ELANO BY SI RÁD SPLNIL SVŮJ SEN

03.01.2007, 15:38
Aktuality
Atletiko Madrid má v letošní sezóně problémy se záložníky. Španělský klub pro většinu ročníku přišel o Maxiho Rodrigueze a Martina Petrova a tak není divu, že se jeho vedení poohlíží po posilách do středu hřiště. V užším hledáčku Rojiblanco jsou tři a všichni mají brazilskou národnost...

Atletiko se v minulých dnech neúspěšně snažilo přimět k přestupu Ricarda Quaresmu, portugalskému záložníkovi se stěhovat příliš nechtělo a rozhodl se raději zůstat věrný FC Porto. Španělský klub tak upřel svou pozornost na trojici "Kanárků" - Wagnera, Daniela Carvalha a Elana.

Nejreálněji z těchto tří variant se jeví možnost angažování posledně jmenovaného, středopolař Šachtaru Doněck se případnému přesunu na slunný Pyrenejský poloostrov vůbec nebrání. "Zvykl jsem si na studené počasí a místní jazyk, ale chybí mi větší teplo a latinská řeč. Více než to ale potřebuji přestoupit do nějakého evropského velkoklubu a splnil by se mi sen, kdybych mohl hrát za klub jakým je Atletiko," má brazilský reprezentant jasno.

Výkonný ředitel madridského klubu García Pitarch má v úmyslu posílit tým natolik, aby mohl bojovat se Zaragozou a Valencií o místenku v příštím ročníku Ligy mistrů. Ve španělských kuloárech se již dokonce mluví o Elanově ceně - na jeho přestup by prý mělo padnout devět milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*

podle elano podává výtečné výkony v šachtaru a pokud chce v karijéře někam dojit tak španělsko pro brazilce určitě ale newim jestli zrowna atletico je tam silná konkurence v podobě maxiho a martina petrova leda že by někam petrov odešel třeba do tottenhamu jak se spekulovalo už v létě anebo maxi do ac milán ale toho by byla škoda

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Wagner určitě ne, na co? Carvalho je moc pomalý, takže bych bral určitě Elana

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Atlético rulezzz! Forza Atleti! Děkuju za článek, Atlético je cool

Reagovat
smazaný uživatel

Elano je parchant protože když přicházel k nám říkal budu s šachtarem rád a budu tady dlouho a teď už za něj nechce hrát měl jsem ho rád ale je to paličák který jen chce prachy kdyby byl takový jako Matuzalem dokazál by toho víc

Reagovat
HOST*Tomas

prej silna konkurence v podobe maxiho a petrova. Dyt je tam psany ze sou dlouhodobe zraneni a ze jen kvuli jejich zraneni chteji nove hrace

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele