Eberl: Nepřemýšlíme o odvolání Favreho

11.09.2015, 11:50
Aktuality
Hodně špatný vstup do sezóny má za sebou Borussia Mönchengladbach, která prohrála všechny tři ligové zápasy. Podle sportovního ředitele Maxe Eberla ale vedení o odvolání kouče Luciena Favreho neuvažuje...

Die Fohlen se pod vedením švýcarského kormidelníka neustále zlepšují, pověstného vrcholu pak dosáhli během minulé sezóny, kterou zakončili na konečné třetí příčce.

Celek z Dolního Porýní si tak zajistil přímou vstupenku do Ligy mistrů, přičemž se očekávalo, že ve stejném duchu začne i letošní sezónu. To se ale nepotvrdilo a některá média už začala spekulovat o možném odvolání kouče Favreho. "To je nemyslitelné," prohlásil Eberl.

Sportovní manažer i zbytek vedení Borussie jsou přesvědčeni, že se výsledky ambiciózního mužstva opětovně zvednou. "Věříme, že se od této chvíle budou naše výsledky pouze zlepšovat," dodal Eberl, jehož tým čeká ve večerních hodinách další zápas s Hamburkem.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
Corleone

snad to v překladu neznamená, že má nůž na krku jako obvykle, Favre k Hříbatům prostě patří

Reagovat
smazaný uživatel

Taky aby jo. Vždyť je zařadil mezi stabilní špičku ligy a nevyšel mu jen start. Kdyby letos BM skončila třeba osmá, tak co. Za rok budou hrát zase o LM. . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, střídají dobrý - výborný roky s horšíma, jako na houpačce a teď je čaká slabší no. Proto můžou pěkně vyhořet i v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Favre musí vydržet do konce sezony.

Reagovat
Rudnevs

No toto je väčšinou signál že poletí, viem mali výbornú sezónu ale to aj Hertha v roku 2009... Ak prehrajú z Hamburgom čo je pri ich momentálnej forme možné tak je jeho odvolanie celkom normálne. Ich problémom je obrana - Stranzl a Brouwers uz nie sú najmladší a Christensen, Elvedi a Schulz sú zas az príliš mladý, viem časom to vylepší Domínguez ktorý je zranený a posili čo prišli sú dobrý hráči len niektorý prišli na dosť zbytočné miesto a neprišla priama náhrada za Kramera a navyse sice uz pred rokom ale pustili Kachungu do Paderbornu kam mal ísť max. na hosťovanie.

Reagovat
p-e-t-k-o

Posily majú každý rok sympatické, mne osobne sa tá ich švajčiarska politika dosť páči, určite lepšie jak naša španielska. Drmić aj Elvedi majú mňa skvelú budúcnosť, podla mňa to chce hlavne čas. Aj keď, ako si povedal prešlapov bolo dosť a možná prehra s HSV bude zrejme znamenať jeho koniec..

Reagovat
Rudnevs

Proste stačilo použiť hracov z 2.BL, do obrany Orban alebo Heintz a do útoku - Terodde, Niederlechner, Poulsen, Kachunga, Okotie, Hennings, Hofmann... Do stredu Yabo a ako nahrada za Kramera mohol prísť Frei, Baumgartlinger alebo za väčšie peniaze Geis. Naopak prisli Sippel, Elvedi a Nico Schulz prichod ani jedného nebol nutný a táto trojica dokopy stala 8 miliónov napríklad dvojku mohol ísť robiť Heimeroth ktorý je tiež dost kvalitný a Sippel mohol byť 1. Napr. vo Werderi. Tíhrači nie sú zlý ale dokopy mi tie posily moc nesedia dalo sa nakúpiť určite lacnejšie a lepšie aj ked Stindl bol dobrý kauf za 3 miliony skvelý.

Reagovat
p-e-t-k-o

Určite jeden z mojich favoritov na Pepkove miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

Kicktipp everybody

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted už o něm určitě budete přemýšlet

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele