En-Nesyri lednové stěhování neplánuje, hodlá pomoci Seville

11.01.2023, 11:00
Aktuality
Youssef En Nesyri (© AFP)

Sevilla zažíná na své poměry mizernou sezonu, v jejíž druhé polovině se bude moci spolehnout na jednoho z marockých hrdinů nedávného světového šampionátu. Setrvání v Andalusii plánuje útočník Youssef En-Nesyri, který pro tuto chvíli dá košem všem zájemcům o jeho služby...

25letý fotbalista přišel do Sevilly před třemi roky a smlouvu má do června 2025. Zatím nastřílel čtyřicet soutěžních branek a další hodlá přidat, radost z toho nebude mít například West Ham United, který se o En-Nesyriho zajímá.

"Děkuji všem klubům, které kontaktovaly mého agenta, ale pro tuto chvíli mám v hlavě jenom Sevillu," vzkázal svým nápadníkům.

"Nejde o peníze, ale o sportovní záležitost. Tým zažívá nejhorší období a já mu chci pomoci," dodal.

Sevilla je pravidelným účastníkem evropských pohárů a aktuálně ji vážně hrozí, že se v příští sezoně bude angažovat výhradně na španělské scéně. V tabulce LaLigy je až na sedmnácté příčce, na podzim neuspěla v Lize mistrů a sestoupila do Evropské ligy. Zde na ní čeká PSV Eindhoven, v osmifinále Copa del Rey poměří síly s Deportivem Alavés.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
T..oo..M

To je sice pěkné synku, ale chtělo by to začít hrát. V lize bez gólu. Jedna povedená sezóna a konec. Sevilla roky dojíždí na tyhle kopyta v útoku.

Reagovat
castelL

vyjadril sa ako keby bol hviezda a pritom hrá tužku dlhodobo, ako píšeš jedna dobrá sezóna..

Reagovat
Kucka

One-season wonder.

Reagovat
JacoBee

Proč by se WH zajímal o takového hrače wtf :D

Reagovat
Kily

někde jsem viděl spekulace, že Antonia chce Wolverhampton, tak možná jako náhradu

Reagovat
Rambajstago

V 2. lize je Antonia škoda ještě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele