DUFF POSILOU NEWCASTLU

23.07.2006, 11:24
Aktuality
Newcastle United včera večer zkompletoval přestup Damiena Duffa z Chelsea poté, co irský reprezentant úspěšně absolvoval lékařskou prohlídku. Přestupová částka nebyla zveřejněna, měla by se však pohybovat kolem deseti milionů liber.

Sedmadvacetiletý Duff přišel do Chelsea v roce 2003 z Blackburnu Rovers za sedmnáct milionů liber. V londýnském klubu nastoupil celkem k 125 zápasům, ve kterých zaznamenal 19 branek.

Chelsea v létě opět mohutně posilovala, takže na Duffa by zbývalo stále méně prostoru na hřišti. O jeho služby se ucházel i Tottenham, ale Chelsea nesouhlasila s jeho nabídkou ve výši sedmi milionů liber.

Uspěl až Newcastle, který zaplatí kolem deseti milionů. Straky bezpodmínečně potřebovaly ofenzivní posilu - Alan Shearer ukončil kariéru a Michael Owen se na MS dlouhodobě zranil. Trn z paty tak Newcastlu vytrhl Duff, který podepsal smlouvu na pět roků. Fanouškům bude oficiálně představen v úterý.

"Ani nedokážu popsat, jak jsem potěšený, že jsme získali tak kvalitního hráče," zářil spokojeností manažer Glenn Roeder. "Myslím, že fanoušci jsou také vzrušeni," dodal. Newcastle prožil příjemnou sobotu, kromě zisku Duffa zvládl odvetu třetího kola Poháru Intertoto v Lilleströmu, po domácí remíze 1:1 venku vyhrál 3:0 a postoupil tak do Poháru UEFA.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Newcastle má dost potenciálu na to, aby se v nadcházející sezoně umístil mezi TOP 5 Premiership. Po loňském nevydařeném roce je čas na sklizeň. Let´s go Magpies, let´s go!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Arsenman

TOP7

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by radši koupit někoho do obrany, takhle to všechno stojí na výborém Givenovi. Ještě je škoda, že se tam tak ztratil můj bývalý oblíbenec - Albert Luque

Reagovat
HOST*Heretic

Duff vyresil v Newcastlu leda tak velke kulove. Vedeni asi porad nechape, ze bez zdraveho hrotoveho utocnika se liga hrat neda. Klobouk dolu...zalohu maji vybornou, brankare taky, obrana je alespon prumerna, i kridla maji, ale utocnik proste chybi. Misto toho koupili Duffa, ktery je sice kvalitni plejr, ale rozhodne to neni hrac na hrot.

Dokonale opakujou lonske chyby v prestupove politice...fuck off Newcastle...ty budes vzdycky patrit na dno

Reagovat
HOST*Heretic

N'Castle by ted nespasil ani Santiago Munez

Reagovat
HOST*

Kaka will not be leaving Milan for Real Madrid this summer, his agent-father has confirmed on Sunday...

Reagovat
smazaný uživatel

anglický typ hráča - anglická liga = ideálne riešenie.

Reagovat
HOST*Mili

Newcastle je stejně nejlepší!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele