Dumont: Nic nevzdáváme

29.04.2011, 10:09
Aktuality
Lille v posledních ligových zápasech poztrácelo několik bodů a přišlo o první příčku. Na tu se vyhoupl obhájce titulu z Marseille. Záložník Lille Stephane Dumont ovšem odmítá, že by snad jemu a jeho spoluhráčům docházely síly. V závěru sezóny se ještě o titul poperou, navíc také hrají finále Coupe de France.

"Jak se blíží závěr sezóny, cítíte stále více ty odehrané zápasy. V sobotu budeme hrát letos už 50. zápas a přitom víme, že do konce sezóny zbývá ještě měsíc," podotkl Dumont.

"Nyní to bude o tom, který tým ukáže větší profesionalismus, na trávníku i mimo něj. My hrajeme o první místo v lize a o Coupe de France. Jsou před námi náročné zkoušky, ale my jsme připraveni jim čelit," hlásí Dumont, který se může v sobotu s Lille vrátit minimálně na 24 hodin do čela Ligue 1, Marseille hraje až v neděli.

Autor: Ondřej Holzman / teamtalk.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no tak OM má těch zápasů ještě víc a je profesionálnější...

počítám, že tohle kolo si první trojka své zápasy pohlídá, mám na ně vsazeno: na Lille jasnou 1, na OM taky - tak snad to urvou, to AJA je takové makové, ale věřím, že si to OM bezproblémů ukope ale na Lyon sem dal raději 02 - nějak jim nevěřím a ještě proti Toulouse... no jistota je jistota

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele