Dvojitá rána pro Liverpool

20.09.2007, 11:12
Aktuality
Nepříjemnou zprávu se dnes dozvěděli fanoušci Liverpoolu. Potvrdilo se totiž, že Daniel Agger i Xabi Alonso utrpěli zlomeninu zánártní kůstky. Oba dva hráči jsou ze hry vyřazeni nejméně na šest týdnů.

Liverpool zahájil sezónu skvěle a fanoušci mohou pomýšlet na vytoužený titul. Nyní však dostali Reds tvrdou ránu v podobě zranění dvou mužů – středního obránce Daniela Aggera a záložníka Xabiho Alonsa.

Dánský reprezentant Agger si zlomil kůstku v pravé noze v úterý na předzápasovém tréninku. Agger však v Portu už nastoupit nemohl a ihned po návratu podstoupil vyšetření. To potvrdilo nemilou diagnózu pro dvaadvacetiletého beka.

Xabi Alonso už měl drobné problémy s nohou po víkendovém zápase s Portsmouthem. Během utkání v Portu se jeho zranění zhoršilo a na letišti už vystupoval s ortézou. I španělský záložník si poté od doktorů vyslechl stejnou diagnózu jako jeho dánský spoluhráč – zlomenina zánártní kůstky. Oba jsou minimálně na šest týdnů mimo hru.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*

škoda,snad nebudou chybět

Reagovat
HOST*univerzální ptakopysk

Dánská reprezentant Agger Sabino Alonso

Ale ne jako kritika, jen jako joke

Reagovat
HOST*

musi koupit nekoho jineho

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

Reagovat
HOST*Peetrs

Jáj škoda...ale my se nedáme zvládneme to...Rafa si poradí..YNWA4ever

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele