DUNGA NENOMINOVAL RONALDINHA A KAKÁ

29.05.2007, 16:45
Aktuality
Trenér brazilské reprezentace Carlos Dunga odtajnil předběžnou nominaci na blížící se Copa America. Bývalý kapitán tamního národního týmu vyhověl Ronaldinhovi a Kaká, obě hvězdy cítí únavu a dříve prohlásily, že by se šampionátu Jižní Ameriky raději nezúčastnily...

Dunga nominoval 34 fotbalistů a tento širší seznam bude muset zúžit o dvanáct jmen. Vedle Ronaldinha a Kaká v něm chybí zraněný brankář Interu Milán Julio Cesar, jehož čeká operace vyhřezlé ploténky, a také Ronaldo, kterého se Dunga rozhodl nenominovat již dříve.

Brankáři: Diego (Atletico Mineiro), Doni (AS Řím), Helton (Porto).
Obránci: Alex Silva (Sao Paulo), Edu Dracena (Fenerbahce), Juan (Bayer Leverkusen), Naldo (Werder Brémy), Tiago Silva (Fluminense), Cicinho, Marcelo (oba Real Madrid), Daniel Alves (Sevilla), Gilberto (Hertha Berlín), Kleber (Santos), Maicon (Inter Milán).
Záložníci: Alex (Fenerbahce), Edmilson (Barcelona), Fernando (Bordeaux), Gilberto Silva (Arsenal), Josue (Sao Paulo), Lincoln (Schalke), Mineiro (Hertha Berlín), Diego (Werder Brémy), Elano (Šachtar Doněck), Morais (Vasco da Gama), Ze Roberto (Santos).
Útočníci: Afonso (Heerenveen), Anderson (FC Porto), Carlos Eduardo (Gremio), Fred (Lyon), Jo, Vagner Love (oba CSKA Moskva), Rafael Sobis (Betis Sevilla), Julio Baptista, Robinho (oba Real Madrid).

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jo - Vagner dosela dobrý duo škoda, že si nezahrajou spolu v útoku za Kanárci jelikož v CSKA hrajou moc dobře a o víkendu vyřešili Zenit.

Reagovat
HOST*

No to sou věci to sou věci.

Reagovat
HOST*ROMANISTA

Konecne ten mamrd nominoval nekoho od nas, i kdyz to zrovna neni Mancini. Doni by mezi temi drevaky mel byt jednicka, ale obavam se, ze bude number 3.

Reagovat
HOST*

Doni bude 1

Reagovat
HOST*

Bez Ronaldinha a Kaka´ mi ten výber příjde naprosto bez hvězd..pravda, Robinho je také extratřída, ale Brazilci nějak moc rychle zapomínají na Adriana, Ronalda, Emersona...

Reagovat
HOST*čubič

Protože už sou staryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano zrovna starý není..a Ronaldo by za své výkony v průběhu celé kariéry měl mít místo v repre předplacený..

Reagovat
HOST*

hlavně by tam byl pořád platnej....

Reagovat
HOST*

GK- Gomes ( PSV), GK- Ceni ( Sau Paulo),, OB- Lucio (Bayern.M), OB- Beletti (Barca),, OB- Cris (Lyon), OB Alcides (Benefika), ZA - Dede (Borussia.D), Za- Emerson (Real.M), Juninho- (Lyon), Motta- (Barca), Ricardinho (v Brazílii hraje myslim), Kleberson - Besiktas) a Edu - (Valencia) to je škoda že takvý hráči chybý

Reagovat
HOST*Znalec

Rivaldo,Carlos,Cafú,

Reagovat
HOST*kanar

Bebeto, Denilson

Reagovat
HOST*

Proč nebyl nominovanej luca Toni

Reagovat
HOST*

proč tam neni Lokvenc co...

Reagovat
HOST*

Ale Lokvenc je přece čech to si pleteš.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele