Duff se po sedmi měsících zapojil do tréninku

22.11.2007, 17:17
Aktuality
Damien Duff se po hodně dlouhé době vrací k fotbalu, irský záložník se po dvou operacích kotníku a sedmiměsíční přestávce znovu zapojil do tréninku fotbalistů Newcastlu a manažer Sam Allardyce věří, že si jeho svěřenec brzy zvykne na tréninkový a také zápasový rytmus...

"Je skvělé vidět Damiena znovu trénovat. Bude určitou dobu trvat, než si znovu zvykne na každodenní trénování. Především si bude muset zvyknout na fyzický kontakt a kvůli tomu ho nasadíme do zápasů rezervního týmu. Už se těšíme na jeho návrat do prvního týmu, protože Damien je bezpochyby světový hráč, který nám v sezoně může hodně pomoci," raduje se Allardyce.

Sam Allardyce do Newcastlu přišel letos v létě a Duff tak pod jeho vedením ještě nenastoupil ani k jednomu zápasu. Irský reprezentant si v dubnu letošního roku poranil kotník a z původně lehkého zranění se vyklubalo takové, které si vyžádalo operaci a více než půlroční přestávku. 28letý fotbalista tak přišel o velkou část kvalifikace o postup na ME 2008 a jeho rychlé průniky po levé straně Irsku hodně chyběly.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak snad si tu smůlu už vybral...

Reagovat
smazaný uživatel

je to kaper

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kaper??,,sorry ale Svahylsky moc neumim,takže nějak nevim co tenhle termin znamena,,přiště prosim Česky:) Jinak Duff to byl nesmirně platny hrač,přeju mu brzke uzdraveni a co nejrychlejši adaptaci v kadru...

Reagovat
smazaný uživatel

čo na tom je, Duff je ozaj dobry - proste je 'kaper'...to je kompliment, ak by som ho neznasal tak by som sem urcite nepisal nejake vulgarizmi a pevne zdravie mu prajem

Reagovat
Devil

Duff je borec !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele