DUSCHER PŘEMÝŠLÍ O ODCHODU

04.12.2006, 10:26
Aktuality
"Pokud nedostanu šanci hrát, raději odejdu," pohrozil záložník Deportiva La Coruňa Aldo Duscher. 27letý hráč nemá ve výběru trenéra Joaquina Caporrose zrovna na růžích ustláno. V dosavadním průběhu La Ligy se v základní sestavě objevil jen jednou a v poslední době jej fanoušci nenašli ani na lavičce náhradníků.

Duscher se nechal slyšet, že nedávno šel vedení týmu žádat o vysvětlení své situace, ale podpory své osoby se nedočkal. Přesto tvrdí: "Vztahy v týmu jsou dobré, v tom problém není. Jenže čas rychle plyne a já jsem stále nedostal odpověď ohledně mého dalšího působení v tomto klubu. Tahle situace je pro mě cizí, já potřebuji hrát," uvedl Duscher.

"To, jestli zde budu působit i nadále, záleží na trenérovi. Respektuji své spoluhráče, ale jsem profesionál a za tento klub jsem odehrál mnoho sezon. Zasloužím si dostat šanci a předvést tak své kvality," řekl na adresu svého současného kouče.

Duscherovo jméno se v poslední době několikrát skloňovalo v souvislosti s odchodem do anglické Premier League. Mluvilo se o West Hamu nebo Newcastlu a sám fotbalista sebejistě tvrdí, že jeho agenti mají konkrétní nabídky na stole. Otázkou ale zůstává, jestli aktivita těchto britských klubů bude aktuální i v zimním přestupovém období...

Autor: Pavel Mašlaň

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To už měl udělat v létě, mohli jsme jim dát De la Reda na hostování...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele