Eredivisie - preview 13. kola

22.11.2014, 09:07, aktualizováno 23.11.2014, 09:44
Previews
Čtyřmi zápasy pokračuje nedělní program holandské Eredivisie. PSV Eindhoven zajíždí do Groningenu, kde si bude chtít opět zvýšit náskok na čele tabulky. Polepšit si může Twente, jež cestuje do Zwolle. Heracles se střetne s Den Haagem a Utrecht s Cambuurem...
FC Groningen - PSV Eindhoven  (neděle 12:30)
Nepříliš dobré vzpomínky z loňská má vedoucí PSV na Groningen. Tým, který letos okupuje příčky ve středu tabulky, si totiž v minulé sezóně hned dvakrát vyšlápl na slovutného soupeře a v obou případech ho porazil. Hosté i přesto budou v utkání favoritem, poněvadž Eredivisie až na dvě porážky vládnou.

I když by mužstvo Phillipa Cocuho s Groningenem padlo i potřetí v řadě, o vedoucí pozici ho nikdo nepřipraví, ať už ostatní v tomto kole budou hrát jakkoli. To ovšem v Eindhovenu rozhodně nechtějí. Mají naopak velkou motivaci vrátit soupeři vše i s úroky a pojistit si dosavadní čtyřbodový náskok na Ajax.

Cocuho výběr obecně netrápí žádné časté absence. Chybět by měl pouze Švéd Oscar Hiljemark a dlouhodobě zraněný Zakaria Bakkali, který bude muset po problémech s třísly na operaci. V pořádku je Jetro Willems, jehož poranění hlavy nebylo vážné, a konečně i Stijn Schaars, jenž marodí už od předchozího ročníku.

Hostující lodivod ví, že ho aktuálně čekají důležité týdny před zimní přestávkou. "Hrajeme doma s Feyenoordem a Twente, ta utkání budou klíčová. Ale to samé platí i pro souboj s Groningenem," připomínal Cocu. "Bude to série zápasů, která ukáže, jak na tom opravdu jsme. I když samozřejmě do konce sezóny je ještě daleko."

PSV nehodlá v Groningenu nic podcenit. Jeden z tradičních účastníků ligy umí potrápit téměř každého. "Pro každého jeho soupeře, který s ním hraje, je to vždy ošemetné," uvědomuje si Cocu. "Musíme být tedy optimálně připraveni, být dobře motivováni. Myslím si, že konečný výsledek bude důležitější než předvedená hra." Zatímco hosté vyhráli sedm z posledních osmi utkání a hodlají v těchto výkonech pokračovat, Groningen chce napravit svůj nezdar zaznamenaný před reprezentační přestávkou na půdě Zwolle, kde padl 0:2. Domácí celek je před vlastními fanoušky nesmírně silný, z pěti zápasů vyhrál hned čtyřikrát. Jeho skóre na stadionu Euroborg činí 8:2. Trenér Erwin van de Looi může mít menší potíže sestavit optimální jedenáctku. Chybět mu totiž bude zraněná čtveřice - Danny Hoesen s Nickem van der Veldenem a také Nick Bakker i Hilal Ben Moussa, jež zatím nemají na kontě jediný start. Utkání bude řídit teprve devětadvacetiletý rozhodčí Serdar Gözübüyük.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.75 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Heracles Almelo - ADO Den Haag  (neděle 14:30)
Fotbalisté Heracles předvádějí po naprosto katastrofálním vstupu do Eredivisie zlepšené výkony a nyní se snaží dotáhnout na nejbližší protivníky, jejich ztráta totiž není zrovna malá. Almelo v dosavadních jedenácti zápasech získalo jen šest bodů za dvě výhry a devět porážek, proto se nachází na předposledním sedmnáctém místě tabulky o bod před Dordrechtem. Teď doma přivítá konkurenční Den Haag, kterému náleží čtrnácté místo se třinácti body.

Heracles od vysoké výhry 6:1 nad Bredou prohrálo velmi těsně s Feyenoordem 1:2, následně utrpělo doma porážku 1:3 s Tilburgem a poté stejným poměrem dokázalo zvítězit v Go Ahead. Před reprezentační pauzou předvedlo sympatický výkon proti vedoucímu PSV a nakonec mu podlehlo brankou v nastaveném čase v poměru 1:2, přišlo tak o nesmírně cenný bod. I tak je ale vidět zlepšení a proti Den Haagu určitě má šanci na další tříbodový zisk.

Hosté se v minulých utkáních také výrazně zlepšili, ze čtyř předchozích zápasu vybojovali slušných sedm bodů. Nestačili pouze na PSV po těsné porážce 0:1, jinak dokázali doma přehrát Dordrecht a naposledy Tilburg, bod po remíze 1:1 uhráli v Bredě. V loňských vzájemných zápasech bylo úspěšnější Almelo, které zvítězilo v obou střetnutích a navíc neinkasovalo. Nejprve přehrálo Den Haag v domácím prostředí 1:0, na jeho půdě vyhrálo 3:0.

Domácí kouč John Stegeman se bude muset obejít bez čtveřice hráčů. Kvůli poraněnému kolenu nenastoupí Schenkeveld s Hemminkem, problémy s kotníkem dlouhodobě trápí Vujićeviče a svalové problémy v oblasti stehna na trávník nepustí ani Castra. Nicméně uzdravený by už měl být kapitán Fledderus, který právě vyléčil poraněný stehenní sval. V domácím dresu působí nadějný český útočník Jaroslav Navrátil, který prozatím nastoupil do dvou zápasů a dokázal jednou skórovat.

"Pochopitelně nás zlepšené výkony před reprezentační pauzou nabudily a jsme přesvědčeni, že před našimi úžasnými fanoušky můžeme Den Haag porazit. Očekávám velmi vyrovnanou partii, na druhou stranu máme kvalitní kádr a herní krizi už jsme překonali," řekl optimisticky Stegeman. Hosté nemohou využít služeb Scheta s Bakkerem, oba dva totiž delší čas laborují s poraněnými zády.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.75 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
PEC Zwolle - FC Twente  (neděle 14:30)
Oba dva nedělní protivníci mají v tuto chvíli pohárové ambice a nacházejí se na čele tabulky, i když jim vedoucí PSV s Ajaxem už lehce uteklo. V současnosti má velmi dobrou formu Twente, které poskočilo již na třetí místo tabulky se ziskem jednadvaceti bodů. Zwolle má o jeden bod méně a je páté, dá se tedy očekávat velmi vyrovnané střetnutí. Nicméně před domácím publikem bude přeci jen mírným favoritem Enschede.

To se snaží dohnat ztrátu z úvodu sezóny, kde čtyřikrát v řadě remizovalo, následně vybojovalo slušných sedmnáct bodů v osmi zápasech za pět výher, dvě remízy a doposud jedinou porážku s Excelsiorem. Naposledy po domácí výhře nad Heerenveenem dokázalo snadno zvítězit v poměru 4:0 na půdě posledního Dordrechtu. Zwolle naopak v minulém kole dokázalo přerušit čtyřzápasovou šňůru bez vítězství.

V domácím prostředí přivítalo konkurenční Groningen a přehrálo ho po výsledku 2:0, jednu kaňku ale přeci jen zaznamenalo a ta má bohužel českou stopu. Reprezentační útočník Tomáš Necid sice dokázal vsítit druhou branku PEC v 58. minutě, ovšem o dvacet minut později byl zbytečně vyloučen a proti Twente tak bude chybět. A je to rozhodně citelná ztráta, vždyť v letošním ročníku v dresu Zwolle nastřílel pět branek ve třinácti zápasech.

Posledních pět vzájemných zápasů nedělních soupeřů skončilo nerozhodným výsledkem, v loňské sezóně se rozešli smírně v poměru 1:1 a 2:2. Domácí budou kromě vykartovaného Necida postrádat také Labylleho, který laboruje s poraněným kolenem. "Bude to velmi náročné utkání a rozhodně si nemůžeme myslet, že to budou snadné tři body. Musíme předvést stoprocentní výkon, abychom zvítězili," uvedl hostující kouč Alfred Schreuder.

Ten se nemůže spolehnout na Gutiérreze vinou problémů s kolenem, svalové obtíže na trávník nepustí ani Tapiu. "Určitě chceme navázat na zlepšené výkony z poslední doby a pevně doufám, že si udržíme střeleckou formu. Zwolle je silné hlavně v ofenzívě, umí rychle přecházet do protiútoku a navíc dokáže proměňovat nabídnuté příležitosti. Pokud ale chceme udržet krok s Ajaxem a PSV, tak si musíme domů odvézt všechny tři body," dodal dvaačtyřicetiletý Schreuder.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.60 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FC Utrecht - Cambuur Leeuwarden  (neděle 16:45)
Oba dva nedělní protivníci si v letošním ročníku nevedou špatně a prozatím se nacházejí ve středu tabulky daleko od sestupové zóny. Utrecht i Cambuur doposud získali sedmnáct bodů a nacházejí se na devátém, respektive osmém místě. Nyní se tak dá očekávat vyrovnané střetnutí, nicméně před domácí kulisou bude přeci jen mírným favoritem Utrecht. Ten měl také před reprezentační pauzou o něco lepší formu.

V posledních čtyřech ligových zápasech vybojoval slušných sedm bodů, když utrpěl porážku pouze od favorizovaného PSV ve vysokém poměru 1:5. Jinak dokázal porazit Dordrecht, zdolal také silný Arnhem a naposledy si odvezl bod z půdy Excelsioru po výsledku 2:2. Cambuur sice dokázal postoupit ze třetího kola národního poháru, ovšem na ligové scéně nedokázal vybojovat tříbodový zisk již čtyřikrát v řadě.

Po remíze 2:2 s Heerenveenem prohrál před vlastními fanoušky se silným Feyenoordem po výsledku 0:1, následně remizoval 1:1 v Tilburgu a v minulém kole podlehl na vlastním stánku Ajaxu po výsledku 2:4. V loňských vzájemných zápasech byl o něco úspěšnější Utrecht, který ve dvou zápasech ani jednou neinkasoval. Nejprve na půdě soupeře zvítězil 1:0, v následné domácí odvetě ho dokázal přehrát v poměru 2:0.

Trenér Utrechtu Rob Alflen má stále velké problémy s marodkou. Na ní se kvůli poraněnému kolenu nacházejí Oar s Barazitem, přetržené kolenní vazy dlouhodobě na trávník nepustí ani Zulla. Bolavá záda trápí Verbeeka, vinou problémů s tříslem není k dispozici Ruiter. Již delší čas nehraje kvůli zlomenině taktéž Duplan a svalové problém nedovolí nastoupit ani Kalimu. Hosté naopak postrádají pouze de Riddera, jež laboruje se svalovými problémy v oblasti lýtka.

"S početnou marodkou bojujeme od začátku sezóny, i tak si ale nevedeme špatně a nyní máme šanci vyhoupnout se v tabulce opět o několik příček výše. Náš protivník měl skvělý vstup do sezóny, předvádí velmi kompaktní výkon a dokáže hrát vyrovnaně i s velkými favority na zisk mistrovského titulu. Musíme se soustředit pouze na svůj výkon a nesmíme přistoupit na soupeřův herní styl," uvedl šestačtyřicetiletý Alflen.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.50 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AZ Alkmaar - SBV Vitesse  (sobota 18:30)
Dva celky s ambicemi na pohárovou Evropu se utkají v sobotu v podvečer v Alkmaaru. Domácí naposledy porazili Bredu a poskočili v tabulce na šestou příčku. Naopak Vitesse třikrát za sebou nevyhrálo a nachází se až na jedenáctém místě. Dokáže Arnhem svou nepříznivou sérii protrhnout a v Alkmaaru po pěti letech zase zvítězit?

Kouč AZ John van den Brom si musel pořádně oddychnout, když jeho mužstvo po třech remízách a jedné porážce znovu konečně zvítězilo. V zápase na půdě Bredy rozhodl jediný gól, který vstřelil geniálním způsobem srbský záložník Nemanja Gudelj.

Na hřištích soupeře, to by to Cheese Farmers šlo. Ovšem před vlastním publikem se z šesti pokusů radovali z výhry pouze jednou. To je dost tristní bilance na jednoho z kandidátů na umístění v první trojce. John van den Broom věří, že si jeho svěřenci druhý zářez na své konto připíší hned v sobotu a zasloužit by se o to měla stejně sestava, jako proti Bredě. "Nemám důvod cokoliv měnit. Tato jedenáctka si určitě zaslouží znovu hrát. Nemám rád mnoho změn," řekl.

Lodivod Vitesse Peter Bosz zve diváky na stadion, neboť prý bude k vidění atraktivní fotbal. "AZ se stejně jako my snaží být v utkáních hodně dominantní. Myslím, že nás čeká pěkný zápas," uvedl.

Padesátiletý kouč bude postrádat brankářskou jedničkou - zkušený gólman Piet Velthuizen má poraněný prst a k v sobotu určitě nenastoupí. Mimo hru jsou také dva fotbalisté hostující z Chelsea - obránce Wallace a záložník Joshua McEachran. Na druhé straně se Van der Broom musí obejít bez norského reprezentanta Markuse Henriksena.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.60 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Go Ahead Eagles - NAC Breda  (sobota 18:30)
Tento souboj o záchranu bude nesmírně důležitý pro oba dva výběry a je jasné, že se dá očekávat poněkud nervóznější střetnutí. Go Ahead je v tuto chvíli na patnácté pozici se ziskem dvanácti bodů, a pokud v domácím prostředí Bredě podlehne, tak se propadne na šestnáctou barážovou příčku. Na ní se prozatím nachází právě NAC, které doposud získalo deset bodů a určitě myslí na vyšší umístění.

Před reprezentační pauzou se oběma týmům příliš nedařilo. Go Ahead nezvítězilo ve čtyřech zápasech v řadě za sebou. Nejprve prohrálo s Ajaxem, v národním poháru s Twente, následně pak doma s trápícím se Heracles a naposledy uhrálo bod s Heerenveenem po výsledku 2:2. Breda sice dokázala postoupit ze 3. kola národního poháru, jenže na ligové scéně nezvítězila hned šestkrát za sebou a nyní tak hodně touží po tříbodovém zisku.

NAC utrpělo těžké porážky od Ajaxu a Heracles, poté ve dvou zápasech uhrálo bod s Arnhemem a Den Haagem. V předchozích dvou utkáních nestačilo na Groningen a Alkmaar shodným poměrem 0:1. Hosté mají v letošním ročníku velké problémy v ofenzívě, nastříleli jen čtrnáct branek a v tomto ohledu jsou třetí nejhorší v celé Eredivisii. V loňských vzájemných zápasů obou protivníků byl vždy úspěšnější domácí celek.

Breda nejprve deklasovala Go Ahead v domácím prostředí po výsledku 5:0, v následné odvetě na jeho půdě prohrála 1:2. Bredu od poloviny října vede nový kouč Eric Hellemons, který měl sice zaujmout místo Nebojsy Gudelje jen dočasně, avšak zhruba před čtrnácti dny byl nakonec jmenován oficiálním trenérem. V sobotním duelu se Hellemons bude muset obejít bez Amieuxe (poraněné žebro) a také Drosta (problémy s ramenem).

To domácí mají výraznější potíže s marodkou, na ní se nachází hned čtveřice hráčů. Cumminse trápí poraněné koleno, s kotníkem dlouhodobě laboruje van Ooijen, de Sa je mimo hru kvůli bolavým zádům a na trávník se nepodívá ani nemocný Lewis. Karetní trest si navíc musí odpykat Türüç.

"Pochopitelně to není klíčové střetnutí v boji záchranu, stále zbývá dost času a klidně můžeme ještě bojovat i o pohárové příčky. Nicméně je velmi důležité z pohledu morálky a sebevědomí. O vítězi budou podle mého názoru rozhodovat opravdu maličkosti a já doufám, že tentokráte budeme po závěrečném hvizdu šťastnější my," uvedl odhodlaně Hellemons.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.50 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Feyenoord Rotterdam - FC Dordrecht  (sobota 19:45)
Velkou mizérii zažívají fotbalisté Dordrechtu - od prvního kola, kdy senzačně vyloupili Heerenveen, ještě nevyhráli, ba co víc, připsali si pouhopouhé dva body. S jejich šancemi to moc nevypadá ani v sobotu večer, kdy zajíždějí na půdu favorizovaného Feyenoordu. Ten naopak z šesti posledních zápasů vyhrál hned pětkrát a stoupá tabulkou.

Dordrecht prohrál šestkrát v řadě, z předcházejících dvou duelů má dokonce hrozivé skóre 0:8, a pokud se něco výrazně nezmění, Schapenkoppen budou po roce mezi elitou putovat zpátky do Jupiler League. "Každý od nás čeká vítězství, ale žádná procházka to rozhodně nebude," upozornil kouč domácích Fred Rutten.

Zkušený lodivod jednoduše zhodnotil i nedávné období před reprezentační přestávkou: "Velmi dobrý týden," usmál se. Jakby pak také ne, vždyť Feyenoord porazil 2:0 Zwolle, poté si stejným poměrem zvýšil své šance na postup v Evropské lize proti Rijece a nakonec si v zajímavém zápase odvezl bod z Arnhemu.

Rutten bude proti Dordrechtu postrádat celou řadu hráčů. Ke zraněným Manuovi, Wilkshirovi, Mathijsenovi a Cabralovi se navíc přidal i vykartovaný záložník Jordy Clasie. Disciplinární trest si musí odpykat i hostující Ilias Haddad. Ernie Brandts se dále musí obejít bez Adnana Alisice a Giovanni Korteho.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.14 - 8.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Willem II - SBV Excelsior  (sobota 20:45)
Fotbalisté Tilburgu vstoupili do nováčkovské sezóny velmi dobře a se ziskem šestnácti bodů po dvanácti zápasech se za průběžné dvanácté místo rozhodně nemusejí stydět. Nyní se v přímém souboji o vylepšení své pozice utkají s jiným nováčkem z Excelsioru, který si také nevede špatně a s patnácti body je třináctý. Oba dva soupeři nedokázali v předchozích dvou ligových zápasech zvítězit a nyní se dá očekávat opravdu velmi vyrovnané střetnutí.

Oba nováčci se spolu utkali loni ještě ve druhé lize a zvítězit překvapivě dokázal hostující celek. Nejprve Tilburg vyhrál na půdě SBV 2:1, v následné odvetě na domácí půdě mu ale podlehl v poměru 0:1. Willem v letošním ročníku dokázal porazit silný Feyenoord či Heerenveen, ovšem těsně před přestávkou nedokázal porazit dva úhlavní konkurenty. Nejprve doma remizoval s Cambuurem v poměru 1:1, poté prohrál po přestřelce 2:3 v Den Haagu.

Excelsior zvítězil prozatím jen třikrát, nicméně v 10. kole si dokázal kupříkladu připsat cenný skalp Twente v poměru 2:1. Následně uhrál cennou remízu 3:3 v Alkmaaru a minule vybojoval další bod po remíze 2:2 v Utrechtu, rozhodně tak měl o něco lepší formu než jeho sobotní protivník. Hostující celek v letošním ročníku střelecky táhne duo Stans - van Weert, které doposud skórovalo devětkrát, což je přesná polovina vstřelených branek SBV.

V dresu Tilburgu řádí švédský útočník Samuel Armenteros, který v osmi odehraných utkáních rozvlnil síť celkem pětkrát. Domácí celek se bude muset obejít bez zraněného van der Struijka, kterého trápí svalové problémy v oblasti lýtka. Hosté nemohou využít služeb Stolteho taktéž kvůli potížím s lýtkem, na trávník se nepodívá také nemocný Kruys a vinou zraněného třísla nebude k dispozici ani van Mieghem.

Oba sobotní protivníci mají podobné skóre a také podobný herní styl, favorit se tak bude hledat opravdu jen velmi těžko. Nicméně o osudu tohoto duelu by měly rozhodovat maličkosti.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Ajax - SC Heerenveen  (sobota 20:45)
V Amsterdam Aréně se odehraje jeden z nejsledovanějších zápasů 13. kola nizozemské Eredivisie. Ajax se snaží napravit nepovedený start do soutěže a dotahuje se na vedoucí PSV. Další v cestě stojí Heerenveen, který již pětkrát v řadě nevyhrál a propadá ze z vytoužených pohárových pozic.

Do konce podzimní části nejvyšší holandské soutěže zbývá pět kol a fotbalisté Ajaxu by nejraději přečkali krátkou zimní přestávku co nejblíže na dostřel vedoucímu PSV, v nejlepším případě pochopitelně před nimi. To však nebude nic lehkého, navíc Ajacieden čekají ještě dvě klání v Lize mistrů. "Naštěstí mám celý tým pohromadě," oddechl si kouč Frank de Boer. Zcela však pravdu nemá, talentovaný ofenzivní hráč Victor Fischer ještě stále není schopen absolvovat ostrý mač. Každopádně pozitivní je, že už trénuje s mužstvem.

Menší zdravotní problémy měli také další dva dánští fotbalisté v Amsterdamu - Lasse Schøne a Lucas Andersen. Oba záložníci si přivezli nějaké šrámy z reprezentačního srazu, ovšem na utkání s Heerenveenem budou naplno připraveni.

Ajaxu to v posledních týdnech jde a od 4. kola nepoznali v domácí lize hořkost porážky. "Myslím, že zlepšení je viditelné. Několik hráčů se dostalo do mnohem lepší formy. Určitý progres je tu i díky tomu, že nám náš zdravotní stav umožňuje v posledních zápasech nastupovat v ustálené sestavě. To je velmi důležité - vznikají tak automatizmy a celá hra budí lepší dojem," upozornil bývalý hráč Barcelony.

Heerenveen z předchozích osmi duelů vyhrál pouze jediný, přesto De Boer tuší, že ho v sobotu večer rozhodně nečeká nic lehkého. "Heerenveen se těžko poráží. Dwight Lodeweges se vždycky snaží nechat své hochy co nejvíce bavit fotbalem. Je to dobrý tým, avšak my jsme lepší a potřebujeme získat tři body," prohlásil.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.PSV Eindhoven12100233:930
2.AFC Ajax1282228:1426
3.FC Twente1256123:1221
4.Feyenoord Rotterdam1263317:721
5.PEC Zwolle1262420:1620
6.AZ Alkmaar1253419:2018
7.SC Heerenveen1245317:1517
8.Cambuur Leeuwarden1245320:1917
9.FC Utrecht1252518:2217
10.FC Groningen1252513:1917
11.SBV Vitesse1244427:2116
12.Willem II1251618:1916
13.SBV Excelsior1236318:2115
14.ADO Den Haag1234517:2013
15.Go Ahead Eagles1233617:2512
16.NAC Breda1224614:2710
17.Heracles Almelo12201018:296
18.FC Dordrecht121299:315

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
Stiksxx

Tak to vypadá ze celymu světu vyfoukne odegaarda bayern? A ja tajne doufal ze mohl jit do Ered.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to??

Reagovat
Stiksxx

Nic nic..nechal jsem se unést zprávou tady na EF..Prakticky ho údajně měl mít pojištěný už Real, že během příštího měsíce, kdy mu bude 16, tak s ním Ancelotti podepíše 5-ti letou smlouvu. Včera ale vyšel článek, že Odegaard by chtěl na ostrovy. Chelsea, Live, Arsenal a MU.

Tak či tak, je obrovská škoda, že nejde do Ered, kde by měl uřčitě víc prostoru. Takhle hraje dospělej fotbal a oni ho na dva-tři roky min. pošlou do juniorky a pak dva roky po hostovačkách a může bejt v prdeli...

Nebo pošlou na hostování hned. Do nějaký lepší ligy než Norsko. Třeba k nám.

Reagovat
AjaxFans

Ještě je čas,ale poikud není nic podepsané,tak nic není jisté.Možná snad ještě urve Ajax,bylo by to super

Reagovat
Stiksxx

Dneska to bude v Groningenu asi tesny boj. Nedivil bych kdyby jsme tam naplno nebodovali.. Oni na to maj. Snad to zvládneme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele