Elche po postupu mění trenéry, vsadilo na Almiróna

26.08.2020, 23:58
Aktuality
S novým trenérem vstoupí do španělské nejvyšší soutěže Elche. José Rojo Martín, známý jako Pacheta, se po postupu do LaLigy nedočkal prodloužení smlouvy, načež ho vystřídá v Evropě nezkušený Jorge Almirón...

Elche vyhrálo playoff a do LaLigy se vrátilo po pěti letech, přičemž během té doby na sezónu dokonce okusilo třetí ligu. Pod úspěchem je nemalou měrou podepsaný kouč Pacheta.

Dvaapadesátiletý trenér se však překvapivě nedočkal prodloužení smlouvy a vedení začalo hledat nového kormidelníka - nakonec se Elche rozhodlo pro Jorgeho Almiróna.

Celým jménem Jorge Francisco Almirón Quintana vůbec poprvé v kariéře míří na evropský kontinent, když prakticky celou svoji dosavadní kariéru strávil v Jižní Americe.

Pověstnou výjimkou byla minulá sezóna, kdy argentinský stratég vedl Al Shabab ze Saudské Arábie, vydržel tam ale jen půl roku.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (15)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Celkem prasárna ne?

Reagovat
CHONG

To teda

Reagovat
smazaný uživatel

však ono se jim to vymstí a pujdou zase dolu

Reagovat
Ranoth

prvy zostupujuci uz je jasny

Reagovat
Elliasson

S tím, co předváděli proti Gironě, tak ano. To by museli kluci z Elche posílit.

Reagovat
Spalovač šancí

Logická výměna

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Gazdo

Ti drbe

Reagovat
Kily

koukal někdo na odvetu baráže? Co tam vyváděli rozhodčí? Viděl jsem prohlášení vyloučeného Stuaniho a ten říkal, že s podobnou nespravedlností se bude vyrovnávat ještě hodně dlouho

Reagovat
Jordi Alba

Už sem to tu psal, když se to hrálo. Tohle nemělo s rovinou nic společného. Ruce, lokty, karty, z těch zákroků na penaltu se šel rozhodčí podívat na jeden. Za celý 2 zápasy Elche 1 střela na bránu v 96. minutě od hráče, kterej za ty svý fauly neměl bejt dávno na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Snad sestup, špíny.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, kolik si řekl.. Ale je to fakt prasarna hadr..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele