Emery: S Timem by neměly být žádné problémy

12.09.2008, 16:54
Aktuality
Timo Hildebrand se měl po odchodu Santiaga Canizarese stát jasnou jedničkou mezi třemi tyčemi Valencie, místo toho první ligové utkání nové sezony proseděl na lavičce. Nový trenér španělského klubu Unai Emery ale krotí informace o problémech s německým brankářem...

"Byl na tribuně, protože byl ovlivněn tím, že nechytá a já jsem mu chtěl dát nějaký čas na uklidnění. Vím, že byl naštvaný, ale Angulo a Del Horno tam seděli také. S Timem by neměly být žádné problémy, líbí se mu tady, pracuje poctivě a na danou situaci zareagoval velice dobře," prohlásil Emery, který v duelu s Mallorkou dal důvěru čerstvé posile Renanovi.

Valencia se v loňské sezoně hodně trápila a před Emerym byl hodně složitý úkol. Ten se mu zatím daří plnit, hráči si pochvalují zlepšenou atmosféru v kabině a vidět to je i na hřišti - Valencia v úvodním kole porazila Mallorku 3:0.

"Výmluvy nejsou součástí mého slovníku. Beru na sebe plnou odpovědnost. Když jdou věci špatně, něco s tím udělám. Když je vše v pořádku, tak do toho nezasahuji. Preferuji spíše výhru 5:4, než 1:0. Samozřejmě hlavní je vyhrát, ale pro mě je důležité i to, jakým způsobem jsme vyhráli a pokud prohrajeme, musejí mít fanoušci důvod k tomu být na tým pyšní. To je důležité, fotbal je sport a ten musí lidi bavit. Chceme, aby tým měl vítěznou mentalitu, ale to neznamená, že vyhrajeme každý zápas, to zkrátka nejde," ví Emery.

"Valencia se musí vrátit na špičku, kam patří. Nedávám si dlouhodobé cíle, vždy mě zajímá jenom nejbližší zápas. Chápu, že ohledně mého příchodu do Valencie panovaly nějaké pochybnosti, ale vím, kde jsem a jsem přesvědčen o tom, že jsem připraven. Loď je silná a máme dobré námořníky. Uvidíme, kam až to dotáhneme," dodal mladý trenér.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dobrý trenér a navíc mladý

Reagovat
smazaný uživatel

tento trener dotiahne Vale daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Emery se mi začíná čím dál více líbit. Chytrý člověk, skvělý trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych Tima viděl jako jedničku... Renan zatím není lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní trenér,který má chut po úspěchu a skvěle motivuje

Reagovat
smazaný uživatel

jj doufam že se vale dostane zase na vrchol...to co tam udělal ten debil koeman za bordel si nezasloužila...

Reagovat
fabec1222

kde ted ubec hraje canizares?

Reagovat
Tomanatura

Vidíš TIME? Neměl by být s tebou problém

Reagovat
smazaný uživatel

podle vyjadreni sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia bude hrat o titul.A mozno aj vyhra UEFU.

Reagovat
smazaný uživatel

Až zas tak vysoko bych je neviděl. Ale o třetí místo by se porvat v La lize mohla.

Reagovat
smazaný uživatel

Trener je opravdu sympatak a pochopil kam Timo patri:).Jinak se pripojuju k dotazu kde tedka Santiago je...jestli nekde je...zadne informace o nem nemam,tak bych byl vdecny.Predem diky

Reagovat
smazaný uživatel

Santi ukončil kariéru a prohlásil,že by se rád do Valencie jednou vrátil bud na post manažera nebo trenéra .Jinaj Santiho už u nás nikdo nenahradí je to legenda všech legend

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo,jak říkáte velmi velký sympaták Emeri Valencii mám dost rád,ale strašně mě mrzela jejich min.sezona Koeman,udělal pěkný bordel ve Valencii...A myslím,že s Emerim,a jeho cílemy,Valencie ukáže,že je zase z5 !!Hrají pohledný fotbal zatím tuto sezonu,mají "dobré,mladé" hráče A věřím,že v La lize to pujde i na 2 příčku,ptž BARCA je v nepohodě !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele