ENIC pravděpodobně brzy zmizí ze Slavie nadobro

17.03.2008, 18:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
Zajda

No...když to bude pro klub dobře proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

hm, že by se blýskalo na lepší časy, doufám, že jo. slávia si to zaslouží a pr českou scénu bude dobře, když bude někdo spartě vyrovnaným sokem jak na hřišti tak i v jiných věcech. ikdyž sparta je dosti vpřed, ale mohlo by to být zajímavější než bývalo doteď.

Reagovat
fantomas

konečně

Reagovat
smazaný uživatel

No a je to jasné, obchodní záležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

To je co za prasiveho kojota ten Vik?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím, že to nutně musí být kojot, koneckonců druhej Leška - to by byla moc velká náhoda. Řek bych, že do Slavie bude dělat jen papírově, představenstvo akciovky opravdu musí být alespoň tříčlenné.

Reagovat
smazaný uživatel

No byl bych nerad,aby to byl nejaky podnikatel co si akorat vypere prachy a co ke Slavii nema zadny vztah,aby jsme se nedivili za pa mesicu...

Reagovat
smazaný uživatel

Vik má ke Slavii hodně nadstandartní (fanouškovský) vztah, tak nevím o čem zas mluvíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem rad,ja jenom ze se tam najednou zjevi jako dedamraz a nic o nem nevime,teda aspon ja ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vik je majitelem Travel Service, která je již celkem dlouho hlavním sponzorem klubu (pod ní patří Smart Wings, Canaria Travel atd). Navíc se i dříve pohyboval ve Slavii jako jeden z menších sponzorů. Jeho jméno není tak neznámé, pouze ne tak medializované. Věř tomu, že je to dlouhodobý a velký fanda Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za info, že dlouho sponzoruje, jsem věděl, ale že je velký fanda je pro mě novinka. Ono je i logické, že si tam Doležal s Rosenem nenasadí zmetka. Sterda prostě ví všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

jj skoda ze sem chodi jednou za uhersky rok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele