Duel posledního kola druhé španělské ligy je kvůli covidu odložen

20.07.2020, 21:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
Rudnevs

Snáď Depor nespadne ešte aj z tej druhej ligy.

Reagovat
JessePinkman

Bohužel

Reagovat
Rudnevs

Podobne ako Kaiserslautern, tí tiež tuším spadli do 3. Ligy na výročie 20 rokov od titulu...

Reagovat
JessePinkman

Těhlech tradičních klubů je škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

La Coruna padá, je to tak? S Ponferradinou mají horší vzájemný zápas a nikoho dalšího (když neberu jistě sestupující Numancii) už nedoženou ...

Ví někdo důvody, proč Depor za 20 let došel od titulu do třetí ligy?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Jordi Alba

Je to tak, v Segundě končí.

Reagovat
REPLIKATOR

To by mě taky zajímalo, ještě před dvěma rokama hráli v první lize...

A to jejich působení ve 2. lize letos bylo taky nějaký divný. Vyhráli 1. zápas, pak nevyhráli až do 21. kola! Najednou bum série 7 výher v řadě. Po obnovení ligy se jim celkem dařilo a vypadalo to na pohodovou záchranu, ale konec zase nezvládli.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kily

zkusí to ještě přes právníky a budou se odvolávat, nelíbí se jim to, že odloženy dneska nebyly ani další zápasy, čímž mělo dojít k neregulérnosti závěru soutěže. Ale ta šance je minimální, spíš nulová. Ta jejich sezona byla strašně divná a velká škoda, že to nedotáhli, když se na přelomu roku po tragické první půlce sebrali a začali vyhrávat

Reagovat
Shevchenko

Co si pamatuju tak minulý rok hráli finále play off o postup do La Ligy a po prvním zápase a výhře 2:0 na Mallorcou druhý zápas prohráli 3:0. Je to škoda, takový tým by měl být na úrovni Atlética, nebo alespoň Realu Sociedad.

Reagovat
TheMally11

Hepčíííííík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

Tak La Coruňi a hlavně jejích fanoušků je mi hrozně líto. Já si budu pamatovat jejich otočku proti AC Milán,kdy po prvním zápase prohrávali 1:4, ale doma dali 4 fíky a došli do semifinále LM

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Univerzál

Teď čtu, že se Deportivo chce odvolat... Proti čemu jako? Copak odložení tohoto zápasu mělo na ostatní zápasy nějaký vliv? Ach jo...

Bylo by mi jich celkem líto, ale za tohle ať tam klidně pár let zůstanou, šašci.

Reagovat
deporpepa

Bohužel, takhle podělat konec sezóny si ani udržení nezaslouží. Snad se zvedneme a příští rok se alespoň do té druhé ligy vrátíme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele