základu," prozradil Fraser.

Už jednou na sebe letos Feyenoord s Vitesse narazili, a to v rámci Nizozemského superpoháru na začátku srpna. Až po penaltách uspěli favorizovanější svěřenci trenéra Giovanniho van Bronckhorsta. "Nehráli jsme tehdy vůbec špatně. Ale jestli vážně chceme soupeře porazit, budeme muset předvést daleko, daleko víc," říkal Fraser.

Docela dlouho trvala negativní série Feyenoordu bez tříbodového rezultátu, konkrétně pět kol v řadě. Než tedy díky dvěma brankám skolil před týdnem Groningen na jeho půdě. "Chceme pokračovat na té laťce, jakou jsme tam nastavili. Musíme prostě začít vítězit, a já doufám, že uděláme nějakou šňůru až do zimní přestávky," uvedl van Bronckhorst.

Domácím bude chybět trio marodů, a to ve složení Ridgeciano Haps, Eric Botteghin a Jan-Arie van der Heijden. "Venku můžete hrát trochu opatrněji a defenzivně, ale když nebudete dávat branky, nikdy se z krize nedostanete. Zapomněli jsme totiž vyhrávat. To je zásadní rozdíl oproti minulému ročníku," zakončil domácí stratég.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 4.47 - 7.09
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Willem II - Heracles Almelo  (sobota 20:45)
Hráči Tilburgu byli i letos považováni za jednoho z kandidátů sestupu a tyto papírové předpoklady příliš nevyvracejí. V dosavadním průběhu získali jedenáct bodů a jsou až patnáctí těsně nad zónou pádu o patro níže. Nyní by potřebovali své konto rozšířit proti nevýraznému Heracles, jenž se však v poslední době trochu zvedá. Svěřenci trenéra Johna Stegemana vyhráli třikrát z minulých čtyř střetnutí a jsou osmí s osmnácti body.

Willem momentálně nezvítězil čtyřikrát po sobě. Nejprve podlehl Ajaxu 1:3 a pak ve vyrovnaném souboji s Alkmaarem nestačil po nejtěsnějším poměru 2:3. Následně se rozešel smírně se Spartou Rotterdam, když dohnal dvoubrankové manko a získal bod (2:2). Ještě větší husarský kousek se mu povedl před týdnem ve Venlu. Na půdě tohoto protivníka prohrával 0:2 a 1:3, nakonec zásluhou hattricku Bartholomewe Ogbecheho dosáhl na výsledek 3:3.

Ogbeche by měl být největší zbraní svého celku také nyní, v předchozích dvou zápasech zacílil do černého hned čtyřikrát. Ve Venlu navíc vsítil rozhodující gól ve druhé minutě nastavení. "Na tohoto útočníka si musíme dávat pozor, je nesmírně silný v osobních soubojích a jeho hlavní zbraní je skvělé poziční postavení i výborná koncovka. Nebude to jen o něm, ale může nám nadělat spoustu starostí," varuje před hrozbou hostující lodivod.

Almelo naposledy těsně přehrálo Bredu 2:1, předtím nestačilo na Den Haag (1:4) a zdolalo Groningen (2:1) i Bredu (3:0). "Slabiny Tilburgu známe, avšak víme i o jeho trpělivé hře a skvělých standardních situacích. Podle mě to bude vyrovnaný souboj, který může výrazně ovlivnit jediný moment. Budeme se soustředit na naší hru a pokusíme se vyvarovat chybám. Pevně věřím, že získáme tři body," doplnil závěrem jednačtyřicetiletý Stegeman.

Ten se bude muset obejít bez Drosteho kvůli poraněnému zadnímu stehennímu svalu, Němce Jakubiaka nepustí na trávník problémy s kotníkem. Domácí opět postrádají Portugalce Asumaha. Ve vzájemných kláních má navrch Heracles. To v předchozích čtyřech případech ani jednou neprohrálo a hned třikrát vyhrálo. V loňské sezóně vybojovalo plných šest bodů, když zdolalo Tilburg po shodných výsledcích 3:1.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.58 - 3.03
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
PEC Zwolle - FC Utrecht  (pátek 20:00)
V páteční předehrávce 14. kola nizozemské nejvyšší soutěže na sebe narazí dva celky, které momentálně bojují o evropské poháry a se svým dosavadním účinkováním mohou být celkem spokojeni. Domácí Zwolle vybojovalo ve třinácti utkáních solidních pětadvacet bodů a nachází se na čtvrtém místě Eredivisie. Nyní by mělo sehrát vyrovnanou partii s konkurenčním Utrechtem, jenž posbíral o dva body méně a je pátý.

PEC v celém ročníku prohrál pouze dvakrát a to ještě s největšími favority tohoto ročníku. Ve 4. kole nestačil na Ajax po výsledku 0:3, před dvěma týdny podlehl po velkém boji vedoucímu PSV 0:1. Jinak ale sbírá jeden úspěch za druhým, naposledy zvládl důležitý souboj v Heerenveenu a nakonec zvítězil 2:1. Utrecht je na tom v poslední době ještě lépe, v předchozích třech kláních vybojoval plný počet šesti bodů.

Svou dobrou sérii započal s Ajaxem, kdy v Amsterdamu senzačně zvítězil 2:1. Následně si před vlastními fanoušky poradil s Excelsiorem (3:1) a stejným poměrem zdolal před týdnem jiný rotterdamský klub ze Sparty. "Daří se nám v koncovce, dokážeme ve vhodnou chvíli zjednodušit hru a to se nám vyplácí. Vezeme se na vlně, ale nesmíme usnout na vavřínech. Zwolle hraje doma a podle mě je mírným favoritem," řekl opatrně kouč FC Erik ten Hag.

Ten se stále musí obejít bez Joostena s Davidem kvůli poraněnému kolenu, na marodce se dlouhodobě nachází Dán Makienok vinou potíží s kolenními vazy. Na trávník se dále nepodívá Maročan Kali (přetržená achilovka). "Náš páteční soupeř je nesmírně agresivní směrem dopředu, na jeho rychlý přechod do útoku si budeme muset dávat pozor. Chceme se soustředit pouze na naší hru, která momentálně slaví úspěch," dodal vzápětí ten Hag.

Domácí trenér John van 't Schip postrádá Kopperse vinou potíží s achilovkou. "Na utkání se nesmírně těšíme, soupeři nemůžeme nechat ani milimetr prostoru. Utrecht je velmi produktivní a vytváří si mnoho vyložených možností, šance na úspěch jsou vyrovnané," vyjádřil se s pokorou třiapadesátiletý lodivod PEC. V loňské sezóně byl úspěšnější Utrecht, jenž v lize získal čtyři body (3:1, 1:1) a uspěl také v osmifinále národního poháru (2:1).
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.60 - 2.74
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven13120140:1436
2.AFC Ajax1391340:1128
3.AZ Alkmaar1391322:1528
4.PEC Zwolle1374219:1225
5.FC Utrecht1372423:2323
6.SBV Vitesse1364326:1622
7.Feyenoord Rotterdam1364323:1422
8.Heracles Almelo1353520:2318
9.SC Heerenveen1353519:2218
10.SBV Excelsior1352616:1917
11.ADO Den Haag1352615:1817
12.VVV Venlo1336416:2015
13.FC Groningen1333718:2312
14.Sparta Rotterdam1325611:2211
15.Willem II1332818:3011
16.FC Twente13301016:259
17.NAC Breda1323812:299
18.Roda JC13211010:287

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
Stiksxx

Tohle by mohl být hodně dobrej zápas. Tipuji že padne víc jak 3,5 gólu.

Psali na našich stránkách, že prý Cocu má nejvíc vyhraných zápasů v Eredivisie jako trenér. 73,2% ze všech ligových zápasů. Že s výhrou s Excelsiorem překonal teď už druhého Hiddinka. Ale překvapuje mě kde je de Boer. Přeci jen 4 tituly v řadě by se také měli odrazit. Asi je třetí..Dofám, že to do konce podzimu vydrží.

Reagovat
AjaxFans

Přesně,tipuju 2*2

Reagovat
Stiksxx

Premier League International Cup

Sparta U21 - Jong PSV 3:4

https://www.youtube.com/watch?v=YBb4-qboWC8

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele