Eredivisie - preview 13. kola

28.11.2008, 08:17, aktualizováno 30.11.2008, 08:29
Previews
Ajax s Bredou budou v neděli stíhat vedoucí Alkmaar. Soupeř Slavie v Poháru UEFA hraje doma proti Utrechtu, Breda se představí na hřišti Sparty Rotterdam. Bodovat potřebuje Feyenoord, který jede do Arnhemu, Nijmegen hostí Volendam.
FC Groningen - AZ Alkmaar  (pátek 20:45)
Páteční předehrávka 13. kola Eredivisie bude ostře sledovaná. Proti sobě se totiž postaví Groningen a AZ Alkmaar, dva celky z popředí tabulky. Hostující AZ vede tabulku s 26 body, Groningen se na něj může ze čtvrtého místa v případě vítězství dotáhnout.

Aktuálnímu lídru tabulky ovšem bude při misi v Groningenu chybět nejlepší střelec soutěže Mounir El Hamdaoui. Útočník Alkmaaru si v minulém zápase s Ajaxem poranil koleno a trenér Louis van Gaal se rozhodoval, zda ho nechá v páteční předehrávce odpočívat. Nakonec se rozhodl, že El Hamdaouiho k utkání nenominuje, jelikož si hráč prošel v posledních týdnech několika zraněními. "Mounir měl v posledních týdnech hned několik zranění, což není dobré znamení, necháme ho odpočívat," zdůvodnil jeho absenci Louis van Gaal.

Na druhou stranu se ovšem do tréninku vrátil Graziano Pelle a už dokonce nastoupil za rezervu, takže by mohl svého kolegu v útoku zastoupit. Vinnou zranění budou ale chybět Jeremain Lens, Milano Koenders, Kew Jaliens a Moussa Dembele.

Kouč hostů Van Gaal si myslí, že utkání s Groningenem je ideálním způsobem, jak otestovat připravenost na vedení v tabulce. "To, že v Euroborgu (stadion Groningenu - pozn. red.) vstřelili již 19 branek a inkasovali jen jeden, o lecčems vypovídá. My jsme ovšem na bitvu připraveni."

V Groningenu panuje po posledním kole pochmurná atmosféra, protože svěřenci trenéra Rona Janse v něm utrpěli vysokou porážku v Utrechtu. "Na cestě domů jsme o zápase pořádně diskutovali. Nehráli jsme příliš dobře, ale když nastoupíte na ledu a sněhu, nemůžete praktikovat pohledný fotbal," prohlásil Jans. "Proti AZ nás čeká jedno z nejtěžších domácích utkání. Chovám k nim velký respekt. Pod Van Gaalem jsou velice silní a hrají atraktivní fotbal."

Trenér Jans bude muset sestavu poskládat bez Evgeniye Levchenka a Seppa de Roovera a nakonec také bez suspendovaného Marcuse Berga.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.30 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
BV De Graafschap - Roda JC  (sobota 18:45)
Zápas 13. kola mezi dvěma celky, které zatím hájí sestupové pozice nás přivede na stadion De Vijverberga. Sedmnáctý BV De Graafschap přivítá šestnáctou Rodu JC.

Trenér domácích Henk van Stee není přesvědčen o tom, že toto utkání bude zápasem mezi dvěma sestupujícími. "Devadesát pět procent ze všech nás vidí jako jednoho z kandidátů na sestup. Já si však myslím, že mezi ně rozhodně nepatříme," řekl vad Stee.

"Nyní je naším soupeřem Roda, je o pozici výše než jsme my. Tohle však není důvod abychom vyvolávali ohlasy, že jsou na tom lépe. Věříme si a chceme to dokázat," dodal.

Van Steena však omezuje rozsáhlý seznam zraněných opor Graafschapu. Najdeme zde Resita Schuurmana, Purrela Frankela a Cereza Funga. Dále mu bude chybět Joost Volmer, který v minulém zápase viděl červenou kartu a dostal stopku.

"Máme menší problémy na levé straně obrany. Musíme na tento post najít alternativu. Doufáme, že tento problém nebude až tak zásadní," informoval trenér domácích.

Na druhé straně nový trenér Rody Harm van Veldhoven prohlásil, že jeho mužstvo má na mnohem více než jsou jeho dosavadní výsledky. Při příchodu do nového klubu slíbil vedení i fanouškům, že přinese zlepšení.

To se mu však moc nepovedlo v minulém kole kde Roda prohrála na půdě nováčka z Volendamu v poměru 3:1. Tento výsledek se však nelíbil jak vedení tak fanouškům. Naštěstí pro van Velhovena je na začátku a svůj výsledek z minula může napravit.

"Zápas proti De Graafschapu bereme jako test. Je to pro nás velice důležitý zápas. Hrají velmi dobrý fotbal s velkou silou. K tomu je pohání doslova fanatické hlediště. Od první minuty se musíme připravit na tuhý boj. Víme o absenci Frankela a Volmera. To můžeme vidět jako výhodu a mohli bychom této příležitosti využít," řekl Harm van Veldhoven.

Tomu budou v utkání chybět Dieter van Tornhout, Vincent Lachambre a Przemyslaw Tyton. Otazníky také visí nad startem Sekoua Cissého.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 3.30 - 2.25
více informací
ADO Den Haag - FC Twente  (sobota 19:45)
Twente ve 13. kole přijíždí na hřiště trápícího se ADO Den Haag a bude chtít vyhrát a potvrdit návrat zpět do vítězných kolejí, z nich po dvou prohrách nedávno sešla. Domácí budou čelit již sedmé prohře v řadě!

Trenér Haagu Andre Wetzel ovšem neztrácí naději a věří, že se jeho trápící tým může z problémů dostat, pokud se všichni začnou soustředit na stejný cíl. ADO prohrálo posledních šest zápasů a v posledních třech domácích dokonce neskórovalo. Díky tomu je čtrnácté, pouhé tři body nad dnem tabulky. Nyní čeká svěřence Andreho Wetzela šesté Twente a trenér domácích doufá, že se jeho týmu konečně podaří prorazit černou sérii.

"Pracovat v dobré atmosféře je nesmírně důležité. Nálada je dobrá a motivace a chuť ke hře je rovněž vysoká. Mým úkolem je připravit hráče na další utkání. Jsme na dobré cestě. Víme, že nás čeká obtížná sezona, ale pokud zůstaneme soustředěni, přijdou také dobré věci," míní Wetzel, jenž může v týmu přivítat Mitchella Piqueho, který se zotavil ze zranění a Ahmeda Ammiho, ten si odpykával trest. Zranění jsou ovšem Robin Faber a Gino Coutinho a den před zápasem si menší poranění přivodil také Wesley Verhoek.

Steve McClaren, kouč Twente, doufá, že jeho tým dokáže navázat na drtivé vítězství z posledního kola. Tehdy si vysokou porážku 6:0 odvážel Heerenveen. Bývalý trenér anglické reprezentace přiznal, že v nadcházejícím týdnu bude pro Twente rozhodující, klubu ukáže další cestu. Jak v domácí lize, tak v Poháru UEFA, kde hrají se Schalke a bude se bojovat o postup do další fáze.

"Čeká nás velký týden, v této sezoně zatím ten nejdůležitější," prohlásil McClaren. "Proto svým hráčům říkám, aby nezapomínali na minulý týden. Něco podobného musíme znovu zopakovat. Bylo by dobré, kdybychom postoupili do další fáze Poháru UEFA."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.75 - 3.75 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Heracles Almelo - Willem II  (sobota 19:45)
Domácí Heracles Almelo i s dvojicí českých fotbalistů Bajer - Schulmeister se postaví Wilemi II Tilburg.

Hosté by rádi navázali na výborné výsledky z minulých dvou kol, když porazili ADO Den Haag na jejich půdě 1:0 a pak překvapivou výhrou 3:0 pokořili FC Groningen.

Svěřenci Andriese Junkera se po překvapivé výhře stěhovali na sedmou pozici a kromě dobré pozice získali taky silnou dávku sebevědomí. Naopak hráčům Heraclesu se v poslední době nedaří a již pět zápasů v řadě nevyhráli.

V minulém kole domácí schytali výprask od výborně hrajícího PSV Eindhoven a odvezli si nelichotivý výsledek 4:0. Almelo hájí aktuálně dvanáctou pozici a proti zlepšujícímu se Tilburgu by rádi uhráli solidní výsledek.

Pomoci by jim k tomu mohla absence hostujícího kanonýra Franka Demougeho. "Bude jim chybět jejich klíčový hráč, musíme ukázat co v nás je," řekl trenér domácích Gert Heerkes.

Avšak Junker našel řešení, které se osvědčilo již v minulém zápase. "Vzhledem k absenci Demougeho bude pro nás velice těžké uhrát skvělý výsledek, ale přesto věřím v úspěch. V minulém kole nastoupili Said Boutahar a Mehmet Akgun a jejich výkony nám pomohli k výbornému výsledku s Groningenem," řekl hostující kouč.

"Willem II je ve výborné formě, minulé kolo excelovali a teď přijíždějí k nám. Musíme si na ně dát pozor, zejména na jejich útočnou činnost. Musíme zůstat v klidu a vyčkat. Naše šance v tomto zápase určitě přijdou." Řekl Heerkes.

Domácím budou v utkání chybět Mark Jan Fledderus, Sebastiaan Steur, Karim Bridji a Kwame Quansah. Radost Herkeesovi může dělat návrat Darla Douglase, který se vrací po zranění.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.45 - 2.95
více informací
SC Heerenveen - PSV Eindhoven  (sobota 20:45)
V sobotu se střetnou dva celky, které zatím zůstávají mírně za očekáváním. Na Abe Lenstra Stadion přijede PSV Eindhoven, aby se zde utkal s Heerenveenem. Zatímco obhájce titulu je na páté pozici, Heerenveen je až devátý. Na PSV ale ztrácí pouze dva body.

Heerenveen je sice gólová mašina, jenomže letos má také děravou obranu. Ve 12 zápasech totiž Heerenveen inkasoval už 28krát a je v tomto ohledu nejhorším v lize! Naposledy to bylo cítit v utkání s Twente, které Heerenveen prohrál vysoko 6:0. Pro tým, který se chce dostat do pohárové Evropy, to není nijak zvlášť dobrá vizitka, ale trenér Trond Sollied se o svojí práci bát nemusí, aspoň prozatím.

"Nechceme provést hloupost," prohlásil klubový ředitel Yme Kuiper. "Proti PSV je naším hlavním koučem Sollied, na tom se nic nemění." S podporou vedení může mít nyní Sollied alespoň na chvíli klid, ale sám ví, jak to ve fotbale chodí. "Byl bych překvapen, kdyby chtěl Heerenveen moji hlavu, ale za ta léta ve fotbale vím, že se vše může stát," uvědomuje si Sollied. "Je pravda, že jsme podávali nevyrovnané výkony, ale měli jsme několik zranění a trestů, takže jsme nemohli nastoupit v nejsilnější sestavě."

Solliedem zmiňovaná zranění stále pokračují a Heerenveen sužují i nadále. Mimo hru jsou Bonaventure Kalou a Geert-Arend Roorda. Otazníky pak visí nad starty Michela Breuera a Michaela Dingsdaga.

Obhájce titulu z Eindhovenu v posledním kole po dvou zápasech konečně vyhrál a je pátý. Na vedoucí dvojici ztrácí pět bodů. Tím úplně posledním výsledkem ale byla prohra v Lize mistrů na hřišti Atlética Madrid. Na PSV tak již nyní čeká maximálně jen Pohár UEFA. Podobně jako Heerenveen i výběr trenéra Huuba Stevense sužují četná zranění. Ibrahim Afellay, Jan Kromkamp, Nordin Amrabat a Erik Peters - ti všichni jsou zraněni. Nejistý start je navíc také u Dirka Marcellise. Místo tahouna Affelaye se do základní sestavy dostane 17letý Funso Ojo.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 3.25 - 2.40
více informací
SBV Vitesse - Feyenoord Rotterdam  (neděle 12:30)
V dalším zápase 13. kola holandské Eredivisie přivítá patnácté Vitesse hosty z Feyenoordu.

Hosté hájí aktuálně jedenáctou příčku a velice rádi by se probojovali po tomto kole do první desítky. Po zápase v poháru UEFA s Deportivem La Coruňou si odvezli výprask 3:0.

"Se vší úctou, Vitesse není žádná La Coruňa a já věřím, že v nedělním zápase bude zase vše jak má být," řekl trenér Feyenoordu Gertjan Verbeek.

V Rotterdamu jsou zvyklí na lepší pozice než je aktuálně ta jedenáctá. Tahoun Giovanni van Bronckhorst je přesvědčen o tom, že se to velice rychle změní.

"Musíme navázat na dobré výsledky i nyní proti Vitesse, musíme do zápasu vstoupil rychleji a agresivně a okamžitě po začátku diktovat tempo hry," prozradil van Bronckhorst.

Hosté bude trápit absence hned několika hráčů. Jon Dahl Tomasson, Ron Vlaar, Diego Biseswar, Danny Buijs, Michael Mols, Denny Landzaat, Jonathan de Guzman a Serginho Greene. Bez těchto opor se budou muset v neděli Rotterdamští obejít.

Na druhé straně trenér Hans Westerhof nemá takové problémy ohledně zraněných hráčů. I ten se však bude muset obejít bez zraněného Civarda Sprockele a suspendovaného Rogiera Molhoeka.

"Musíme zapomenout na zápas minulého kola, ve kterém nás deklasoval Utrecht 4:0, nebylo to dobré utkání. Dalším soupeřem je Feyenoord a to je velice kvalitní tým. To nám však dává velikou motivaci ukázat, že máme na víc než je 15. pozice. A já vím, že na to máme," čekl Westerhof.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 3.30 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Ajax - FC Utrecht  (neděle 12:30)
Trenér Marco van Basten a hráči Ajaxu se musí vrátit po výhře v poháru UEFA nad Hamburkem do zápasového rytmu holandské Eredivie. Ajax přivítá ve své Amsterdam Areně zlepšující se Utrecht.

Ten v minulém kole rozdrtil Vitesse 4:0 a hájí před utkání v Amsterodamu aktuálně desátou pozici a na Ajax jede s vírou získat solidní výsledek.

"Utrecht je dobrý tým. Řekl bych, že to jeden s těch lepších týmů zde v Holandsku. Doma jsme však s nimi nikdy neměli větší problém," čekl van Basten.

Ten se však musí obejít bez několika opor. Mimo hru budou Dario Cvitanich, Ismail Aissati, Mitchell Donald, Jan-Arie van der Heijden, Klaas Jan Huntelaar a Maarten Stekelenburg.

Van Bastenovi můžou dělat radost akorát dva návraty. Miralem Sulejmani již může nastoupit a odehrát plných 90 minut. Dále se pak vrací brankář Dennis Gentenaar.

Ajax potřebuje vyhrát aby po klopýtnutí s Alkmaarem zůstal v kontaktu s čelem tabulky. V zápase s Utrechtem tedy musí brát všechny body.

"V Amsterodamu se nám nedaří. A Ajaxem nemáme dobrou bilanci, ale i přesto doufám v úspěch. Minulé kolo jsme převálcovali Vitesse a máme chuť hrát," prohlásil Willem van Hanegem, trenér hostujícího Utrechtu.

Ten bude postrádat Mourtena Skouba a Gregoora van Dijka. Otazníky visí také nad Cedrikem van der Gunem a Loïcem Lovalem.

"Musíme hrát vlastní hru a pokud přežijeme první půlhodinku bez inkasované branky budu mnohem víc věřit v úspěch. Chceme se dostat do první osmičky a nevidím problém, proč by se to nemělo povést již po tomto utkání," dodal Hanegem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.65 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
NEC Nijmegen - FC Volendam  (neděle 14:30)
Nijmegen rozjel sezonu solidně, přeci jen ale zřejmě míří o něco výše. Nyní je osmý a hostí s jistotou poslední Volendam. Cíl domácích tedy ani není potřeba zdůrazňovat, nic než vítězství na Stadio De Goffert neberou.

Stroze vystoupil na tiskové konferenci a stejně jako se nepředřel on, nepřetěžoval ani své svěřence po těsné čtvrteční prohře s Tottenhamem 0:1 v rámci Poháru UEFA. Jen čtyři borci, kteří do tohoto duelu zasáhli, totiž od té doby absolvovali trénink. Hlavně odpočinek byl na pořadu dne. V neděli je plán také zřejmý. "Určil jsem jim jen jediný úkol - vítězství. To je celé," prohlásil krátce Mario Been, kouč Nijmegenu, jemuž se přezdívá "Mariodona".

Doma zatím neporažený Nijmegen udělá pro triumf cokoliv a také mu podřídí veškerou taktiku. O tom svědčí i Beenův záměr nastoupit se čtyřmi útočníky. Ten ale lodivod NEC odůvodnil faktem, že nadále hledá ideální rozestavení a strategii, která by fungovala.

Nicméně v neděli rozhodně nebude moci postavit Areka Radomského, polského záložníka, který si přivodil zranění v utkání se Spurs a o poločase musel ze zápasu odstoupit. Po kolizi s brankářem Gomesem má po tomtéž duelu zdravotní potíže taktéž útočník El Kabir, pročež je jeho start proti Volendamu nejistý.

Volendam venku letos zatím jen prohrává a dokonce mimo svůj stánek ani nevstřelil gól, přičemž obdržel rovných 20. Doma se ale konečně vzepjal k očekávaným výkonům a alespoň tam trápí své soupeře. Naposledy to třemi góly odnesla Roda, která nakonec také lepšícímu se nováčkovi podlehla, stejně jako předtím Graafschap.

"Nezpanikařili jsme, když jsme prohráli prvních sedm zápasů a zlepšujeme se krůček po krůčku. Totéž chceme zopakovat, i co se venkovních zápasů týče," uvedl stále optimistický Frank Adelaar, lodivod oranžových. Tomu situaci netíží aspoň velké množství zraněných hráčů. Jen van Zaanen vinou bolavého kolene totiž nemůže v neděli nastoupit.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.45 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Rotterdam - NAC Breda  (neděle 14:30)
Sparta Rotterdam je s počtem 29 obdržených branek druhé nejhůře bránící mužstvo v lize. Jen poslední Volendam jich má o čtyři více. Druhá Breda, která se díky výhře může bodově dotáhnout na vedoucí Alkmaar, chce této výhody využít. Moc dobře však ví, jak jsou domácí nebezpeční v ofenzívě.

Hosté po čtyřech vítězných zápasech za sebou v minulém kole jen remizovali s účastníkem Poháru UEFA Nijmegenem 1:1. A také v něm po této sérii poprvé inkasovali. To Sparta je na tom úplně opačně, v letošní sezóně v lize nedostala branku jen ve dvou případech. Naposledy remizovala na hřišti De Graafschapu divoce 3:3, předtím vyhrála nad Volendamem 4:0. "Je skvělé, že jsme tyto výsledky uhráli," byl spokojený trenér Foeke Booy.

Ačkoli jsou domácí v obraně opravdu špatní, v útoku to je o mnoho lepší. Vždyť dát ze dvou utkání sedm gólů není vůbec statistika, která by se dala hodit za hlavu. "Sparta má skvělou zálohu s důležitým Arnem Slotem," varuje kouč Bredy Robert Maaskant. "A útok? Rydell Poepon, Charles Dissels a Yuri Rose jsou přece také skvělí," pochválil.

Maaskant věří, že se dá kupy Matthew Amoah, jenž laboruje s poraněním kolení šlachy. "Dnes netrénoval, ale pevně věřím, že ale nastoupí. Pokud ne, nahradí ho Fouad Idabdelhay." Kees Kwakman, Martijn Reuser, Enric Valles, Ellery Cairo ani Rob Penders včetně vykartovaného Tommieho van de Leegteho však také k dispozici nebudou. "Bude to nepříjemné, pokud Amoah nenastoupí. Chybí nám totiž i Penders s van der Leegtem, takže tři hráči tvořící osu týmu," má obavy Maaskant.

Rotterdamské mužstvo se nachází na třináctém místě. S Bredou v posledních třech domácích soubojů vždy prohrálo, dostalo v nich celkem sedm branek. "I dnes to bude těžké utkání," ví trenér Booy, jenž nemůže počítat také s docela hodně hráči. Karim Touzani, Maciej Wilusz, Sander van Gessel, Edwin van Bueren, Nathan Rutjes, Kim Jaggy, Donovan Slijngard, ti všichni jsou zkrátka zraněni. "Máme to vše ve vlastních rukou. Myslím si, že si vytvoříme mnoho šancí, protože Sparta se v utkání s Volendamem prezentovala jako velmi kreativní směrem dopředu, někdy však zapomíná na zadní vrátka," dodal Maaskant.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.65 - 3.45 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AZ Alkmaar1282229:1126
2.NAC Breda1282223:1126
3.AFC Ajax1281326:1525
4.FC Groningen1272326:923
5.PSV Eindhoven1270522:1221
6.FC Twente1263319:1221
7.Willem II1263319:1621
8.NEC Nijmegen1254316:1319
9.SC Heerenveen1254325:2819
10.FC Utrecht1252517:1617
11.Feyenoord Rotterdam1243525:1915
12.Heracles Almelo1234513:2013
13.Sparta Rotterdam1233617:2912
14.ADO Den Haag1231813:2010
15.SBV Vitesse1224610:2210
16.Roda JC1223713:249
17.BV De Graafschap122288:248
18.FC Volendam1221913:337

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

těžkéj zápas 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Alkmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar do toho! El Hamdaoui sice bude chybět, to je jasný, ale přesto to zvládnou a ukončí skvělou sérii Groningenu na domácím hřišti. Uchrochtanci prohrají 1:2

Reagovat
božský John

jedni chrochtalové rupnou a druhý vyhrajou a napovím Ti,že Groningen neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

a uz vedem

co se tyce El Ham, zase bych jeho roli tolik neprecenoval, vetsina golu co dal byly nejaky dorazky, dobrej je ale ne nezastupitelnej...ale je pravda ze utocnici nam kvuli zranenim pomalu odpadaj, nastesti mame i super tvorivou zalohu...

Reagovat
stas87

na abe lenstra bude paradna atmosfera ktora dovede heerenveen k vyhre!!!sakra uz musime dohnat tu bredu ta je tam omylom

Reagovat
Infernoqt

…………………▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

……………▄▄█▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓█▄▄

…………▄▀▀▓▒░░░░░░░░░░░░░░░░▒▓▓▀▄

………▄▀▓▒▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▒▓▀▄

……..█▓█▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▓▒▓█

…..▌▓▀▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▀▓█

…..█▌▓▒▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▓█

…▐█▓▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▓█▌

…█▓▒▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▓█

..█▐▒▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▒█▓█

…█▓█▒░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▒█▌▓█

..█▓▓█▒░░░░▒█▄▒▒░░░░░░░░░▒▒▄█▒░░░░▒█▓▓█

..█▓█▒░▒▒▒▒░░▀▀█▄▄░░░░░▄▄█▀▀░░▒▒▒▒░▒█▓█

.█▓▌▒▒▓▓▓▓▄▄▄▒▒▒▀█░░░░█▀▒▒▒▄▄▄▓▓▓▓▒▒▐▓█

.██▌▒▓███▓█████▓▒▐▌░░▐▌▒▓████▓████▓▒▐██

..██▒▒▓███▓▓▓████▓▄░░░▄▓████▓▓▓███▓▒▒██

..█▓▒▒▓██████████▓▒░░░▒▓██████████▓▒▒▓█

..█▓▒░▒▓███████▓▓▄▀░░▀▄▓▓███████▓▒░▒▓█

….█▓▒░▒▒▓▓▓▓▄▄▄▀▒░░░░░▒▀▄▄▄▓▓▓▓▒▒░▓█

……█▓▒░▒▒▒▒░░░░░░▒▒▒▒░░░░░░▒▒▒▒░▒▓█

………█▓▓▒▒▒░░██░░▒▓██▓▒░░██░░▒▒▒▓▓█

………▀██▓▓▓▒░░▀░▒▓████▓▒░▀░░▒▓▓▓██▀

………….░▀█▓▒▒░░░▓█▓▒▒▓█▓▒░░▒▒▓█▀░

…………█░░██▓▓▒░░▒▒▒░▒▒▒░░▒▓▓██░░█

………….█▄░░▀█▓▒░░░░░░░░░░▒▓█▀░░▄█

…………..█▓█░░█▓▒▒▒░░░░░▒▒▒▓█░░█▓█

…………….█▓█░░█▀█▓▓▓▓▓▓█▀░░█░█▓█▌

……………..█▓▓█░█░█░█▀▀▀█░█░▄▀░█▓█

……………..█▓▓█░░▀█▀█░█░█▄█▀░░█▓▓█

………………█▓▒▓█░░░░▀▀▀▀░░░░░█▓▓█

………………█▓▒▒▓█░░░░ ░░░░█▓▓█

………………..█▓▒▓██▄█░░░▄░▄██▓▒▓█

………………..█▓▒▒▓█▒█▀█▄█▀█▒█▓▒▓█

………………..█▓▓▒▒▓██▒▒██▒██▓▒▒▓█

………………….█▓▓▒▒▓▀▀███▀▀▒▒▓▓█

……………………▀█▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓█▀

………………………..▀▀██▓▓▓▓██▀ —

Reagovat
Infernoqt

──────────────── ────██

────────────────────█─░█

────────────────────█───█

────────────────────█───█

────────────────────█───█

────────────────────█───█

────────────────────█───█▓

────────────────────█───▓█

────────────────────█───░█

────────────────────█───░█

────────────────────█░░░─█

─────────────▓███──██▓▓███

─────────────██──▓██▓────██

─────────────█▓────█▓─────▓█

─────────────█▓─────█──────░█

████████─────█▓─────█────────█

██████████▓███░──────█──█▓────█

██░░░░░░██───────────█░███────█▓

▓████████─────────────█▓██────██

█████████░────────────────────▓█

▓████████░────────────────────░█

▓████████░────────────────────▓█

▓████████░────────────────────█▓

▓████████░────────────────────█

▓████████░───────────────────██

▓█████░██░──────────────────█

▓█████──████████████████████

█████████

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Infernoqt

(_o_)

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Infernoqt

. $NMNNMMNNNNNNNM .

..ONMMNNNNNMNNNNNMMNNN,.

..ZDMNNNNO$$$$ZNMNNNNNNMMM..

...DNMMNDO$$$$$$$NDNDNNNNDNND.

..$NNNND$$$$$$$$$$8DDNDDNDNNND.

.88DDNO$$$$$$$$7$$$ZDD8DDDDNNNN.

.ZZD8OOZ$$$$777777$$$$Z8O8888NND..

..7O8OOZZ$$$777777$$$$$ZZOZOZO8NI..

,7788ZOZ$$$777I77?777$$$$OZ$7?+.?=.

.ZD8OOZZ$$$7OZ7+++??+I7777OOII~+I+I..

.I888OOZZ7Z7$$7I7$II??I7777Z$7I++OO..

.:.$OOZZZZZOO8ONM87IIIII777$8$=7=I7..

.,OO8O$77ZO8DZI$77IIIII7I77O8Z$I+I?.

..OOOOZ$II$OO8O8$77II??I777OO77$=~$

.,DND8DOI?I77ZZ$$77I???I77$OZO$$I?O$..

.~ND8ODMN$III777777I???II778$ZOOZND7$$...

:88MM8M$7II=?Z$77I???II77O$$7ZZ7I7$$ZI.

.$OD8DMZ77III7Z$II???I77ZIOZZO8$777$ZZZ..

..+8N:O7I$M8$$77I??II7$O$8ZZOOZ$7$$ZZZZ.

..,~OZ7?$$7$7I???II7O8O7$DDD8$$$$$ZZZZ....

...ODNDO8D8Z$Z7?I?IZZ8OOO8DD8$$$7$ZZZ8$I~?.... .

..7N..ZOOO88OI$ZZ$N88OD8DNDO$777$$ZZ77O7$7$:....

..+?.ZD8O7$$$7I7Z8D8Z888DNDZ$77I7$7$Z7$$$NNNNNNMNMN..

.?.NDN8$$OZ7$$$7$ZO8DNNNOZ$77II7?I?7$MNNNNN$$777$7M.. .

.?8II8D88O$$$$$$DD8NNN8O$Z77I7=D:I$NNNNNM$Z$$77$7$$ZM..

..NZ8888OZ$$$$88NNNDOOZZ$$7IZIZI7NNNNNI7$$$$777777$ZZM..

..DON88OOZO8DNNNDOOZOZ$$7=Z.OINNNMMO$$$$$777777777$ZZN..

.??D88DNNDNNMD8OOOOOZ$?~DIMNNNNOZZZ$7II77II777777$$$$N.

.78NNNNMZDD88888OZZI$~$NNNNMOZZZ$7I8Z88OO8O$II7777$$$...

... ....??8D88DD8Z$:MDNDNNIZZ$$$77OZOOOOO8O88I7I77$$$$..

..7+DDDN8,Z7$8NNM8~+7$7$7ZOZO8OZO888OIIII77$$$Z$.

.=88D87Z=DDDD$$:=?I$7$IO8O8$OO8ZOZO??II77$$$ZZM.

.:O$Z:7MMDO8Z==:=?I$$7IOOOOOZ$$OOZ????III7$$ZZOM.

. 7:7,$ON8OOO+~::=+I7$7I7OO$ZZ7OZO??????II77$$ZO8..

..IMM,:D8OO$OI=:,,:~OZ$$$8ZOOOZZ7?==++++?II77$ZZO8M.

...:MM,INZODZZZ=~...~I8$$$7OOZZZOZI+==+=++??I77$$ZO88?

..7D=+ZDO8ODDOO=,:.,=I88D$OO$OZ$$$Z====+++??I77$$OO88D

... .:N~++DOOOZDOZOOO$++=I7D8D888OZZ$II=~===+???II7$ZZO8O8

.,?+,. ..~8,I?NZ88DNNZZZOOOOZOOOO88D8D87$7+++=====+?III77ZZ8OOO

.8777 .I7I$I8OOODDNOZZZOZNDOO88DDD8OO8ZO7$?7====+???II7$ZO8OOO

.DOZ,. ..+M$?+DZO8DDDNO$$ZZZZ7NO8DNNDD8ZOO$$I$7=++++?+?I77$ZOZZZZ

.8ZD.. .=OZI~M$O8DNNNNM7$$$$$Z$MNNNN888D888ZOZ7??????III77$ZO$$ZZ

.OZZ. .,?N$$I$Z8DNNNNNMO7777II7$MNNNDDD888ZZOOZZ?I??I?II77$$O$$$Z

.DO$$. .,+DI7?$ODDNNNMNNN877I???I7MND8D888OZ$$IZ$Z???IIII7$$ZZI$ZM

.8ZOZ. ..... ..M$I+O$ZONNMNNNNMNNNII?++?I8MDD888O8OO87$OOOZ7?II77$$$O$$NN

,8OZ$ ..Z7?ZZ8 . ..?Z$$+?$O8NNMMNNNMNMNNM+???I7N88888D8$8$OZ777$Z$$I77$$ZODNNN

,8ZZ$..8$$$ZO8I. .~?.M$OIOO8NNNNNNNNNNNMMNNM?IOD888OO8O$$Z7$Z$7$7Z$$$7$ZZONNMN

ZOZ$I8OZ$$DZ7ZZ$..?O,M=?ZZOMNNMNMNNNNNNNNNMNNMMND8888DOOZ7I$777IIZO$$$$ZZONNNN

..8Z$7OOZ$ZOOZ$OD8.I~MIZI7$ZNNNMNMMNNNNNNNNNNNMNMD888O8O88$$III?I$$Z8$$$$ZZONNNN

.DZ$7OZZZ$D?=IZ.D$8Z$MNZ+$Z8NMMNMMMNMNNNNNNNNNNMND888O8O8ZZ$$??III$O$$$ZZZO8NNNN

.ND88$$$$88$+?ZZ7$8O~MMZIZO8DNMNNNNMNNNNNNMNNNNMN8OOO888O8OOZ7I??7$O$$$$ZOODNNNN

.?D~8$$$ZOO8MO777M7$+ZZ+?$ZDNMMMMMMNNNMMNMMNMMMMNDDO888OZO$ZOZ$$$ZO$DZZZZO8NMNNN

.OD8DDOZ$ZZOZ$$7I.?O~ZO+D$O8MMMMMMMMMMMMMNMNNNMMN88888OZO8Z7$$$7$I7O$ZZZO8DNMNMM

.IDDDDDOZZZZ$$7D..:O8I8INZO8NMMMMMMMMMMNNMMNNNMMND88O8ZO888777+??IO$$ZZZ8DNNNNN.

.?DDDDDDD8OZ7ZZ,. .$Z=87D$ODNMMMMMMMMMMMMMMMMMMNN$$888ZZ88ZZIII+777$$ZO88NNNNN,.

.:NDDDDDDDDD8D8. .:OD~DMMMMNNMMNMMMMMMNMNMMMMMZ.~?O88$$OO$7I?IIZ7$$ZZO8DNNNMM..

.ONNDDDDDDDDDDN. .,I.M+MNMMMMMMMMMMMMMMMMNMNMN..:IZO$ZZ$$7I?I+?I7$ZZO8DMNNNM .

.$DDDDDDDDDD88 . .,IOZM8MNMMMNNNNNNMMNNNNNMMM..=ZZZ$Z$7III?I??77$ZZO8NNMMMM

=8NNDDDDDDDDDI.. ..I$+ZM8ODNNNNMMNMNNNNMMNNNMM ,?Z$$$$I77II???I7$$ZZODMMMMM

8$NNDDDDDDDDD. .ID,::NMDNNMMNNNNNNNNNMNNNMMM.~$$Z$$III77II??I7$ZZO8DMMMM..

ZMNDDDDDDDDMZ.....$NMNDINNNNNNNNNMNNNNNMNNNMMMM~IZ$$$7IIII77IIII7$ZZO8NMMM.

.Z8NNNDNNN8+??ZZZDNMN=,M$88NMMNNNMNNNNNNNNMMMM.?ZZZ$77IIII7?III7$$ZO8DNMM.

.~DDNNN88$?7$$ZZODNN7O,DNNNNDDNNNNNMMMNMMMNMM,+ZZ$Z$777777777I7$$ZZO8NMM .

.7D7$8$8I$IZZZZOONMM?$NNNNMMNNMMMNMMNNNMMNNNOOOZZZ$7$7$$Z$$777$ZZO88NI.

.7DND$Z?$$OOOZOOMMM+MMMMMNMMMNMNNNNNNNMNN88OOZ$$$$ZZZZZZZZZ$$ZZZO8D7.

..DOZD8DND888OOONMMNMMMNMNNNNNNNNNNNNNMN8OOOZ$Z$$$$ZZ$$$$$$$$$ZZ88N.

.ODDDDDDDDD888MMMMMMMMMMMMMMMMMNNNNNMD8OOOZZ$$$$$$$Z$$Z$ZZZOOOO8.

.$NDDDDNDDDD88MMMMMMMMMMMMMMNNNMNNNMN88OOZ$$777$$$Z$$Z$$ZZZOOO8M

.ZDDNDDDDDDDDMMMMMMNMNMMMMMNMMNNMMMD8OOZZ$$$7$$$ZZ$$Z$ZZOOOO8N..

.$DDDDDDDDDNMMMMMMMNMMMNMMMNMMMMMND8OOZ$$Z$7$$Z$Z$$ZZZO8D88NM.

:DDDDDDDNNMMM8ODMMMMMMMMMMMMMNND88OZZZ$7$Z$$$ZZZZOO88DNNM

. NDDDDDNN$$7ODDMMMMMMMMMMMMMM888OOZZ$$$7$$$ZZZOOO8DNNNNMM.

..O$DDNNZ7$8DNMMMMMMMMMNMNN..ZOOZ$$$$$$$$ZZOOOODNNDNNNMMM

..7DDNOOONMMMMMMMMMMMMMN~.I=OOZZ$Z$$$ZZOOOO8DDDDDNNMMMM.

.NDDZZ8DNMMMMMMMMMMMMM.=?8OZZ$$$$ZZZOO88888DDDDNMMMMM

...:Z$DMMMMMMMMMNMMMM.+,8OOOZ$$$$ZZZOOOOO88DDDNMMMMMN.

. ZZODNDMMMMMMMMMN.=?I8OOZZZ$ZZZOOOOOOO88DNNMMMMMMMM.

. 7ZDMMMMMMMMMMMM.~~?8OOZZZZZZOOOOOOO888DDNMMMMMNMM?

..?8N8OODDNMMMNN.:,=8OOOOZZZOO8OOOOOO88DDNMMMMMMMMMN

.?O88NNNNMMMMMM ,.788OOOOOOOOO8OOOO88DNNMMMMMMMMMMMMN.

:DMMMMMMMMMMMM.~,+888O8OOOOO888O888DDNNMMMMMMMMMMMMMMM.

Reagovat
Infernoqt

__________________▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▄

_______________▄▀▀____▀▀▀▀▄____█

___________▄▀▀__▀▀▀▀▀▀▄___▀▄___█

__________█▄▄▄▄▄▄_______▀▄__▀▄__█

_________█_________▀▄______█____█_█

______▄█_____________▀▄_____▐___▐_▌

______██_______________▀▄___▐_▄▀▀▀▄

______█________██_______▌__▐▄▀______█

______█_________█_______▌__▐▐________▐

_____▐__________▌_____▄▀▀▀__▌_______▐_____________▄▄▄▄▄▄

______▌__________▀▀▀▀________▀▀▄▄▄▀______▄▄████▓▓▓▓▓▓▓███▄

______▌____________________________▄▀__▄▄█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄

______▐__________________________▄▀_▄█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓_____▓▓____▓▓█▄

_______▌______________________▄▀_▄█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓____▓▓_▓▓_▓▓__▓▓█

_____▄▀▄_________________▄▀▀▌██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓__▓▓▓___▓▓_▓▓__▓▓█

____▌____▀▀▀▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀___▌█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓__▓________▓▓___▓▓▓█

_____▀▄_________________▄▀▀▓▓▓▓▓▓▓▓█████████████▄▄_____▓▓__▓▓▓█

_______█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▄▄___▓▓▓▓▓█

_______█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓███▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▓▓▓▓█

________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓█▓▓██░░███████░██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▓▓▓█

________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓░░░░░█░░░░░██░░░░██▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▓▓▌

________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███░░░░░░░░____░██░░░░░░░██▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▌

________▐▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██░░░░░░░________░░░░░░░░░██████▓▓▓▓▓█▓▌

________▐▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██░░░░░░___▓▓▓▓▓░░░░░░░███░░███▓▓▓▓▓█▓▌

_________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██░░░░░___▓▓█▄▄▓░░░░░░░░___░░░░█▓▓▓▓▓█▓▌

_________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░█░░░___▓▓██░░░░░░░░▓▓▓▓__░░░░█▓▓▓▓██

_________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░███░░____▓░░░░░░░░░░░█▄█▓__░░░░█▓▓█▓█

_________▐▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░█████░░░░░░░░░░░░░░░░░█▓__░░░░███▓█

__________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░███████░░░░░░░░░░░░░░░▓_░░░░░██▓█

__________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░███████░░░░░░░░░░░░░░_░░░░░██▓█

__________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░███████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░██▓█

___________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░███████░░░░░░░░░░░█████░██░

___________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░__███████░░░░░███████░░█░░

___________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░█▄▄▄▀▀▀▀████████████░░█░

___________▐▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░██████▄__▀▀░░░███░░░░░█

___________▐▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▒█░░░░░░▓▓▓▓▓███▄░░░░░░░░░░░____________▄▄▄

___________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▒▒▒▒█░░░░░░▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░______▄▄▄_▄▀▀____▀▄

__________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▒▒▒▒█▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░____▄▀____▀▄_________▀▄

_________█▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▒▒▒▒█▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░______▐▄________█▄▄▀▀▀▄__█

________█▓▓▓▓▓▓▓▓█▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░____________█_█______▐_________▀▄▌

_______█▓▓▓▓▓▓▓▓█▒▒▒▒▒▒███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▒▒▄___________█__▀▄____█____▄▄▄____▐

______█▓▓▓▓▓▓▓█_______▒▒█▒▒██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▒▒▒▄_________█____▀▀█▀▄▀▀▀___▀▀▄▄▐

_____█▓▓▓▓▓██▒_________▒█▒▒▒▒▒███▓▓▓▓▓▓█▒▒▒██________▐_______▀█_____________█

____█▓▓████▒█▒_________▒█▒▒▒▒▒▒▒▒███████▒▒▒▒██_______█_______▐______▄▄▄_____█

__█▒██▒▒▒▒▒▒█▒▒____▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒____▒█▓█__▄█__█______▀▄▄▀▀____▀▀▄▄█

__█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒████▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█_______█▓▓█▓▓▌_▐________▐____________▐

__█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒███▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒_______█▓▓▓█▓▌__▌_______▐_____▄▄____▐

_█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒_____█▓▓▓█▓▓▌__▌_______▀▄▄▀______▐

_█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒███████▓▓█▓▓▓▌__▀▄_______________▄▀

_█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒███▒▒▒▒▒▒▒██▓▓▓▓▓▌___▀▄_________▄▀▀

█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▀▄__▀▄▄█▀▀▀

█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██▓▓▓▓██▄▄▄▀

█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒████

█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█

_█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▄▄▄▄▄

_█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒███▒▒▒▒▒▒██▄▄

__█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒███▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▄

__█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█

__█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█

___█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░▒▒▒▒▒▒▌

____█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒▒▌

____█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█████████████▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▌

_____█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█_______▐▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▌

______█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█________█▒▒█▒▒▒▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▌

_______█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█________█▒█▒▒▒▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▌

________█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█________█▒▒▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█

_________█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█________█▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█

_________█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█________█▒▒▒░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▀

__________█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█_______█▒░░░▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒█▀▀▀

___________█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█_______█░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░█▀

____________█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█_______█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▀

_____________█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█_______█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▀

_____________█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█_______▀▀▀███████▀▀

______________█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█

_______________█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█

________________█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█

_________________█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█

__________________█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██▒█

___________________█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒█

___________________█▒▒▒▒▒▒▒▒████▒▒▒▒▒▒▒█

___________________█████████▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█

____________________█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█

____________________█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█

_____________________█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▌

_____________________█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▌

______________________█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▌

_______________________█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░█

________________________█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░█

__________________________██▒▒▒▒▒▒░░░█▀

_____________________________█░░░░░█▀

_______________________________▀▀▀▀

Reagovat
Infernoqt

______ MMMMMoooooooooooM8888888,

_____M6ooooMMMmoooooooM888888888,

_____Mmooo8oooooooooooooM888888888,

____MmmmooooooooooooooM888888888888,

___Moooooooooo8888888M8888888888888888,

__Mooooooooooooo88888M88888888888888888,

___MmooooooooooooooommM8888888888888888,

_______M88ooooo888mooMM88888888888888888,

________M88888888oommooM8888888888888888,

_________M888888ooooMM8888888888888888888,

_________MooooooooooM888888888888888888888,

______888MoooooooooM8888888888888888888888,

___888888MooooooooM88888888888888888888888,

__88888888MoooooooM8888888888mmmm88888888,

_888888888Mo8oooooM8888888MooooooooM888888,

8888888888Moo8oooM8888MM8ooooooooooooM88888,

8888888888Mooo88ooooM888MoooooooooooooM8888,

_M8o8888ooo8oo88ooo0ooMMoo888oooooooooooM88,

Mooo88888ooo8o88o8oooooooooo8888oooooooooM8,

Moo8888o8ooooo8ooooooooooooooo8888ooooooooM8,

Mooo88oooooooooooooooooooooooo888888oooooooM8,

Mooooooooooooooooooooooooooooo88888888ooooooM8,

_MooMooooooooooooooooooooooooooM888ooo88oooooM,

__Mmoooooooooooooooooooooooooo888Moooo8oooooooM,

___Moooooooooo8oooooooooooooo8888MMooooooooooooM,

____Moooooooo88ooooooooooooo88888MMM8oooooooooooM,

____Moooooooo88oooooooooooooo88888MMMMoooooooooooM,

____Moooooooo88Moooooooooooooooo88888MMMMoooooooooM,

___Mooooooooo88Moooooooooooooooo8MooooMMMMoooooooooM,

__Mooooooooo8MMooooooooooooooo88MoooooMMMMooooooooooM,

_Mooooooooo88MMoom888mooooooo88MooooooMM_MMoooooooooo,

_M8moooooo888MMoom@@8moooo8888M8oooooooMM__MMooooooo,

M@88moooo888MooMom8@8mooo8888MooooooooMM___Mmoooooo0,

_*M8mooo8888MooooMm8mooo888M888ooooooooMM___Moooooo00,

____MMMMMM8888oooooMMmmmmM88888oooooooMM_Moooooooo0,

__________M88Moooooo8888888888oooooooooooMMoooooooooo,

__________M88Mooooo8o888888888ooooooooooooMoooooooo88,

___________M88Mooooo8ooo888888oooooooooooMooooooo8888,

____________M888Mooo888ooooo888ooooooooooMoooooo8888M,

____________M88888Moo888oooooo8888ooooooMooooooo888M8,

_____________M888888Mo8888oooooo8888oooMooooooo888M88,

______________M8888888Mo8888ooooooooooMoooooooo88M888,

________________M888888M88888oooooooooMoooooooo8M8888,

_________________M8oo888M888888ooooooMoooooooo8M88888,

__________________M8ooooMM88888888ooMooooooooM8888ooo,

___________________MooooM_M88888888MooooooooM888ooooo,

____________________MooooM_M888888Mooooooo8M88**ooooo,

_____________________MooooM_mmmmmmMoooooo8Mmoooooo,

______________________MoooQooommmmMoooMMooooooooooo,

_____________________MM88ooo8ooooMMMooooooooooooooooo,

__________________mM8888M88o88mMmoooooooooooooooooooo,

____________mMMMoooooooooM888Mmoooooooooooooooooooooo,

_______MMMMoooooooooooooooMMooooooooooooooooooooooooo,

___MMMoooooooooooooooooMMoooooooooooooooooooooooooooo,

MMMooooooooooooooooooMMooooooooooooooooooooooooooooo8,

oooooooooooooooooooMMooooooooooooooooooooooooooooo888,

oooooooooooooooooMMooooooooooooooooooooooooooo8888888,

oooooooooooooooMMoooooooooooooooooooooooooo8888888888,

oooooooooooooMooooooooooooooooooooooooooo88888888888M,

ooooooooooooMooooooooooooooooooooooooo8888888888M____,

oooooooo88Mooooooooooooooooooooooo88888888888M_______,

oo8888888Mooooooooooooooooooooo888888MMMMMMMMMMMM8,

8888MMMMMooooooooooooooooooooo8888M888888888888888888,

8MMM888Moooooooooooooooooooo88M8ooooooooooo8888888888,

88oooooMoooooooooooooooooooMMoooooo888888888888888888,

8888888M8888oooooo88ooooooMoo888888888888888888888MM,

MMMMMMMM888888ooo88888oo8Mo8888888888888888888888888

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele