EDU SI LETOS JIŽ NEZAHRAJE

19.11.2006, 14:10, aktualizováno 19.11.2006, 16:19
Aktuality
Problémy Valencie se zraněními neberou konce. Ve včerejším utkání Primera Division na půdě Sevilly přišel španělský klub o brazilského záložníka Edua, který si v závěru duelu vážně poranil koleno a letošní sezóna tak pro něho předčasně skončila...

Nebyl to vůbec příjemný pohled. Edu po nezaviněném střetu opouštěl hřiště na nosítkách s bolestivou grimasou v obličeji a slzami v očích. Moc dobře si v tu chvíli uvědomoval, co se stalo. Přetržený kolenní vaz ho vyřadil ze hry už pro většinu loňské sezóny, teď ho stejné zranění potkalo znovu.

Valencia dnes na svých stránkách oznámila výsledky vyšetření a nejsou vůbec příznivé. 28letý záložník si přetrhl přední křížový vaz v pravém koleně a fotbal si nezahraje minimálně šest měsíců.

K nešťastnému zranění přitom vůbec nemuselo dojít. Edu měl problémy s kolenem již v průběhu týdne a trenér Quique Sanchez Flores ho od úvodních minut zápasu se Sevillou raději nechal pouze na lavičce. Jenomže pro Valencii se zápas nevyvíjel vůbec dobře, od 17. minuty hrála bez vyloučeného Davida Silvy a ve chvíli, kdy Edu vstupoval na hřiště místo nevýrazného Pallarda, již prohrávala 0:2.

Zranění Edua nebylo jedinou včerejší špatnou zprávou pro Florese. Jeho tým nakonec prohrál 0:3 a možná přišel i o kanonýra Davida Villu, který v průběhu druhé půle odstoupil kvůli problémům s kotníkem.

Edu a Villa rozšířili již tak početnou marodku Valencie. Vicente a Ruben Baraja se sice již dali dohromady, ale i nadále na ní zůstávají Asier Del Horno (třísla, návrat v březnu), Emiliano Moretti (koleno, návrat v únoru), David Albelda (koleno, návrat začátkem ledna), Jaime Gavilan (koleno, letos si již nezahraje), Mario Regueiro (rameno, návrat za 2-3 týdny), Carlos Marchena (koleno, návrat v lednu) a David Navarro (stehenní sval, návrat do dvou týdnů).

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (7)

Přidat komentář
Shevchenko

Reagovat
VicenteRodriguez

hmm super vyhodit všechny doktory, co to jako má být, to není už normální, Floresovi metody asi budou taky super

Reagovat
smazaný uživatel

radši jiného trenéra než dalšího doktora

Reagovat
VicenteRodriguez

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak!!!Flores mi začíná pěkně lést na nervy!Doufám,že ho brzy vymění!Je fakt,že to nebude jen jeho chyba,protože ty zranění jsou otřesné ,ale prostě mi nesedí!Je to jen můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Král této sezony odešel, klaním se mu. AMUNT EDU!!!

Reagovat
HOST*milda007

Můj nej hráč.... druhou sezonu za sebou zraněnej na 6měsícu min. ..........to není mozny snad ani

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele