Dunne zůstane v Manchesteru City

02.07.2008, 20:28
Aktuality
Dlouho to vypadalo, že Richard Dunne v létě odejde z Manchesteru City, nakonec bude všechno jinak. Irský obránce by u svého současného zaměstnavatele měl zůstat a takřka na spadnutí je podpis nové smlouvy...

"Situace okolo Richarda je velice dobrá, což mě těší. Pro nás to je opravdu důležitý hráč. Když jsem tuto práci bral, bylo jednou z mých priorit udržet důležité hráče a Richard je jedním z nich," prohlásil nový manažer Citizens Mark Hughes.

Dunne má v tuto chvíli na City od Manchester Stadium smlouvu ještě na jeden rok a zájem o něho mělo hned několik klubů. Mluvilo se o Arsenalu a Tottenhamu, v posledních dnech se pak největší šance dávaly Portsmouthu.

Podobně jako Dunne by měla zůstat další důležitá postava, brankář Joe Hart. "V jeho případě je to podobné, také to chceme vyřešit co nejrychleji. Jednání stále probíhají, ale myslím si, že na obou stranách je vůle dotáhnout je do úspěšného konce," řekl dále Hughes.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dunne se mi moc libi- hraje kazdy zapas na 200%, jde do kazde strely a to uz se dneska moc nevidi ani v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne spolehlivy v obrane, jako Seaman v brane....

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

co vlastne ma znazornovat tenhle smajl?

Reagovat
fantomas

Něco jako "kecy,kecy".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by to ovsem mel byt nejpouzivanejsi smajlik na tomhle webu

Reagovat
fantomas

Ne, nevim, ale aspon ja to tak myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak dunne je dobrej hráč

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele